Találatok a következő kifejezésre: Ha 5 mérem a hőm (4 db)

Ha 5 percig mérem a hőm akkor 36, 5 ha pedig 10 percig akkor 36.9. Melyiknek higyjek akkor?

Legjobb válasz: Hány perces a hõmérõd?Ha 5 akkor az 5percesnek,ha 10,akkor a 10percesnek.

Hány perces a hõmérõd?Ha 5 akkor az 5percesnek, ha 10, akkor a 10percesnek.
az meg hogy kell megnézni?

Ha napkozbe a hom 36, 5 vagy 36, 7-es digitalis homerovel merem nyelvalatt kb.3-percig merem mindig napkozbe, ez utalhat terhessegre? Ma kellett volna megjonnie de csak halvany rozsaszin folyas van itt-ott!

Legjobb válasz: A napközbeni hõd semmiképp nem utalhat terhességre.Ha már méred akkor az ébredési hõdet mérd, persze rendszeresen.Az viszont jó, hogy még nem jött meg.De a halvány rózsaszín folyásod sajna még átválthat mensire.Ha késik még egy pár napot, akkor csinálj egy tesztet.

A napközbeni hõd semmiképp nem utalhat terhességre.Ha már méred akkor az ébredési hõdet mérd, persze rendszeresen.Az viszont jó, hogy még nem jött meg.De a halvány rózsaszín folyásod sajna még átválthat mensire.Ha késik még egy pár napot, akkor csinálj egy tesztet.
Szia! Lett belõle baba?
A kérdező hozzászólása: Köszi :(
Igen, több mint valószínû, hogy peteérésed van. Ha babát szeretnétek, akkor most és a következõ napokban kell akciózni.


A kérdező hozzászólása: Érdekes mert a kapcsolat megvan, a feltöltés megy.
A feltöltésed elveszi a sávszélességet és ezért nem tudsz weboldalt megnyitni, mivel nincs több szabad sáv amin forgalmazhatnál. Ha leáll a feltöltés újra szabad a sávszélesség és tud folyamatosan adatot küldeni/fogadni adott program. Megoldás: ha lehet korlátozd a feltöltést a bitshare-n a feltöltési sebesség 80%ára, így a chrome is megy és fel is tudsz tölteni. vagy ne tölts fel amikor netezni akarsz.
A kérdező hozzászólása: Akkor én ezt nagyon benéztem, nem szoktam soha feltölteni ez volt az elsõ eset.Tehát ha 0, 5 Mb/s-el megy a feltöltés /kb.annyival megy mert iszonyat lassú/akkor a 10 Mb/s letöltésnek annyi?Ennek így kell mûködni, párhuzamosan nem megy a kettõ?Nem vagyok túl elégedett.
Ha megy a feltöltés, mûködik a letöltés, DE ha olyan dolgot akarsz amit fel is kell tölteni nem fog menni. Pl bitshare feltöltés és folyamatban levõ torrent letöltés menne párhuzamosan. De a weblapoknál, nem csak letöltesz, hanem fel is töltöd az adatokat(webcím), amirõl információt kérsz(weblap). Tehát megy a kettõ párhuzamosan, sõt mikor böngészel akkor is mind a kettõt használod egyszerre. De ha nincs feltöltési szabad sáv nem tudsz letölteni olyan adatot amit "kérni"(feltölteni) kell.
A kérdező hozzászólása: Ja hogy böngészésnél feltölteni is kellene, így már értem.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!