Találatok a következő kifejezésre: Ha CD-t a (159 db)

Mit lehet akkor tenni a pendrivemmel, ha a gép úgy viselkedik vele mint egy CD meghajtóval? Mert felismeri a gép, de amikor rákattintok a csrélhető lemezre, akk azt írja ki, hogy helyezzen be egy CD-t a meghajtóba.

Legjobb válasz: Rossz cserélhetõ lemezre kattintottál? Mert ha nincs bedugva semmi/nem ismeri fel valamiért a gép a pendrive-ot, akkor is azt írja ki, hogy nincs CD.

Rossz cserélhetõ lemezre kattintottál? Mert ha nincs bedugva semmi/nem ismeri fel valamiért a gép a pendrive-ot, akkor is azt írja ki, hogy nincs CD.

Mi lehet lehet oka annak, hogy ha megírok egy audio cd-t a gépen, és utána nem viszi el a dvd lejátszó?

Mert akárhova beteszem a megírt cd-t,hifibe,diskmanbe, szgépbe mindenhol m?ködik csak a dvd lejátszóban nem pedig a dvd lejátszóval sztem semmi gond nincsen mert elviszi a filmeket és másik eredeti cd-ket,és a régi írott cd-ket is.Ha lejátszóba teszem,egy ideig megy,de utána nem szól és csikorogó hangok mellett mennek tovább a kijelz?n a másodpercek.(régen ilyen nem volt) :S vki segitsen pls

Legjobb válasz: pedig nem karcos a cd meg semmi,nem a cd-vel van a baj ezek szerint :S

A kérdező hozzászólása: pedig nem karcos a cd meg semmi, nem a cd-vel van a baj ezek szerint :S
2 tippem van: 1. gagyi lemezt használsz (és a DVD lejátszódnak nincs olyan jó olvasó feje, hogy rendesen olvasni tudja a rossz minõségû anyagot) 2. túl gyorsan írod meg (az indok ugyanaz, mint az elõbb). Ha gyorsan írod meg a lemezt, akkor az író nem tudja olyan mélyen beégetni a jeleket, mint lassabban megírva; vagyis sokkal nehezebb olvasni. +1: esetleg a fenti 2 egyszerre :)
A kérdező hozzászólása: és ha ténylegt az olvasófejjel van a baj, akkor azt ki lehet cserélni? Ki tudná azt egy jóra kicserélni? JVC pedig általában nem rosz.
Egy JVC lejátszó fejcseréje majdnem olyan költséges, mintha új lejátszót vennél. Én inkább az utóbbit választanám. Túl macerás egy szervizes fejcsere.
A Nero7 biztos hogy másol így, azt szoktam használni.
A kérdező hozzászólása: Üdvözlet! Meg fogom próbálni, de mást kérdeztem.
CD esetén: SlySoft Clone CD DVD esetén: DVDFab Nero esetén ha CD-re van állítva, akkor CD másolás, ha DVD-re van állítva, akkor DVD másolás.


Hogy lehet azt elérni, hogy ha beteszek egy CD-t a meghajtóba, valamilyen program megmutassa, mekkora része az adat, és mekkora része az audio?

Remélem, nem fogalmaztam túl bonyolultan, a probléma adott, Total Commanderben csak az adat részt látom.

Legjobb válasz: vegyes cd? nem is látod a tc-be a meglétét?

vegyes cd? nem is látod a tc-be a meglétét?
A kérdező hozzászólása: "Total Commanderben csak az adat részt látom." :) Ha sima audio CD-t teszek be, akkor látom a .cda fájlokat, de ha vegyes CD-t, akkor csak az adatot.
És sajátgépben ha megnyitod akkor is csak az adat részt látod?

Ha CD-t rakok a gépbe van hang, ha DVD-t nincs hang csak kép. Miért van ez, és mit lehet vele tenni?

Legjobb válasz: Gondolom számítógéprõl van szó,egyszerû a dvd-nek 5.1-hangzás általában,a te hangkártyad nem támogatja.

Gondolom számítógéprõl van szó, egyszerû a dvd-nek 5.1-hangzás általában, a te hangkártyad nem támogatja.
Azért ennyire nem egyszerû a válasz rá. Nem kell a hangkártyának az 5.1-es hangzást támogatni, így a válaszod rossz. A helyes válasz az, hogy NINCS MEGFELELÕ HANGKODEK telepítve a számítógépre, amely támogatja az AC3 hangzást. Telepítsd az AC3 filtert, és lesz hangod a számítógépen is. Függetlenül, hogy milyen a hangkártyád. Link a filterhez: http://sourceforge.net/project/downloading.php?groupname=ac3..

Betettem a CD-t a meghajtóba rendesen elvégezte az első műveletet az XP és azt írta ki hogy vegye ki a CDt- ha az A meghajtón van és én kivettem?

Na és azt írta ki utána miután újraindult a gép hogy: Újraolvasási hiba történt: Újraindítás: CTR+ALT+DEL.

Legjobb válasz: (újra akartam telepíteni az XP-t és ezért kérdezem)

A kérdező hozzászólása: (újra akartam telepíteni az XP-t és ezért kérdezem)
a kor rakjál fel egy Ubuntu http://ubuntu.hu/lucidlynx
A kérdező hozzászólása: nincs pendrive-om:(
A kérdező hozzászólása: utolsó: nem értem mit rakjak be?
rakjál be egy USB XP indít és próbáld azzal
A kérdező hozzászólása: Hát elõlrõl kezdeném de mindig amikor berakom a CDt csak ezt írja ki hogy: Lemezolvasási hiba tehát újból sem kezdhetem..:S
"vegye ki a CDt- ha az A meghajtón van" nem kellett volna kivenni.Nem lehetett az A meghajtóban, mert az floppy lehet csak. Kezd el elölrõl a telepítést.
A kérdező hozzászólása: A biztonsági másolás indult el ami 5 perc és utána írta hogy újraindul és elkezdi konfigurálni na és utána lett ez után írta ki hogy Lemezolvasási hiba...
15:44 vagyok. Az elõbb azt írtad, elindult a telepítés, csak megakadt... Én erre válaszoltam, most meg azt írod, el se indul. Most akkor mi van?? Arról, hogy jó a CD ne engem, hanem a CDt gyõzd meg, ha telepíteni akarsz..
A kérdező hozzászólása: és hol töltsem le újból az XPt hol biztonságos?
Attól még hogy fél éve jó volt a cd, lehet, h már meghibásodott, meg hogy félig el megy attól is lehet hibás a cd másik fele... próbáld másik cd vel...
A kérdező hozzászólása: De ezaz hogy nem tudja konfigurálni mert azt írta ki hogy lemezolvasási hiba:((((((
Bármit írsz, akkor sem biztos, hogy jó a lemez. Figyeld az én esetemet! XP tel.lemez betesz, telepítés indul, egy idõ után közli ezt meg ezt nem találja.. 3. hibaközlés után CD-t kivettem, egy MÁSIK gépen ugyanazt lemásoltam /ugye ha bármi rossz file van rajta, nem másolja, de a másolást szó nélkül megcsinálta/, a másolatot betettem abba a gépbe, amelyiken megállt a telepítés, folytattam és be is fejezte. Akkor mi volt a rossz és mi a jó?
A kérdező hozzászólása: Mit tegyek? :(((( valaki segítsen !!
A kérdező hozzászólása: Hát de félig elindult a telepítés és vagy 2 hónapja is ráment a gépemre a cd de most megakadt valamiért:( úgyhogy nemhiszem hogy hibás lenne mert akkor eleve nem indult volna el a telepítés.
Nem egyértelmû? Rosszul van megírva a CD vagy sérült!
A kérdező hozzászólása: SÜRGÕS nagyon!
A kérdező hozzászólása: Vagyi azt írta ki hogy lemezolvasási hiba történt.
Ha másik lemezt beolvas a meghajtó, akkor a lemezed xar, egyértelmû, ezen nincs mit agyalni. Töltsd le újra az xp-t, írd ki másik lemezre, aztán tedd fel.
Városi legenda, nem igaz
Hüleség.
Mítoszvadászok tesztelték, totális hülyeség :)
Ha cd-t akasztasz a visszapillantóra nem csak gyorshajtásért, de a cd-ért is megbüntetnek.
A kérdező hozzászólása: Nem vezetek. Csak erdekelt, hogy mi a helyzet.
Én a kazettára esküszöm!
Bakelit lemez a tuti. Az legalább kitakarja az arcodat. Meg minden mást is :) amúgy hülyeség, semmit sem ér a cd lemez.
De, akkor is be tudnak mérni. Az igaz, hogy a CD-lemez szórja a lézersugarat, de nem csak a tükrön függõ CD-re lehet azt a sugarat irányítani, van az autó elején más olyan sík felület is, ahonnan értékelhetõ jel verõdik vissza.
Szerintem táphiba. Ezt olvasd végig: http://www.pcworld.hu/forum/index.php?showtopic=12933
Portalanítás (ventilátor is !)és egy szervizben megnézetni a tápegységet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a gyors válaszokat!
basszál bele egyet az oldalában talán jó lesz :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!