Találatok a következő kifejezésre: Ha 5-10 szeretnék (13 db)

Digitális fényképezőgépet szeretnék venni, 30 ezer forintom lenne rá. Ha 5-10 perces videókat is szeretnék felvenni vele viszonylag jó minőségben, milyen típust ajánlotok?

Legjobb válasz: http://www.edigital.hu/Kompakt_fenykepezogep/Panasonic_Lumix.. egy memóriakártyával kibõvíted a memóriáját és nagyon hosszú felvételt is felvehetsz vele ha kérdésed van vele kapcsolatban tedd fel, nekem is ilyenem van!!!

http://www.edigital.hu/Kompakt_fenykepezogep/Panasonic_Lumix.. egy memóriakártyával kibõvíted a memóriáját és nagyon hosszú felvételt is felvehetsz vele ha kérdésed van vele kapcsolatban tedd fel, nekem is ilyenem van!!!
Hû, most nem tudom fejbõl, milyen márkát vettem... de majd megnézem. Pár éve 25 000 volt, jó minõségû képeket és videókat készít, és akkor adtak hozzá egy 1 gigás memóriakártyát ajándékba, így fér rá bõven. Igazából bementem egy szakboltba, hogy 30 000 alatt keresek fényképezõgépet (nekem is ennyim volt rá), és elmondták, hogy ebben az árkategóriában mit ajánlanak. Azt hiszem, ez 2008-ban volt, azóta használjuk. Ha jól emlékszem, Samsung, de megnézem.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat! A Panasonic-kal fotó és videó minõség szempontjából elégedett vagy? Neked bevált ez a gép?
Én a Panasonical nagyon meg vagyok elégedve 8.1 megapixel nagyon jó és számos kis apró funkció van benne pl: ellenfény, vörösszem az ellenfény elárnyékolja a nagyon éles fényt a vörösszem pedig erõsebb színeket ad. A videókészítésnél 1 hibája van: nem tudsz videózás közben közelíteni egyébként nagyon ügyes kis gép nem adnám semmiért!!!
most kaptam egy gépet, 35 e forint körül volt, annyira új, h még raktáron se volt több. olympus vr-310. hd-ben vesz fel, és mindennel meg vagyok rajta elégdve :)

Ha 5-10 Kg-t szeretnék fogyni, akkor hogyan használható ez a diéta?

Legjobb válasz: Ha elérted a kívánt súlyodat,abba hagyhatod a diétát,de akkor nem garantált az,hogy nem fogod a leadott kilókat visszaszedni.

Ha elérted a kívánt súlyodat, abba hagyhatod a diétát, de akkor nem garantált az, hogy nem fogod a leadott kilókat visszaszedni.
Szerintem, ha ennyi fogyásra van szükséged, nem is nagyon fog lemenni több, még akkor sem, ha végig csinálod. Viszont reménykedhetsz benne, hogy nem jön vissza. Saját tapasztalatom-más diétákkal-, hogy a kívánt súly elérésekor abbahagyva, néhány nap alatt a fele visszajön. Viszont, ha tovább folytatod, esetleg kevésbbé drasztikusan a mennyiségetket illetve, van esély rá, hogy ez nem történik meg.
az attól függ hogy 5-10 éves korodig milyen szinten úsztál??heti hányszor és hány órát??én is úszó vagyok :)
Én azt mondom, sosem késõ :) 15 évesen legalábbis még biztos nem, fõleg, hogy eddig is sportoltál, hozzá vagy szokva. Vágj bele, és majd kiderül.
maradtál volna a kajaknál...
A kérdező hozzászólása: 1. kommentelõnek: nem versenyszinten xD de ma beszéltem volt osztályfõnökömmel akinek válogattott úszók és szinkronúszók a gyerekei és mondta, hogy ha úszni szeretnék akkor Egerszegi Klári-hoz menjek mert itt van Érden akkor hozzá forduljak mert 3-ad osztályú edzõkkel nem érdemes kezdeni ha van célom :D 2. kommentelõ: Köszönöm :) 3.: Nem erre voltam kíváncsi :D, menj és kajakozz te ha szeretnél, de én még mást is kiszeretnék próbálni :)
értem :) érdemes belevágni ha elhiszed hogy sikerülted :) csak akarni kell... ;) sok sikert kivánok hozzá :)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm :)


Pfff, igen.
Igen. Menj be egy postara, ott atvaltjak neked.
Postára csak rollnizva viheti, üzletben viszont simán fizethet vele.
Problémát nem jelent, de nem nagyon fognak neki örülni! :) :D
Biztos hogy nem fogják átvenni tõle. Nem fér el a kasszában ennyi apró. Ezért én mindig apránként viszem, pl 100-200 forintokat leszámolok apróból, és azzal indítok, és akkor ahhoz adok még papírt, vagy nagyobb érmét.
Én multinál dolgozom, de csak rolniba és max. minden pénzérmefajtából csak 1 rolnit fogadhatunk el. Többet nem. Nálunk naponta próbálkoznak 20-30 ezreket kifizetni 100-as 200-as érmében .. Sajnos még nem Bank a nevünk :) )
Kerüld a cukros dolgokat, ne egyél 6 után és fuss.
Elöször is ennyi idösen nem tetehetsz CSAk róla, hanem a vszüleid is. Mivel szüleid veszik meg az ételeket, és ök föznek rád ezért a legnagyobb dolog az lenne, ha ök változtatnának az életmódon, mert így csak sajnos oda vissza fogsz hízni. Amúgy centiben is nagyon magas vagy, így túl sokat nem kell fogynod. Ami fontos lenne, hogy az édességeket, a chipset, kekszeket, ropit stb... félre tenni telejsen. Kialakítani naponta 5x étkezést és csak akkor egyél, közben nem. Legyen reggeli, tízórai, ebéd, uzsonna, vacsora. Ne gondolj nagy dolgokat, de pl ha fagyit akarsz enni akkor tedd azt uzsonnára. Ne csak úgy nassolj, hanem ez legyen az uzsonnád. Ha kakaóscsigát megkívánod, akkor legyen az a reggelid... Ès mozogj valamit rendszeresen. ez lehet az is hogy nem busszal mész haza hanem gyalog.
A kérdező hozzászólása: Minden nap szoktam biciklizni meg néh foci+ ugrokötél de nem sokat segit
Ha idõsebb lennél, akkor az Atkins-t ajánlanám, de így nem. Így max. cukor megvonás, étkezések elnyújtása, napi 3× alkalomra csökkentés, késõi étkezés elhagyása s kevesebb adag bevitel, s sok mozgás, nagyon sok mozgás! Amúgy ez a 76 kiló 173cm-es magasságnál ez még a te korodban az úgymond "kinõhetõ" kategória, mert hát jó eséllyel még nõni fogsz!

177 cm magas vagyok, 82 kg, és 8 éve boxolok. Sok lány mondja, hogy azt szeretik, ha a párjuk 5-10 cm-el magasabb náluk, mert így érzik biztonságban magukat. Akkor most az én arányaim nem valami jók?

Tudom, hogy nem szabad általánosítani, de azért kíváncsi lennék a lányok véleményére. Én szeretem az átlagnál magasabb lányokat(persze az alacsonyabbakat is, nekem nem számít igazából a magasság, de azért az én 177 cm-emhez ne legyen túl alacsony, vagy magas), de kíváncsi lennék, hogy egy 170-175 cm magas lány, mennyire érezné jól magát egy 177 cm-es fiúval. A gond az, hogy sok lány szereti a magassarkút és ha felvenne egyet, akkor már magasabb is lenne, mint én :S Volt két barátn?m. Egyik 169 cm magas volt, a másik 174. Nekik nem volt problémájuk a magasságommal, de elég sok lányt hallok/látok, akiknek a 180+ cm magas fiúk jönnek be, mert csak velük érzik biztonságban magukat... De hát egy 177 cm magas fiú, aki 8 éve ?zi az ökölvívást is tud biztonságot nyújtani.

Legjobb válasz: 177 cm magassal nincs gond:)

177 cm magassal nincs gond:)
"az én 177 cm-emhez ne legyen túl alacsony" Ehhez a magassághoz már nem nagyon találsz túl alacsony lányokat, a 150 cm-t mindegyik elszokta érni.:)
170 vagyok. Párom is ennyi. Persze örülnék neki ha olyan 185 körül lenne, de ez van. :) Nem alacsonyabb nálam ez a lényeg, a többi végülis mindegy. Annyira szerintem nem kell túllihegni ezt a dolgot.
8 éve bokszolok-ilyen kijelentés után a kocsmában leütne az esõ részeg... Mindíg a keménykedõket verik le.Miért írom?Mert teljesen irreleváns, hogy boxolsz.Én meg 16 éve biciklizek, és?
Én 172 cm vagyok, szerintem a 177 bõven átlagos méret, és nálam belefér. Mondjuk igaz, hogy a legjobban az inkább magasabb (190 körüli) pasik tetszenek, de nyilván nem ez a döntõ dolog, tehát ugyanúgy összejönnék egy 177cm-essel is, ha úgy alakulna. Nekem nem kell, hogy egy pasi mellett biztonságban érezzem magam, nálam ez nem szempont. Utálnék úgy kimenni az utcára, hogy az a tudat van bennem, hogy na, jöhet bármi rossz, ez a hím majd megvéd engem. Ezt a felfogást a lányoknál pl sosem értettem. Mi az, hogy biztonságban érezni magát, érted? Mitõl féljek az utcán? A jetitõl? Ráadásul a te esetedben, pont hogy kicsit ellentmondásos is, hiszen átlagos magasságod van ugyan, de bokszolsz, azért egy bokszoló sráccal az oldalamon tutira nem ijedeznék nagyon. Nekem szimpatikus, hogy bokszolsz, én is évek óta ki szeretném próbálni, de ez már nem ide tartozik :DDD
Én 176 cm magas vagyok és ugyanúgy bejönnek a velem körülbelül azonos magasságú srácok, mint a valamivel magasabbak. Bár lehet, hogy speciális eset vagyok, de jobban tetszenek a velem körülbelül egy magasságú srácok, akik nem csontkollekciók, mint azok, akik égimeszelõk, de ugyanakkor vékonyabbak nálam. Én 63 kg vagyok, lehet hogy ez is az oka hogy inkább a nálam valamivel testesebbeket kedvelem(nem vagyok kövér, inkább arányosan telt). Az meg plusz pont lenne nálam, ha boxolna a barátom, vagy valamilyen más küzdõsportot ûzne, mégiscsak nagyobb biztonságban érzi magát az ember úgy.:) [Bár nálam személy szerint az, hogy valaki értelmes-e és tud-e helyesen írni, beszélni, ugyanolyan fontosságú, mint a külsõségek.] :) 18/L
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat :)
190 centi vagyok, 92 kg és 5 éve aikidozok. Akarsz egyet meccselni? :D Jók az arányaid, ne parázzál! :)
Nemrég egy boxoló 4 embert vert meg akik megtámaták..
Hát, én 162-163 cm vagyok, tehát alacsonynak mondható. Két barátom volt eddig: az egyik 180, a másik 182. Alacsonyabb sráccal valahogy annyira nem érezném jól magam. De persze ez mindenkinél változik. :) Ráadásul inkább a kevésbé kigyúrt srácokat kedvelem inkább. Egy nagy 'melák' mellett nem érezném jól magam! Egyébként, mióta az eszemet tudom, valahogy a magas pasik tetszettek.. Nem a magasságuk miatt, hanem úgy általában, én az arcot nézem, meg a személyiséget. :)
# 3 Sikertelen neoliberál "tegyük tönkre a kérdezõ maradék önbecslését is" támadási kísérlet!
hehe :D 18#
volt egy boxoló nem tudom a nevét aki asszem a barátnõjével volt a gellért hegyen és ki akarták rabolni õket és mondta hogy boxoló de nem hitték el és a hapsi túl nagyot ütött és ahogy esett az egyik úgy esett hogy meghalt (jó az nem a boxoló mûve volt hanem a véletlené de akkor is) úgyhogy meg tudod védeni magad igazi bunyóban is viszont lehet eltilthatnak ha komolyan csinálod mert pl.: volt egy tizenéves srác akit levideóztak hogy próbálták megütni és perceken át csak elhajolgatott de nem üthetett vissza :/ nem értek nagyon hozzá, szerintem jó az utcán de akkor is a krav maga ami igazán az utcára készít fel :D se szabályok, se korlátok semmi :D a szemkinyomás tökletépés szabad :D (persze nem edzéseken :P )
Most a boxon vitatkoztok? Én is majd 180 vagyok, de nekem nem számít a magasság, az sem baj, ha alacsonyabb pár centivel a párom. Más külsõ jegy számít, alak, arc, stb.
Talán mert a boxtól képes védelmet nyújtani a nõknek?:)
A kérdező hozzászólása: "8 éve bokszolok-ilyen kijelentés után a kocsmában leütne az esõ részeg... Mindíg a keménykedõket verik le.Miért írom?Mert teljesen irreleváns, hogy boxolsz.Én meg 16 éve biciklizek, és?" "sok lányt hallok/látok, akiknek a 180+ cm magas fiúk jönnek be, mert csak velük érzik biztonságban magukat" Miért mondod azt, hogy keménykedek és miért is irreleváns ez a kijelentés, hogy 8 éve boxolok? Értelmezd a szöveget és rájössz, hogy az én kijelentésem, vagy a te hozzászólásod volt-e irreleváns!
4es, marhára nem.ismerek boxolót, kapott egy paraszttól annyit, hogy kórházba is került a nagy boxtudásával.Az életben nincs gong, meg szabályok. Ezért nem egyenlõ a sport verekedés az igazival.
170 cm vagyok 7-eske voltam:)
A kérdező hozzászólása: "4es, marhára nem.ismerek boxolót, kapott egy paraszttól annyit, hogy kórházba is került a nagy boxtudásával.Az életben nincs gong, meg szabályok. Ezért nem egyenlõ a sport verekedés az igazival." Szerintem te csak kötekedni akarsz! Nem ismerem a boxolót, akit te ismersz, de ha így összepakolta egy ember, akkor valószínûleg az az ember is valamilyen küzdõsportot ûz(ött), vagy egyszerûen annak a boxolónak akit ismersz, limitált képességei vannak. Aki egy kicsit is ért valamilyen harcmûvészethez, annak eljut az agyáig, hogy ha a képességeit megfelelõen fejleszti, sokra viheti nem csak a ringben, hanem az utcán is.
A kérdező hozzászólása: A normális válaszokat pedig nagyon szépen köszönöm :)
Hát én elég alacsony vagyok. Viszont nekem nem azért kell valaki megvédjen. Basszus lakjon olyan helyen, ahol nem kell ettõl tartani. Pedig nagy városban élek, még sem zárok semmit. A magasságoddal semmi gond.
Nem a kérdéshez kapcsolódik, de utcán nem bokszolunk, mert túl veszélyes! Mármint nem a bokszolónak, hanem a másik illetõnek. Velünk a mester az elején leszögezte, hogy ha baj van elszaladsz és csak akkor ütsz, ha már tényleg kell! Gondolj bele a szákon, pontkesztyûn milyet puffan az ütés, milyen az puszta kézzel egy emberi arcon....(ne tudjuk meg inkább)
Nem értem a komplexusodat, még ha 160 lennél akkor azt mondanám ok, de 177 centi egyáltalán nem alacsony, ráadásul még a tömeged és alkatod is megvan hozzá. A legtöbb fickó olyasmi magassággal rendelkezik mint te. Én 190 vagyok, de ritkán futok össze olyannal aki karcolná a magasságom. 26F

5 hetes kismama vagyok, állandóan fel van fújódva a hasam mintha 5 hónapos lennék, és nagyon feszül, viszont még mindig tudnék enni, pedig Kb 10 perce ettem de még szeretnék, viszont ugy érzem ha még egy falatot eszek szétrepedek!?

Mit lehet ezzel tenni,nagyon kellemetlen!Ez normális,hogy így feszül a hasam?Mondjuk rengeteget ettem ma,de hát örülök hogy tudok enni a hányinger mellett.

Legjobb válasz: Szia! Ne aggódj ez teljesen normális. Igaz elég kellemetlen, de normális. Nekem ilyenkor az segített, ha egyszerre keveset ettem, de naponta sokszor. Ha elmész valahova vigyél magaddal egy pár szem kekszet és azt eszegesd, hidd el sokat segít. Felszívj a savat, és segít le küzdeni a hányingert is. Naponta legalább 6-7x egyél, de keveset. Igyál sok ásványvizet. Ha nem javulnak a dolgok 1 hét alatt akkor még mindig szedhetsz valamilyen emésztést elõsegítõ bogyót, de szerintem ez legyen az utolsó. Inkább próbáld meg magad kezelni ezt a problémát, hidd el jobb mintha gyógyszert szednél. Minden jót! 21 hetes pocis

Szia! Ne aggódj ez teljesen normális. Igaz elég kellemetlen, de normális. Nekem ilyenkor az segített, ha egyszerre keveset ettem, de naponta sokszor. Ha elmész valahova vigyél magaddal egy pár szem kekszet és azt eszegesd, hidd el sokat segít. Felszívj a savat, és segít le küzdeni a hányingert is. Naponta legalább 6-7x egyél, de keveset. Igyál sok ásványvizet. Ha nem javulnak a dolgok 1 hét alatt akkor még mindig szedhetsz valamilyen emésztést elõsegítõ bogyót, de szerintem ez legyen az utolsó. Inkább próbáld meg magad kezelni ezt a problémát, hidd el jobb mintha gyógyszert szednél. Minden jót! 21 hetes pocis
espumisan. rennie deflatine
Milyen terhesvitamint szedsz? Engem az elevit és a gravida is puffasztott. Áttértem femibionra, az jó.
Nekem is fel van puffadva a hasam 9 hetes vagyok, de szinte az elejétõl a régi nadrágjaim kényelmetlenek, most már nem is tudom begombolni õket. Nem lehet, hogy azért van állandó éhségérzeted, hogy sok a gyomorsavad? Nekem az okoz sokszor éhségérzetet és ha nem tudok enni, akkor hányingert is miatta. Én Rennie-t vettem, segített, ajánlom neked is! Én még az Elevitre hallottam, hogy enyhíthet a szedése a hányingeren.
A kérdező hozzászólása: Sziasztok.Femibiont szedek, de nem ég a gyomrom, csak feszül, de ma már nem mert ma alig tudtam megint enni valamit.:(

10 hónaposan át kell állni a 3-as tápszerekre? A kisfiam 10.5 hónapos, és a védőnő azt mondta, hogy ha szereti a 2-est akkor ne váltsak.

Igaza van? Akkor miért találták ki a 3-ast? Jobban hizlal a 2-es (a kisfiam elég vékonyka, lehet hogy ezért mondta)?

Legjobb válasz: Inkább adj neki tápszer helyett rendes ételeket,akkor majd hízni is fog.

Inkább adj neki tápszer helyett rendes ételeket, akkor majd hízni is fog.
10 hónapos babának még kell a napi 0, 5l.tej adag! Ha nem kel fel éjszaka enni, mert éhes a babád, akkor még elég neki a 2-es tápszer! Az enyém már 8, 5 hónaposan nem lakott jól a 2-es tápszerrel, ezért Sinlac-al kevertem, és 9 hónaposan kapta a 3-ast!
Az én lányom 13hós koráig itta a 2-t, arról váltottunk tejre. Nekem nem mondta a doki, hogy váltsak így maradtunk annál.

Szeretnék egy kis segítséget kérni, szeretnék leadni 8-10 kg. a lehető leghamarabb. jó lenne kb.2-2, 5 hét alatt? Nem baj ha brutális diétát és edzés programot kell végig figyek

Legjobb válasz: 13 nap alatt 8 kiló minusz. Ezt csináltam 30 évesen, sikerült is, még többet is fogytam, aztán pánikbetegséggel kezeltek asztma helyett. A sok nyugtató meg sok vacak gyógyszerek segítségével 30 kilót híztam. Gondoltam így 37 évesen újra megcsinálom, hát 2 kemény kiló ment le. Sajnos a sport nem könnyû hogy mindig fulladok, szóval a diéta. Nem mindegy hány éves vagy, mi miatt híztál... Biztosan állíthatom, ha nem vagy beteg elég ha lisztet cukrot kihagyod és lepörögnek a kilók és próbálj valamit mozogni.

13 nap alatt 8 kiló minusz. Ezt csináltam 30 évesen, sikerült is, még többet is fogytam, aztán pánikbetegséggel kezeltek asztma helyett. A sok nyugtató meg sok vacak gyógyszerek segítségével 30 kilót híztam. Gondoltam így 37 évesen újra megcsinálom, hát 2 kemény kiló ment le. Sajnos a sport nem könnyû hogy mindig fulladok, szóval a diéta. Nem mindegy hány éves vagy, mi miatt híztál... Biztosan állíthatom, ha nem vagy beteg elég ha lisztet cukrot kihagyod és lepörögnek a kilók és próbálj valamit mozogni.
Elsõ válaszoló! Annak idején hogy sikerült 13 nap alatt a 8 kiló? Nagyon érdekel, nekem 12 nap alatt kellene produkálnom valamit, de nem tudom mihez kezdjek.
elsõ vagyok http://www.vital.hu/themes/fogyi/fogyi_13nap1.htm itt van... amit változtattam, hogy csirkemellet és sertéscombot ettem, az összes hús helyett, ill. a zellert leveskockával fõztem meg.

Elég ez így? 10 kg-ot szeretnék fogyni. Ha heti 5-ször lemegyek 1-1.5 órára konditerembe, és napi 2-3-szor eszek, attól függően hogy hogy vannak óráim, mert van amikor egész nap, és akkor enni sincs időm.

Akkor van esélyem hogy 2 hó alatt lemegy ez a 10 kg? 78 kg vagyok most és 168 centi?

Legjobb válasz: van esélyed, én heti 2x-er járok kondizni, és csak ebédet eszek, meg vacsorára valami salátát, és csak ezen a héten lement 2kg

van esélyed, én heti 2x-er járok kondizni, és csak ebédet eszek, meg vacsorára valami salátát, és csak ezen a héten lement 2kg
A kondi rendben, de sztem napi 3x vagy kevesebbszer enni nem túl jó ötlet.lehet h rövid távon fogyni fogsz mert sok a mozgás és kevés a kaja, de hosszú távon nem lesz sikeres mert aktív az életmódod és kell a hasznos kalória.még ha sok az órád akkor is kapj be valamit pl egy kis marék diófélét(nem sózottat), vagy egy banánt, ami elég energiát ad.készíts magadnak tápláló szendvicset tk kenyérbõl, csirkemellbõl és zöldséggel.jobb a napi többszöri étkezés mint a semmit nem evés.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!