Találatok a következő kifejezésre: Ha 5 voltam együtt (40 db)

Ha szerdán voltunk együtt (úgy) a barátommal, ma, (pénteken) már mutathat eredményt a terhességi teszt? Elfelejtettem bevenni a fogamzásgátló tablettából egyet tegnap este, az 5. szemet felejtettem el bevenni.

Este 9 körül szoktam bevenni, de szerdán este fél 11kor vettem be, csütörtök este elfejtettem bevenni (annyira fáradt voltam, nagyon hamar elaludtam) és péntek reggel, (ma) 9 óra 40 perckor vettem be a kimaradt szemet. Nagyon ideges vagyok, mert fiatal vagyok és nem szeretnék babát. Mikor tesztelhetek szerintetek? Lehetek terhes szerintetek?

Legjobb válasz: aktus után 2 héttel mutatja ki a teszt a terhességet. De tuti nem vagy terhes ha egyébként rendesen szeded.

aktus után 2 héttel mutatja ki a teszt a terhességet. De tuti nem vagy terhes ha egyébként rendesen szeded.
Pótoltad a tabit idõben, úgyhogy nem kell félni. Teszt leghamarabb két héttel utána mutat ki valamit/azon a napon, amikor meg kéne jönnie, de nem jön. Minden esetben reggeli vizeletbõl érdemes tesztelni, de nem valószínû, hogy erre sor kerül. :) Ne idegeskedj!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat! Remélem tényleg nem lesz semmi baj.
nekem a reggeli tabiszedés vált be... anno délután kezdtem, de itt voltam, ott voltam, este szintén... reggel (délelõtt) az egy viszonylag fix idõpont számomra). Egyébként valóban két hét kell a tesztnek általában és ha amúgy elõtte valóban rendszeresen szedted egy ideje, nem hinném, h gond lehet.
A kérdező hozzászólása: Ha a kérdést sem érted, akkor légyszi ne szólj hozzá. Ezt a második hozzászólónak írom.
ja, látom, h igen, akkor meg nincs gond.
és pótoltad? mert azt olyankor pótolni kell..
A kérdező hozzászólása: Szerdán voltunk együtt és csütörtök este felejtettem el bevenni, de ezt már a kérdésben is leírtam.
ha nem vetted be rendesen minek kellett bespriccelni?
A kérdező hozzászólása: Értem. Akkor a teszttel még várok. Igen, rendesen szedem, de azt olvastam interneten, hogy akkor a legkockázatosabb, ha valaki az elsõ héten hagy ki egy fogamzásgátló tablettát. Emiatt estem nagyon kétségbe.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen mindenkinek a biztatást, tényleg nem lettem terhes, és nem lett semmi baj! :)

Ha 5. -én volt utoljára mensesem és 31. -én együtt voltunk a párommal leherbe eshetek?

nem védekezetünk.

Legjobb válasz: hát az esély mindig megvan rá természetesen, mert attól függetlenül hogy nem középidõben voltatok együtt -amikor elvileg peteérés van- bármikor lehet egy másik petesejt ott. nem tudom kivenni a szavaidból, szeretnéd hogy teherbe ess vagy nem? mert ha nem, akkor semmikor sem kéne védekezés nélkül együtt lenni. ha meg igen, akkor van egy csomó módszer hogy kiszámold mikor kell együtt lennetek

hát az esély mindig megvan rá természetesen, mert attól függetlenül hogy nem középidõben voltatok együtt -amikor elvileg peteérés van- bármikor lehet egy másik petesejt ott. nem tudom kivenni a szavaidból, szeretnéd hogy teherbe ess vagy nem? mert ha nem, akkor semmikor sem kéne védekezés nélkül együtt lenni. ha meg igen, akkor van egy csomó módszer hogy kiszámold mikor kell együtt lennetek

Lehetek terhes, ha két héttel ezelőtt voltunk együtt és rá 5 napra meg is jött, de most folyamatos hányinger, szédülés fejfájás van? Lehetséges?

a szédülés alacsony vérnyomás miatt van az orvos szerint, de a hányinger?? lehetséges hogy mégis terhes vagyok? voltam vérvételen az ienkor kimutatja már?

Legjobb válasz: Szinte kizárt, hogy terhes vagy. 5 nap alatt be se tud ágyazódni a megtermékenyített petesejt. Ráadásul ha normál ciklusod van, akkor 5 nappal a menstruáció elõtt már rég nem él a kiszakadt petesejt. Extrém esetben elõfordulhat (hallottam már ilyet), hogy valami zugban megtapadva túlélte a menstruációt az embrió annak ellenére, hogy nem tudott rendesen beágyazódni, de ennek az esélye nagyon-nagyon kicsi.

Szinte kizárt, hogy terhes vagy. 5 nap alatt be se tud ágyazódni a megtermékenyített petesejt. Ráadásul ha normál ciklusod van, akkor 5 nappal a menstruáció elõtt már rég nem él a kiszakadt petesejt. Extrém esetben elõfordulhat (hallottam már ilyet), hogy valami zugban megtapadva túlélte a menstruációt az embrió annak ellenére, hogy nem tudott rendesen beágyazódni, de ennek az esélye nagyon-nagyon kicsi.
Szerintem csinálj egy tesztet! Ha ugyanis a baba uh szerinti korát nézem nálunk, akkor bizony õ is kiböjtölt egy mensit valahogy... Mivel 2 hete volt az az együttlét, már akár a normál teszt is kimutatja!

A férjemmel megyünk andrológiai vizsgálatra, baj ha nem csak 5 napig volt "önmegtartóztatás", hanem kb. két hétig nem voltunk együtt egyéb okok miatt?

Legjobb válasz: Az ideális spermához 2 napos kell, ha nem tudtok együtt lenni, oldja meg a zuhany alatt magának...

Az ideális spermához 2 napos kell, ha nem tudtok együtt lenni, oldja meg a zuhany alatt magának...
Nekünk azt mondták, hogy 5 nap, se több se kevesebb, ez fontos.Mert az adja a pontos eredményt.
Sajnos baj. A 2 nap az kevés, a 4-5 nap az ideális. Igen, ilyenkor vissza kell számolni és a férjednek segítenie magán. De szerintem ez meg is történt, csak te nem tudsz róla. :)
Mi most voltunk juni 28.án elötte 3nappal cselekedni kellett mi sem tudtunk együtt lenni de magoldottam másképpen.Kedves utolsó majdnem leestem a székrõl :) )))

Ha 5 napja voltam együtt ugy a párommal, nyilal a hasim, de még tesztet nem csináltam kimutatja már a teszt h babás vagyok e?

Legjobb válasz: Szerintem nem. A teszt akkor mutatja ki a terhességet, ha kezd termelõdni a szervezetben egy bizonyos hormon. Kérdés, hogy a peteérés idejében voltál e együtt a pároddal. Egyébként gyenge alhasi fájdalom utalhat beágyazódásra. Legalábbis nálam így volt.

Szerintem nem. A teszt akkor mutatja ki a terhességet, ha kezd termelõdni a szervezetben egy bizonyos hormon. Kérdés, hogy a peteérés idejében voltál e együtt a pároddal. Egyébként gyenge alhasi fájdalom utalhat beágyazódásra. Legalábbis nálam így volt.
Még korai lenne tesztelni, de esetleg egy vérvétel a nem várt mensi elõtt hamarabb is kimutatja, mint a teszt.
legbiztosabb eredményt akkor kapsz ha megvárod, hogy nem jön meg és azutáni napon..és reggel.
A kérdező hozzászólása: Te szeretnél babát?
Még nagyon korai tesztelned, várj legalább egy hetet!
A kérdező hozzászólása: Igen szeretnék és próbálkoztunk a párommal és nagyon szeretném tudni sikerült -e a hasimban éreztem a is és tegnap is olyan nyilalás szerûséget, de mást semmit szerinted? Neked van már babád vagy lesz esetleg szeretnél?
Lehet, de szerintem nem biztos, hogy értékelhetõ eredményt kapsz. Aki írta, hogy mensi elõtt 6 nappal kimutatja nem tudom honnan veszi. Szerintem várd ki az idõt, megkíméled magad egy nagy csalódástól. Keresztül mentem ezen párszor azért írom. Ezen a kis idõn már semmi sem múlik. Szeretnél babát?
A kérdező hozzászólása: Tehát ha 6 napja votunk ugy együtt és a jövö hét végén kell megjönnie akkor kimutatja?
menis elõtt egy héttel kimutatja neked.
A kérdező hozzászólása: És mennyi idõ amikor leghamarabb kimutatja a teszt?
Most 4 és fél hónapos a babám. Több évet vártam rá. Túl vagyok az összes inszemináción, már a lombik következett volna, mikor terhes lettem. Volt, hogy minden terhességre utaló jelet észrevettem magamon és mégsem voltam terhes. A terhességemet úgy hordtam ki, hogy semmilyen rosszullétem nem volt. Észre sem vettem volna, hogy terhes vagyok, ha nem készülök rá és nem tesztelek. Csak akkor vettem volna észre, hogyga nõ a hasam. :) Neked is biztosan összejön!
10 nap múlva leghamarabb. Terveztétek? Peteérés körül voltatok együtt?
A kérdező hozzászólása: Igazából még nem szeretnék, majd egy picit késõbb tervezzünk!
Az együttlét után két héttel mutatja ki biztosan a teszt a babát! De menzi elõtt 1-2 nappal is kimutathatja, ha peteéréskor voltatok együtt. Ha nem a ciklusod közepén voltatok együtt kicsi az esély, hogy terhes lettél!
A kérdező hozzászólása: Tehát kicsit több mint 2 hét még megjön, akkor az a menstruáció már akár el is maradhat?
Kimarad ha babas vagy igen. Es ha ket het mulva vàrod akor kb pont peteérés körül voltatok együtt szoval van eselye nemis keves hogy terhes vagy

A mestruaciom előtt 5 nappal voltunk együtt a párommal, Lehetséges a terhesség ha 30 napos a ciklusom?

Van hogy id?közönkét átprogramálja magát egy pár nappal hamarabbra vagy kés?bbre (ugy három havonta). Az együtlét után egy nappal fura alhasi feszulést éreztem de csak könyedebbet amit meg most is erzek néha, a mellem is feszül. Most nem tudom, hogy ez vajon beágyazodásos tünet, mert olvastam, hogy van aki érzi elég hamar, vagy mestruációs tünet. Eddig amugy nem vettem észre, hogy mestruáció el?tti napokon lenne barmiféle fájdalmam is, mindig csak els? nap voltak fájdalmaim és akkor sem mindig. Szerintetek van esély arra, hogy ebb?l terhesség lesz?

Legjobb válasz: Szerintem sem lehetséges. Ahhoz, hogy akkor teherbe ess, több mint egy héttel kellene "átprogramozódnia". És 1 nappal utána amúgy sem lehet még beágyazódási tünet, mert a beágyazódás a fogantatást követõen kb. 7-10 napon zajlik, semmiképpen sem másnap. Hacsak nem voltatok korábban is együtt, mert akkor abból lehetséges terhesség, és beágyazódás is, de a szóban forgó együttlétbõl tuti nem.

Szerintem sem lehetséges. Ahhoz, hogy akkor teherbe ess, több mint egy héttel kellene "átprogramozódnia". És 1 nappal utána amúgy sem lehet még beágyazódási tünet, mert a beágyazódás a fogantatást követõen kb. 7-10 napon zajlik, semmiképpen sem másnap. Hacsak nem voltatok korábban is együtt, mert akkor abból lehetséges terhesség, és beágyazódás is, de a szóban forgó együttlétbõl tuti nem.
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat, hamarosan kiderül de nagyon türelmetlen vagyok, ezzel kapcsolatban.
Szerintem nincs. Lehet, hogy elõbb fog megjönni, vagy most valamiért jobban érzed, esetleg túl sok sós ételt ettél, és ez fokozta a vízvisszatartást, ettõl feszülnek a melleid... De a menzesz elõtt 5 nappal nem valószínû, hogy teherbeestél, de lehetséges, viszont akkor meg még nem érezhetnél semmiféle tünetet. Úgyhogy ez most szinte biztosan nem az!!!
A kérdező hozzászólása: Valoban nem sok az esély ebben az esetben, viszont engem ami zavar az az, hogy mivan ha most programálja át magát, mert szinte mindig változtat úgy két havonta, és akkor tulajdonképp idõszeru is. És ettõl olyan kiszámithatatlannak találom a dolgot, még soha nem volt ilyen jellegü problémam, hogy ezzel alaposabban foglalkozzam. A nõgyogyászom szerint nem gond az, hogy át programál néha.
Nem tudom mi az a pirosas macatolás, de 5 nap után még nem lehetnek tüneteid.
A kérdező hozzászólása: akkor valószínû, hogy a bebeszélés áldozata lettem.! :)
1. Lehet enyhe vérzés beágyazódáskor, de az ritka. 2. Lehet maszatolás a rendes menzesz helyett. Van egy olyan tippem, hogy nem akarsz gyereket (hiszen akkor vszínûleg jó helyen tetted volna fel a kérdésed - a teherbeesés kategóriában....), de b.sztál védekezni. Megelõzöm a követezõ kérdésed: Igen, ha nem védekeztetek vagy nem megfelelõen védekeztetek, akkor lehetsz terhes!
5 nap után még az ég világon semmilyen tüneted nem lehet!!!
kizárt. még nem lehetsz terhes. leghamarabb a 7. napon ágyazódik be.
5 nappal peteérés elõtt? Míg ovuláció lesz, meg elindul a pete lefelé, simán elpusztul a spermium.
A kérdező hozzászólása: Ja nem ugy ertem, 5 nappal a mai elott, de a peteeres elott 1.es 2. nappal. Ma mar megettem egy uveg nutellat, pedig maskor nem szeretem!
Tehát 5 napja voltatok együtt? Jól értem? És az az együttlét 1-2 nappal peteérés elõtt volt? Így érted? Tehát akkor kb 3 napja volt ovud? Mert ha így van, akkor a falánkság simán lehet ovu miatt is. Terhességi trüneted nem lehet, hiszen a beágyazódás az 7-10 nap, és a hcg (ami a tüneteket okozza) az csak a beáhuazódás UTÁN termelõdik.
A kérdező hozzászólása: Igen igy ertem, koszi! Azert remenykedem...
Akkor ez tuti nem terhességi tünet, mégha terhes is vagy ez akkor sem a terhességtõl van. Reménykedni meg persze lehet, amíg nem jön meg. Ha késik, tesztelj. Elõbb ne, mert csak felhúzod magad feleslegesen, hogy ott van-e a csík vagy nincs.

Hogyan lehetne 5 hetes terhes, ha 12. -én voltunk együtt? A baba korát nem lehet a mensestől számolni!

Bocsi a kérdésért, de férfi vagyok.

Legjobb válasz: Pedig így van. Az utolsó menzesz elsõ napjától számítják a terhességet. Fizikailag persze ez nem igaz, mert ugye pl 5-6 napig menzeszel egy nõ, majd kb félidõben van peteérés, tegyük fel, hogy megtermékenyül, 3-4 nap a beágyazódás... Minimum 2 hetet lehet számolni a "tényleges" teherbeesésig. Én sem tudom ki találta ki ezt a fajta számítási módot, de ez akkor is így van. Valószínûleg azért is 40 hét a terhesség ideje, hogy bõven beleférjen az idõbe. :))) Az "Akkor hogyan lehetne tõlem?" kérdéseddel esetleg a párod hûségében kételkedsz?

Pedig így van. Az utolsó menzesz elsõ napjától számítják a terhességet. Fizikailag persze ez nem igaz, mert ugye pl 5-6 napig menzeszel egy nõ, majd kb félidõben van peteérés, tegyük fel, hogy megtermékenyül, 3-4 nap a beágyazódás... Minimum 2 hetet lehet számolni a "tényleges" teherbeesésig. Én sem tudom ki találta ki ezt a fajta számítási módot, de ez akkor is így van. Valószínûleg azért is 40 hét a terhesség ideje, hogy bõven beleférjen az idõbe. :) )) Az "Akkor hogyan lehetne tõlem?" kérdéseddel esetleg a párod hûségében kételkedsz?
Bízz meg benne, ha már van egy lányotok, akkor meg pláne. Ne essen szét a család. Örülj, hogy jön egy újabb babóca:) Majd meglátod, hogy hasonílatni fog rád:)
A kérdező hozzászólása: Mi arra a garancia, ha valaki egyszer mással csókolódzik, akkor annál többet nem csinál? Kérdés az, hogy valóban befejezte és tovább nem jutottak vagy minden nap összefekszik vele. Nem tudom mit tegyek, mert ugye õ nagyon bizonygatja, hogy csak egyszer volt, de én miért láttam volna, ha csak egyszer volt? Ráadásul fogta hátul a csajomnak közben. Ja és mi lassan 8 éve együtt vagyunk és van már egy 4 éves lányunk is.
Azért számolják a terhességet az utolsó menstruációtól, mert az biztos. A peteérés meg lehet akár a ciklus 25, vagy 9. napján. A kettõ között nagy az eltérés, ez alapján nem lehet számolni, így a biztos utolsó menstruáció a terhesség kezdõ napja. Így általában amikor a nõ megtermékenyül, már két hetes terhes:) Ez csak egy értéknap, ami alapján könnyebb számolni. Ha 5 hetes terhes, akkor kb. november közepén esett teherbe, vagyis nyugi, tõled van a gyerek:)
Nem a baba korát számítják az utolsó menstruációtól, hanem a terhességet.
Hát ezt ebbõl nem fogod tudni kideríteni. Nem lenne egyszerûbb megbízni benne? Elég szomorú, hogy úgy vállaltok gyereket, hogy k..-nak hívod a gyermeked anyját:( Biztos jó szülõk lennétek, de ha ennyire ingatag a kapcsolatotok, hogy fogja túlélni azt a sok nehézséget, amit egy baba ró egy kapcsolatra? A terhesség kora mindenesetre valóban menstruációtól számítódik, de ha félremegy a párod, akkor ez nem bizonyíték. Augusztus óta volt okod kételkedni benne? Ha nem, akkor szerintem megbízhatsz benne. Zárójelben: a csók szerintem sem megcsalás, de embere válogatja. A férjem szerint az is megcsalás, így nem csókolózom mással.
LeK-ázod a várandós barátnõdet? Széép!!! Ha meg nem hiszel neki, apasági teszt...
Van okod kételkedni a barátnõdben?? Ezért is kérdezed?
Azta! Nekem is augusztus végén jutott ki ez a jó dolog, páromat láttam egy másik csajjal csókolózni......nagyon összepasszol, sõt rémesen......remélem nem ti vagytok azon házaspár akikkel megtörtént a dolog.....ugyanis a férjem a barátja feleségével csókolózott......aki mellesleg a barátnõm.....volt......csak a megyét írd meg légy szíves hogy hol laktok, gondolom várost nem igen szeretnél kiírni ide......
én sem tolerálom a hûtlenséget, de most hogy már van egy lányotok, és most jön a 2. baba, szerintem próbáld meg túltenni magad ezen, mert ha nem megy, akkor az egész család életét tönkre fogod tenni, most várandós a feleséged, mellette kell hogy állj szívvel lélekkel, még ha nagyon nehéz akkor is! és a terhességet az utolsó menstruáció elsõ napjától számolják, mégpedig azért, mert a fogantatás ideje bizonytalan, vagyis a doki nem tudja, így lesz a terhesség 40 hét, 280 nap, de a biológiai terhesség csak 266 nap
Hát, egy 4 éves kislány anyukája ne csókolózzon senkivel, azon kívül, akivel együtt él. Úgyhogy megértem, ha bizalmatlan vagy vele szemben. Nagyon fiatalok lehettek még, úgy érzem. Õszintén szólva nem nagy jövõt jósolok nektek, mindenesetre szeresd a gyerekeidet (a leendõt is), ha szét is mentek. de HA sikerül a párodnak bebizonyítania, hogy érdemes a bizalmadra és a kitartásodra, akkor remélem, boldog kapcsolatban nevelhetitek fel õket.
NEHOGY BÁNTSD! Normális vagy? Babát vár, nemkülönben pedig nõ, és a párod. Emlékezz vissza, hogy mennyire szeretted valamikor, és nyugodj meg.
A kérdező hozzászólása: Tudom, hogy az enyém, másé nem is lehetne! De azóta nem tudom nem k-zni. Most üssem meg, ha idegesít? Õ azt mondja, én veszekszem.
Ha ennyire nem bizol benne, miert hoztatok ossze ezt a babat?
A kérdező hozzászólása: Igen augusztus végén láttam egyszer mással csókolózni és nem hiszem el, hogy több nem történt. Én azóta k...nak hívom, Õ pedig bizonygatni akarja, hogy csak az az egy csók volt, amit pont láttam semmi több. Az igaz, hogy velem nem szeret csókolózni és szexelni szeret, de biztos, hogy csak ennyi történt?
Borzasztó szomorú ezeket a sorokat olvasni! Én alap járaton olyan ember vagyok hogy nálam már a csók is megcsalás, ezért ebben megértelek. Viszont ez a le K...-ás hát nem tudom. Minek maradtál akkor vele ha augusztus óta pokol az életed???? Ráadásul még egy babát is összehoztatok! Mire számítasz a jövõben? Hogy majd felébredsz egy reggel és mindent elfelejtesz???? Halálra van ítélve ez a kapcsolat és a gyerekek fogják meginni a levét!! :-(

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!