Találatok a következő kifejezésre: Ha 8 ál (46 db)

Ha os. System (". /a. Out 0.8") alakban adom meg a bemenő paramétert akkor átadódik a programomnak a paraméter, de ha például a=0.8 és os. System (". /a. Out a") akkor 0-át ad át, mi lehet a probléma?

Amúgy ez egy python kód :)

Legjobb válasz: A ". /a. Out a" egy string. Egy stringbe hiába írod be egy változó nevét, nem fog behelyettesítõdni (az a Perl meg a PHP). Írd így: ". /a. Out %f" % a

A ". /a. Out a" egy string. Egy stringbe hiába írod be egy változó nevét, nem fog behelyettesítõdni (az a Perl meg a PHP). Írd így: ". /a. Out %f" % a
A kérdező hozzászólása: Képzeld, a os.system('./a.out %s' % a) bejött. Kösz a segítséget!
7-8 az nem a legjobb szerintem :D
Hát találkozgassatok randizzatok és majd kialakul a kapcsolat de az h most ti taliztok nem feltétlen azt jelenti h már járni is fogtok :)
A kérdező hozzászólása: és ennek milehet a következménye h összejövünk és lehet több mint barátság?

Weblapomat Macromedia Dreamwever 8-al szerkesztem. Mi lesz a különbség, ha nem html kódban írom meg, hanem php-ban? Mert én semmi változást nem látok a kettő között.

Legjobb válasz: csak az, h ha php-ben írod meg, majd egy <?php és ?> közé beteszel valami php nyelvû dolgot, akkor az mûködni fog, ha html-ben írod, akkor nem.

csak az, h ha php-ben írod meg, majd egy <?php és ?> közé beteszel valami php nyelvû dolgot, akkor az mûködni fog, ha html-ben írod, akkor nem.
A kérdező hozzászólása: Ezek szerint érdemesebb php-ban írni?
a php az szerver oldali kód... vannak bizonyos dolgok amiket html-ben nem tudsz megcsinálni, csak php-ben pld egy ûrlapot meg tudsz csinálni html-ben de hogy az értelmesen mûködjön ahhoz már php kell. (gondolok itt olyanra hogy adatbázisba írás olvasás ûrlap ellenõrzése ilyesmi)szóval a honlapodnak csak bizonyos részeit érdemes (kell) megcsinálni php-ben

Ha 8 hetesen oltom be a törpenyuszimat a szúnyogcsípéssel terjedő betegség ellen, és ezt követően kiköltöztetem az udvarra elkaphatja a betegséget? Mennyi idő alatt alakul kia védelem?

Legjobb válasz: ha ezaz elsõ oltása lesz akkor kb 5-6 hét mie teljesen kialakul, mivel ismétlõoltást kell neki adni. tegyük fel hétfõn megkapja az elsõt onnantól 3hét hogy visszaviszed, akkor kap mégegyet és utána 2hét hogy teljes a védelem. Nekem ezt mondta az állatorvos.

ha ezaz elsõ oltása lesz akkor kb 5-6 hét mie teljesen kialakul, mivel ismétlõoltást kell neki adni. tegyük fel hétfõn megkapja az elsõt onnantól 3hét hogy visszaviszed, akkor kap mégegyet és utána 2hét hogy teljes a védelem. Nekem ezt mondta az állatorvos.

Normális, ha 8 hetesen feszül a hasam alja?

Legjobb válasz: igen,változik a baba növekedése miatt a tested!enyhe görcsök is elõfordulhatnak terhesség alatt ugyanis nõ a méhed!ha nem túl erõs a görcsölés,nem állandósul és nem barnázol,vérzel,akkor ne aggódj!boldog babavárást!26 hkm

igen, változik a baba növekedése miatt a tested!enyhe görcsök is elõfordulhatnak terhesség alatt ugyanis nõ a méhed!ha nem túl erõs a görcsölés, nem állandósul és nem barnázol, vérzel, akkor ne aggódj!boldog babavárást!26 hkm
Nekem is feszül, pláne amikor idõváltozás van, mint pl most, hogy jött a lehûlés.Meg éjszaka amikor fordulok az egyik oldalamról a másikra, olyat belehasít a hasam aljába(amit inkább a petefészkem környékén érzek) a fájdalom, hogy azt hiszem megszülök.Meg amikor pisilek és állok fel a wc-rõl akkor is olyat bele tud hasítani.De nem folyamatos a fájdalom, és nem is jelentkezik minden nap, hanem csak ritkán.Ez normális??Nõne a méhem és azért van ez?Tegnap reggel görcsöltem is.Ha nem lennék terhes akkor ma kellett volna megjönnie és gondolom azért görcsöltem tegnap, mert már más a helyzet :) De ma már nem görcsöltem és nem is jött semmi :) Ma vagyok 8 hetes :)
a kérdezõnek: normális, hogy feszül a hasad, ilyenkor sajnos mindenki puffad, gázok, stb...pár hét és valószínûleg enyhül. na mondjuk késõbb meg azért feszül majd meg nõ a poci :) de az már kellemesebb! tymybaba19-nek: 6-9 hetesen nekem is többször hasított annyira a hasam, hogy csak feküdni és sírni tudtam. az orvos azt mondta, ez normális, nõ a méh. na meg igen, a szervezet még "emlékszik" hogy menstruálnod kéne és eleinte ilyenkor lehetnek görcsös tüneteid, de ne aggódj, nehéz elhinni, de tényleg normális. erre nagyon jó a magne b6, mióta szedem nem volt ilyen problémám. kitartást és boldog babavárást mindkettõtöknek! 19 hetes kismami :)
tymybaba19, egyébként voltál már orvosnál??? elõzõ vagyok
persze
max. ha kiveszed, és kiolvadt, turmioxold át egy kis anyatejjel
Szia! Nyugodtan tedd a fagyasztóba. Én általában 3 adagnyi bébikaját fõzök és kettõt lefagyasztok. Utoljára brokkolit fagyasztottam, amiben volt krumpli is. Kiolvadás után tényleg borzalmas állaga volt, de elég volt átturmixolni és olyan lett mint a friss.
Szerintem nyugodtan... Borsó is, sárgarépa is, kukorica is fagyasztható. :)
Fagyasztani lehet, de nekünk nem jött be. Felolvasztás után az állaga megváltozott. Sem én sem a babám nem ette szivesen.
A kérdező hozzászólása: Ok, akkor teszek egy próbát, aztán meglátjuk! Én a krumpli miatt aggódtam egy kicsit, mert az ugye kásássá válik fagyasztás után, de elvileg úgyis turmixolva van.... Max. legközelebb nem fagyasztok belõle! :) Köszönöm a válaszokat!!!

Normális, ha 8 hónapos szinte alig gagyog?

A mozgásfejlődése éppen rendben van, de nem akar 'beszélgetni'. Csak a 'hő'-t ismételgeti egymás után és néha 'bl'-t. Sokat beszélünk hozzá.

Legjobb válasz: Igen. Vannak gyerekek, akik késõbb kezdenek el beszélni, mert az agy vagy a mozgásfejlõdésre, vagy a beszédfejlõdésre figyel.

Igen. Vannak gyerekek, akik késõbb kezdenek el beszélni, mert az agy vagy a mozgásfejlõdésre, vagy a beszédfejlõdésre figyel.
Szia. szerintem normális, az én nyolc hónaposom meg mászni nem akar, pedig tud. Feláll, felül, de nem mászik, viszont be sem áll a szája. Baba, nana, mama, vao, ble, hmm. Ezeket mondja, de komolyan mondom, csak akkor nem dumál, mikor alszik, meg amikor eszik. Minden baba más :D
Az én babám ma lett 9hónapos, 7hónaposan kezdett mászni, ülni, 8hónaposan felállt de szinte semmit nem gagyogott.nekem valahogy fel sem tûnt, de annyit mondogatták a rokonok, hogy milyen csöndes, hogy mi is aggódni kezdtünk.Szerencsére fölöslegesen, 1-2 hete be sem áll a szája:-) úgy tûnik eddig a mozgásra koncentrált, ne aggódj te sem!

Ha 8 megás netem van akkor utorrentel miért csak 952 kb/s-al tölt lefelé?

http://www.speedtest.net/result/2111852550.png

Legjobb válasz: köszi

A kérdező hozzászólása: köszi
Jó a 256 értéket vehet fel, de a 16-os számrendszer: FF 2-es számrendszer: 1111 10-es számrendszer: 15 De a 0000-t is bele kell venni, szóval 15+1 azaz 16 érték típus.
8megás net az: 8Megabit/s = 1MegaByte/s (1024kB/s) Azaz nem tud többel letölteni. Plafont súrolja.
Azért, mert a mérés bitben számol, a kliens Byte-ban, köztük 8-as szorzó van (1 B = 8 b) 8 Mb = 1 MB (1024 kB), amihez a 952 egy reális sebesség. Visszafelé: 952 kB * 8 = 9616 kb = 7, 43 Mb (és neked 8 Megabites neted van, azaz majdnem a maximummal töltesz)
Ha az a 952 kilobájt akar lenni, akkor tökéletes.
Informatikai anyag: 1bit az 1 érték. 8bit = 1byte Mert: 1byte felépítése 256 értéket vehet fel. A színkódoknál a FFFFFF-et használják a fehérre, mert RGB (piros, zöld, kék). Azaz FF. Itt jön a kettes számrendszer: 1111 Ami 10-esben: 16 Tizesben: 256 Kettesben: 1111 1111 És itt a 8 karakter, azaz 8 bit ami 1 byte.

Nero Burning rom 8-al lehet flv video file-t átalakítani? Ha igen, hogyan?

Flv videót szeretnék valami értelmesebb formátumba hozni ,hogy vigye a divx-es asztali lejátszó is.

Legjobb válasz: Szia. A Room-mal nem hiszem, de a Nero VIsion Expressel (elvileg része a csomagnak) azzal igen. Elinditod : Kiválasztod Film készitése, megkeresed az FLV-t, aztán tövább, beállitod a kimeneti formátumot (Nero digitál = mp4 vagy mpg) megvárod mig átkonvertálódik. Kész vagy. Sok sikert. Üdv.

Szia. A Room-mal nem hiszem, de a Nero VIsion Expressel (elvileg része a csomagnak) azzal igen. Elinditod : Kiválasztod Film készitése, megkeresed az FLV-t, aztán tövább, beállitod a kimeneti formátumot (Nero digitál = mp4 vagy mpg) megvárod mig átkonvertálódik. Kész vagy. Sok sikert. Üdv.
Bocs. Kipróbáltam, nem támogatja az FLV-t. (legalábbis nállam) Üdv.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a gyors válaszokat!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!