Találatok a következő kifejezésre: Ha Amerikából csomagot, konkrétan egy biciklit (1 db)

Ha Amerikából szeretnék csomagot, konkrétan egy biciklit hazaküldeni, akkor melyik variáció lenne olcsóbb? A postai feladás vagy ha a légitársaság vinné el?

El?re is köszi!

Legjobb válasz: Mikor én voltam kinn anno, a hajós feladás volt a legolcsóbb...de 2 (!!) hónap, míg Mo-ra ért. És nem is volt benne semmi olyan érték, amit nagyon sajnáltam volna, ha eltûnik. Biztosítást nyilván lehet rá kötni, de akkor árban majdnem u.ott vagy szerintem. A posta olcsóbb, de lassabb és talán kicsit megbízhatatlanabb is. Nem a kinti posta, hanem az itthoni miatt. Hallottam olyan, hogy biz. országon nem hajlandóak csomagot küldeni Mo-ra, mert mindig eltûnik. Gáz.

Mikor én voltam kinn anno, a hajós feladás volt a legolcsóbb...de 2 (!!) hónap, míg Mo-ra ért. És nem is volt benne semmi olyan érték, amit nagyon sajnáltam volna, ha eltûnik. Biztosítást nyilván lehet rá kötni, de akkor árban majdnem u.ott vagy szerintem. A posta olcsóbb, de lassabb és talán kicsit megbízhatatlanabb is. Nem a kinti posta, hanem az itthoni miatt. Hallottam olyan, hogy biz. országon nem hajlandóak csomagot küldeni Mo-ra, mert mindig eltûnik. Gáz.
A kérdező hozzászólása: Köszi, megfogadom. Arra gondoltam, hogy ha a bringát, mint túlméretes poggyászként vinném haza..Az lehetséges?
egy jó tanács, dobozba vidd, úgy mint a biciklikereskedõk ahogy hozzák pestrõl, kerék ki, kormány oldalra, úgy relatív ki helyet foglal el ! :)
SZia! En is kkulfoldon elek, de nem Amerikaban. Postan semmi esetre se kuldd. Az altalam kuldott minden masodik csomag eltunt....
Lehetséges hogy poggaszként vidd haza. sokan utaznak szörfdeszkával pl nyaralni. le kell mérned a súlyát meg kb körbe is mekkora. nem tudom milyen szupi bicigli ez. ha csak egy normál bicigli add el kint és vegyél itthon, a bicigli boltokban 30 Ft körül egy normál használatra valót kapsz ami azért minöségi is. szerintem ha csak normál bicigli amennyiböl haza hoznád annyiért már kapsz itthon.
A kérdező hozzászólása: Igen, ez egy "szuperbicikli", azért vinné, haza, mert odahaza a kétszeresét kellene fizetnem, meg odahaza még nem is lehet kapni. Igen valószínû az lesz, hogy mint túlméretes csomagként...A vámot nem vágjátok? Nekem olyasmit mondtak hogy 175 euró értékhatár alatt ingyenen...köszi eddig is


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Esetleg valaki megtudná mondani hogy mennyire bonyolult az átszállás a New York-i reptéren? 2órám lesz, remélem sikerül.

3

Mik a feltételek? Szeretnék New York-ban élni és dolgozni

21 éves vagyok, gimnáziumi végzettségem van.
Magyarok akik kint élnek New York-ban, hogy lehet kijutni.
(Szivesen elvállalnék utca seprést , gyári munkát)

1

Gurulós kis bőröndöt lehet vinni kézi poggyászként a Canada air-nál?

Sürgős lenne valaki segítsen.

2

A repülôgépen lehet emailezni, illetve netezni?

Augusztusban Floridába utazom repülôvel és azért szeretném tudni. Köszönöm a válaszokat.

5

Kanadában is gén kezelt a hús és a gyümölcs?

Szóval ott is olyan nagy,de ízetlen gyümölcsöket kapni mint az USA-ban?

4

New Yorkban van lehetőség az óceánban fürdeni? Hol, melyik részen?

12

Ha jol tudom a szenatus elfogadta az uj bevandorlasi reformot. Mit kell errol tudni?

4

Van itt olyan magyar szulo/csalad, aki Floridaban el? Oltassal kapcsolatban kerdeznek

4 eves kislanyunkal aprilisban koltoztunk ki augusztustol beirattuk kozossegbe es otthon minden kotelezo vedooltast megkapott es itt kitalalta az orvos,hogy az MMR,Difteria es HepatitisAB-t ujra kell, mert nem fogadjak el az otthonit,hiaba mutattuk a kiskonyvet nem fogadjak el,ilyen letezik,hogy amit mar egyszer megkapott azt megint beadjak neki?Ha valaki tudna segiteni...koszonom

1

Valaki járt már North Carolinában? Vélemények? Szép hely?

Milyenek ott általánosságban a fekete fiúk?emberek?

6

Milyen város Whasington DC?

Pontos adatokra lenne szükségem Whasingtonnal kapcsolatban. Milyen negyedei vannak, melyik a leggazdagabb, melyikben van a legtöbb bűnözés? Az ott élő elitek milyen típusú iskolába járatják a gyerekeiket? A georgetowni egyetem mennyire erős amerikai mércével? Vannak-e különleges whasingtoni hagyományok? Stb. Előre is köszönöm! :)

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!