Találatok a következő kifejezésre: Ha 6 a kutyám már (2 db)

Ha 6 hetes a kutyám már lelehet vinni sétáltatni?

Legjobb válasz: Nem szabad meg kivinni! ?Addig, amig nincs meg az osszes oltasa (kb. 3 honapos koraig), addig nem szabad setaltatni, se m mas kutyusokkal osszeengedni.

Nem szabad meg kivinni! ?Addig, amig nincs meg az osszes oltasa (kb. 3 honapos koraig), addig nem szabad setaltatni, se m mas kutyusokkal osszeengedni.
Ha megkapja az ilyenkor szükséges oltásokat akkor vihetõ, csak ne engedd oda ápolatlan kóbor kutyákhoz, és ne engedd, hogy bármit is egyen a földrõl (ezt késõbb se szabad hagyni). 6 hetesen elvileg még az anyja mellett lenne a helye, hiszen bár ilyenkor már nem szopik, de ebben az idõben tanulja meg mellette az alapvetõ szocializációt.
ha 3 hónapos koráig nem viszed ki akkor be fog pállani és nagyon nehéz lesz megszoktatni vele hogy a házon kívül is létezik élet. nyugodtan vidd le semmi baja nem lesz, az immunrendszere erõsödik csak.amúgy 2. válaszoló szerintem senki se olyan h*lye h odaengedi a kutyáját a kóbor kutyákhoz meg a kutyasz*rhoz.

A kutyám 6 hónapos de már 3man szóltak milyen jó volna ha a ha a szukájukat meghágná és tőle lenne kiskutya. Hogyan mondjak nemet hogy ne sértsem meg őket?

Legjobb válasz: Hát egyszerûen! NEM, és kész, kit érdekel, ha megsértõdnek?! Mond azt hogy te nem akarsz szaporítani! Ennyi.

Hát egyszerûen! NEM, és kész, kit érdekel, ha megsértõdnek?! Mond azt hogy te nem akarsz szaporítani! Ennyi.
Én azt kérdezném meg, hogy szûrések, tenyészszemle, kiállítási eredmények és 150.000 forint a fedeztetésre van-e?
Szerintem ne hazudj!mond meg nekik h nem akarsz szaporítani és magyarázd el nekik h miért nem jó az(bár tuti nem fogják megérteni és leszarják majd...).Mellesleg ha egy kutya szép az még bõven nem jelenti azt h jó tenyész állat lenne belõle, nálam a felmenõk ismerete, betegségek kiszûrése, az állat jó léte és egészsége a fõ!!!
Kérdezz vissza, hogy herpeszre szûrve van a szuka? Ez ugyanis gyógyíthatatlan, bár látszólag tünetmentes nemi betegség, vetéléssel, a kölykök pusztulásával járhat, a kan is hordozhatja. Úgysem fogja egy szaporító sem elvégeztetni...
Igaz, nem jó hazudni, de mondd azt, ogy nem szállt le az egyik heréje, vagy hogy ivartalanított. Ha õk amugy is ilyen 'szaporításra hajlamos', tenyésztéshez nem értõ emberek, úgy sem lesz annyi eszük, hogy megnézzék, igazat mondasz e. Vagy csak mondd meg egyszerûen, hogy nem akarsz szaporítani.
Akkor nyelj tovább...
A kérdező hozzászólása: Nem szeretnék
Én nyíltan megmondanám nekik, hogy van elég koszos szaporító az országban, nem szeretnék csatlakozni hozzájuk. És piszkosul nem érdekelne, ha megsértõdének....
ismerem a problémát... az ivartalanítással oldódott meg (ez is), utána már max furán néztek rám :D "kiherélni ilyen szép kant?" persze nem kell hozzá elvégeztetned a mûtétet, elég, ha füllentesz :P (létezik vaszektómia is, ami csak elkötést jelent, mivel rövid szõrû fajtád van, gondolom látszanak a golyók)
De azért remélem a késõbbiekben sem akarsz szaporítani?!
A kérdező hozzászólása: de shar peiek
2.vagyok Ahogy az elso is irta, egyszeruen mond meg, hogy te nem akarod hogy kiskutyaja legyen az ok szukajuktol(gondolom azok nem shar pei-ek)
A kérdező hozzászólása: shar pei
Milyen fajta a kutyad?
Nehéz kérdés... Szerintem mondd azt, hogy majd, ha eléri azt a kort, hogy fedezhessen /minimum 18 hónapos/, ez a szöveg legalább 1 évig visszatartja õket. Utána pedig vagy elfelejtik már, vagy jöhet az ivartalaníttattam szöveg :D Am a legutolsó is nagyon jó :D


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!