Találatok a következő kifejezésre: Ha 5 és 3 napja volt (15 db)

Ha 5 hete és 3 napja volt meg utoljára a mensim (május 13-án) akkor hány hetes terhesnek számítok 5 vagy 6 hetesnek?

Legjobb válasz: ha az 5 hét és három nap volt a mensid elsõ napja, akkor 5 hetes, három napos vagy. A betöltött hetet számoljuk, tehát most 5 hetes vagy,

ha az 5 hét és három nap volt a mensid elsõ napja, akkor 5 hetes, három napos vagy. A betöltött hetet számoljuk, tehát most 5 hetes vagy,

Normalis az ha a menzeszem 3 napig tart? Es nagyon gyenge? Vagyis kb olyan mint regebben a 4-5. dik napon volt. Szedek fogamzasgatlot, ez hatassal lehet ra?

Legjobb válasz: ha elolvastad volna a tabletta tájékoztatóját, akkor tudnád, hogy mitõl van...

ha elolvastad volna a tabletta tájékoztatóját, akkor tudnád, hogy mitõl van...
igen nem szokatlan dolog. a tabletta le röviditi a vérzést és még kevesebb is lesz, mert amugy ez nem menstruáció hanem megvonásos vérzés.. nekem fogamzásgátló elött 5 napig tartott és 1-2 nap volt erös többi már egyre kevesebb. mióta szedem az elején még 4 napos volt 2 nap közepes 2 nap szinte semmi. 9 hó szedés után 2.5 napos lett 1 nap alig 2.nap volt rendesen aztán már szinte semmi.
Szerintem folytasd ott ahol abbahagytad
Nekem is 6 hónapot kellett kihagynom.Elõtte 5-6-os sorozatokat csináltam, most az elsõ pár hétben 3-4-eseket. Másfél 2 hónap alatt visszarázódsz.3 nap elég az elején.
jobban leépít mint a kannásbor!:D
bekockultál:D:D:D:D így érthetõ:D
3-4 év az nagyon sok:D95 kilóról vissza 60ra.Amúgy meg egyszerûen nem edzettem nem mozogtam és szinte semmit sem ettem.Szaknyelven:bekockultam
elõttem szólónak mondanám, hogy az igen komoly visszaesés......ott vminek történnie kellett a szervezetedbe..ellopták az izmaidat, amíg aludtál, vagy mi?
Meg azért 1 mandulamûtét szerintem nem olyan dolog hogy hónapokat kelljen kihagyni miatta.6 hónap persze más.Nekem több mint 3 év kihagyás volt.Hát amikor utoljára voltam teremben 140kiló lazán ment.Most amikor visszamentem 40-50!!! kiló is nehézkes volt.
Bocs rosszul fogalmaztam az edzéstervre gondoltam, hogy maradhat.Azért 1 mandulamûtét nem olyan vészes a heti 5 nap meg alapból nem ajánlott.Innen opcionáls hogy a heti 3-4 nap.4. nap viszonz csak átmozgató vagy kardió.Kisebb súlyokkal a kihagyás miatt de hamar vissza fogsz tudni állni. Elnézést hogy nem fogalmaztam konkrétan
Az elõttem szóló válaszolót interneten keresztül nagyon is tisztelem, mert adott már pár jó tanácsot eddig. De ezzel most sajnos nem tudok egyetérteni. Nekem volt egy nagyon komoly sérülésem, 6 hónapot kellett kihagynom. 2 hete kezdtem el, és én is ott szerettem volna folytatni, ahol abbahagytam. Ezalatt a 2 hét alatt összesen 10x voltam a konditeremben, minden alkalommal 2 órát végigedzettem, rendes edzésterv alapján, az étkezésre is figyelve, és sajnos még mindig nem vagyok abban a formában, amelyikben 6 hónapja voltam. Tehát azt tudnám ajánlani, hogy szoktasd vissza magad, és fokozatosan terheld az izmaidat addig, amíg el nem jutsz a régi formádig.
A kérdező hozzászólása: Thx am nem a mutet miatt hagytam ki annyit oszt jott a mutet dietas kaják stb.

3 napja hőmérőzök. tegnapelőtt és tegnap 36. 5 fok volt, most pedig 37 fok. ez mit jelent? ha fenn marad a hőm jelentheti szt hogy babás vagyok? február elején (nem)kellene megjönnie. egy pár napja hasszurkát érzek.

Legjobb válasz: Szia! A menstruáció elsõ napjától érdemes végezni a hõmérözést. Az elsõ kb 14 napon a hõ 37 alatti, peteérés után 37-37,5 közötti. Ha nem jön meg és a hõmérsékleted nem esik le akkor az már jelentheti a terhességet. Ált. 24-48 órával a mensi elött szokott leesni a hõmérséklet 1-2 tizedet.

Szia! A menstruáció elsõ napjától érdemes végezni a hõmérözést. Az elsõ kb 14 napon a hõ 37 alatti, peteérés után 37-37, 5 közötti. Ha nem jön meg és a hõmérsékleted nem esik le akkor az már jelentheti a terhességet. Ált. 24-48 órával a mensi elött szokott leesni a hõmérséklet 1-2 tizedet.
szióó! :) nem szeretnék hiú reményeket kelteni , de én mikor hõmérõztem , akkor szépen lassan kúszott felfelé a reggeli hõmérsékletem. :) azt hogy mikor van az akciózós 96 óra, a ciklusodból nagyjából tudni lehet, úgy a 14-15-dik nap tájékán és tessék tutira menni! :) )) használjátok ki azt a 96 órát!!! :) )) mi nagyon élveztük, még viccelõdtünk is, hogy tutira megyünk :) )) és a következõ napokban a hõmérséklet fenn is maradt egészen a ciklus végéig 37 fölött, aztán mostanra pedig már 19 hetes vagyok már :) . úgyhogy nagyon szurkolok neked! babára föl! :) u.i.: és ne szomorodj el ha nem sikerül éppen most, mindennek megvan a maga ideje, sikerülni fog az meglásd :) .

Mikor volt peteérésem? Ha 36, 5 volt és utána 3 napon keresztül 37 akkor most volt peteérésem ugye?

Legjobb válasz: Van, aki azt mondja, hogy akkor van ovuláció, mikor visszaesik a hõ. Mások szerint az elsõ magasabb hõmérsékletû napon. Szerintem a kettõ között van az igazság, mert úgy tudom, mikor magasabb hõt mérsz reggel, akkor már megtörtént a tüszõrepedés.

Van, aki azt mondja, hogy akkor van ovuláció, mikor visszaesik a hõ. Mások szerint az elsõ magasabb hõmérsékletû napon. Szerintem a kettõ között van az igazság, mert úgy tudom, mikor magasabb hõt mérsz reggel, akkor már megtörtént a tüszõrepedés.

Valaki megnézné a görbémet ha megkérhetném. Az elözö menstruáciom 3 hete késet, most volt elméletileg 5 napja peteérésem és most 3 napja barnázok. Mi lehet ez baba vagy lehet a menstruáciom szorakozik megint?

http://ciklus.hu/images/diagramok/5103c683d060cde3102050515d..

Legjobb válasz: Szia ! ez a görbe nem túl informatív. 1: két hõ adat nem mond semmit. 2: reggeli ébredési hõ a mérvadó.

Szia ! ez a görbe nem túl informatív. 1: két hõ adat nem mond semmit. 2: reggeli ébredési hõ a mérvadó.
A kérdező hozzászólása: oks értem akkor elkezddek reggel hömérözni
De ha barnázol egy orvos látogatás nem ártana, szerintem. De hõmérõzni, csak reggel. Sok sikert
A kérdező hozzászólása: mamár inkább cska fehéres a folyásom ill nagyon halvány barnás és szurkál a hasam nemértem

Ha 32 naposak a ciklusaim, 5 napig tart a mensim, de most 26 napra jött meg (még soha nem volt ilyen) és 2-3 napig tartott, lehet, hogy terhes vagyok? Vagy mi lehet ez?

Legjobb válasz: Minden lehet.Ha voltál a pároddal lehetsz terehes.Ha ideges,zaklatottak a napjaid akkor is felborulhat a renszeres ciklus.

Minden lehet.Ha voltál a pároddal lehetsz terehes.Ha ideges, zaklatottak a napjaid akkor is felborulhat a renszeres ciklus.
Ha még 1 hétig meglesz akkor mindenképpen menj orvoshoz.
És még rendes, piros színû és erõs? Vagy már csak épphogy jön és az is barna?
A kérdező hozzászólása: újra piros színû és erõs
Nyugi! Megmaradsz!!! Nekem többször volt ilyen. Valószínû hormonzavarod van, kérj egy vérkép beutalót orvosodtol
A kérdező hozzászólása: muszálj kérnem vérkép utalót?
A kérdező hozzászólása: Fél hónapja volt a vizsgálat, még 2 hetet kell várni az eredményekre.
Nekem azt mondták mononukleózis után fél évig nem szabad inni.
A kérdező hozzászólása: Nekem meg nem mondtak semmit. Csak hogy 3 hónapig ne sportoljak és ne terheljem magam. Mivel arról nem mondtak semmit, és a sportban a korlátok 3 hónap után felszabadultak, ittam egy picit. Csakhogy 4 napra rá kellett mennem vérvételre, amin a májfunkciós eredményeket fogják megnézni.

Ha a 4-5 napig tartó mensi helyett most 3 napig tartott és az is gyenge volt, lehet még baba?

3 hónapja nem szedem a tabit. 33, 25 és 24 napra jöttek meg a mensik és ez az utolsó most nem olyan mint szokott. Persze fájogatott a hasam, a melleim feszülnek pedig nem szoktak, de a 2. napon megszokott er?s vérzés helyett csak gyengébb barnás-pirosas volt. Teszteljek, vagy várjak a következ? mensiig?

Legjobb válasz: Szia! Egy tesztet megér... A hõdet nem méred?

Szia! Egy tesztet megér... A hõdet nem méred?
Szerintem varj, mert tobb mint valoszinu, h csalodni fogsz.
A kérdező hozzászólása: Bocsánat, probléma volt a sz.géppel. A hõmet nem szoktam mérni, de egyébként mennyinek kell lennie?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!