Találatok a következő kifejezésre: Ha 5 az (2576 db)

Ha 5 éves fiúgyerek és anyukája egymásnak szájrapuszit ad naponta többször az nem beteges dolog?

Állandóan ölelgetik egymást,állandóan mondogatják,hogy imádlak,szeretlek,nem túlzás ez. A kisgyerek nagyon beteges ,súlyos dolgokon ment már keresztül,talán ennek is köszönhet? a szül? részér?l ez a túlzott szeretet,de mi lesz így kés?bb a gyerekkel,örökké függ?vé teszi az ilyen szül?i magatartás,sosem fog leválni vajon...

Legjobb válasz: Ha a kisgyerek súlyos beteg,5 évesen anynit kellett szenvednie mint másnak egész életében összesen nem,akkor miért itélkezel? Talán a te gyereked is beteg? Sepregess a saját házad táján,a te nevelésedben is lehetne hibát találni lefogadok. 5 évesen még egyébként teljesen normális,hogy ölelgeti a szüleit,lehet ,hogy neked is többet kellene a tie(i)det a rosszindulatu megjegyzések helyett. Ennyibõl nem kell mélyremenõ következtetéseket levonni,hogy egy ovodás gyerek szereti ha babusgatják,meg szájonpuszilja az anyját,nagy cucc tényleg.. nem 25 ,hanem 5 éves, miért kellene a leváláson gondolkodni?:D A kisfiu állapotátol függetlenül,nagyon különbözõek a gyerekek,van aki még igényli az összebujást,öleléseket 5 évesen de késõbb nem fogja,van aki sosem szerette,vagy aki 40 évesen is megölelgeti az édesanyját,mert szereti.

Én is sokáig szájra puszit adtam az apukámnak amikor kicsi lány voltam. Engem az egész családom agyon ajnározott a dédszülõktõl, nagynénikig, nagymamákig mindenki. Nekem nem lett semmi problémám, önálló felnõtt lettem. :)
Ha a kisgyerek súlyos beteg, 5 évesen anynit kellett szenvednie mint másnak egész életében összesen nem, akkor miért itélkezel? Talán a te gyereked is beteg? Sepregess a saját házad táján, a te nevelésedben is lehetne hibát találni lefogadok. 5 évesen még egyébként teljesen normális, hogy ölelgeti a szüleit, lehet , hogy neked is többet kellene a tie(i)det a rosszindulatu megjegyzések helyett. Ennyibõl nem kell mélyremenõ következtetéseket levonni, hogy egy ovodás gyerek szereti ha babusgatják, meg szájonpuszilja az anyját, nagy cucc tényleg.. nem 25 , hanem 5 éves, miért kellene a leváláson gondolkodni?:D A kisfiu állapotátol függetlenül, nagyon különbözõek a gyerekek, van aki még igényli az összebujást, öleléseket 5 évesen de késõbb nem fogja, van aki sosem szerette, vagy aki 40 évesen is megölelgeti az édesanyját, mert szereti.
Annyit akartam még, hogy örülj neki ha a te gyereked egészséges. tudod, ha valaki súlyos beteg akkor a hozzátartozói, akik szeretik egyrészt mellette kell, hogy álljanak, érzelmi támogatást nyujtsanak neki. Másrészt (nem kivánom neked!) de ha esetleg halálközeli állapotban is volt a kisfiu, akkor minden nap "hálát adnak" a szülõk az égnek, hogy velük lehet és nem esetleg a kórházban becsövezve, gépekre, szondára kötve. Háborús idõkben más szabályok lépnek érvénybe, és jelentõségét vesztik az olyasmik, mint például, hogy ne ölelgesd túl sokat a beteg gyereked mert el lesz kényeztetve..
Amíg nem mentél ezen keresztül, nem tudod, mirõl beszélsz. Még csak nem is sejted. Én sajnos tudom, de ez nem erre a kérdésre a válasz. Nem, nem beteges dolog. SZokás kérdése. Igen, talán késõbb lesz önálló, mert féltik. De el fogják engedni, ha minden rendben lesz, de ehhez a gyereknek és a szülõknek is idõre van szüksége. A szájrapuszi pedig szokás kérdése, amerikai filmekben is láthatod, ott ez teljesen a hétköznapok része. Hagyd rájuk, hogy szeretik egymást. És le fog válni a szülõkrõl, ha elég erõs lesz hozzá. Tapasztalat.
Hát igen, aki nem ment keresztül rossz dolgokon a gyerekével annak ez lehet, hogy túlkényeztetés, vagy majomszeretet....Sztem nem az, és teljesen normális, én is sokáig adtam apunak szájra puszit mindenféle hátsó gondolat nélkül.Egészséges apa-lánya viszonyunk van, és nem rontott meg....
én is csak azt tudom mondani: JÉÉÉÉZUSOM! :D szerintem az a nem normális szülõ aki az 5 évesét elengedi, mindegy, hogy csak a szomszédba de egy ekkora gyereket nem lehet még idegen helyen felügyelet nélkül hagyni! azokak a gyerekek problémásak kamasz korukban akik nem kapnak kellõ szeretet , odafigyelést, törõdést lesznek problémások. 5 évesen az a dolga a szülõnek, hogy kimutassa a szeretetét a gyermeke iránt és erõsítse az önbizalmát! szerintem te nem vagy szülõ ha azt tartod szokatlannak, hogy egy 5 éves nem mehet át egyedül a szomszédba. szegény, annyit szenvedett, megérdemli, ogy nagyon nagyon szeressék!!!
Most én biztos hülye vagyok, de még mindig nem látok semmi kórosat a helyzetben... az anyuka szereti a többi gyerkõcöt is, áthivja játszani, még meg is kinálja õket üditõvel JÉÉÉZUSOM milyen szülõ az ilyen?!:DD Ez teljesen általános a szülõk között. Neked nincsen gyereked, vagy ha van akkor egészséges. Fogd már fel légyszives, hogyha valaki beteg akkor aggódnak érte a szülei, aggódnak, hogy megint kórházba kerül, rosszul lesz, fájdalmai lesznek, szenvedni fog stb (bár nem irtad konkrétan milyen betegsége van a kisfiunak) ezért talán kicsit túlfélthetik a gyereket, de ez nem baj 5 évesen és betegen, féltsék is túl. Amúgy mit érdekel téged ez a család? Miért zavar téged?
mi szelsoseges eset vagyunk, imadom a fiam, nagyon kedves, de a puszit max kikonyorogni tudom (talan heti egyszer ad magatol), szajra sose adtam neki, nem is tanitottam, en nem csinalnam, de megertem, ha valaki ilyen. viszont en is mondogatom, hogy szeretem, imadom, ez van. mert tenyleg igy van, es miert ne mondjam? :) ettol ugyanugy nem rosszalkodhat :) szerintem minden gyerek mas, van, akinek az kell, van, akinek ez. az ölelõs, "imadlak" szulo is egy tipus, nem egy van belole, hanem sok. jobb mint a "megverlek mert rossz kedvem van, és mindig rossz kedvem van" szulo (en ilyet fogtam ki)
Szerintem nem egészséges dolog, túlzottan elkényeztetett lehet a gyerek, nehezebben állhat saját lábára mint mások ha ennyire függ az anyjától, ráadásul egy fiúgyereknek szüksége van az apai mintára is, és személy szerint nekem ez a szájra puszi dolog is túlzás. Az élet bizony hozni fog csalódásokat is, és erre is fel kell készíteni a gyereket, olyan nincs hogy a szülõ mindentõl meg tudja óvni az életben.
A kérdező hozzászólása: Az apuka ugyanígy kényezteti, túlóvják, túlszeretik, néha a gyerek kényeskedve babáskodva beszél :-O .
Még mindig jobb ez, mintha ordibálnának vele és vernék õt.

Az baj ha még az 5 hónapos babám nem tud hanyatfekvésből a hasára fordulni? Oldalra már tud 3, 5 honapos korátol de át még nem fordult.

Legjobb válasz: Mi is így voltunk aztán gyakoroltunk egy kicsit aztán 5.5 hósan egyik napról a másikra átfordul magától. Ha kell ha nem fordul, persze akkor a legjobb ha jól bekajál aztán jön is egy kicsi kaja vissza. Most meg vissza nem sikerül és azzal próbálkozunk.:)

Mi is így voltunk aztán gyakoroltunk egy kicsit aztán 5.5 hósan egyik napról a másikra átfordul magától. Ha kell ha nem fordul, persze akkor a legjobb ha jól bekajál aztán jön is egy kicsi kaja vissza. Most meg vissza nem sikerül és azzal próbálkozunk.:)
Az én lányom 6 hónapos, de még õ sem fordul. Állítólag engem orvoshoz akartak vinni, mert még 8 hónaposan is csak feküdtem. :)
Szerintem nem baj. Az én babám 3 hósan hasról hátra gurult, de fordítva még nem sikerült neki sem (4, 5 hós). Azt olvastam, hogy hátról hasra késõbb tanulnak meg forogni, de az ismeretségi körömben volt baba, aki ezt elõbb mûvelte.
A kérdező hozzászólása: köszönöm, megnyugodtam, nagyon boldog babázást!!!!
6-6, 5 hónapos korig van ideje :) azt figyejétek, hogy ne csináljon mást helyette, pl, ne másszon vagy üljön, mert akkor fontos a gyógytorna, megelõzni a lehetséges késõbbi iskolai problémákat. Az nem baj, ha kicsit lassúbb és késõbb kezdi el, de szép sorjában halad a mozgásfejlõdéssel. Ne aggódj szerintem!
egyáltalán nem baj. a kisfiam is elmúlt már egy 5 hónapos, amikor sikerült neki, de aztán folyamatosan pörgött-forgott oda-vissza. a barátnõm kisfiának csak 7 hónaposan sikerült, mert vékonyka, gyengébb baba volt, de azóta már mászik és áll. szóval a kisbabád még ráér, ne aggódj:)

Ha olyan 4-5 kg-ot szeretnek fogyni akkor elegendõ a heti 3-4 sport (futás, gorkorcsolya, erosites), es ha lemondok az uditokrol?

Vizet szoktam inni+tea, de vmikor megiszok 1-2 pohár cukros uditot. Edesszaju nem vagyok mert sutiket nem szoktam enni. Napi 4-5szor eszek. Megiszok 1,5 l folyadekot. Feher kenyeret egy heten max 6-7 szeletet eszek. Na szerintetek? 15/l most se vagyok huuu de nagyon kover csak laposabb hasat,vékonyabb combot es feszes,kerek popsit szeretnek..ez olyan juliusra-augusztusra sikerulne?

Legjobb válasz: Nos , ez a 4-5 kiló nem olyan sok . A teát szerintem elég lenne , ha két naponta innál . A cukros üdítõt három naponta . 4-5-ször eszel , nem tudom milyen mennyiségüt . Ha sokat akkor csökkensd háromra . Több folyadékot igyál , de mindenféleképpen !!! A kenyérrel nincs olyan nagy baj , én mondjuk csak hetente két szeletet eszek . A sport az mindenféleképpen jó ,azt csak ajánlani tudom . Apropó ,hat után ne egyél !

Nos , ez a 4-5 kiló nem olyan sok . A teát szerintem elég lenne , ha két naponta innál . A cukros üdítõt három naponta . 4-5-ször eszel , nem tudom milyen mennyiségüt . Ha sokat akkor csökkensd háromra . Több folyadékot igyál , de mindenféleképpen !!! A kenyérrel nincs olyan nagy baj , én mondjuk csak hetente két szeletet eszek . A sport az mindenféleképpen jó , azt csak ajánlani tudom . Apropó , hat után ne egyél !


Ha 5 hónapig elszántan gyúrok akkor mennyire fog látszani a változás 5 hónap alatt? Az étrendel tisztában vagyok be is tartom, a gyakorlatok is mennek szerintetek?

Legjobb válasz: úgy 5-6 kiló jöhet fel, persze nem mind izom. Viszont, ha utána abbahagyod vagy visszaveszel akkor értelmét veszti az egész, mert veszíteni fogsz a tömegedbõl. Szerintem csak akkor kezdj neki, ha utána legalább a szintentartás menni fog.

úgy 5-6 kiló jöhet fel, persze nem mind izom. Viszont, ha utána abbahagyod vagy visszaveszel akkor értelmét veszti az egész, mert veszíteni fogsz a tömegedbõl. Szerintem csak akkor kezdj neki, ha utána legalább a szintentartás menni fog.
ha alapszintrõl kezded 5 hónap alatt már elkezd nõni, kifelé domborodni a mellizmod a karod is ugyanígy a hátad is. csak ne hagyd abba mert akkor visszafejlõdik.
Havi nettó max 1kg izom jöhet naturálban, így számolj. 5 hónap alatt már szépen látszik az eredmény, de egy izmosabb formához, amire én azt mondom, hogy izmos, az évek kérdése, nem pár hónap.
A kérdező hozzászólása: köszi mindenkinek

Ha növelni akarom valamelyik izomcsoportomat akkor az annak megfelelő gyakorlatokból megadott pl 5 szériaszám bőven elég egy napra vagy az 5 az csak a minimum és nemártana többet csinálni?

ha többet kell a megadott 5 szériánál {mondjuk fekvenyomás} akkor mennyivel legyen több hogy ne maradjon el a hatás?

Legjobb válasz: Akkor max. 5 legyen, ha ennél is többet tudnál, akkor nem csináltad elég rendesen. :) Attól nem lesz nagyobb, ha többet csinálsz.

Akkor max. 5 legyen, ha ennél is többet tudnál, akkor nem csináltad elég rendesen. :) Attól nem lesz nagyobb, ha többet csinálsz.
A kérdező hozzászólása: oké köszi :)

Napi 30 perc futással (és ha odafigyelek az étkezésre is) mennyi idő alatt adhatok le 5 kg-ot?

Legjobb válasz: Egy hét, ha sürgõs, de utána 5,5 visszajön.

Egy hét, ha sürgõs, de utána 5, 5 visszajön.
A kérdező hozzászólása: hogy hogy visszajön ? :S am köszi :) de am nem hagynám abba a futást.. most kezdtem el de jól esik :)
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen ^^ :)

Ha 5 hetes és 4 napos vagyok, akkor az még az 5. hét, vagy már a 6. hét?

Legjobb válasz: 5. A betöltött hetek számítanak.

5. A betöltött hetek számítanak.
A kérdező hozzászólása: köszönöm szépen
5+1 és 5+6 között a hatodik hétben vagy. (A terhesség elsõ 6 napjáea is elsõ hetet mondanak, nem "nulladik" hetet.

Ha 5 hetes 5 naposan megy valaki ultrahangra, és esetleg ikreket vár, azt már meg tudják állapítani?

Legjobb válasz: ha jól kivehetõ, akkor már korábban is. bár hallottam olyan story-t, hogy 21. héten tudta meg egy nõ (nem az addigi orvosától) hogy ikreket vár. ha az anya családjában - szülõ, nagyszülõ volt ikertestvér, akkor van rá esély az anyánál is. ha volt ilyen nálatok, akkor joggal izgulsz, ha nem, akkor elég kicsi az esélyed. én 3 hetesen mentem UH-ra, ez volt az elsõ kérdésem, a dokim biztosra mondta, hogy 1 van, egy is volt, az én csoda kisfiam :)

ha jól kivehetõ, akkor már korábban is. bár hallottam olyan story-t, hogy 21. héten tudta meg egy nõ (nem az addigi orvosától) hogy ikreket vár. ha az anya családjában - szülõ, nagyszülõ volt ikertestvér, akkor van rá esély az anyánál is. ha volt ilyen nálatok, akkor joggal izgulsz, ha nem, akkor elég kicsi az esélyed. én 3 hetesen mentem UH-ra, ez volt az elsõ kérdésem, a dokim biztosra mondta, hogy 1 van, egy is volt, az én csoda kisfiam :)
Nem feltétlenül.
Nem valòszìnû.
Pont 6 hetes voltam amikor megallapitottak. Mind a ket babonak megmutattak a szivhangjat is.
Nekünk 6 hetesen még kettõ volt 12 hetesen már csak egy.
5 hét 6 naposan voltunk az elsõ ultrahangon. Igaz Kaális babák de látták hogy ikrek és mindkettõnél volt szívpulzálás.
6 hetes múltam az ikrekkel, mikor elõször voltam UH-n, de még csak egy szívhang volt, és nem is volt ikrekre utaló nyom. Legközelebb, 11 hetesen már két baba látszódott odabent nem kis meglepetésemre.
A kérdező hozzászólása: igen volt a családban azért izgulok :) anyukám testvérei ikrek, így szerintem elég nagy az esélyem rá. 5 hetesen 5naposan voltam uh-n, de még csak egy petezsák látszott, szívhang még nem volt. 8 hetesen megyek vissza, az még másfél hét, remélem akkor kiderül. köszi a válaszokat :-)
Minél hamarabb kiég/elromlik, annál hamarabb kell újat venned :) Egyszerû üzletpolitika (nem csak égõk esetében)
A kérdező hozzászólása: nade 5-10 nap alatt? ez rablás!
van rajtuk jótállás legalábbis a dobozon rajta van vissza kell vinni a boltoshoz
Direkt nem gyártanak elég jót, hogy újat vegyél. Ezt ajánlom figyelmedbe, a villanykörte-összeesküvés: http://greenfo.hu/hirek/2012/04/08/a-villanykorte-osszeeskuves
Ja az 5-10 nap az durva. Nem cserélik vissza, ha megvan a blokk? 4-es voltam
Ha sokat kapcsolgatják, akkor gyorsabban kiég, vagy talán akkor is ha "rossz az érintkezés "a foglalatban.(mert nálunk szokott ilyen lenni, és ilyenkor pislog is az égõ)De nem akarom védeni a gyártókat, tudatosan csinálják azt, hogy rövid ideig tartson egy égõ.
Statisztikailag a villanykörte örökifjú, tehát ugyanakkora a valószínûsége annak, hogy kialszik öt percen belül, mint annak, hogy öt évig bírja. Egyébként meg ha öt nap alatt kiég, akkor visszaslattyogsz a boltba vagy írsz egy panaszlevelet és kész.

Ha 5 Török. Meg 5 Görög. És szintén 5 a földön hempörög az hány Orbán, és apu honnan tanult meg egyáltalán műkörmöt építeni?

Csak mert a mosógép víz köves és a Calgon egy szerel?t ajánlott de Szilvia a barátn?m és nem akartam meg bántani.

Legjobb válasz: reklám:

reklám:


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!