Találatok a következő kifejezésre: Ha Amerikából csomagot, konkrétan egy (1 db)

Ha Amerikából szeretnék csomagot, konkrétan egy biciklit hazaküldeni, akkor melyik variáció lenne olcsóbb? A postai feladás vagy ha a légitársaság vinné el?

El?re is köszi!

Legjobb válasz: Mikor én voltam kinn anno, a hajós feladás volt a legolcsóbb...de 2 (!!) hónap, míg Mo-ra ért. És nem is volt benne semmi olyan érték, amit nagyon sajnáltam volna, ha eltûnik. Biztosítást nyilván lehet rá kötni, de akkor árban majdnem u.ott vagy szerintem. A posta olcsóbb, de lassabb és talán kicsit megbízhatatlanabb is. Nem a kinti posta, hanem az itthoni miatt. Hallottam olyan, hogy biz. országon nem hajlandóak csomagot küldeni Mo-ra, mert mindig eltûnik. Gáz.

Mikor én voltam kinn anno, a hajós feladás volt a legolcsóbb...de 2 (!!) hónap, míg Mo-ra ért. És nem is volt benne semmi olyan érték, amit nagyon sajnáltam volna, ha eltûnik. Biztosítást nyilván lehet rá kötni, de akkor árban majdnem u.ott vagy szerintem. A posta olcsóbb, de lassabb és talán kicsit megbízhatatlanabb is. Nem a kinti posta, hanem az itthoni miatt. Hallottam olyan, hogy biz. országon nem hajlandóak csomagot küldeni Mo-ra, mert mindig eltûnik. Gáz.
A kérdező hozzászólása: Köszi, megfogadom. Arra gondoltam, hogy ha a bringát, mint túlméretes poggyászként vinném haza..Az lehetséges?
egy jó tanács, dobozba vidd, úgy mint a biciklikereskedõk ahogy hozzák pestrõl, kerék ki, kormány oldalra, úgy relatív ki helyet foglal el ! :)
SZia! En is kkulfoldon elek, de nem Amerikaban. Postan semmi esetre se kuldd. Az altalam kuldott minden masodik csomag eltunt....
Lehetséges hogy poggaszként vidd haza. sokan utaznak szörfdeszkával pl nyaralni. le kell mérned a súlyát meg kb körbe is mekkora. nem tudom milyen szupi bicigli ez. ha csak egy normál bicigli add el kint és vegyél itthon, a bicigli boltokban 30 Ft körül egy normál használatra valót kapsz ami azért minöségi is. szerintem ha csak normál bicigli amennyiböl haza hoznád annyiért már kapsz itthon.
A kérdező hozzászólása: Igen, ez egy "szuperbicikli", azért vinné, haza, mert odahaza a kétszeresét kellene fizetnem, meg odahaza még nem is lehet kapni. Igen valószínû az lesz, hogy mint túlméretes csomagként...A vámot nem vágjátok? Nekem olyasmit mondtak hogy 175 euró értékhatár alatt ingyenen...köszi eddig is


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Winnipegben milyen látnivalók vannak?

Járt már ott valaki? És miket nézett meg, milyen látnivalók vannak?

1

Nyugat-Európai kikötőben (pl. Hamburg, Rotterdam stb. ) könnyű találni olyan teherhajót, ami kevés pénzért vagy cserébe azért, hogy beállok ideiglenesen a legénységbe kivisz magával Amerikába?

Félreértés ne essék, nem illegális amerikai akarok lenni, hanem ESTA-val kimenni 1-2 hónapra turistának, csak nagyon drága a repülőjegy, Amerika meg ahogy látom elég olcsó ország, szóval ezzel a módszerrel több pénzem lenne a kinti élethez.

5

Milyen Amerikában élni? Milyenek ott az emberek? Nehéz letelepedni?

Te mióta élsz ott és hol?

1

Ha illegálisan kint vagy a szintén illegális pároddal és kint születik gyerek akkor a gyerek amerikai állampolgár lesz? Ha igen akkor én igényelhetem a zöldkártyát?

3

Észak- Amerika, Keleti part, szerintetek mennyiből jön ki?

Szeretnék a nyáron kimenni az USAba, szét szeretnék nézni még ha egy kicsit is mivel kint szeretnék majd dolgozni. Most uticélnak New Yorkot tenném meg. Szerintetek mennyiből jönnék ki ? Repülő jegyet augusztusra néztem 260ezer ft, de valaki azt írta hogy csak 160. Akkor most hogy van ez ?
Szállás mennyiből jönne ki ? Kaja ?
Köszönöm a segítséget! :)

3

Floridába küldenék egy apró csomagot, mit kell ehhez tudnom?

Összesen egy pólóról és egy kísérő levélről van szó. Feladhatom levélként is vagy csomagként kell? Kell speciális boríték? Mennyibe fog kerülni kb? Semmit nem tudok az egészről, ha valaki már csinált ilyet az utóbbi pár évben, annak örömmel fogadom a segítségét. (Cím az megvan megfelelő formátumban.)

3

Hogyan szerezzem meg a zöldkártyát?

Mármint hova kellene mennem érte, mit kell érte tennem, milyen papírok kellenek? Vagy hol lehet kérvényezni? Milyen feltételek mellett adják oda?
(Bocsi a sok kérdésért)
Válaszaitokat előre is köszönöm!

4

A zöldkártyát meg lehet venni?

Mármint ha nem kapom meg, akkor meg is vehetem? Ha igen mennyiért?

7

Valaki leirja a folyamatot hazassagtol a vegleges zold kartyaig? Idorendi sorrendben?

6

Washington DC vagy Niagara vízesés?

Hova mennél szívesebben egy napra?
Első közelebb van oda ahol leszek, és olcsóbb is kicsivel.

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!