Találatok a következő kifejezésre: Ha 7-én a ciklusom ciklus.hu (2 db)

Ha 7-én várható a ciklusom (ciklus.hu szerint) akkor mikor teszteljek, ha vannak gyanús jeleim?

A ciklus.hu szerint 7-én várható a mensim!Azért használom az oldalt mert rendszertelen volt a ciklusom.De vannak gyanús jelek, hogy lehet terhes vagyok!Mikor teszteljek, hogy megbízható legyen az eredmény?

Legjobb válasz: Ha tényleg tuti eredményt szeretnél, akkor 13-a körül. Viszont ha kíváncsi vagy és nem tör le esetleg a negatív eredmény (mert elõfordulhat), akkor várható mensi elsõ két napján is lehet.

Ha tényleg tuti eredményt szeretnél, akkor 13-a körül. Viszont ha kíváncsi vagy és nem tör le esetleg a negatív eredmény (mert elõfordulhat), akkor várható mensi elsõ két napján is lehet.
Tulajdonképpen 7.-e után már bármikor lehet, ha akarod, de a nagykönyv szerint csak annak ad biztos eredményt a mensi kimaradásának elsõ napjaiban a teszt, akinek rendszeres 28 napos ciklusai vannak. Mivel te sem esel bele ebbe (akárcsak én), érdemes lenne várnod még jövõ hétig, akkor is ha nagyon nehéz, mert az mindenképp valósághûbb eredményt mutatna. Ha nem bírod ki, és nega lesz, akkor sem kell elkeseredni, a fentebb említett okok miatt.

A párommal kislány szerenénk és a ciklus.hu naptár szerint 12. én volt peteérésem 6, 7, 8, 9 volt a lányos nap 7. én és 9. én voltunk együtt a párommal esély van rá hogy ha meg is fogant lány legyen?

nagyon szretnénk a fiunk mellé egy lányt tudtok vmi tippet?

Legjobb válasz: Poénos, mert mi is a ciklus.hu szerint gyártottunk (volna) lányt :). Vélelmezett peteérés elõtt voltunk együtt 3 nappal, amit lánynak jelzett, de fiú lett belõle :). Így most van két fiam, és ennek hatására (is) bevállaljuk a harmadikat. Viszont most ecetes öblögetést is fogok csinálni, és szintén korábbi együttlétet, amire nem duplázunk rá. Szorítok nektek a kislányhoz!

Poénos, mert mi is a ciklus.hu szerint gyártottunk (volna) lányt :) . Vélelmezett peteérés elõtt voltunk együtt 3 nappal, amit lánynak jelzett, de fiú lett belõle :) . Így most van két fiam, és ennek hatására (is) bevállaljuk a harmadikat. Viszont most ecetes öblögetést is fogok csinálni, és szintén korábbi együttlétet, amire nem duplázunk rá. Szorítok nektek a kislányhoz!
Én kislányt szerettem volna nagyon és én is vezetem a ciklus.hu-n a görbém és egy folytában fiú volt a fiú-lány názetben viszont a kínai naptár lányt jósolt.A kínainak lett igaza:) Itt van a gyönyörû 7 hónapos csajom:) Van egy 3 éves kisfiam is:)
megtudnad adni annak a honlapnak a cimet. mert nem talalom sehol a kinait. elore is koszi (a parom minden keppen lanyt szeretne) :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!