Találatok a következő kifejezésre: Ha 6 elmegyek egy (6 db)

Ha 6 hetesen elmegyek egy rafting túrára árthatok a babának?

Legjobb válasz: Szerintem igen,de ez az én véleményem.Ha jól tudom a rafting nem túl kellemes hõmérsékletû vízen történik.Meg ott elég kemény fizikai munkát kell csinálni.Mi van ha ki esel a hideg vízbe,vagy egy szikla darabra esel?De ez az én véleményem..Mondjuk nem voltam még rafting túrán,csak hallottam róla...

Szerintem igen, de ez az én véleményem.Ha jól tudom a rafting nem túl kellemes hõmérsékletû vízen történik.Meg ott elég kemény fizikai munkát kell csinálni.Mi van ha ki esel a hideg vízbe, vagy egy szikla darabra esel?De ez az én véleményem..Mondjuk nem voltam még rafting túrán, csak hallottam róla...
Rafting extrém sport. Oda ne menj. Sima evezés az okés, de extrém sportból egyiket sem.
Szia.Én voltam, nagyon jó buli, de terhesen nem mennék, nagyon hideg a víz, nem kockáztatnék pl. egy felfázást.(nem vagyok parázós kismama)30 hetes pocis
Szerintem se menj. Most vigyáznod kell a babára, még akár el is vetélhetsz!
Akármennyire is jó formában vagy fizikálisan, és esetleg nem ez lenne az elsõ ilyen túra, mindenképpen növeled a vetélés esélyét! Az elsõ 12 hétben fokozottan kerülni kéne a fizikai igénybevételt. Lehet, hogy semmi bajotok nem lesz, de kérdés, hogy ez a túra megéri-e a kockázatot?
A kérdező hozzászólása: Én is így gondoltam, csak kíváncsi voltam a véleményetekre. Nekem most az elsõ a baba, aztán majd lesz még alkalom egy ilyen szórakozásra is. Sok egészséget mindenkinek!

Csajok szerintetek az hatásos, ha egy héten 5× vagy 6× elmegyek úgy, hogy egy nap futok egy nap biciklizek?

köszi :) 15/L

Legjobb válasz: milyen terepen futsz?? ja és fontos a felszerelés pl futócipõ ez nélkül szart semér :D

milyen terepen futsz?? ja és fontos a felszerelés pl futócipõ ez nélkül szart semér :D
a bringa és a futás aerob edzések, és csak a lábra hatnak. Kell mellé izomerõsítõ anaerob edzés is, fõleg a felsõtestre. Súlyzózás, felülés, fekvõtámasz, ilyesmi.
Mi a célod vele amúgy?
nem b*zdmeg nem vagyok tökéletes. de nem vagyok akkora f*sz, hogy kiadjak 10.000 ftot azért hogy legyen egy NORMÁLIS FUTÓCIPÖM , mikor bõvel elég egy 1.000ftos gyökér cipõ is. Abban is lehet futni .
lehet mindenbe futni, de az nem mindegy hogy szé[email protected] a gerincedet 1 év alatt vagy nem! ha már valaki figyel az egészségére az se legyen már mindegy hogy mik a következmények! nem a legdrágább cipõket kell venni hanem meg kell nézni ajánlott-e futásra, mert nem ökrök gyártják ökröknek!
az olyan felfogást meg külön birom hogy 600 éve is voltak futók pedig akkor még saru volt a divat!
A kérdező hozzászólása: Na jó ezen szerintem ne veszekedjetek. Ezek mellé igen még szoktam felüléseket is csinálni. A célom ezzel az, hogy lefogyjak vagy 4-5 kilót + hogy formásodjon illetve erõsödjön a fenekem, lábam. Meg hát jó lenne kicsit mozogni mert egész nap bent ülök a gép elõtt és zabálom a sok csokit. Egyébként az étrendemen is finomítottam. Utánanéztem a dolgoknak és most aránylag még egészségesen is eszem. Ráadásul ha most 15 évesen megszokom ezt az életformát, késõbb sem lesz belõle problémám. :)
ugyanmár -.- ne kezd el te is , most egy nagyon egyszerû példával fogom bebizonyítani , hogy nincs igazad. gondolom jártál iskolába , általánosba, meg gimibe vagy valami. Tesi óra ? volt? futás ? volt? mennyi ? Fociztál ? kosaraztál? közbe futottál nem? mennyi is , általános iskola 8 év + gimi 4 év az 12 akárhogy is számolom. hogy van a gerinced? tönkrement 12 év alatt? igen , nem mindennap futottál , de rohangásztál csajok után , vagy éppen kergetõztél az udvaron. Mindezt milyen cipõben tetted ? futócipõben? vagy csak abban a cipõben amit anyukád vett? Ismét megkérdezem, hogy van a gerinced 12 év után?
A kérdező hozzászólása: Amúgy ezt a csokizabálós izét ne úgy képzeljétek, hogy el vagyok hízva. Nem, csak ha így folytatom biztosan el fogok. Meg amúgy is hallottam, hogy a futásnak sok jótékony hatása van.
hát te tökéletes vagy :)
milyen magassarkú? :DDDDDD szó nem volt magassarkúról . "milyen terepen futsz?? ja és fontos a felszerelés pl futócipõ ez nélkül szart semér :D" Egy normális futócipõ neked mióta magassarkú ? -.-
-.-jah nem ér semmit se a futás, ha nincs rajta futócipõ omg.:D
A kérdező hozzászólása: hát nem magassarkúban futok :D ... rendes edzõcipõ (puma) laza naci, atléta. Mûúton futok és biciklizek.
néz utána kérlek és akkora pofázz köszikee. amugy a terep számit :D mer ha dimbes dombos szar uton fut a lánygyerek akor töb kárt okozz a lábába mint hasznot
azjolesz na :) egyet kérek töled ne add fel és akor majd látod az eredményt :)
b*zdmeg kiégek , komolyan nem hittem volna , hogy vannak olyan lények ezen a bolygón, akik az ilyen fasságokat elhiszik. hogy semmit se ér ha futsz, csak akkor ha normális futocipõben teszed :D:D:D istenem.
futócipõ az lehet nike minden nem szószerint futócipõ te szerencsétlen jézusom de szánalmas vagy :)
én vagyok a szánalmas b*zdmeg :D , ilyen fasságot aki elhisz az kb minden sz*rt elhisz. azt is hogy 2012ben világvége meg hogy az léteznek ûrlények és embereket rabolnak el :D szerinted akkor olyan 100 éve nem is futottak az emberek vagy mi? mer nem volt NORMÁLIS CIPÕJÜK . B*zdmeg :ASD:ASD
hnap menj el magassarkuba futni köszii
A kérdező hozzászólása: Egyébként a cipõre én sem fordítok nagy figyelmet. Azt veszem fel ami van és amit nem sajnálok futásra. Persze gondolom egészségesebb a futócipõ, de már önmagában a futás is jó. Tehát még egyszer mondom, ezen ne veszekedjünk. Amúgy én nem vagyok valami kitartó típus, tehát hogyan tudnám csábítóbbá tenni a dolgot? :D Tehát biztos lesz olyan, hogy semmi kedvem nem lesz menni. De nem szeretném abbahagyni, ha már elkezdtem.

30 fő elmegy osztály kirándulásra.6 ágyas szobába vannak elszállásolva. Hány féle szoba berendezés lehet ha a szobák különbözőek, de az mindegy hogy egy szobán belül ki melyik ágyat kapja?

Legjobb válasz: Mindegyik szobába tehát hatan lesznek. Az elsõbe (30 alatt 6)-féleképpen lehet kiválasztani a tanulókat, mivel az mindegy, hogy egy szobán belül ki melyik ágyat kapja.((30 alatt 6) a binomiális együttható.) Ezután a másodikba már csak a maradék 24-bõl lehet kiválastani, azaz (24 alatt 6)-féleképpen, és így tovább az utolsóig. Ezeket elõször is össze kell szorozni, viszont mivel különbözõek a szobák, azoknak sorrendje nem mindegy, ezt a szorzatot meg kell szorozni 5!-sal. Tehát összesen (30 alatt 6)*(24 alatt 6)*(18 alatt 6)*(12 alatt 6)*(6 alatt 6)*5!-féle elszállásolás lehetséges.

Mindegyik szobába tehát hatan lesznek. Az elsõbe (30 alatt 6)-féleképpen lehet kiválasztani a tanulókat, mivel az mindegy, hogy egy szobán belül ki melyik ágyat kapja.((30 alatt 6) a binomiális együttható.) Ezután a másodikba már csak a maradék 24-bõl lehet kiválastani, azaz (24 alatt 6)-féleképpen, és így tovább az utolsóig. Ezeket elõször is össze kell szorozni, viszont mivel különbözõek a szobák, azoknak sorrendje nem mindegy, ezt a szorzatot meg kell szorozni 5!-sal. Tehát összesen (30 alatt 6)*(24 alatt 6)*(18 alatt 6)*(12 alatt 6)*(6 alatt 6)*5!-féle elszállásolás lehetséges.
A kérdező hozzászólása: Köszi!!!!


Ha két helyre vagyok bejelentve egyik 4 másik 6 órás, és kismama vagyok, akkor a táppénzt melyik munkáltató fizeti? Lehet-e olyat, hogy az egyik helyrõl elmegyek táppénzre a másikon még dolgozom?

Legjobb válasz: Nem vagyok a téma elismert szakértõje, de szerintem ezt hívják táppénzcsalásnak... http://www.tbinfo.hu/tajekoztatok-allasfoglalasok/a-torveny-..

Nem vagyok a téma elismert szakértõje, de szerintem ezt hívják táppénzcsalásnak... http://www.tbinfo.hu/tajekoztatok-allasfoglalasok/a-torveny-..
A kérdező hozzászólása: Nem akarok csalást elkövetni csak kérdeztem!A fontosabb, hogy ki fizeti a táppénzt ha egyik helyen sem tudok már dolgozni?

Meggondolatlanul segíteni akartunk egy 4 éves német juhász kan kutyán (elaltatás) és a mi 6 éves szukánk mellé fogadtuk látatlanba. A gazdája hozza helybe. Mi a legfontosabb amire vigyázzunk? Elfogadja-e a szukánk? Nem vadul be ha elmegy a gazdája?

Barátokat mennyi id? múlva mutassuk be?

Legjobb válasz: sajnos ez a puding próbáján alapul... ki kell próbálnod (ha nem vagy elég magabiztos és nincs veled segítõ aki ha kell segít szétválasztani õket - akkor elõször kerítésen keresztül bemutatni õket egymásnak) ha nem tapasztalsz semmi morgást idegességet a kutyákon, akkor össze lehet engedni, azért legyen melletted valaki. van róla érdemi infod? miért nem kell a gazdájának? ha magabiztos vagy, akkor nem lesz gond szerintem.

sajnos ez a puding próbáján alapul... ki kell próbálnod (ha nem vagy elég magabiztos és nincs veled segítõ aki ha kell segít szétválasztani õket - akkor elõször kerítésen keresztül bemutatni õket egymásnak) ha nem tapasztalsz semmi morgást idegességet a kutyákon, akkor össze lehet engedni, azért legyen melletted valaki. van róla érdemi infod? miért nem kell a gazdájának? ha magabiztos vagy, akkor nem lesz gond szerintem.
Ha a gazda is hozza helybe, akkor is kerten vagy lakáson kívül az utcán szoktassátok össze. Egy jó sétával egybekötve. Akkor látni a két kutya viszonyát egymáshoz. Lehet, hogy a szuka eleinte beleköt a kanba, de errõl majd neked kell leállítani a késõbbiekben. A szukának eleinte biztosan nem fog tetszeni, hogy másik kutyával is osztozkodnia kell, de megszokja. A kant illetõen, ha szerette a gazdáját és jó dolga volt mellette, akkor szar lesz neki egy darabig, de ha nem volt jó sora, akkor nálatok gyorsan boldog lesz.

Ha tippmixben 6/7-es kötésben fogadok és egy meccs elmegy akkor mennyit nyerhetek ha az odds 33, 16 és 700 forinttal játszottam?

Legjobb válasz: Ezt mi nem tudjuk megmondani.. szorozd össze a nyertesmeccsek szorzóit 100 ft-tal, annyi lesz a nyereményed.

Ezt mi nem tudjuk megmondani.. szorozd össze a nyertesmeccsek szorzóit 100 ft-tal, annyi lesz a nyereményed.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!