Találatok a következő kifejezésre: Ha 7-én a (164 db)

GYES igényló lapot mikor nyújthatom be, ha 7-én lesz 2 éves a lányom? Csak 7-ét követően, vagy akár holnap is?

Legjobb válasz: Akár holnap is, ugyanis van némi átfutási ideje az ügyintézésnek. Én már 2 héttel elõbb beadtam, hogy folyamatos legyen az ellátás.

Akár holnap is, ugyanis van némi átfutási ideje az ügyintézésnek. Én már 2 héttel elõbb beadtam, hogy folyamatos legyen az ellátás.
Minél elõbb!!!Én már 1 hónappal elõtte benyújtottam.Vagy is a munkáltatom segített benne!!Siess és akkor idõben kapsz juttatást.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! És ebben az esetben, ha 7-én lesz a szülinapja, ide milyen dátumot kell írni? "Mikortól kéri a GYES folyósítását?"
A szülinapját követõ naptól, 8-ától.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!!!

Ha 7-én várható a ciklusom (ciklus.hu szerint) akkor mikor teszteljek, ha vannak gyanús jeleim?

A ciklus.hu szerint 7-én várható a mensim!Azért használom az oldalt mert rendszertelen volt a ciklusom.De vannak gyanús jelek, hogy lehet terhes vagyok!Mikor teszteljek, hogy megbízható legyen az eredmény?

Legjobb válasz: Ha tényleg tuti eredményt szeretnél, akkor 13-a körül. Viszont ha kíváncsi vagy és nem tör le esetleg a negatív eredmény (mert elõfordulhat), akkor várható mensi elsõ két napján is lehet.

Ha tényleg tuti eredményt szeretnél, akkor 13-a körül. Viszont ha kíváncsi vagy és nem tör le esetleg a negatív eredmény (mert elõfordulhat), akkor várható mensi elsõ két napján is lehet.
Tulajdonképpen 7.-e után már bármikor lehet, ha akarod, de a nagykönyv szerint csak annak ad biztos eredményt a mensi kimaradásának elsõ napjaiban a teszt, akinek rendszeres 28 napos ciklusai vannak. Mivel te sem esel bele ebbe (akárcsak én), érdemes lenne várnod még jövõ hétig, akkor is ha nagyon nehéz, mert az mindenképp valósághûbb eredményt mutatna. Ha nem bírod ki, és nega lesz, akkor sem kell elkeseredni, a fentebb említett okok miatt.

Van olyan Forma 1-es játék ami: Megy Windows 7-en a komplett 2010-es szezon versenyzői+pályái benne vannak? (ha igen egy linket is kérnék szépen;) )

Legjobb válasz: Ha jól tudom az Rfactor ilyen. De szeptemberben a Codemasters által jön a hivatalos F1 2010.

Ha jól tudom az Rfactor ilyen. De szeptemberben a Codemasters által jön a hivatalos F1 2010.


Ha június 7-én a lakosság 50%-a sem megy el szavazni, akkor is elsöprő győzelmet arat a nyerő párt?

Legjobb válasz: Mivel a nem szavazók leszarják, hogy mi történik velük és esetleg a FIDESZ nagyon nyer, akkor is elsöprõ lesz. A nem szavazók szerintem nem számítanak elutasítónak, sokkal inkább közönyösnek. Csak aztán csendben maradni, ha nem tetszik valami...

Mivel a nem szavazók leszarják, hogy mi történik velük és esetleg a FIDESZ nagyon nyer, akkor is elsöprõ lesz. A nem szavazók szerintem nem számítanak elutasítónak, sokkal inkább közönyösnek. Csak aztán csendben maradni, ha nem tetszik valami...
A Google a barátod; majd az megmondja, mi a Zsidesz... Jellemzõen egyébként elsõ találatnak a Zsindex fórumát dobja ki! XD
A nem-szavazásnak sok oka van, pl. csalódottság, kiábrándultság, reménytelenség... A közönyösség már ezekbõl következik. A végelszámolásnál a leadott szavazatszámot mindenképpen az össz. jogosulthoz kell viszonyítani, a nem szavazókról elmélkedni meddõ vita.
Nem értem, hogy mi az: ZSIDESZ?! Megmagyarázná valaki? Elõre is köszönöm!
A kérdező hozzászólása: Mitõl elsöprõ a gyõzelem, amikor kb. 5 millió állampolgár nem ment el szavazni, a 2, 9 M szavazatból könnyû megnyerni a felét. A fidesz megszavazta magát! Hol van itt a NÉP akarata?
Mi az, hogy elsöprõ gyõzelem?Mit söpör el?Inkább térjünk vissza erre jövõre, akkor lehet szó elsöprésrõl...
Igen! ..mivel a vesztes nem volt elég meggyõzõ a táborának mozgósításban. (De az én tapasztalatom szerint is a késõbbiekben nekik lesz a legnagyobb szájuk a magyarázkodásban.)
hát jobb a másik pártra szavazni, mnit nem szavazni nem? mert ha sneki nem szavazna, aki nem ért egyet, akkor lehet hogy pont azok szavaznának, akik a másik oldalt képviselik, mert õket nanyira nem érinti stb és akkor máris ott a bukta.
szavazással mégis több az esélyünk, és ha kevesen szavaznak kakor érvénytelen lesz amugyis.
Szerintem ha összesen 1 ember szavazna, már akkor érvényes lenne a szavazás...
Csak legalább 55%-os részvételnél gondolom, hogy jelentõsége van bárki gyõzelmének. Viszont az élet bonyolult: a baloldal felõl nyerhet háromnegyedes többséggel is a Fidesz, az sem számít. Nem fognak lemondani, mert valahogy a kezükhöz nõtt a hatalom. Naivitás azt gondolni, hogy a nagy Fidesz többség változást hoz. Idén biztosan nem. Tán még jövõre sem, mert akkor a nyugdíjasok és a vallásosan baloldaliak vágnak vissza, és megfordíthatják az eredményt.
Elsõ válaszoló: Nem nem szarják le, csak mindegy ki van hatalmon szét fogja lopni az országot és a szavazóképes emberek ehhez nem akarnak asszisztálni, és ezért nem szavaznak! Meg kéne érteni végre.
A kérdező hozzászólása: szívembõl beszéltél. Uff
Akkor ezek szerint te szadeszes, vagy maszopos vagy.. Egyik sem nyert :) )) ENNYI! kcsg
Elsöprõ gyõzelmet aratott a nyerõ párt! Még valami?!
Minek utalnék 6-án? 8-án lenne jogos, de mivel az vasárnap, ezért az elõtte lévõ munkanapon, azaz 7-én fogják.
A kérdező hozzászólása: Jó, azért nem kell egybõl bekapni. Csak megkérdeztem. Nem tudom hogy utalás szempontjából mennyire lesz munkanap a szombat. Volt már hogy 7-én kaptunk fizetést 8-a helyett.
Nekünk is 8-a van a szerzõdésben. De mi megkaptuk ma pl. (bár máskor is elõtte 1-2 nappal el szokták)
Törvény szerint meg kell kapnod az elõtte levõ utolsó munkanapon, ami most szombat. És ez nem azt jelenti, hogy szombaton akármikor, akár nap végén is utalhatja a melóhely, úgy kell utalnia, hogy már aznap hozzájuss a pénzhez.

Van egy 7.1-es fejhallgatóm, de én laptopot szeretnék venni, hogy tudnám kihasználni teljesen a fejesem, ha 7.1-es hangkártya kell ahhoz hogy teljes mértékben működjön?

Legjobb válasz: hát vegyél külsõ 7.1 es kártyát http://ipon.hu/webshop/product/i_tec_7.1_channel_audio_adapt..

hát vegyél külsõ 7.1 es kártyát http://ipon.hu/webshop/product/i_tec_7.1_channel_audio_adapt..
Meg olyan filmeket szedjél le ami 7.1-ben van...
A kérdező hozzászólása: thx
A kérdező hozzászólása: Olyat tudnátok ajánlani ami jó egy usb-s 7.1-es fejhallgatóhoz ?
Téged nem láttunk.
Ó nekem nem nyitja meg.
Csatlakozom az elõzõ hozzászólókhoz... Ha érdekel, hogy Te mennyit kapnál, akkor pattints fel egy képet :D
2 pontot kapna tõlem max, nekem nem jön be. Partiszemöldök, fura fej, bamba nézés 2 mázsa festék. Inkább gusztustalan mint szép. De mivel senkinek nem ugyanolyan az izlése, hajrá dobj ki magadról egy képet had lássuk:)
Inkább mutass képet, és ne spekulálj.
Túl mû az a csaj. Ha te is ilyen barbi vagy, akkor a 7 is sok lenne neked is.
Kérdezõ! Tudod h. minden relatív. A szépség is. Lehet valakinek te tetszenél jobban, lehet valakinek a képen lévõ lány. Lehet valakinek egyformán mind a kettõtök, és lehet valakinek egyikõtök sem. Azt hiszem az összes lehetséges verziót felvázoltam. És igen valakinek 7 pontot ér valakinek annyit se van akinek 10bõl 10es. Ahány ember annyi ízlés illetve ízlésficam.:P Ennyi.
ha magadról mutatnál egyk épet + ismernélek akkor lehet hogy szimpatikusabb lennél... Tudod itt arról van szó, hogy egy képaz olyan semmit mondo. De ha ismerem hozzá a lelket is akkro egybõl a jobb a megitélés is. Szoval ha Te kedves kérdezõ normális vagy, és lehet veled beszélgetni akkor Akár dupla olyan pontszámot is kaphatsz magadra mitn ez a högly még akkor is ha fele oylan "csunya" lennél... :)
Tényleg nem olyan hû, de szép. Mondjuk ez relatív, szóval attól, hogy szerinted az, szerintem meg nem, attól még egyikünk sincs igaza :)
Nincs is meg a kérdés...De mutasd magad, hadd lássunk akkor téged is!

Ki hogy számol? Ha a babám jan.7-én szerdán született akkor minden hónap 7-én kezdi az új hónapot, vagy minden 4 hét szerdáján?

Legjobb válasz: szia ez olyan, mint a terhességi hetek számolása! minden 7-én hónapforduló,de az nem egyezik a hetekkel boldog babázást

szia ez olyan, mint a terhességi hetek számolása! minden 7-én hónapforduló, de az nem egyezik a hetekkel boldog babázást
Szia! Mi nálunk minden hónap 19-én van új hónap számítás. Boldog babázást kíván 9 hónapos anyuka!
Egy hónap nem négy hétbõl áll.Ezért van az hogy pl:12 hetes de még csak 2.5 hónapos.Boldog babázást!
Az elején, olyan 8-10 hétig mindig a hetet mondtam, ha kérdezték, hogy mennyi idõs a babám.Aztán 2 hós korától, a hónapokat számolom, és minden hó 20-án tölt 1 hónapot.Mert elvileg következõ év aug. 20-án tölti az 1 évet is, nem Aug 3. szerdáján. :) Remélem segítettem.
Elvileg minden hónap uazon napján fordul. Nálatok 7-én. Nálunk persze nem. A én kislányom uis 31-én született. Szerintem direkt csinálta, h jól összezavarjon, ha vki rákérdez a korára. ;) :D
20:19-es én is pont így számolom.
Szia! Az én kisfiam szeptember 7-én született. Mi úgy számoljuk, hogy a köv. hónap 7-én tölti a hónapot, tehát március 7-én voltunk fél évesek! :)

Lehetek terhes, ha 6. -7. -én kellene megjönnie és ma reggelre 2 tizedet esett a hőm (de még így is magasabb mint az alaphőm) és egy nagyon pici barnás folyásom volt?

Ma már émelygek is és különös szagokat érzek. Rajta voltunk a babatémán és peteérésem is volt. Egy pcos 27 éves n?

Legjobb válasz: Szia!Én is is ugyanebben a cipõben járok!Én 7-re nem várom és nekem is esett ma a hõ!Ne aggódj szokott lenni néha beágyazódásos hõleesés!Lehet holnap már visszább megy egy kicsit a hõd!Én is ebben reménykedem!Egyébként ajánlom neked a babatervezõk otthona.net-et!Sok hasonló példa görbét találhatsz!Drukkolok neked!

Szia!Én is is ugyanebben a cipõben járok!Én 7-re nem várom és nekem is esett ma a hõ!Ne aggódj szokott lenni néha beágyazódásos hõleesés!Lehet holnap már visszább megy egy kicsit a hõd!Én is ebben reménykedem!Egyébként ajánlom neked a babatervezõk otthona.net-et!Sok hasonló példa görbét találhatsz!Drukkolok neked!
A kérdező hozzászólása: Szia! Ma egesz nap pihizek, reggelre elontott ugyhogy el vagyok latva rendesen... A jo hir az, hogy sikerult talalnom baratcserje tabit. Igaz, egy masik varosban, de holnap mar el is hozzak a tesomek. Meg elkezdem a teakat is. Draga parom ma megvett nekem mindent, meg afonyalevet is hozott mert az ilyenkor jo! :) A 10-es teszt eleg erzekeny, tenyleg ki kellett volna mutatnia..:( Neha hajlamosak vagyunk odakepzelni a masodik csikot. De sose lehet tudni! A hoeses se valami jo jel.. Nem tudom. Ki kell varni, mert igy csak feleslegesen talalgatunk. :( Varj meg 2-3 napot es ha meg mindig nem jott meg, akkor lehet remenykedni es ujra tesztelni. Sok sikert! :)
Szia!Nagyon szorítok, hogy ebben a hónapban sikerüljön!Tényleg aranyos a párod, hogy megtesz mindent!Nekem ma megint csökkent 1 tizedet a hõm, úgyhogy holnap biztos meg fog jönni már megint!
A kérdező hozzászólása: Szia! Eljott a szerda..:) Mizu?
Szia!Nem jött meg, csak késik!Teszt negatív, de az is fog maradni, mert nézettem vérbõl Hcg-t és 0, 6 lett, úgyhogy nekem se sikerült!Bár a hõm felfelé ment egy tizedet, de csak szórakozik velem a testem.Csak jönne már meg, hogy akkor kezdõdjön a következõ ciklus!Drukkoljunk egymásnak, hátha összejön legközelebb!
A kérdező hozzászólása: Sajnálom! :( Ha vérbõl is megnézték akkor az nem tud becsapni!.De ne szomorkodj és fel a fejjel!! Koncentráljunk a következõ lehetõségre! :) Én aktívan teázgatok és szedem a barátcserjés tabit, aztán holnap indul az akció! :D:D Kitartást és peteérésben gazdag idõszakot kívánok!! :D Majd írj ha lesz valami, én is így teszek. :*
Sok Szerencsét!Majd írok én is!Nekem még ma se jött meg, úgyhogy nekem még jó sokat kell várnom a peteérésre!
A kérdező hozzászólása: Szia! :) Mizu? Megjott?
Szia!Igen, még aznap este, úgyhogy hála az égnek túl vagyok rajta!Te hogy állsz?Mikor lesz peteérésed?Nekem még kb.1 hét!
A kérdező hozzászólása: Szia! Ha minden igaz kedden volt (remélem). Most majd várok.. és várok.. ilyenkor olyan lassan múlnak a napok. Neked mikor lesz pé?
De jó neked.hogy ilyen hamar volt pé-d, nekem még legalább egy hét!Ez a várakozás legrosszabb!Szurkolok neked!Mikor akarsz tesztelni?
A kérdező hozzászólása: Köszi! Én is szurkolok neked! :) Á, még egy jó ideig nem tesztelek, nem akarom nagyon beleélni magam. 26-ára nem várom, ha nem jön akkor tesztelek, de addig nem látom túl sok értelmét. A legjobb volna ha regge úgy ébredne az ember lánya hogy átaludta azt a 10 napot.. szörnyû ez a várakozás.. majd írj hogy mi van :)
Szia!Mi újság veled?Nekem ma esett még egy tizedet a hõm, így már 36, 9!Csináltam 2 tesztet is!Az egyik 10-es negatív a másik Gabriel és idõn túl lett ott egy halvány csík!De szerintem az szellemcsík és ugye az nem érvényes!Bár eddig soha egy tesztem se volt szellemcsíkos, de lehet ez a Gabriel ilyen fajta, mert ezt még nem próbáltam!
Sokan mondják, hogy pont akkor jön össze a baba, amikor már feladják és nem görcsösen akarják!Lehet van benne valami és ezt kellene megpróbálni, de ez olyan nehéz!Hinni mindig kell valamiben és reménykedni!
A kérdező hozzászólása: szép kis lajstrom... hát nem tudom, én azért kipróbálom. hiszek benne! :) ha más nem, legalább ez segít. (mármint a hit) lehet ha az ember nem akarná ennyire, talán könnyebben összejönne...
A kérdező hozzászólása: Szia sorstars! :) nagyon kivancsi leszek a holnap reggeli homre, remelem kicsit megugrik. Nagyon halvany barnas folyasom most este is van egy picike, lehet ha nem figyelnem ennyire eszre sem vennem. Van egy tesztem itthon, de meg nem akarom kiloni. :) Neked is van pcod? Ti miota probalkoztok? Szoritok neked is, hogy emelkedjen reggel a hod! :) A folyasod mennyire eros?
A kérdező hozzászólása: Ja es a beagyazodas mar meg kellett, hogy tortenjen, nem? 23-24-en volt peteeresem. Attol meg lehet a barnas folyas annak a jele?..
Szia!Én csak voltan pcos!A beágyazódás jele a barnás folyás!Szerintem ez baba lesz!Nekem csak hol vizes, hol tejszerû folyásom van és egy kicsit szúrkál a hasam!
Ja és 8 hónapja próbálkozunk, de már van egy 2, 5 kisfiam, úgy hogy akkor pcos voltam!Nagyon drukkolok neked!
A kérdező hozzászólása: Legyen igazad! :) majd ralesunk! Te mikor szandekozol tesztet csinalni? Megvarod amig nem jon meg? Kibirod? :) Igaz, elobb nem nagyon erdemes. Majd irj, hogy mi lesz! :)
A kérdező hozzászólása: Koszi, jol esik! Mindig remennyel tolt el egy pcos baba. :) En is szoritok neked! Par nap mulva mindketten okosabbak leszunk.. (es talan babasak is:) ))) irjon meg aki hasonlo cipoben jar!! :)
Szia!Én vagyok, aki pco-s volt!Nekem ma nem ment feljebb a hõm, ugyanúgy maradt 37.Nem bírtam ki és teszteltem egy 10-essel, persze negatív lett és van egy olyan érzésem, hogy szerdán meg fog jönni, mert krémes lett a folyásom, és ez mindig így van mensi elõtt pár nappal!Te hogy állsz?Neked azért drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Szia! Nekem ma reggelre megjott, a hom is lent maradt. A 37 az nem alacsony szerintem! Mennyi az alaphod? A teszt meg lehet meg korai volt. Vard meg a szerdat es ha nem jon meg akkor tesztelj ujra, akkor mar ki kell hogy mutassa. Amugy hany naposak a ciklusaid? En probalok nem szomorkodni, ugy vagyok vele uj honap, uj esely. Ha veletlen neked is megjonakkor a kovetkezo honapban is egyutt izgulhatunk! :) De remelem nektek osszejon a mano! Pco-val hogy allsz? Szedtel valamit ra?
Szia!Sajnálom, hogy megjött!Majd jövõ hónapban szorítok érted!28 naposak a ciklusaim és az alaphõm ebben a hónapban 36, 7, elõzõ hónapban 36, 4 volt.De ebben a hónapban clostyt szedtem, de van egy olyan érzésem, hogy nekem sem sikerült!Bár reménykedtem benne mikor a 8dpo napon felment a hõm 37, 3-ra, de hát most már csak 37!Anno mikor pcom volt megmûtöttek 2-szer és a második mûtét után 3 hánapra rá terhes lettem!
A kérdező hozzászólása: Légy bizakodó! tényleg szorítok neked! legalább neked sikerüljön most!!! :) majd ird meg hogy mi lett! én most döntöttem el hogy holnap veszek barátcserjét (ha sikerül találnom). teát szeretnék inni, mert azt természetesebbnek tartom, mint a tabit. te még nem próbáltad? olyan sok jót olvastam róla
Teát én találtam!De szedem még most is a tabit, már 3 hónapja!Sok mindent kipróbáltam, barátcserje, cickafark, palástfû tea, méhpempõ, gynex, mindent amit lehet+mastodynon csepp, premens tabletta, e-vitamin, eddig mind sikertelenül!
Akkor még több, mint egy hét!ez az állandó várakozás kikészíti az embert!De hát nem tudunk mit csinálni, csak várni!

Hogyan lehetne azt beállítani Windows 7-en, hogy legyen hang, ha a CD-t se fogadja el, amiről szoktam feltelepíteni?

Windows XP 2008-as volt fenn a Windows 7 el?tt, arra felraktam, de kiírta, hogy gond fog lenni a továbbiakban az illeszt?programmal. Nemrég felraktam a Windows 7-et és megpróbáltam a hangot felrakni, de nem engette. Kiírt valami AVD AV'97 ... -os feliratot, hogy hiányzik /vagy valami ilyesmit/. Szav. a neten nem találtam jót. Most már kb. 1 hete nincs hang rajt!!!

Legjobb válasz: nekem realtek-m van és arra kerestem a neten hogy "Realtek HD audio windows 7", de elõtte még föl kellett tennem a gépemhez tartozó "amd_chipset_8.881_allos(www.station-drivers.com)"-t (alaplap chipsetjét) és még ez sem volt elég mert a hátsó kimeneteket át kellett állítanom a windows7-en belül, szóval biztos hogy sokat kell majd küzdened a hangért és én se találtam a neten konkrét leírást hogyan kell csak próbáltam és próbáltam míg végül magam is meglepõdtem hogy ment.

nekem realtek-m van és arra kerestem a neten hogy "Realtek HD audio windows 7", de elõtte még föl kellett tennem a gépemhez tartozó "amd_chipset_8.881_allos(www.station-drivers.com)"-t (alaplap chipsetjét) és még ez sem volt elég mert a hátsó kimeneteket át kellett állítanom a windows7-en belül, szóval biztos hogy sokat kell majd küzdened a hangért és én se találtam a neten konkrét leírást hogyan kell csak próbáltam és próbáltam míg végül magam is meglepõdtem hogy ment.
Most konkrétan az a baj, hogy nincs illesztõprogram vag van illesztõprogram, de azt nem engedi telepíteni(bocs nem derült ki számomra)? Alaplapod pontos típusa(feltételezem alaplapi hang)?


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!