Találatok a következő kifejezésre: Ha 6-án a (89 db)

A peteérésem pl 6-án lenne a naptár szerint, akkor ha 6-án este szeretkezzünk még úgyan olyan jó? Meg persze volt egy 3-án is!

Legjobb válasz: persze hogy jó :) de azért szerdán és pénteken is legyetek együtt, ha tudtok :)

persze hogy jó :) de azért szerdán és pénteken is legyetek együtt, ha tudtok :)

Ha 6-án voltam együtt párommal, mikor mutatná ki a teszt a terhességet szerintetek?

Legjobb válasz: Ha akkor teherbe estél, akkor már kimutatná. Jobb lenne azt tudni, hogy mikor volt pé. Ha 6-án vagy 1-2 nappal elõbb, akkor már meg is kellett volna jönnie.

Ha akkor teherbe estél, akkor már kimutatná. Jobb lenne azt tudni, hogy mikor volt pé. Ha 6-án vagy 1-2 nappal elõbb, akkor már meg is kellett volna jönnie.
Az h késett!!!
elsõ komment igaz. am átmeneti hormonzavarra utal a barna folyás.
A kérdező hozzászólása: tudom h késett nem ezt kérdeztem de mindegy!!!

Ha 6-án megjön a mensim, 5-6 napig tart akkor mikor a legvalószínűbb a teherbeesés?

Sziasztok! 6.-án megjött a mensim és 5-6 napig szokott meglenni. Akkor mikor kell szeretkezni ha babát szeretnénk? Hányadikán? El?re is köszi a válaszokat!

Legjobb válasz: Lépj fel a naptár.hu-ra.ott van a terhességi naptár illetve az ovulációs naptár.Ott ki tudod számolni.

Lépj fel a naptár.hu-ra.ott van a terhességi naptár illetve az ovulációs naptár.Ott ki tudod számolni.
ahhoz hogy segíteni tudjak tudni kellene a három utolsó mensid elsõ napját, és a vérzéses napok számát.
A kérdező hozzászólása: 2007. Dec. 10.-én 4-5 nap 2008. jan. 12.-én 3nap 2008. febr. 6. vasárnapra elmúlik
Tessék, én kiszámoltam neked: Termékeny napok kiszámítása - fogamzáshoz Menstruációs ciklusok hossza: 29 Következõ ciklus kezdete: 2008-03-06 Peteérés várható idõpontjai: 2008-02-21 -tól 2008-02-23 -ig Termékeny napok: 2008-02-18 -tól 2008-02-24 -ig Utolsó menstruáció ideje: 2008-02-06 -tól 2008-02-10 -ig
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!

Ha 6. -án jött meg elvileg ma már van pém. Ha ma 1-ütt leszünk lehet összejön a babóka?

Legjobb válasz: hát nembisztos. mert honnan tudod hogy van e peteérésed,vagy nincs e elzárodva a petevezetéked?

hát nembisztos. mert honnan tudod hogy van e peteérésed, vagy nincs e elzárodva a petevezetéked?
A kérdező hozzászólása: Ja de nem érzek semmit kicsit folyok ennyi. Mondjuk én soha menzi alatt elõtt után nem érzek semmit nem fáj semmim, csak mióta a gyógyszert szedtem de mióta abbahgytam azóta sincs görcsöm meg ilyenek.
A kérdező hozzászólása: múlt hónapban volt azt érzetem mintha lázas lettem volna reggel de most nem érzek semmit de a 12. napon vagyok ELVILEG kéne lennie.
szerintem azlenne a legjobb ha hõdet mérnéd vagy lh tesztet vennél.
Összejöhet, de semmit ne vegyél 100%-ra. Mi erõsen pozitív lh-tesztnél együtt voltunk, és nem jött össze mégsem. Persze esély mindig van rá. Drukkolok!
lh teszt segíthet, hogy meghatározd a peteérést pontosabban, de ha van peteérésn NEM csak a LEGERÕSEBB jelzésû napon kell együtt lenni. Legjobb kb 3-4 napig éjjeli partyt rendezni.Ha gondolod, hogy ma van akkor hajrá...Az egyik válaszolónak pedig mondanám:: Miért lenne szegénynek elzáródva a petevezetékje?? Ennyi erõvel mindenkinek ellehet éppen.Azt majd megállapítja a doki, ha úgy van, de remélhetõ nem kerül ilyenre sor.Nem kell minden probálkozó emberre rátukmálni olyan betegséget ami, neki nincs is, legalábbis nem utalt rá. Remélem nem ijesztgetsz mást!! Ennyibõl mondhattad volna neki, mivan ha neki nincs is peteérése.
A kérdező hozzászólása: Aranyos vagy hogy megvédesz meg másokat is :) Ez jól esett mert mindig attól félek, hogy mi van ha nem is lehet gyerekem :( szép napot

Mennyi az esélye a teherbeesésnek ha 6. án jött meg a menszeszem és 19. én egyszerre mentünk el védekezés nélkül?

Legjobb válasz: 28 napos ciklussal igen jók az esélyek a teherbeesésre. De az tök mindegy, hogy egyszerre mentetek-e el. Sõt még az is, hogy te egyáltalán elmentél-e.

28 napos ciklussal igen jók az esélyek a teherbeesésre. De az tök mindegy, hogy egyszerre mentetek-e el. Sõt még az is, hogy te egyáltalán elmentél-e.
az semmit nem számít hogy egyszerre mentetek el! van esély a terhességre.
:D Ez jó. Azt az infót a kisujjunkból szopjuk ki, hogy átlagban hány napos a ciklusod? Anélkül esélytelen bármit is mondani.
A kérdező hozzászólása: 28 naposak a ciklusaim
Pont félidõben voltál, ekkor szoktak a párok próbálkozni, ha gyereket akarnak.Azt leírtad, hogy egyszerre mentetek el, azt nem, hogy védekeztetek-e.Ha nem, akkor nagyon is esélyes a baba.
A kérdező hozzászólása: írtam hogy nem védekeztünk.

Ha 6. -án múlt el a mensim létezik hogy egy lehetséges teherbeesés jele hogy azóta szúrkál a hasam? Van amikor elég erősen. Néha még meg is szédülök.

Legjobb válasz: ez az a kérdés ami szinte minden nap kétszer megjelenik. és ugyanaz a válasz: várni kell:-). BÁRMI lehet a terhesség jele ez is. de csak akkor tudod meg ha tesztelsz. remélem baba lesz. boldog karácsonyt!

ez az a kérdés ami szinte minden nap kétszer megjelenik. és ugyanaz a válasz: várni kell:-). BÁRMI lehet a terhesség jele ez is. de csak akkor tudod meg ha tesztelsz. remélem baba lesz. boldog karácsonyt!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen.Én is hasonlókat kívánok!!!!!!

Ha 5-6-7-én volt ovum ás 6-án voltunk együtt, a holnapi 10-es teszt mutathat vmit?

Legjobb válasz: Ha 6.-án volt akkor akár már 17-18.-án is tesztelhettél volna pozit. Úgyhogy hajrá, ha babát vársz pozi lesz holnap. Szurkolok!!! :)

Ha 6.-án volt akkor akár már 17-18.-án is tesztelhettél volna pozit. Úgyhogy hajrá, ha babát vársz pozi lesz holnap. Szurkolok!!! :)
egyáltalán nem tesztelhetett volna 18án pozit..nagyon ritka aki ennyivel elõbb tesztel pozit..14nap a beágyazódás.nem véletlenül mondják h legalább a nem várt napját meg kell várni, mert lehet még akkor sem mutatja ki csak 2-3nap késésnél.tehát hülyeséget ne mondjunk már :)
Minek utalnék 6-án? 8-án lenne jogos, de mivel az vasárnap, ezért az elõtte lévõ munkanapon, azaz 7-én fogják.
A kérdező hozzászólása: Jó, azért nem kell egybõl bekapni. Csak megkérdeztem. Nem tudom hogy utalás szempontjából mennyire lesz munkanap a szombat. Volt már hogy 7-én kaptunk fizetést 8-a helyett.
Nekünk is 8-a van a szerzõdésben. De mi megkaptuk ma pl. (bár máskor is elõtte 1-2 nappal el szokták)
Törvény szerint meg kell kapnod az elõtte levõ utolsó munkanapon, ami most szombat. És ez nem azt jelenti, hogy szombaton akármikor, akár nap végén is utalhatja a melóhely, úgy kell utalnia, hogy már aznap hozzájuss a pénzhez.
Nyugodtan mehetsz 6-án, de nem csináltál otthon tesztet mert már ki kellene mutatnia annak is.
A kérdező hozzászólása: szia de persze hogy csináltam még 26 án mielõtt meg kellett volna jönnie és már akkor pozitiv volt és vérbõl is csináltattam ami szintén pozitiv csak nem tudom hogy nem lesz e korai mert még 6 hetes se leszek
Nem lesz korai, de ne ijedj meg ha még nem fogod hallani a szívhangját. Gratulálok!:)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!