Találatok a következő kifejezésre: Ha 6 után kezdem a (4 db)

Ha 6 hó után kezdem a hozzátáplálást lehetséges hogy egyáltalán nem kell tápszert adnom?

Legjobb válasz: Ha eddig csak anyatejet kapott akkor semmi nem indokolja a tápszer adását szerintem. szoptatod továbbra is és elkezded neki fokozatosan adni a gyümölcsöket, ahogy a "nagykönyvben meg van írva" és minden rendben lesz. Így az ideális.

Ha eddig csak anyatejet kapott akkor semmi nem indokolja a tápszer adását szerintem. szoptatod továbbra is és elkezded neki fokozatosan adni a gyümölcsöket, ahogy a "nagykönyvben meg van írva" és minden rendben lesz. Így az ideális.
Ahogy az elsõ válaszoló is írta, nem kell tápszer ha van tejed, annak minden cseppje védi a babát. Örülj neki hogy van, a tápszer elvenné a helyét, és hamarabb elapadna. A hozzátáplálás fokozatosan fogja csökkenteni a tejcit annyira, amire a babádnak szüksége lesz. Én még szeretnék fejni is az elején (most 5, 5 hós a baba), hogy azt tegyem a kajájába késõbb. 6 hónapig eláll a fagyasztóban addig tudok vele fõzni.
Szia! Igen, ha kihúzod 6 hónapos koráig a szopit, akkor valószínûleg nem kell a tápszer egyáltalán. Én csak akkor adtam a középsõ fiamnak tápszert, amikor már egyáltalán nem szopott, kb mésfél éves korától, mert jobbnak gondoltam, mint a tehéntejet. Reggel és este kapott kb. 2-2dl-t, kb. 3 éves koráig.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, remélem igy lesz.

Ha először kezdem szedni a fogamzásgátlót, akkor is elkezdhetem a menstruáció után, vagyis az 6. napon, ugye? Csak akkor tovább kell mellette máshogy védekezni?

Legjobb válasz: NEM!! Kizárólag az 1-5. napon lehet elkezdeni az elsõ levelet, késõbb semmi értelme. A ciklus 6. napján már olyan állapotban van az érõfélben lévõ pete, amit a mai alacsony hormontartalmú gyógyszerek nem tudnak elnyomni. 1-5. nap között kezdheted el szedni. Plusz olvasd el rendesen a betegtájékoztatót, ez nem c-vitamin, itt komoly következményei lehetnek, ha úgy szeded, ahogy azt te jónak gondolod. 26/N

NEM!! Kizárólag az 1-5. napon lehet elkezdeni az elsõ levelet, késõbb semmi értelme. A ciklus 6. napján már olyan állapotban van az érõfélben lévõ pete, amit a mai alacsony hormontartalmú gyógyszerek nem tudnak elnyomni. 1-5. nap között kezdheted el szedni. Plusz olvasd el rendesen a betegtájékoztatót, ez nem c-vitamin, itt komoly következményei lehetnek, ha úgy szeded, ahogy azt te jónak gondolod. 26/N
Olvasd el a használati utasítást.
Barmikor el lehet mezdeni, de ajanlott az elso ot napban. Ha nem akkor kezded akkor egy het kiegeszito vdekes, utana muxik. Keress ra hogy COC firs prescription. Brit dokiknak posztgrad tanagyag, benne van minden.
fogzás, idõjárás, front?..
Nekem is nyûglõdik elalvás elött. Pelust vagy takarót adj a kezébe, nekem azt gyûrögeti. Mindig az arcába húzza és úgy alszik el. Meg ha sebes a homloka, próbáld sûrûbben vágni a körmét.
A kérdező hozzászólása: A fogára gyanakszom én is, de nem látszik semmi az inyén és akkor miért csak este elalvás elõtt csinálja? Ugyanez a fronttal kapcsolatban is, de napközben elvan, sõt elég jó baba. Próbaltam a pelust, a takarót, a macit, vettünk neki világitós zenélõs ejszakai fényt is, ringatni is próbaltam, de semmi nem segít neki. Péntekre van idõpontunk a dokinál de addig valószínû kihullik a hajam :D van hogy felébred hajnal 1kor és kezdi elõlrõl :( De köszönöm a válaszaitokat, remélem ez is csak egy rossz idõszak és hamar elmúlik :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!