Találatok a következő kifejezésre: Ha Amerikából csomagot, konkrétan egy (1 db)

Ha Amerikából szeretnék csomagot, konkrétan egy biciklit hazaküldeni, akkor melyik variáció lenne olcsóbb? A postai feladás vagy ha a légitársaság vinné el?

El?re is köszi!

Legjobb válasz: Mikor én voltam kinn anno, a hajós feladás volt a legolcsóbb...de 2 (!!) hónap, míg Mo-ra ért. És nem is volt benne semmi olyan érték, amit nagyon sajnáltam volna, ha eltûnik. Biztosítást nyilván lehet rá kötni, de akkor árban majdnem u.ott vagy szerintem. A posta olcsóbb, de lassabb és talán kicsit megbízhatatlanabb is. Nem a kinti posta, hanem az itthoni miatt. Hallottam olyan, hogy biz. országon nem hajlandóak csomagot küldeni Mo-ra, mert mindig eltûnik. Gáz.

Mikor én voltam kinn anno, a hajós feladás volt a legolcsóbb...de 2 (!!) hónap, míg Mo-ra ért. És nem is volt benne semmi olyan érték, amit nagyon sajnáltam volna, ha eltûnik. Biztosítást nyilván lehet rá kötni, de akkor árban majdnem u.ott vagy szerintem. A posta olcsóbb, de lassabb és talán kicsit megbízhatatlanabb is. Nem a kinti posta, hanem az itthoni miatt. Hallottam olyan, hogy biz. országon nem hajlandóak csomagot küldeni Mo-ra, mert mindig eltûnik. Gáz.
A kérdező hozzászólása: Köszi, megfogadom. Arra gondoltam, hogy ha a bringát, mint túlméretes poggyászként vinném haza..Az lehetséges?
egy jó tanács, dobozba vidd, úgy mint a biciklikereskedõk ahogy hozzák pestrõl, kerék ki, kormány oldalra, úgy relatív ki helyet foglal el ! :)
SZia! En is kkulfoldon elek, de nem Amerikaban. Postan semmi esetre se kuldd. Az altalam kuldott minden masodik csomag eltunt....
Lehetséges hogy poggaszként vidd haza. sokan utaznak szörfdeszkával pl nyaralni. le kell mérned a súlyát meg kb körbe is mekkora. nem tudom milyen szupi bicigli ez. ha csak egy normál bicigli add el kint és vegyél itthon, a bicigli boltokban 30 Ft körül egy normál használatra valót kapsz ami azért minöségi is. szerintem ha csak normál bicigli amennyiböl haza hoznád annyiért már kapsz itthon.
A kérdező hozzászólása: Igen, ez egy "szuperbicikli", azért vinné, haza, mert odahaza a kétszeresét kellene fizetnem, meg odahaza még nem is lehet kapni. Igen valószínû az lesz, hogy mint túlméretes csomagként...A vámot nem vágjátok? Nekem olyasmit mondtak hogy 175 euró értékhatár alatt ingyenen...köszi eddig is


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Miéér? . Miéér? Mégis miér nem húznak mán ki engem ezek a áámerikáiak a lottón? Miéé vagyok ilyen szerencsétlen? Nem csináltam semmi rosszat. Már vagy 20 éve jáccok

Na erre irjatok valami okosat ha lehet

7

Azokhoz szól a kérdésem, akik utaztak már ESTA-val Amerikába, hogy ment a dolog?

Tudom, hogy 90 napig érvényes, de a repülőjegyekről érdeklődnék. Van összefüggés a kettő között? Mármint előbb kell megvennem a repülőjegyet, hogy megkapjam az ESTA-t? Elnézést, ha hülyeséget kérdezek, de hallottam már mindenfélét. És még valami: elég ha csak az oda-jegyem van meg, vagy ajánlott ha már megvan a visszafelé is? Remélem érthető voltam. Előre is köszi a válaszokat!

23/N

5

Las Vegasban milyen az élet?

Nem tervezek semmit csak érdekelne,milyenek a munkalehetőségek,fizetés,meg az egész élet milyen, inkább kint élők válaszát várom ha lehet.

2

Hogyan tudnék több évre, akár véglegesen is kiköltözni az Egyesült Államokba?

Egyáltalán lehetséges ez? Nincs kint semmi rokonom, barátom. Házasodni nem szeretnék csak azért egy amerikaival, hogy kint maradhassak, és jelenleg nem is tervezem, karrierért szeretnék kimenni. Valami olyasmit olvastam, hogy munkával talán ki lehet, hogyan? Innen Magyarországról valahogy tudnék oda munkát szerezni? És valaki pontosan el tudná magyarázni a vízumos meg zöldkártyás dolgokat?
Köszönöm! :)

12

Csak nemzetközi diákigazolványt fogadnak el az Államokban?

egy csomó múzeum honlapján van kedvezmény akkor, ha van valid student id-d. én megkapom a kedvezményt magyar diákigazolvánnyal,vagy igényeljek inkább nemzetközit?

3

Ha foglaltam repülőjegyet de helyet nem engedett foglalni hozzá akkor hogy lesz helyem?

Pelikan.hu-n foglaltam

11

Kanadai útmutató valaki?

A nyáron Kanadába költözünk a családdal,és nem nagyon tudjuk hogy milyen a Kanadaiak kultúrája,stb.stb... Ha valaki tud segíteni,kérem segítsen! És hülye válaszokat nem kérek!!! Köszi előre is!!

3

USA-ba lehet kaját bevinni (csokik, fűszerek, ajándék lenne)?

5

Hogyan lehet az Egyesult Allamokban tartozkodni legalisan?

Jelenleg Floridaban elek 2 eves vizummal szeretnem hogy a baratnom is kikoltozzon vagy hosszabb idore itt tudna tartozkodni milyen ut mod van erre? Baratnom novemberben lesz 21, en ugy tudom hogy az o eseteben o nem tartozkodhat az allamokban fel evnel tovabb.

6

Amerikában a reptéri határellenőrzésen csak a külföldieket kérdezgetik, pakolják ki a csomagjaikat, vagy az ottani állampolgárokkal is ugyanezt csinálják?

2

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!