Találatok a következő kifejezésre: Ha 7. és (1198 db)

A ZSÍR/ZSÍROZÁS magyar kártyajátékban négy játékosnál a játék kezdeténél emel valaki (hogy hetest emeljen magának) és ha 7-est emelt és az alatta lévő lap is 7-es, akkor az a (második) hetes kié? Aki emelte? Az osztóé? Másé? Senkié?

A másik kérdésem pedig az hogy ha 4-en játszanak és az egyik csapat több zsírt nyert mint a másik akkor a következő körben hány zsírt kell szereznie a vesztes csapatnak hogy a játék végén ne ők keverjenek megint? Ha lehetséges mindkét kérdésemre szeretném megtudni a választ!

Legjobb válasz: elsõ kérdés: Én még ilyenrõl nem halottam. Mi nem szoktunk emelni hetest magunknak. Ez értelmetlen! A második kérdés: Ha az egyik csapat 6-ot vagy annál több zsírt fog, akkor a másik csapat addig oszt amig vissza nem fogja a 6-ot vagy többet.

elsõ kérdés: Én még ilyenrõl nem halottam. Mi nem szoktunk emelni hetest magunknak. Ez értelmetlen! A második kérdés: Ha az egyik csapat 6-ot vagy annál több zsírt fog, akkor a másik csapat addig oszt amig vissza nem fogja a 6-ot vagy többet.

A terheléses cukorvizsgálaton 8.2 lett az eredményem. A referencia tartomány szerint jó az érték, mert 4, 2-8, 8 között van. Az orvos mégis azt mondta, hogy ha 7-es vagy annál magasabb, akkor azonnal menjek vissza hozzá. Most akkor magas a cukrom?

Ezen az oldalon már több fels? étrékhatárt olvastam, és nem értem, mi ez a nagy különbség. A 6-ostól a 7.8-ig mindefélét olvastam. Az én papíromon meg 8.8 van írva. Lehet, hogy különbség van a vércukor vizsgálatok között?

Legjobb válasz: Az igaz hogy a referencia tartomány az 8,8, de általában 7,4 fölött már diétáztatni szokták a kismamákat. Én elmondom hogy mikor én voltam terhes, akkor az én terheléses cukrom is 2 óra múlva 8,2 lett, de arra már nem figyelnek oda hogy ez a viszonylag magas érték mikorra is normalizálódik. Csak a cukorterhelés után 4 órával meg annyira leesett hogy rosszul lettem. A magasabb vércukor nem minden esetben jelent terhességi cukorbajt, hanem pusztán glükóz intolerancia is lehetséges ami a terhesség velejárója a megváltozott anyagcsere és a hormonhatás miatt. De mivel ahány ház annyi szokás, így sokszor feleslegesen koplaltatják a kismamákat - és akkor bizony koplal a kicsi is odabennt amíg az orvosok eltalálják hogy mit is fogadjanak el normálisnak. Boldog babavárást.

Az igaz hogy a referencia tartomány az 8, 8, de általában 7, 4 fölött már diétáztatni szokták a kismamákat. Én elmondom hogy mikor én voltam terhes, akkor az én terheléses cukrom is 2 óra múlva 8, 2 lett, de arra már nem figyelnek oda hogy ez a viszonylag magas érték mikorra is normalizálódik. Csak a cukorterhelés után 4 órával meg annyira leesett hogy rosszul lettem. A magasabb vércukor nem minden esetben jelent terhességi cukorbajt, hanem pusztán glükóz intolerancia is lehetséges ami a terhesség velejárója a megváltozott anyagcsere és a hormonhatás miatt. De mivel ahány ház annyi szokás, így sokszor feleslegesen koplaltatják a kismamákat - és akkor bizony koplal a kicsi is odabennt amíg az orvosok eltalálják hogy mit is fogadjanak el normálisnak. Boldog babavárást.
SAJNOS EZ AZ ÉRTÉK TÉNYLEG MAGAS.VALÓSZÍNÛ, HOGY DIÉTÁZNOD KELL A HÁTRALÉVÕ IDÕBE ÉS EZT AKARJA VELED MEGBESZÉLNI AZ ORVOS.ÉN IS UGYANÍGY JÁRTAM, DE KI LEHET BÍRNI HISZEN A BABÁM EGÉSZSÉGE VOLT A TÉT.
A 8.8 biztos, hogy magas. Nálunk 7.2 egyébként bár minden kórházban más és más a referencia tartomány, a 8.8 az tényleg magas. Ne ijedj meg, okozhatta az is, ha a vérvétel elõtti napon pl. túl sok édességet ettél. De az orvossal mindenképp konzultálj. A TSH a pajzsmirigy hormontermelését stimuláló hormon, az ÖF pedig az összfehérje rövidítése.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! Eléggé kétségbeestem, remélem nem károsítom a babámat! Úgy féltem õt! :(
IZGULNI NEM KELL HA RENDESEN BETARTOD MAJD A DIÉTÁT.NEM LESZ SEMMI BAJ MEGNYUGODHATSZ.
??????
A korodat írd meg ne a f---- dat :P
Valószínû azért nincsen mert lány vagy.
Gyerek ez nem a pö**öd méretétõl , és a magasságodtól függ. Általában az életkortól , de mindig attól sem , lehet genetika is .
Ezt elõre nem tudjuk megmondani Neked. Minden fiú szervezete más, mindenki a saját ütemében fejlõdik. Akkor lesz spermád, ha már serdülni kezdtél, ami kb. 9-14 éves korod körül kezdõdik.
Írtam levelet is neked, remélem válaszoslz rá.. Nos nem írtad mennyi idõs vagy, pedig ezt jó ha leírod.. Ha kezd már alul szõrösödni, akkor azt mondom olyan fél éven belül már lesz, vagy max 1 éven belül, ne aggódj :)

Ciki ha 7. -es lány még nem csókolózott?

Mennyire számít cikinek ha hetedikesként még nem csókolóztam ?? A baráti körömb?l szinte már mindenki túl van rajta és egyszer egy osztály bulin felesz vagy merszeztünk ( 2 fiú 4 lány ) és az volt a feladat, hogy az egyiket csókoljam meg de én azt mondtam nem, mert szeretném ha az emlékezetes lenne és olyas valakivel aki tetszik és én is neki. Én úgy gondolom nem ciki de sokan azt mondták igen és szeretném megtudni, hogy ez most tényleg olyan ciki ??

Legjobb válasz: Nem ciki. Tartsd meg az elveidet, nekem tetszik, hogy ilyen érett vagy.

Nem ciki. Tartsd meg az elveidet, nekem tetszik, hogy ilyen érett vagy.
Gratulálok, te érettebb vagy, nint a korosztályod! Amúgy meg nem ciki, sõt, egy 7.-esnek inkább még a tanulással kellene foglalkoznia, nem azzal, hogy ki mikor csókolözik kivel. Ha meg ilyenekkel [email protected] annak ellenére, hogy elmondtad a véleményed, akkor azok nem igaz barátok/barátnõk. Inkább a tanulás lenne ennyire felkapott téma a mai világban:)
Mindkettõ fél részérõl normális, mivel minden 7.-est érdekli a másik nem, kezdenek kamaszodni, dolgoznak a hormonok és ez teljesen normális. Nem tudom miért kellene minden 10-18 évesnek öltönybe járni és csak könyvátrba járni szórakozni, csak mert a hû de nagyon idõsek szerint õk ezt tették és az volt a nromális. El vannak tévedve.
Nem ciki, éretten gondolkodsz, ne azért tedd meg, mert elvárják, vagy mert más azt mondja, hogy ciki.. én 15 múltam az elsõ csóknál...akkor voltam érett rá, és nagyon tetszett a fiú akivel megtörtént.(egy felelsz v mersz játéknál kaptam PUSZIT, de nem számítom, mert tényleg csak összeért a szánk, mint gyerekkorban...) Az szüzességemet is 18 után vesztettem el, bár azzal várhattam volna, de csak utóbb gondolom így, mert késõbb nagyon megbántott az akivel történt..
ciki h egy 9.-es kis q*va meg nem b*szott ?? ohwww jaajj....OMG -.-
hát te se vagy normális...
Bocs, elírtam, ha az a legnagyobb baja, az CIKI.
Most meg jön az a kérdés, hogy ciki, hogy 5 évesen még szûz vagyok? Esküszöm, ez lesz legközelebb
Én se azt mondtam, hogy öltönyben járjanak könyvtárba, csak azt, hogy ha az a legnagyobb baja, hogy még nem csókolózott 12-13-14 évesen, az nem ciki. Inkább az a ciki, ha valaki ebben a korban leissza magát a sárga földig, minden másnap. Na meg a cigi.
Most mi bajotok van? Ilyen szituban tök természetes ez a kérdés. Egyébként nem ciki. Az elsõ komoly csókolózáson én is 16 évesen estem túl. :D
Én sem értem, miért lenne ciki.Én is 7.-es vagyok, és még néhány évig nem tervezem, és nem azért van, mert "éretlen vagyok", hanem mert a fiú ismerõseim kretének, stb. :D
szia!énis 12 éves vagyok és még én sem csókolóztam.Az én sztorim:4.-be volt egy srác aki szerelmes volt belém.Jóba lettünk nagyon és járni kezdtünk.Csókolózni akart velem de én azt mondtam neki hogy nem(szimplán azért mert nem mertem) De végülis most is jóba vagyok a sráccal.Most 7.-esek vagyunk.Úgyhogy szerintem nem ciki... :D

Ha 7 és fél hós babám berekedt, hogyan előzhetem meg, hogy kijöjjön rajta valami komolyabb betegség? Mit adjak Neki?

Legjobb válasz: az is lehet ám hogy a sok "beszédtõl" rekedt be. nem hangoskodott többet mostanság? Nekünk volt ilyen rekedtség de elmúlt hamar.

az is lehet ám hogy a sok "beszédtõl" rekedt be. nem hangoskodott többet mostanság? Nekünk volt ilyen rekedtség de elmúlt hamar.
A kérdező hozzászólása: De igen, napok óta fejhangon visít. Akkor attól lehet? Remélem nem lesz beteg, mert mindig van valami, ami miatt nem eszik. Néhány napja védõoltás és láz, azelõtt 3 napos láz, közben folyamatosan fogzik.... Néha már azt gondolom, hogy a fénnyel táplálkozik.:-)Még jó, hogy szopizik valamennyit. De így hízni tutira nem fog...:-( Ne adjak Neki semmit?
Cebion csepeket adj neki. Tudod folyékony c-vitamin, amit bármelyik gyógyszertárban kapsz vény nélkül. Én reggel 5 cseppet és este 5 cseppet adok a babámnak rá a kiskanálra amibe egy kis hami van! Gyerekorvosunk mondta hogy nyugodtan lehet neki adni. Nekünk 3 csemete van és a nagyobbik ovis, úgyhogy szükségünk van az immunrendszer erõsítésre, mert tavaly télen hozott haza egy pár betegséget. 1 éves a babám és nem sûrûn volt beteg õsz óta. Ajánlom neked is! Tényleg jó! :)
Ha tényleg berekedt, akkor Homeogene 9-et adj naki napi 5 szemet vízben feloldva. Ez homeopátiás gyógyszer. Nekünk is ezt írta fel a doktornéni, mikor köhögtünk.

Nagy baj, ha 7 és fél hónapos kislányomnak nem adtam még húst?

F?zelékeket csak pár napja eszi meg, eddig csak gyümit evett. Még odáig nem jutottunk el, de most ijesztgetnek. Nem lesz baja, ha csak most kezdem el??

Legjobb válasz: Ugyan mi baja lenne.Rá ér vele,semmirõl nincs lemaradva,hiszen egész életében azt fogja enni,amit most még csak ízlelget.

Ugyan mi baja lenne.Rá ér vele, semmirõl nincs lemaradva, hiszen egész életében azt fogja enni, amit most még csak ízlelget.
Az én fiam is hét és fél hónapos és pont most majdnem ugyanezt a kérdést akartam feltenni. Az én fiam mondjuk már evett vett babaételt, amelyben volt hús, de talan ha 5-ször eddig, pedig kb. öt hónapos korától már kap általam készített fõzelékeket. Szerintem semmi baja nem lesz, ha csak most kezdesz neki husit adni. Én mostantól megpróbálok többször adni neki husit, de nem azért mert aggódok, hanem azért, mert így legalább változatosabbá tudom tenni az étrendjét.

Ha megjött ma olyan 12 körül, elég ha 7-kor veszem be az első levél 1. szemét? Mert este 7 órakor szeretném mindig bevenni. Vagy vegyem be most és holnaptól 7-kor?

Legjobb válasz: Az mindegy,hogy ma hánykor veszed be az elsõ szemet, csak vedd be. Ha te 7-kor szeretnéd,akkor vedd be 7-kor!

Az mindegy, hogy ma hánykor veszed be az elsõ szemet, csak vedd be. Ha te 7-kor szeretnéd, akkor vedd be 7-kor!
A kérdező hozzászólása: Köszi, akkor inkább beveszem már most.
Én vártam másnapig, mert nekem délután jött meg és én reggel 10kor szedem. Ha másnap veszed be azzal sincs gond, csak akkor 7 napig gumit kell használni. Biztos lehet máshogy is, de én nagyon odafigyelek rá, hogy minden nap pontban ugyanakkor vgyem be, mert az se mindegy, hogy hány óra késéssel veszi be az ember.
akkor kell bevenni ha már ténylegesen ki tudod jelenteni hogy ez menzesz, mert ha véletlenül csak pecsételés akkor benézted, érted. várd meg az estét.

Van egy 7.1-es fejhallgatóm, de én laptopot szeretnék venni, hogy tudnám kihasználni teljesen a fejesem, ha 7.1-es hangkártya kell ahhoz hogy teljes mértékben működjön?

Legjobb válasz: hát vegyél külsõ 7.1 es kártyát http://ipon.hu/webshop/product/i_tec_7.1_channel_audio_adapt..

hát vegyél külsõ 7.1 es kártyát http://ipon.hu/webshop/product/i_tec_7.1_channel_audio_adapt..
Meg olyan filmeket szedjél le ami 7.1-ben van...
A kérdező hozzászólása: thx
A kérdező hozzászólása: Olyat tudnátok ajánlani ami jó egy usb-s 7.1-es fejhallgatóhoz ?

Egy négyjegyü természetes szám utolsó számjegye 7. Ha a 7-es számjegyet az egyes helyi értékről áthelyezzük az ezres helyi értékre, akkor a kapott szám 2826-tal nagyobb, mint az eredeti szám. Mennyi a számjegyek összege a kapott számban?

Legjobb válasz: Legyen a szám abc7 abc7=1000*a+100*b+10*c+7 Az új szám 7abc 7abc=7000+100*a+10*b+c Akkor 7abc-abc7=7000+100*a+10*b+c-1000*a-100*b-10*c-7 6993-900*a-90*b-9*c=2826, osztunk 9-cel, marad: 777-100*a-10*b-c=314 100*a+10*b+c=463 Tehát abc=463 és 7abc=7463 (ez a kapott szám) Az összege pedig 7+4+6+3=20

Legyen a szám abc7 abc7=1000*a+100*b+10*c+7 Az új szám 7abc 7abc=7000+100*a+10*b+c Akkor 7abc-abc7=7000+100*a+10*b+c-1000*a-100*b-10*c-7 6993-900*a-90*b-9*c=2826, osztunk 9-cel, marad: 777-100*a-10*b-c=314 100*a+10*b+c=463 Tehát abc=463 és 7abc=7463 (ez a kapott szám) Az összege pedig 7+4+6+3=20

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!