Találatok a következő kifejezésre: Ha 6 lehet látni a (2 db)

Ha 6 hetesen lehet látni a petezsákot, akkor mennyire valószínű, hogy lesz a petezsákba valami, nem pedig felszívódi?

Legjobb válasz: nekem 5-6 hetesen már látszott a petezsák, benne a szikhólyag, amibõl a baba lesz.

nekem 5-6 hetesen már látszott a petezsák, benne a szikhólyag, amibõl a baba lesz.
Az esetek döntõ többségében a petezsákban lesz majd egy pulzáló pontocska néhány nap múlva.Nagyon ritka, de megesik, amikor nem így van.
En 5 hetesen voltam orvosnal, akkor nekem is csak petezsakot latott.Nekem 1 honap mulva kellett visszamennem hozza, ami jov.heten hetfon lesz. Ne izgulj minden renben lesz nalad is, gondolom teged is visszarendelt vmikorra az orvosod?!Biztos minden renben lesz. 10 hetes kismama
Én is 6hetesen voltam elõször UH-n, nekem dobogott is egy pici pont a petezsákban...
Miért ne lenne? Nyugodj meg, s adj idõt neki.Biztosan mihamarabbra visszahívott, s akkor már a kis szívecskéjét is láthatod, ahogy lüktet.nem lesz semmi baj.

6 hetes 2 napos vagyok ha elmegyek az orvosomhoz mar latni lehet a babamat ultrahangon? Kimutathato mar ilyenkor?

Mert 1 hete meg nem latott semmit!Nagyon aggodom minden rendben van e?

Legjobb válasz: Én 5és fél hetesen voltam, csak szikhólyagot láttak,rá 5 napra mentem, akkor már volt szívhangunk is! De az is lehet, hogy nem akkor fogant meg a picur amikor elvileg esedékes lett volna. Nyugi bízz benne és ott lesz! Petezsákot sem láttak?

Én 5és fél hetesen voltam, csak szikhólyagot láttak, rá 5 napra mentem, akkor már volt szívhangunk is! De az is lehet, hogy nem akkor fogant meg a picur amikor elvileg esedékes lett volna. Nyugi bízz benne és ott lesz! Petezsákot sem láttak?
Nekem 5 hetesen látták a babót, de ha neked esetleg nem, nyugodj meg lehet ahogy írták elõttem nem pont akkor fogant meg.Nyugodj meg, minden oké lesz.Majd ird meg mizujs, szorítok! 15 hetes kismama
Szia Nekem 5 hetesen meg nem latott mast az orvos csak a petezsakot.Engem 5 het mulvara rendelt vissza, ami tegnap volt, es akkor minden rendben volt, de nem 10 hetes a baba mint ahogy En szamoltam es tobb oldalon is megneztem, hanem csak 9 /ezt a meretebol allapitotta meg/. Es azert mert nekem nem a kozepen fogant mert nem 28 napos volt a ciklusom, lehet, h nalad is ez lehet, h kesobb fogant. Ne felj semmi gond nincs, szerintem meg vard meg ezt a hetet es utan menj vissza. Ne idegeskedj am, mert az a babokadnak art. Minden rendben lesz, drukkolok 9 hetes kismama


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!