Találatok a következő kifejezésre: Ha 5-6 a (410 db)

Ha 5-6-7-én volt ovum ás 6-án voltunk együtt, a holnapi 10-es teszt mutathat vmit?

Legjobb válasz: Ha 6.-án volt akkor akár már 17-18.-án is tesztelhettél volna pozit. Úgyhogy hajrá, ha babát vársz pozi lesz holnap. Szurkolok!!! :)

Ha 6.-án volt akkor akár már 17-18.-án is tesztelhettél volna pozit. Úgyhogy hajrá, ha babát vársz pozi lesz holnap. Szurkolok!!! :)
egyáltalán nem tesztelhetett volna 18án pozit..nagyon ritka aki ennyivel elõbb tesztel pozit..14nap a beágyazódás.nem véletlenül mondják h legalább a nem várt napját meg kell várni, mert lehet még akkor sem mutatja ki csak 2-3nap késésnél.tehát hülyeséget ne mondjunk már :)

Ha a spermáim 5-6%-a életképes (vizsgálat szerint), mekkora az esélye annak, hogy a barátnöm terhes?

5 napja késik neki, és szeptember 1je óta mindennap együtt voltunk, de csak megszakitásos közösüléssel, de mindig idöben kivettem.

Legjobb válasz: 100% na jó ha 100spermából 5-6% akkor gyakorlatilag minden 100ból minden 5dik alkalommal lesz 1 gyereked. szóval lehet rögtön az elsõ is de a 99dik is.

100% na jó ha 100spermából 5-6% akkor gyakorlatilag minden 100ból minden 5dik alkalommal lesz 1 gyereked. szóval lehet rögtön az elsõ is de a 99dik is.
Mit gondolok?-egyrészt h hülye vagy, más részt-meg is érdemlitek h ha ennyire felelõtlenek vagytok. Nem értem h nem vagytok képesek felfogni h a megszakításos szeretkezés nem védekezési forma. Ha félni akartok nézzetek meg egy horrorfilmet. 500Ft-é már minõségi óvszert vesztek 3 alkalomra.Azt javaslom menjen el a barátnõd nõgyógyászhoz!
A kérdező hozzászólása: Nem letolást kértem...óvszert nem használhatunk, allergiás rá.....A gyógyszerét pedig most akarja elkezdeni, mert múlt hónapban késön tudta csak kiváltani....
párszáz forint egy terhesség teszt. és 99%ban pontos. esély megvan rá:P tekintve hogy egy orgazmussal több milliárd kis spermium ficeg be a barátnõdbe...nah akkor tessen ezzel számolni:) a terhességhez elég egy is
A kérdező hozzászólása: De egyszer sem mentem el benn....
Az esély, hogy terhes= 0, 0000001
A kérdező hozzászólása: Hát utolsó isten áldjon téged és legyen igazad;D
ha a spermáid 5-6% életképes akkor nem akkora az esély h teherbe essen(de lehetséges!), de ez függ attól is h mennyi spermád termel a heréd... amúgy ha jól tom akkor olyan 100ezer vagy millió(millió vagy ezer nem tom melyik) sperma van egy normális egészséges férfi ejakulációjában, szal 5-6ezer vagy millió életképes ami azért elég sok, és csak 1 nek kell a petefészekbe jutnia

Gond, ha 5-6 hetesen nagyon lapos a petezsák?

5-6 hetes kismama vagyok. Tegnap voltam orvosnál, csinált hasi és hüvelyi ultrahangot. Azt mondta, hogy nagyon lapos a petezsák, mert még nagyon pici a magzat, menjek vissza 1 hét mulva!ugye nem lehetbaja?Nagyon remélem nem vesztem el a picit!Nagyon vigyázok magamra!!Irjatok légyszi!!

Legjobb válasz: Általában az orvosok nem nagyon mondanak semmit kb 6-7.hétig mivel addig nem is sokat látnak a babából .A baba szive 6hetes kora körül kezd el dobogni és látni is innentöl lehet ugyhogy nyugalom.26hetes kismama.

Általában az orvosok nem nagyon mondanak semmit kb 6-7.hétig mivel addig nem is sokat látnak a babából .A baba szive 6hetes kora körül kezd el dobogni és látni is innentöl lehet ugyhogy nyugalom.26hetes kismama.
Ez teljesen normális, nem kell aggódnod és fõleg ne idegeskedj, mert az senkinek se jó.:) Nem azért rendelt vissza, mert gond lenne, hanem mert az idõ teltével még jobban fog látszani mi van a pocakodban. Egyébként a terhes kiskönyveket sem nagyon adják ki 7-8 hetes kor elõtt..
Szia! Tudom, hogy nagyon régi a kérdés, de érdeklõdnék, hogy hogyan alakultatok?

Ha 5-6 órával a párom ejakulációja után szexeltünk gumi nélkül, teherbe eshetek?

Én egy 16éves lány vagyok! Szeretnék tisztázni valamit…

Legjobb válasz: Igen. Kicsi rá az esély, de lehetséges.

Igen. Kicsi rá az esély, de lehetséges.
Nos igen, a megszakított közösülés nem a legbiztonságosabb, de kicsi az esélye a terhességednek. Tessék védekezni!
nekem igy született a második babám!
Nah milyen lett a teszt?
Én 34 hetes vagyok, de ma kis lusti az én kisfiam is.Biztosan az idõváltozásra, ilyenkor mindig ilyen.
Állítólag a hidegfontra úgy reagálnak, hogy kicsit "lelassulnak". Én is ezt tapasztaltam, bár 25 hetesen már kisebb rezdüléseit is lehet érezni. Bevallom volt olyan nap néhány hete, amikor kicsit meglökdöstem a hasam, hogy "na mi lesz már!" Kicsit mozgott, így megnyugodtam. Ha hátadra fekszel, kicsit lenyugizol, megsímogatod a hasad és szólongatod, lehet hogy ad életjelet:-)
A tegnapi 20:17-es vagyok. Elõször nagyon rendszertelenül mozognak, és szinte csak akkor érzed, ha nyugalomba helyezed magad. Majd késõbb jelez több mindenért is. Nekem akkor is mozog, ha kényelmetlenül ülök, vagy fekszem, ha álldogálok, hangosabb a zene stb. Még néhány hét, és Te is sokkal gyakrabban fogod érezni.
Az idõváltozás is befolyásolhatja a mozgásukat, nálunk is a hideg idõ és az esõ elõtt ilyen. Egyél egy kis csokit, vagy igyál kólát, hátha attól kicsit felélénkül és megnyugszol.
A kérdező hozzászólása: Ad életjelet, de nagyon ritkán... Ma csak most du. éreztem elõször, igaz de. megállásom sem volt.
20 hetesen még ne is várj több mozgást. van aki még ilyenkor nem is érzi. 26km

Követek egy edzéstervet, de ugyérzem, hogy a sorozatszáma kevés, mert nincs tõle izomlázam és hamar kész vagyok vele. Izomromboló, ha 5-6 sorozat/10 ismétlést csinálok?

Legjobb válasz: valószínûbb, hogy szabálytalanul edzel/túl kis ismétlésszámmal. Helyedben maradnék az elõírt sorozatszámnál, de mellette kontrollált, legalább egy perces sorozatokat csinálnék kisebb súllyal. Olvasnivaló: [link]

valószínûbb, hogy szabálytalanul edzel/túl kis ismétlésszámmal. Helyedben maradnék az elõírt sorozatszámnál, de mellette kontrollált, legalább egy perces sorozatokat csinálnék kisebb súllyal. Olvasnivaló: [link]
Illetve az izomláz nem feltétele a növekedésnek.

Mikor adtatok borostyán nyakláncot gyermeketek nyakába először? Ha 5-6 hetesen már a nyakába van az baj?

Köszönöm szépen

Legjobb válasz: 3 hetes korától rajta van,természetesen a legrövidebb,babáknak való méret.Most 1éves és soha nem piszkálta,észre sem vette,hogy ott van,nem szorította,nem nyomta a nyakát.Szemenként csomózott,mûanyag csatja van,ami menetes és össze kell tekerni.

Azt nem tudtam hogy másra is való. Akkor már megtennéd hogy felvilágosítasz még mire jó egy ilyen lánc? Nem kötözködésbõl írom, csak kíváncsi vagyok.
Én soha nem adtam rá a fiamra, és soha nem volt gond a fogzással :D
Te is ezt szoktad felvenni, amikor fáj valamid? Érdekes, hogy milyen sokrétû a hatása, mégsem láttam még felnõtt ember nyakában, de nagyobb gyerekében, csak akkora babáéban, aki még nem tudja levenni, nem tudja elmondani, hogy le akarja venni.
A kérdező hozzászólása: Mérlegeltem... Köszönöm szépen a megoszló véleményeket
Képzeéld én hordom!Vankét gyerekem õkis hordják, pedig a nagymár rég mondhatná, hogy anya vedd le mert nyom, fáj, rossz.... Ennek ellenére imádja! Már választam azelsõ oldalonis
3 hetes korától rajta van, természetesen a legrövidebb, babáknak való méret.Most 1éves és soha nem piszkálta, észre sem vette, hogy ott van, nem szorította, nem nyomta a nyakát.Szemenként csomózott, mûanyag csatja van, ami menetes és össze kell tekerni.
Errõl is el lehetne vitázni sokáig, mert van aki szerint jó, van aki szerint nem. Én nem vettem a lányomnak, nem is fogok soha, és mindenkit megkértem, hogy ne is vegyenek neki. Én parázok tõle, hogy baja eshet tõle, így kivédem amit csak tudok. Ja, és minden nyûg nélkül jött ki neki eddig 4 foga, most jön egyszerre megint 4, és semmi baja. Babája válogatja, van akit megvisel, van akit nem. Én a biztosra megyek. De mindenki maga dönti el, hogy mit tesz a gyermeke nyakába.
Szia! Azelsõ csemetémnek 3 hósan bújt ki azelsõ foga, aznap mentem venni neki mert elég nagykáoszvolt!A Amásodik még pocaklakókéntmegkapta a sajátját, és 5 naposan csak a lábára mertem tenni!5 hetesvoltmikor a nyakába áttettem! A nagyom decembertben lesz 3 éves mainapig rajta van, és mégÉL!csakminden foga kijön gyógyszerek és sírás nélkül!(azelsõt kivéve)
Megéri a kockázatot? Mérlegelj már...
Soha! Nagyon baleset veszélyes...
A kérdező hozzászólása: Lehet felesleges, de hozzászokik, hogy van valami a nyakába! Nem én pontoztalak le, hisz a véleményem nem a pontokban fejezem ki, hanem leírom a gondolataim! Ártani nem árt neki, szereti, nem zavarja, nem piszkálja! A helye nem látszik meg a bõrén, és nagyon könnyû is!
Ezek után tényleg nem érzem jogosnak a 0%-t, amit kaptam. Amiket írtál hogy mire jó..nyugtató, fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentõ, immunrendszert erõsítõ. Egy 5/6 hetes babának még nincs immunrendszere, tehát nincs mit erõsíteni. Elvileg nincs gyulladás, mivel ilyen korban még tényleg nagyon ritka a fogzás. Nem hiszem hogy fájdalmai lennének, hacsak nem hascsikarás, de arra szerintem a tea, vagy a szoptató anyuka diétájának megváltoztatása jobb. Nyugtatásra pedig az anya vagy az apa karjánál nincs jobb. Még mindig azt mondom hogy ha használod is, 5-6 hetesen még tök fölösleges.
A kérdező hozzászólása: A borostyán megkövesedett fenyõgyanta, borostyánsavat tartalmaz. A bõrrel érintkezve a testhõ hatására illóolajok válnak ki belõle, melyek a véráramba felszívódva jótékony hatást fejtenek ki az egészségre. Nyugtató, fájdalomcsillapító, gyulladáscsökkentõ, immunrendszert erõsítõ hatását évszázadok óta ismerik és használják.
A kérdező hozzászólása: Igen van felnõtt méretben is! De attól, mert te nem hiszel benne, attól még létezik! Meggyõzni úgy sem tudunk róla, hogy igenis hatásos! De még jó, hogy nem vagyunk egyformák
A kérdező hozzászólása: Nagyon Szépen Köszönöm! Ez is babalánc, de nem piszkálja, nem zavarja! :)
3 gyerekem van- mindháromnak 2hós kora óta van a nyakán a nyaklánc. a nagy közel 5éves, a középsõ 2.5 és a kicsi 8hónapos, mind a három a mai napig hordja(a nagy már több, mint 4.5éve!!!- nem hajlandó megválni tõle) - és még mind a három életben van!!! sose tépkedték, szaggatták, a nyakláncok ugyanolyan állapotban vannak, mint mikor rájuk adtam legelõször.(babaláncok természtesen) :) Nálunk bevált!
Én 3 hónapos korában tettem rá a fiamra, soha nem volt gond vele, nem piszkálta, nem szakadt el, elég erõs, nem tudom elképzelni, hogy egy pár hónapos baba el tudná szakítani. Már másfél éves, minden fogát megúsztuk sírás nélkül, lehet nem ettõl, de ezt utólag úgysem fogom megtudni. :) Csak akkor kell jobban odafigyelni, mikor együtt játszik több gyerkõc, mert szeretik egymás nyakláncát tanulmányozni. :)
A kérdező hozzászólása: Azért, mert nem egyezik a véleményünk nem kell undoknak lenni! További kellemes estét neked
Akkor hajrá, add rá rögtön!
A kérdező hozzászólása: Egyébként nem csak fogzásra jó!
A kérdező hozzászólása: Ez is szemenként csomózott, menetes kapoccsal, kerek szemekkel, és a legrövidebb!
Elvileg fogzásra van. Elég ritka ha egy gyerek 5-6 hetesen már fogzik. Szerintem még bõven ráérsz, bár én személy szerint nem használnám egyáltalán, de ezt úgyis te döntöd el.
én a 3 gyerekes vagyok, akiknek van lánca, és képzeljétek, nekem is van, természetesen felnõttméretben, és nagyon szeretem. Tesóm és a fia (5, 5éves, 2hós korától nyakában van) is hordja, és más felnõttön is láttam már. :)

Légpuskánál gond, ha 5-6 centivel rövidebb a cső az eredeti hosszánál? Pl: rosszabb célzás, nem lő olyan erősen ahogy kellene, stb.

Legjobb válasz: A hosszabb csõ pontosabb fegyvert jelent. De hogy-hogy rövidebb? Minél? Más típusnál? A saját sorozatába tartozóknál? Egyáltalán, kinek jut eszébe lefûrészelni egy légpuskát? :)

A hosszabb csõ pontosabb fegyvert jelent. De hogy-hogy rövidebb? Minél? Más típusnál? A saját sorozatába tartozóknál? Egyáltalán, kinek jut eszébe lefûrészelni egy légpuskát? :)
A kérdező hozzászólása: elvan törve a csõ, és ezért valoszinüleg le kell esztergálni a csõböl hogy ujra használni lehessen

HA 5-6 hetes terhes vagyok és Zinnatot szedek, mert e-coli van a vizeletemben, lehet baja a babának? Nőgyógyászhoz csak hétfőn tudok menni, de azt mondják gyorsan el kéne kezdenem szedni.

Legjobb válasz: Zinnatot én úgy tudom lehet terheseknek is én ha jól emlékszem anno 2 hónapos terhesen azt szedtem és makk egészséges a fiam. Nézd meg a betegtájékoztatót egész biztos rajta van.

Zinnatot én úgy tudom lehet terheseknek is én ha jól emlékszem anno 2 hónapos terhesen azt szedtem és makk egészséges a fiam. Nézd meg a betegtájékoztatót egész biztos rajta van.
A kérdező hozzászólása: az nincs, hogy tilos, csak hogy ha terhes beszéljen orvosával
Hívd fel az orvost, akár az ügyeletes orvossal is beszélhetsz bármelyik kórházban. Ilyen kérdésre ne itt várj választ, mert ez elég komoly dolog! (nem bántani akarlak, félre ne értsd!)
Én is szedem nekem a nõdoki írta fel. 32 hkm
Nekem is ezt írták fel, 16 hetes voltam.
Én is azt szedtem, amikor 6 hetesen lázas beteg voltam. A doki mondta, h lehet.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm

Anyatejes babátok ha 5-6 naponta kakilt amikor elkeztétek a hozzátáplálást, beállt a napi kakira?

6.5hos kislányomalm sajna még mindig küszködünk.Szerintetek mit lehet csinálni?

Legjobb válasz: Nálunk pont fordítva volt, akkor kezdõdött a székrekedés, amikor már nem csak anyatejet kapott. Nálunk a mazsola, paradicsom (héjastól-magostól), aszalt szilva segített. Ha két napnál több eltelt, kúpot is kellett adnom. Pár hónap múlva jobb lett a helyzet. Kitartás!

Nálunk pont fordítva volt, akkor kezdõdött a székrekedés, amikor már nem csak anyatejet kapott. Nálunk a mazsola, paradicsom (héjastól-magostól), aszalt szilva segített. Ha két napnál több eltelt, kúpot is kellett adnom. Pár hónap múlva jobb lett a helyzet. Kitartás!
Igen. A fiam egyszer, max. kétszer eszik gyümölcsöt egy nap, a többi szopizás, s megvan tõle a napi egy kaki. Eddig hetente egyszer volt.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!