Találatok a következő kifejezésre: Ha Amerikából csomagot, konkrétan (1 db)

Ha Amerikából szeretnék csomagot, konkrétan egy biciklit hazaküldeni, akkor melyik variáció lenne olcsóbb? A postai feladás vagy ha a légitársaság vinné el?

El?re is köszi!

Legjobb válasz: Mikor én voltam kinn anno, a hajós feladás volt a legolcsóbb...de 2 (!!) hónap, míg Mo-ra ért. És nem is volt benne semmi olyan érték, amit nagyon sajnáltam volna, ha eltûnik. Biztosítást nyilván lehet rá kötni, de akkor árban majdnem u.ott vagy szerintem. A posta olcsóbb, de lassabb és talán kicsit megbízhatatlanabb is. Nem a kinti posta, hanem az itthoni miatt. Hallottam olyan, hogy biz. országon nem hajlandóak csomagot küldeni Mo-ra, mert mindig eltûnik. Gáz.

Mikor én voltam kinn anno, a hajós feladás volt a legolcsóbb...de 2 (!!) hónap, míg Mo-ra ért. És nem is volt benne semmi olyan érték, amit nagyon sajnáltam volna, ha eltûnik. Biztosítást nyilván lehet rá kötni, de akkor árban majdnem u.ott vagy szerintem. A posta olcsóbb, de lassabb és talán kicsit megbízhatatlanabb is. Nem a kinti posta, hanem az itthoni miatt. Hallottam olyan, hogy biz. országon nem hajlandóak csomagot küldeni Mo-ra, mert mindig eltûnik. Gáz.
A kérdező hozzászólása: Köszi, megfogadom. Arra gondoltam, hogy ha a bringát, mint túlméretes poggyászként vinném haza..Az lehetséges?
egy jó tanács, dobozba vidd, úgy mint a biciklikereskedõk ahogy hozzák pestrõl, kerék ki, kormány oldalra, úgy relatív ki helyet foglal el ! :)
SZia! En is kkulfoldon elek, de nem Amerikaban. Postan semmi esetre se kuldd. Az altalam kuldott minden masodik csomag eltunt....
Lehetséges hogy poggaszként vidd haza. sokan utaznak szörfdeszkával pl nyaralni. le kell mérned a súlyát meg kb körbe is mekkora. nem tudom milyen szupi bicigli ez. ha csak egy normál bicigli add el kint és vegyél itthon, a bicigli boltokban 30 Ft körül egy normál használatra valót kapsz ami azért minöségi is. szerintem ha csak normál bicigli amennyiböl haza hoznád annyiért már kapsz itthon.
A kérdező hozzászólása: Igen, ez egy "szuperbicikli", azért vinné, haza, mert odahaza a kétszeresét kellene fizetnem, meg odahaza még nem is lehet kapni. Igen valószínû az lesz, hogy mint túlméretes csomagként...A vámot nem vágjátok? Nekem olyasmit mondtak hogy 175 euró értékhatár alatt ingyenen...köszi eddig is


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Milyen klasszikus cserediák-programok vannak?

Vagyis kimegyek külföldre pár hétre, amjd én is fogadom a fogadótestvérem. Nem találok ilyen ajánlatokat, csak 1 teljes tanéves programokat.

0

Miert mosnak a new yorkiak mosodaban?

8

Hát elakarok menni a szüleimmel egy szép nyaralásra az USA-ba de oda mikell? meg körülbelül mennyi pénzt kellene belefektetni?

2

Obama megválasztása után nemsokkal azt is mondta, hogy átalakítja a bevándorlási törvényt. Gondolom kis esély sincs arra, hogy ezt úgy értette, hogy olyan változtatásokat hoz amik után, külföldiek szabadon mehetnek oda munkát vállalni?

5

Forks-ban hány éves kortól számít egy ember nagykorúnak?

Forks Észak-Amerikában egy kis várós. Azért szeretném zudni, mert oa akarok költözn. :)

8

Valaki utazik mostanában (1-2 hét múlva) Amerikából haza Magyarországra?

3

Rhode Island vs Boston, ti melyiket választanátok és miért?

6

Ha megkötöm a szerződésem az amerikai családdal mint au pair, akkor ha úgy adódna haza jöhetek korábban? Vagy mindenképpen kötelez a szerződés?

Köszönöm a segítséget.

3

St. Kitts-röl indulunk Magyarorszagra American Airlines-al, Miami-ban 1 ora az atszallasi idönk. Beszallokartya a csatlakozasra megvan, kell megint vamvizsgalat, meg az ellenörzeseken atesni az USA-ban? Vagy tudunk e egyböl a csatlakozo gephez menni?

Odafele tarto uton mar egyszer atestünk Miami-ban a vam vizsgalaton, az ideiglenes vizumot is megkaptuk, ami 3 honapig meg ervenyes, mivel akkor egy ejszakat az odafele vezetö uton Miami-ban töltöttünk es csak masnap repültünk tovabb St. Kitts-re.

4

Vannak olyan utazási irodák, amelyek csoportos kirándulást szerveznek Mexikóvárosba? Körülbelül milyen áron lehet egy ilyenen részt venni?

1

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!