Találatok a következő kifejezésre: Ha Amerikából csomagot, konkrétan (1 db)

Ha Amerikából szeretnék csomagot, konkrétan egy biciklit hazaküldeni, akkor melyik variáció lenne olcsóbb? A postai feladás vagy ha a légitársaság vinné el?

El?re is köszi!

Legjobb válasz: Mikor én voltam kinn anno, a hajós feladás volt a legolcsóbb...de 2 (!!) hónap, míg Mo-ra ért. És nem is volt benne semmi olyan érték, amit nagyon sajnáltam volna, ha eltûnik. Biztosítást nyilván lehet rá kötni, de akkor árban majdnem u.ott vagy szerintem. A posta olcsóbb, de lassabb és talán kicsit megbízhatatlanabb is. Nem a kinti posta, hanem az itthoni miatt. Hallottam olyan, hogy biz. országon nem hajlandóak csomagot küldeni Mo-ra, mert mindig eltûnik. Gáz.

Mikor én voltam kinn anno, a hajós feladás volt a legolcsóbb...de 2 (!!) hónap, míg Mo-ra ért. És nem is volt benne semmi olyan érték, amit nagyon sajnáltam volna, ha eltûnik. Biztosítást nyilván lehet rá kötni, de akkor árban majdnem u.ott vagy szerintem. A posta olcsóbb, de lassabb és talán kicsit megbízhatatlanabb is. Nem a kinti posta, hanem az itthoni miatt. Hallottam olyan, hogy biz. országon nem hajlandóak csomagot küldeni Mo-ra, mert mindig eltûnik. Gáz.
A kérdező hozzászólása: Köszi, megfogadom. Arra gondoltam, hogy ha a bringát, mint túlméretes poggyászként vinném haza..Az lehetséges?
egy jó tanács, dobozba vidd, úgy mint a biciklikereskedõk ahogy hozzák pestrõl, kerék ki, kormány oldalra, úgy relatív ki helyet foglal el ! :)
SZia! En is kkulfoldon elek, de nem Amerikaban. Postan semmi esetre se kuldd. Az altalam kuldott minden masodik csomag eltunt....
Lehetséges hogy poggaszként vidd haza. sokan utaznak szörfdeszkával pl nyaralni. le kell mérned a súlyát meg kb körbe is mekkora. nem tudom milyen szupi bicigli ez. ha csak egy normál bicigli add el kint és vegyél itthon, a bicigli boltokban 30 Ft körül egy normál használatra valót kapsz ami azért minöségi is. szerintem ha csak normál bicigli amennyiböl haza hoznád annyiért már kapsz itthon.
A kérdező hozzászólása: Igen, ez egy "szuperbicikli", azért vinné, haza, mert odahaza a kétszeresét kellene fizetnem, meg odahaza még nem is lehet kapni. Igen valószínû az lesz, hogy mint túlméretes csomagként...A vámot nem vágjátok? Nekem olyasmit mondtak hogy 175 euró értékhatár alatt ingyenen...köszi eddig is


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kanadában is ugyanazt a jelbeszédet használják mint itt?

Vagy azért van pár kisebb vagy nagyobb eltérés?

2

Londonban elég 1 óra 35 perc az átszállásra?

Jövő hónapban Philadelphia-ba megyek, mint a két gép British Airways.

5

Mexikóban az északi részen miért veszélyesek a határvárosok?

2

Akik itt írogatnak hogy kint akarnak élni az USA-ban vagy akár Kanadában. Azoknak kb. hány százaléka jut ki?

Olyan idegesítő hogy szinte mindennap van hasonló kérdés...
Most komolyan annyira hülyék hogy itt kérdezgetnek mikor csak annyi lenne a dolguk hogy bemenjenek az adott ország nagykövetségére.
A kedvencem pedig az amikor azt írják hogy van kint rokon/ismerős és minket kérdezgetnek a rokon és az ismerős helyett....

13

Nagyon kötözködős a bevándorlási tiszt, amikor először lépek amerikai földre?

2 és fél hónapot tervezek kimenni nyaralni és pihenni. Mennyire lesz ez gyanús nekik?

3

Camp Leaders-nél az utazás hogy van?

Amikor 30nap van utazni, akkor arra mehetünk, amerre visznek, vagy teljesen magunktól?

2

Aki volt New Yorkban es Miamiban az le irna az elmenyeit?

4

California State University ez micsoda pontosan?

Wikipédián csak angolul van

4

Florida, kalifornia, new york menyik a leg élhetőbb állam?

égi vágyam hogy ezen államok valamelyikében éljek
mielőtt mindenki ideirná tudom hogy nagyon nehéz szinte esélytelen de tegyük fel hogy valahogy sikerül kijutni
melyik a leg élhetőbb úgy értem jobb közbiztonság, jó időjárás, iskolák színvonala, kereset és költség arányok, melyik alakalmasabb gyereknevelésre(még nincs)
ha van valaki aki kiköltözött akkor hogy érzi ott magát? menyire fogadták be?

5

Nagyon izgulok, valaki segítene? Beszélgetne velem?

Pár nap és indulok ki az USA-ba cserediáknak,már nagyon izgulok elkezdtem vásárolgatni,de mit vigyek???? Fogkefét :D
A fogkefének története van :D Mikor 3 éve elhatároztam a barátnőmmel ,hogy mi akkor is kimegyünk akkor vettünk egy-egy fogkefét és tollat,hogy azzal a tollal csak az elő iskolai napon írunk és azzal a fogkefével csak aznap mossuk meg a fogunkat ha ott leszünk a családnál :D LAssan eljön a nagy nap... épp neten rendelgetek ruhákat és ÚRRR ISSSTEN... Igazából nincs nagyon kérdésem vagyis,hogy mennyi ruhát vigyek?Laptopot felvihetem a gépre?
Cserediákok lenne kedvetek beszélgetni?

5

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!