Találatok a következő kifejezésre: Ha 6. jött meg (28 db)

6 hete múlt, hogy szívleállás miatt műszeres befejezésem volt és még mindig nem jött meg. Meddig várjak rá? Forduljak orvoshoz, kell ilyenkor valami gyógyszer, ha valakinek nem akar megjönni?

Legjobb válasz: Szia! Nekem ma 5 hete hogy volt, és még nálam sincs semmi. De nekem azt mondták, hogy vagy az elsõ mensi, vagy 6 hét után menjek kontrollra. Attól függ, melyik van hamarabb. Tehát neked is kell menned 6 hetes kontrollra, és ott kérdezz rá.

Szia! Nekem ma 5 hete hogy volt, és még nálam sincs semmi. De nekem azt mondták, hogy vagy az elsõ mensi, vagy 6 hét után menjek kontrollra. Attól függ, melyik van hamarabb. Tehát neked is kell menned 6 hetes kontrollra, és ott kérdezz rá.
A kérdező hozzászólása: Engem nem rendeltek vissza 6 hetes kontrollra, 2 hetesen voltam csak. Hát ha nem jön meg ezen a héten, akkor szerintem elmegyek dokihoz, hogy nézzen meg. Minden jót kivánok neked!

Nem tudom, hogy terhes vagyok vagy sem. Ha fájnak a melleim és minden nap úgy érzem, hogy rögtön megjön, és 6 napja nem jött meg, valamint a 6. késési napi teszt negatív lett, akkor van esélyem, hogy terhes legyek?

Tehát 13. kellett volna megjöjjön, de nem jött és fájnak a melleim. 17. csináltam egy tesztet és az egyik csík teljesen bevörösödött, de a másik csak halvány, látható egész jól, de nem annyira intenzív, mint a másik, a 19. teszt pedig negatív. Na ebb?l most mi derül ki???

Legjobb válasz: Nekem pontosan ugyanezek voltak a kezdeti tüneteim. A melleimet legszívesebben alátámasztottam volna, mert annyira fájtak, és minden órában úgy éreztem, most megjön. Rendszeres a menstruációd? Mert ha igen, akkor bizony nagy esélyed van. Egyazon márkájú teszteket csináltál? Állítólag némelyik érzékenyebb, másikak meg a korai terhesség kimutatásában megbízhatatlanabbak. Szerintem csinálj még egy harmadikat, az talán döntõ lesz. Szívbõl kívánom, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnéd!

Nekem pontosan ugyanezek voltak a kezdeti tüneteim. A melleimet legszívesebben alátámasztottam volna, mert annyira fájtak, és minden órában úgy éreztem, most megjön. Rendszeres a menstruációd? Mert ha igen, akkor bizony nagy esélyed van. Egyazon márkájú teszteket csináltál? Állítólag némelyik érzékenyebb, másikak meg a korai terhesség kimutatásában megbízhatatlanabbak. Szerintem csinálj még egy harmadikat, az talán döntõ lesz. Szívbõl kívánom, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnéd!
hát, a halvány csík is csík, viszont a másik negatív??? Elég fura. Szerintem várj 4-5 napot, és akkor tesztelj újra (ha addig nem jön meg, én sajnos a múlt hónapban úgy jártam, hiába reménykedtem hasonló szituációban). Ha pedig negatív, akkor irány a doki. Persze ha pozitív, akkor is (remélem, az lesz, az esély megvan!)
Szívbõl gratulálunk.Várjuk a fejleményeket.
A kérdező hozzászólása: Amint megígértem írok ha van valami......csináltam egy tesztet és pozitív lett. Holnap megyek dokihoz és többet tudok majd. Remélem nincs, nem lesz semmi baj. Köszönöm mindenkinek a hozzászólást és a kedves szavakat. puszi mindenkinek, jó éjszakát majd még írok :) )
drukkolunk..
A kérdező hozzászólása: Ja és ma olyan fejfájással ébredtem, hogy mindjárt kiugrik az agyam.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok!!!! A két teszt nem volt egyforma, és az elsõt délután csináltam meg, a másodikat (negatív) pedig a reggeli vizeletbõl. A havim ezelõtt két hónappal 4 nappal hamarabb jött meg, és a múlt hónapban pedig 1 nappal. de ebbõl azt veszem, hogy akkor 26-27 nap az átlagom. De most már egy hete késik. A tesztek márkáját nem tudom, mivel már eldobtam. Úgy gondoltam, hogy pénteken reggel megint csinálok egyet és akármi jön ki, megyek dokihoz. Köszönöm a válaszokat, véleményeket. Amint tudok valamit írok nektek :) ) puszi mindenkinek és szép napot
Mi újság teszteltél?
van olyan, hogy egy poz teszt után a másik nem mutat semmit, mert nem egyforma érzékenységû, vagy a pisi koncentrációja más... amit írsz abból még semmi nem derül ki, kérj egy érzékeny tesztet a patikában és csináld meg reggeli vizeletból, úgy hogy nem iszol elõtte sokat.
hát nagyon esélyes h babás vagy, mivel volt egy pozi teszted.milyen márkájú teszt volt a pozi?és milyen a nega?mert lehet h másmilyen érzékenységûek voltak.de én csinálnék még egy msáikat is.nekem a gravi hcg 3 nap késés után délutáni pisibõl erõs pozi lett.sztem az nagyon jó teszt, csak ajánlani tudom.majd ha teszteltél írd meg mi lett.szorítok h baba legyen.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Voltam dokihoz és 3 hetes terhes vagyok. :) ) Sajnos még sok mindenünk nincs meg a gyerekvállaláshoz, de ha Õ akart jönni, akkor Isten hozta. Sokat kell küzdenünk ebben a 8 hónapban, mert még nincs ház, anyósékkal lakunk, ami nem nagyon jön be nekem, de csak lesz valahogy. Még egyszer köszönök minden hozzászólást, és mindenkinek kívánom, hogy érje el azt, amit akar. Jó éjt puszika

Nem jött meg rendesen, és az első teszt-, majd 4 napra a következő alig észlelhető halvány +? Ha terhes lennék, annak erősebben kéne látszani nem? Amugy 6-hetes lennék ha igaz!

Legjobb válasz: Akkor ideje orvoshoz menni. A csík erõssége nem jelent semmit. Lehet, hogy még nem termelt annyi hcg-t a szervezeted. Lehet, hogy mégsem 6 hetes, hanem kisebb, mert a peteérésed is késõbb volt. Holnap, holnapután csinálj még egy tesztet 10-es érzékenységû teszttel. Ha az s +, akkor irány a doki. 1 hetes pontosságal megállapítható a terhesség kora.

Akkor ideje orvoshoz menni. A csík erõssége nem jelent semmit. Lehet, hogy még nem termelt annyi hcg-t a szervezeted. Lehet, hogy mégsem 6 hetes, hanem kisebb, mert a peteérésed is késõbb volt. Holnap, holnapután csinálj még egy tesztet 10-es érzékenységû teszttel. Ha az s +, akkor irány a doki. 1 hetes pontosságal megállapítható a terhesség kora.

Ha aug.6-án jött meg 4 napig tartott a mensim és 34. napra sem jött meg, terhes vagyok?

Ha aug.6-án jött meg 4 napig tartott a mensim és 34.napra sem jött meg, szerintetek terhes vagyok? Mellem feszül, megjön érzés nincs is...pedig már el?tte mikor megjön jo pár napja görcsölök...enni eszek mint állat :) Huh

Legjobb válasz: Valaki írjon lécci :)

A kérdező hozzászólása: Valaki írjon lécci :)
Szia.Csinálj tesztet... Az biztosabb, mintha mondanánk, hogy igen biztos terhes vagy :) Minden jót
teszt, vagy orvos, õk a tutik, mi csak utánzatok....

Most január 6-án jött meg a menszeszem. Mikor kell szeretkezni ha babát szeretnénk?

Legjobb válasz: Azt hiszem február 6-át akartál inkább írni :-)) Nem írod hogy mennyire rendszeres a menzeszed, hány naposak a ciklusaid!! Ha rendszeres, akkor könnyen ki tudod számítani. Az esedékes menzi elsö napjátó levonsz 14-et, és kb akkor lehet a peteérésed. Dehát a szervezetünk nem egy gép, bármi megeshet :-)

Azt hiszem február 6-át akartál inkább írni :-)) Nem írod hogy mennyire rendszeres a menzeszed, hány naposak a ciklusaid!! Ha rendszeres, akkor könnyen ki tudod számítani. Az esedékes menzi elsö napjátó levonsz 14-et, és kb akkor lehet a peteérésed. Dehát a szervezetünk nem egy gép, bármi megeshet :-)
http://www.timmermann.hu Ott kitudod számolni, hogy mikorra várható kb a következõ p.érésed! Sok sikert! :-))))))
Nekem nem jött be sem a menszesz elõtt14 nappal sem pedig a ovulációs kalkulátor.Rendszeres a mensesem most jártam uh-ra és ellõb volt peteérésem 1 héttel mint ahogy a kalkulátor vagy a"középsõ idõ" mutatta volnna. Mikkor kellet volnna hivatalosan addigra már a tüszõ is megrepet.
Én az ovulációs tesztet tudnám ajánlani.
http://www.ciklus.hu! Ott kiszámolja neked a kalkulátor..

Miért jott meg, ha még 6 tabletta maradt?

Belara nevu fogamzásgátlo tablettát szedem. Még 6 teljes napig nem szabadott volna megjonnie a menzeszemnek, ma mégis megjott. Normális az ilyen? Forduljak orvoshoz? (értelmes válaszokat kérek ) Elore is koszonom!

Legjobb válasz: Fordulj. Meg vegyél tesztet. Nagy valószínûséggel terhes vagy.

Fordulj. Meg vegyél tesztet. Nagy valószínûséggel terhes vagy.
a menzeszed nyilván nem tudja, hogy neked még 6 tabletta maradt, teljesen normális lehet attól is, hogy alapból nem ált be még a menzeszed, de mivel megjött nem vagy terhes nyugodj meg

Ha, a barátnőm, bogyózik meg még óvszerezünk is és neki már 5-6 napja nem jött meg, akkor baba probléma van, vagy csak a teste "viccelődik" vele?

Legjobb válasz: Ha rendesen szedte és az óvszer sem szakadt ki, akkor "viccelõdik" a teste. Nõgyógyászhoz menjen el, mert nem olyan vicces az. Azért errõl a bogyózásról nekem elsõre a nyuszikaki jutott eszembe, bocs =))

Ha rendesen szedte és az óvszer sem szakadt ki, akkor "viccelõdik" a teste. Nõgyógyászhoz menjen el, mert nem olyan vicces az. Azért errõl a bogyózásról nekem elsõre a nyuszikaki jutott eszembe, bocs =))
Ez õrület, mi az ördögnek szed gyógyszert, ha gumival is védekeztek?! És mégis hogyan lenne terhes, hiszen mindkettõ majdnem 100% védelmet nyújt. Külön-külön is.
A kérdező hozzászólása: nem azért szedi mert h fogamzásgátló hanem valami másra kapja és még ezt is csinálja...
Csináljon egy tesztet és megnyugszik mindenki. De kötve hinném, h terhes. Nem tudom mióta szedi, de nekem is volt hasonló gondom a kezdeti idõkben, én a bõröm miatt szedtem a Diane-t. Kicsit összezavarta a hormonjaim, mást kaptam helyette. Na, szóval irány a doki :)
Kizárt. A teszt csak 2 hét múlva.
Aktustól számítva 2 hét.
Na jó, de attól, hogy másra szedi, még fogamzásgátló...

Ha valaki influenzás lesz, kihatással lehet a menzeszre? Késhet attól? Durván 5 napja áll fent ez! De. Előző honapban pedig 5-6 nappal előbb jött meg!

Legjobb válasz: igen a betegségek mindig lehetnek rá hatással de ha terhes lehetsz,akkor jövõ héten csinálj tesztet,ha addig se jön meg.

igen a betegségek mindig lehetnek rá hatással de ha terhes lehetsz, akkor jövõ héten csinálj tesztet, ha addig se jön meg.
Megzavarhatja.Az is lehet, hogy még nem állt be rendesen.Ha pár nappal elõbb jön meg, mint elõzõ hónapban, az a természetes.
A kérdező hozzászólása: köszi
A kérdező hozzászólása: beállt már nekem, volt volt rá 17 éve!!!! most csak az influenza miatt gondolom hogy nem jött meg, nem szokott ilyen lenni!!! igaz félidõben voltunk együtt a párommal minden véd nélkül!!! de az csak egy vagy két alkalom volt. és nekem amugy is bonyolult teherbe esni!

Szülés után a 6 hetes kontrollon kaptam fogamzásgátlót Cerazettet de még nem jött meg. A doki szerint szedjem be ne zavarjon. Soha nem szedtem be még ilyen gyógyszert hogy is működik? Mikor kell szünetet tartani? Ha elfogy a 28 tabletta?

Legjobb válasz: Szia! A fogamzásgátló tablettalevél 21 szem tablettát tartalmaz. 21 tabletta elfogyása után ( a szedését a papírján jelzett nyilak és hetet jelölõ betûk irányítják, nem lehet eltéveszteni) kell 7 nap szünetet tartani és a 8. nap bevenni a következõ levélbõl a tablettát. :)

Szia! A fogamzásgátló tablettalevél 21 szem tablettát tartalmaz. 21 tabletta elfogyása után ( a szedését a papírján jelzett nyilak és hetet jelölõ betûk irányítják, nem lehet eltéveszteni) kell 7 nap szünetet tartani és a 8. nap bevenni a következõ levélbõl a tablettát. :)
Hátrány, hogy szedése alatt szabálytalan lehet a havi vérzés, elõfordulhat, hogy nem is lesz havi vérzése egyáltalán. Nézze meg, melyiket veszi ki. Pl. ha szerdán kezdi, a szerda jelzésû tablettát vegye ki. Minden nap egy filmtablettát vegyen be a nyílnak megfelelõen haladva. Ha a csomag kiürült, másnap folytassa a következõ csomaggal, azaz nem kell szünetet tartani és havi vérzésre várni. na ezeket találtam neked. azaz, nemkell szünetet tartani, hanem folyamatosan kell szedni. havi vérzésre pedig nwemkell várni, mert lehet h nemfog megjönni. ezeket írta a betegtájékoztató.
A Cezrette teljesen más, mint a többi fogamzásgátló!!!!!! http://www.pirulapatika.hu/210150451/betegtajekoztato Nincs szünet a levelek között és lehet, hogy nem is fog megjönni még vagy fél évig, hiszen ha szoptatsz valószínûleg nincs peteérésed. Olvas el a linket!

Ha ma este 9-kor jött meg, de csak holnap este 6-kor szeretném bevenni életem első tabiját, az még egy/első napnak számít?

Az este 6 óra lenne számomra az ideális id?pont a fogamzásgátló szedéséhez. Yadine. Mert ugye ha 1. napon veszem be, akkor 1. naptól védelmet nyújt. de a napot 12 órának vagy 24-nek érti a betegtájékoztató? Az még els? napnak számít?

Legjobb válasz: Vedd be ma, holnao meg hatkor. Nem kell ezt agyonparázni. Amúgy én inkább azt ajánlom, hogy lefekvés elõtt szedd. Így minimális esélye van a hasmenésnek és a hányásnak. Nem kell percre pontosan ugyanabban az idõben beszedni.

Vedd be ma, holnao meg hatkor. Nem kell ezt agyonparázni. Amúgy én inkább azt ajánlom, hogy lefekvés elõtt szedd. Így minimális esélye van a hasmenésnek és a hányásnak. Nem kell percre pontosan ugyanabban az idõben beszedni.
A kérdező hozzászólása: én ezt az ingadozást már sokkalom és a nõgyógyászom is mondta, hogy inkább ne legyen nagy ingadozás. Ez az egyik legalacsonyabb hormonszinttel rendelkezõ gyógyszer azért kell figyelni erre
A kérdező hozzászólása: Könyörgöm válaszoljatok gyorsan , mert egy kicsit sürgõs. elõre is köszi
Szerintem is vedd be most és holnaptól szedd 6-tól. Ennyibõl még nem lesz semmi baj. ;)
A kérdező hozzászólása: Valaki válaszolna a kérdéseimre? Amiket leírtam, kérlek, azokra.
a nap 24 órás, ha betegtájékoztató ha nem, és vedd be még ma az elsõt
Elsõ vagyok. Mindenképpen most kell bevenned a gyógyszert, mert ez az elsõ nap. És én a helyedben nem vennék mérget rá, hogy az elsõ naptól védve vagyok. Az orvosok még így is javasolnak legalább 10-15 napot. Ha csak holnap veszed be, akkor meg fõleg. Ennyi idõt meg csak kibírtok. A legalacsonyabb hormontartalomról meg annyit, hogy mindig ezt mondják. És amit az elõbb írtam, ahhoz csak annyit, hogy a betegtájékoztatón is az van, hogy 12 órán belül kell maradnod, ez jelenti a közel azonos idõt. Két éve szedek egyfázisú gyógyszert, tudom mire képesek, hidd el.
A mensid elsõ napján kell bevenni! Vagyis amikor megjött! Ha holnap veszed be, az már a 2. napnak számít! És így van, ha az elsõ napon veszed be akkor rögtön véd, ha késõbb, akkor 7 napig gumival is védekezzetek! Elõttem válaszolónak: vannak olyan tabletták, amik tényleg már az elsõ naptól védenek!
A kérdező hozzászólása: Ha az van beleírva a betegtájékoztatóba, hogy 1. nap, akkor nem hiszem, hogy át akarnak verni és kics*szni velem. Amúgy nem vettem be tegnap, de mindegy, akkor még plusz 7 nap védekezés. Ki lehet ezt bírni, egyáltalán nem nagy tragédia. Csak kivi voltam, hogy most akkor ez az elsõ napozás ilyen esetekben hogy van...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!