Találatok a következő kifejezésre: Ha Amerikából csomagot, konkrétan (1 db)

Ha Amerikából szeretnék csomagot, konkrétan egy biciklit hazaküldeni, akkor melyik variáció lenne olcsóbb? A postai feladás vagy ha a légitársaság vinné el?

El?re is köszi!

Legjobb válasz: Mikor én voltam kinn anno, a hajós feladás volt a legolcsóbb...de 2 (!!) hónap, míg Mo-ra ért. És nem is volt benne semmi olyan érték, amit nagyon sajnáltam volna, ha eltûnik. Biztosítást nyilván lehet rá kötni, de akkor árban majdnem u.ott vagy szerintem. A posta olcsóbb, de lassabb és talán kicsit megbízhatatlanabb is. Nem a kinti posta, hanem az itthoni miatt. Hallottam olyan, hogy biz. országon nem hajlandóak csomagot küldeni Mo-ra, mert mindig eltûnik. Gáz.

Mikor én voltam kinn anno, a hajós feladás volt a legolcsóbb...de 2 (!!) hónap, míg Mo-ra ért. És nem is volt benne semmi olyan érték, amit nagyon sajnáltam volna, ha eltûnik. Biztosítást nyilván lehet rá kötni, de akkor árban majdnem u.ott vagy szerintem. A posta olcsóbb, de lassabb és talán kicsit megbízhatatlanabb is. Nem a kinti posta, hanem az itthoni miatt. Hallottam olyan, hogy biz. országon nem hajlandóak csomagot küldeni Mo-ra, mert mindig eltûnik. Gáz.
A kérdező hozzászólása: Köszi, megfogadom. Arra gondoltam, hogy ha a bringát, mint túlméretes poggyászként vinném haza..Az lehetséges?
egy jó tanács, dobozba vidd, úgy mint a biciklikereskedõk ahogy hozzák pestrõl, kerék ki, kormány oldalra, úgy relatív ki helyet foglal el ! :)
SZia! En is kkulfoldon elek, de nem Amerikaban. Postan semmi esetre se kuldd. Az altalam kuldott minden masodik csomag eltunt....
Lehetséges hogy poggaszként vidd haza. sokan utaznak szörfdeszkával pl nyaralni. le kell mérned a súlyát meg kb körbe is mekkora. nem tudom milyen szupi bicigli ez. ha csak egy normál bicigli add el kint és vegyél itthon, a bicigli boltokban 30 Ft körül egy normál használatra valót kapsz ami azért minöségi is. szerintem ha csak normál bicigli amennyiböl haza hoznád annyiért már kapsz itthon.
A kérdező hozzászólása: Igen, ez egy "szuperbicikli", azért vinné, haza, mert odahaza a kétszeresét kellene fizetnem, meg odahaza még nem is lehet kapni. Igen valószínû az lesz, hogy mint túlméretes csomagként...A vámot nem vágjátok? Nekem olyasmit mondtak hogy 175 euró értékhatár alatt ingyenen...köszi eddig is


Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Kanadába szeretnénk ki költözni! Tudnátok tanácsot adni? (többi lent)

Ki szeretnénk menni Kanadába végleg. kb. 3 és fél millió
forinttal. Ennyi szerintetek elég lenne? Legfontosabb hogy tanácsokra lenne szükségem hogy mit tegyek a Kanadai nagykövetségen az mondták hogy keresük fel a Bécsi nagy követséget. Ezt hamarosan meg testük! De valaki tudna mondani valamit erről az egészről? Első sorban olyan ember kérdezek aki már ki költözött!
Előre is köszönöm!

9

Nyári diák munka az USA-ban! Tudnátok segíteni?

Idén végzek a gimnáziummal, nyáron pedig szeretnék egy kicsit világot járni, diákmunka keretein belül! Tudnátok segíteni ebben? Tapasztalatokat szívesen fogadnék!
Főleg olyan munka érdekelne, amit az állam is támogat, és figyel is. Pl. a szállás, és a munkahelyi körülmények megfelelőek, vagy pl. nem fordulhat elő olyan, hogy a fizetést esetleg elsikkasztják a munkaadók.
Előre is köszönöm!:)

2

New Yorkban élők, mennyibe kerülhet egy három szavas kis tetoválás New York belvárosában, a Central Park és a Broadway közelében?

Májusban utazom oda, és a Central Park közelében lesz szállásom. Szeretnék az első amerikai utam emlékére egy tetoválást. Mennyibe fájhat ez?

2

Hogy lehet legálisan élni az Usában?

A házzaság elég körülményes mert az amerikaiak azt is nézik és ismerik ezt a módját.De nem 90 napot akarok kinnt lenni hanem építészmérnök akarok lenni az meg nem elég 90 napra.

4

Segítség. USA nyári munka?

18 éves fiú vagyok. Június végéig ha minden jól megy megvan az érettségi. Jogsi is nemsokára megvan és van egy mixer vizsgám is.

Már 2 éve próbálkozom nyárra kijutni az USA-ba (Július - Augusztus) valami nyári munkára. Tavalynyáron sem sikerült és már nagyon elvagyok keseredve. :( A pénz is jól jönne, de nem a pénz a lényeg, hanem az angol nyelvtudásom szeretném tökéletesíteni és, hát megnézni, hogy milyen is az az USA. Annyi pénzem meg nincs, hogy csak úgy kimenjek. Én ilyesmikre gondolok, hogy családhoz segíteni, háztartás, gyerekek, bevásárlás, fűnyírás, au-pair stb. (de végül is mindegy).

Valaki tudna nekem ebben segíteni? Ti hogy csinálnátok ?
Nagyon megköszönném, ha valakinek lenne valami jó ötlete!!!

3

Hogyan lehet kijutni az USA-ba innen Magyarországról? (részletesebben lejjebb)

Van egy diplomám, nagyon jól tudok angolul is, és az USA-ban akarok dolgozni és élni. Sajnos rokonom nem lakik ott, csak egy ismerősöm van, aki ott él, de ő elég távoli ismerős, amúgy New York mellett lakik.

Hogyan tudok az USA-ba kijutni, munkát kapni és vállalni? Azt tudom, hogy vízum kell hozzá, de az elég?

Aki tud segíteni, megköszönném.

8

Mi a különbség a turista vízum és az ESTA között?

3

Ha Tpa-Bud-Tpa retúr repülőjegynek felhasználtam a Tpa-Bud részét, de vissza mégsem utaznék, akkor mit tudok tenni, hogy visszakapjam legalább valamekkora részét a kifizetett jegynek?

Visszaváltható-e, esetleg átíratható más névre? Ha igen, milyen nagyságrendű összegért? Azt tudom, hogy átíratás díja 10-20e, plusz a mindenkori repülőjegy értékének különbözetét kérik. De mivel hasonlítják össze, egy sima odaútra szóló jegy árával vagy egy retúrjegyével?

3

Melyik utcából készült a kép? (Los Angeles)

http://media.tumblr.com/tumblr_mbv6hhw2OW1r8u5ii.jpg
Én egy óráig kerestem street view-vel, de nem találtam...

2

ESTA-val valo tultartozkodas eseten, mennyie lehetetseges a belfoldi repulo jaratokon mozogni?

tehat ha valakinek lejart az ESTA ,es itt felejtette magat, es szeretne belfoldi geppel utazni, akkor van esetleg immigration check vagy ilyesmi,ahol rajonnenenk hogy miujsag van?

7

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!