Találatok a következő kifejezésre: Ha 8 ál végzett orákel teszt (1 db)

Ha 8 dpo-n ál végzett orákel teszt pozitív (majdnem teljesen egyforma erősségű a két csík), akkor is az erősödését nézzem, vagy már lecsúsztam róla? Akkor most poz. vagy neg.?

Ebben a hónapban vettem el?ször ovutesztet, de mivel 2 megmaradt, gondoltam, kipróbálom jóstesztként.

Legjobb válasz: a poz jelölés kezdeti halvány, a csúcsnál erõsebb. Ma mindent bele !!! meg holnap is, de legkésõbb holnap után is. Én az elsõ jelnél 5 napig nyüstöltem a párom, kifáradt, de itt az eredmény.

a poz jelölés kezdeti halvány, a csúcsnál erõsebb. Ma mindent bele !!! meg holnap is, de legkésõbb holnap után is. Én az elsõ jelnél 5 napig nyüstöltem a párom, kifáradt, de itt az eredmény.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ, de az ovu már megvolt, még 27-én. Most 13-ára (nem) várom a mensit, és terhesség elõrejelzésként használtam a tesztet, amikor is napokig az erõsödését kéne nézni, az jelzi a terhességet (70% a megbízhatósága kb), de ennél jobban már nem nagyon erõsödhet. A kérdés az lenne, hogy akkor most pozitívnak vagy negatívnak vegyem?
Vegyél terhes tesztet!!!

Hasonló válaszok

A kérdés szövege Válaszok száma

Mi a véleményetek erről?

Ki lehet ebből nézni vmit,igy h nem hónap elejétől mértem? Sztetek késői peteérésem volt? 28 naposak szoktak lenni a ciklusaim. Az alaphőm 36,2-36,3 körül van mindig.

3

Nem várt napján 37, 1 °C reggeli hő. Lehet, hogy baba van a dologban?

1

A menstr. Utan vagyok, es a reggeli ebredes utan kisebb, estere pedig nagy es kemeny a has. Lehet ez a jele a terhessegnek?

Legeloszor hany hetesen es a has melyik reszen lathato a terhesseg?

2

Ha az alaphőm 36, 4 és 36, 6 között mozog az baj?

Ebben a hónapban hőmérőzök először. 3 napig 36,4 volt, utána 1 nap 36,5 most 2 napja 36,6. Ciklus 10. napján vagyok.

3

Úgy megijedtem! Ez most jelenthet rosszat?

4 napja nem jött meg, több pozitív tesztem van. Az utolsó (tegnapi)tesztem erős 2 csíkos, szépen erősödtek a tesztjeimen. De most megértem a hőm, és leesett. Ez most bajt jelent???? :(

9

29. ciklusnapon negatív, ha 35 napos ciklus ez, akkor még lehet korai a tesztelés?

Az zavar, h ez már min. a 10-14 dpo., de akár több is. Most akkor mivel kapcsolatban tévedek? Elözô, misseddel zárult, terhességemnél szintén 35. napon lett pozi... Ez lehet így most is?
A derekam 3 hete fáj, pár napja nagyon... Néha pedig olyan érzésem van, fôleg tegnap, hogy rögtön megjön.

2

PCOS, IR! A palástfű tea használt valakinek a 3-as kezelés mellett?

0

Ma van ovulációs napom, tegnap együtt voltunk, ma és holnap is együtt kéne lennünk a sikerhez? Mert itt olvasom, hogy 2 naponta az igazi, akkor a mait hagyjuk ki?

Ovulációs kérdés!

1

Tesztkérdés. Ha a hcg teszt darabokra esett szét, és a kontroll csík is el van maszatolódva, akkor az ugye hibás? Ez a teszt negatív lett, de az elöző kettő pedig nagyon halvany pozitív.

9

A spermium is úgy nyúlik a hüvelyből mint az ovulációs nyák? Van valami különbség?

4

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!