Találatok a következő kifejezésre: Ha 5 és (2400 db)

Ha 5 és fél hónaposan 74-es a mérete a kisfiamnak, az azt jelenti, hogy nagy baba?

Legjobb válasz: Én lányom is ezt a méretet hordta 5-6 hónaposan, és õt mindenki nagynak mondta. Mondjuk az is volt, 6 hónaposan több mint 9 kiló volt (3,5 kilóval született).

Én lányom is ezt a méretet hordta 5-6 hónaposan, és õt mindenki nagynak mondta. Mondjuk az is volt, 6 hónaposan több mint 9 kiló volt (3, 5 kilóval született).
a fiam 6 hósan 80-as ruhát és 18-as cipõt hord (közel 9 kilós). ezek kb egyéves kori méretek, mindenki rá is csodálkozik, hogy még csak 6 hós?!?!?. õ is arányos, nem hurkás, nem duci. irtó erõs és olyan temperamnetuma van mint egy kis buddhának. a lányom 2 éves múlt tegnap, õ 92-es ruhát hord és még nincs 11 kiló. õ meg ilyen kis tücsökcombú alkat, mindig is vékonyka és kecses volt. és nagyonm pörgõs személyiség, lobbanékony minitornádó. szóval pont ellentét a két gyerek minden tekintetben :) elég vicces, hogy egyforma méretû pelust hordanak, és sok nadrág mindkettõre jó, bár a nagynak halászgatya míg a kicsinek még rendes bokanadrág...
Az én kisfiam 8 hetes de van kabátbol 68-s kell neki, nacibol meg 62-s most 5600 gr, de 3120-al született. és már 3-s pelenka kell neki.
A kérdező hozzászólása: Azta!!! Mekkora különbségek! 3 hónapos és 15 hónapos :) )
A kérdező hozzászólása: Az én babám se duci, inkább hosszú, ezért szépen eloszlik rajta a súly.
IGEN! Nekem 9.5 hós a kislányom és 74-es méretû ruhákat hord. Pedig õ sem kicsi.
Az én kisfiam fél évesen 75 cm és 8500 g. Ekkor 80-86os ruhákat hordott. Most 9 hónaposan 98as bodykat hord, mert a felsõ teste iszonyat hosszú, akkora, mint a 2.5 éves tesójáé...
A kérdező hozzászólása: Ja , és a genetika.. Én 1, 72 m vagyok, a párom pedig csak 3 centivel nagyobb nálam.Tehát férfiban nem mondhatnám magasnak.Se a nagypapákat.
Szia!Nálunk is így van.Kisfiam Most 6 hós és 74-80 ruha kell, a kislányomnak annó szintén 1, 5 évesen kellett ekkora!A kisfiam kerek 3kg-val és 50cm-vel született, most(2hete mérték)8, 5kg és 66cm!Ja és a 4+-os pelenka szorítja a combikáját.Mindenki mondja nagyon nagy baba, de nem kövér, szerintem a csontozaton is sok múlik.Jó babázást mindenkinek!
A kérdező hozzászólása: Persze, nem is hasonlítgatni szeretném a babákat! Csak mindig azt mondják, mikor meglátják a fiamat, hogy : Milyen nagy baba!! Ezért voltam kíváncsi, hogy vajon tényleg annak számít-e? :)
a kisfiam 5 hónaposan 66 cm volt és kereken 7 kiló (50 cm-el és 3280 grammal született) hozzá képest nagy a babád. De ugye nem érdemes a gyerekeket ilyen szempontból hasonlítgatni:) . Gondolom, ti is magasak vagytok, így tehát a dolognak genetikai oka lehet.
A lányom 15 hós és 74-80as ruhákat hord. 9kg :)
az én kisfiam három hónapos és ez a mérete, 7, 5 kiló.
A kérdező hozzászólása: Az én kisfiam 3120 gr-mal, és 50 cm-rel született. Az öt hónapos mérésnél 70 cm, és 7920 gramm volt.
az én fiam meg 4hós, és 2-es pelust hord, és még jópár 56os ruha is jó neki- de már kezdünk áttérni a 62-sre. :-) Nincs két egyforma baba. és ez a is genetika milyen? nálunk csak barna hajú -szemû van a családban nagyon távoli dédipapák-testvérei kékszemûek- de a fiam kék szemû lett! :-) mi meg apával elég magasak-nagydarabok vagyunk, a gyerek meg tökpicike! :-) de láttam már kb 150-160cm-s anyukát olyan nagy bébivel, hogy alig hittem a szememnek. :-) Olyan érdekes dolgok ezek szerintem. :-) jó babázást mindenkinek!

Baj ha 5 és fél hónapos fiam nem fordul hátról hasra? Ugyan a 35. hétre született, de nem látom sehol, hogy ez megmutatkozna.

Néha úgy látom, hogy ? egyáltalán nem motivált abban, hogy hasra forduljon. Nem szeret hason lenni, mivel elég bukós,és ha hason fekszik gyakran még több tejcit bukik vissza. Oldalra tud fordulni, és ha onnan nem engedem neki, hogy visszaforduljon, akkor meg tud fordulni hasra. Hason fekve viszont csak rövid ideig emeli fel a fejét, pedig ha vmi olyan látnivaló van, akkor képes tovább megtartani. Hasról már többször sikerült neki visszafordulnia egyedül is. Sztetek kéne aggódnom?

Legjobb válasz: Szerintem nem kell aggódnod, idõben van még, elvileg 6 hónapos korig "elvárás" de vannak lustább babák. Enyém mindjárt 5 hónapos, és õ sem tud még a hátáról hasra, sõt hasról hátra is csak 1-2x sikerült neki. Próbáld többször hasratenni, enyém is bukós, mindig úgy csinálom, hogy evés elõtt, mikor még nem annyira nyûgös, akkor teszem hasra és a fejénél beszélek neki, meg odateszek játékokat, hogy azt nézze. Az enyém már megszerette a hasalást.

Szerintem nem kell aggódnod, idõben van még, elvileg 6 hónapos korig "elvárás" de vannak lustább babák. Enyém mindjárt 5 hónapos, és õ sem tud még a hátáról hasra, sõt hasról hátra is csak 1-2x sikerült neki. Próbáld többször hasratenni, enyém is bukós, mindig úgy csinálom, hogy evés elõtt, mikor még nem annyira nyûgös, akkor teszem hasra és a fejénél beszélek neki, meg odateszek játékokat, hogy azt nézze. Az enyém már megszerette a hasalást.
Sztem se aggódj. Az én kislányom 5 hónapos és 1 hetes és csak hasról fordul hátra, visszafelé még nem megy neki.
Ne aggodj, raer meg.Az en babam ugyan hatrol-hasra mar 5 honapos kora ota fordul, de hasrol-hatra, most 8 honaposan kezdett csak, kuszni is csak hatrafele kuszik, ulni meg nincs szandekaban, ugy latom..

Szerintetek kevés, ha 5 és fél hós lányom 4-szer kap enni naponta?

8kor 200 tápszer

Legjobb válasz: Szia!Szerintem adj neki tízórait,gyümölcsöt vagy tejpépet.Az én kislányom is 5,5hós,de csak nézem hogy 300ml-t eszik a babád,Én örülök ha a 160-at megeszi.

Szia!Szerintem adj neki tízórait, gyümölcsöt vagy tejpépet.Az én kislányom is 5, 5hós, de csak nézem hogy 300ml-t eszik a babád, Én örülök ha a 160-at megeszi.
Szerintem kevés. A vádõnõ a 10 hónapos gyerekemre is megkérdezte: ugye 5-ször eszik egy nap? Én így osztom be: - reggel félnyolc tápszer - 11-kor tejpép - 14-kor fõzelék - 17-kor gyümi+keksz - 20-20:30 tápszer. három fõétkezésnek kell lennie+ két kiegészítõnek. A kiegészítõ a tejpép és a gyümi ebbõl nem kell akkora adagot készíteni.
Szerintem kevés. Egy felnõttnek is az az egészséges ha naponta 5x eszik, hát még egy csecsemõnek, akit egyébként még nem is kellene hozzátáplálni...
Szia, mi is 5, 5 hósak vagyunk, nálunk ez van hajnal 4 szopizik kb 150 ml reggel 8 szopizik kb 200 ml d.e.11 szopizik kb.130 ml fél 2: 180 ml pép +40 ml szopizás délután 5: 100 ml szopizás este 7 /fél 8:szopizs kb 150ml. ez :kb 770 ml anyatej + 180 pép tea kb:20 ml egész nap csak viszonyításképpen írtam le.
Az enyémek is 4x esznek, és 4, 5 hónaposak. Reggel 8: tápi 240 ml Délben fõzelék 200 ml kb. 4 körül 230-240 Este 8 240-260 ÉS jelzik ha éhesek, minek adjak nekik többször ha nem kérnek?! Az éjszakát is átaludják.
utolsó vagyok. kimaradt, hogy az éjszakát végigalussza, nem kel fel.
dehogy kevés.. Az én lányom így eszik 3.5 hónapos kora óta: - fél 8: tápszer - 11: fõzelék (annó tápszer) - 15: gyümi, tejpép, túró mostmár (annó tápszer) - 19: tápszer A lányom nem akart többször enni, így ez az étkezés állt be nála. most 10 hónapos, megmaradt ugyan ez az idõbeosztás, de már fõzelékeket eszik.
SZerintem is a 16.30-21-ig hosszu az ido. Kb. mi is igy eszunk, csak hajnalban van szopi, 9 fele tizorai 12.30 fele ebed, 16.30 fele gyumolcsot adok neki, 18.30 fele vagy fozelek, vagy tejpep, 19.30kor szopi. Mi 9 hosak vagyunk, de ez volt kb 7, 5 honaposan is, de a fiam 6 honapos koraig anyatejes volt. Szoval uzsira sima gyumit adnek es 18.30 fele egy vacsit, ami lehet tejpep vagy fozelek. Ezutan meg johet a tapszer este.
A kérdező hozzászólása: Segítségnek veszem, nem sértésnek! :) Szerinted jó úgy , hogy reggel 200ml tápszer 10kor 100 gyümi 12:30 üveges bébiétel 16-16:30 100-120ml tejpép 20:30 300 tápszer ? köszi!
19:36os vagyok.Egyébként 5, 5 hónaposan ebédre is meg vacsira is már fõzit adtam a kisfiamnak, mert a tejem már kevés volt a tápot meg nem fogadta el.
A kérdező hozzászólása: Tegyek be délelõttre még gyümit a reggeli és ebéd közé? Amúgy végigalussza az éjszakát nyikkanás nélkül.
A kérdező hozzászólása: Köszi! Ma annyiban módosítottam, hogy reggeli után 1 órával kapott kevés gyümit keksszel. Elég kell, hogy legyen. Az ebédet kitolom 13 órára, 17kor tejpép és 20:30kor tápszer vacsi. Köszi a segítséget mindenkinek!


Normális ha 5 és fél hónapos babám egésznap ordibál?

Nem tudok jobb szót rá, ordibál, óbégat!

Legjobb válasz: Hú ezt az én kisfiam is csinálta, neki is voltak ilyen idõszakai. Nem gagyarászás volt, hanem tényleg inkább óbégatás, én sem találtam rá jobb szót. Volt, hogy egy hétig is csinálta egy huzamban. Mikor már úgy éreztem bedilizek ettõl, ha nem hagyja abba, abbahagyta. :-) Sosem jöttünk rá miért csinálta. Nem láttuk úgy, hogy fájna valamilye. Mondjuk elég keveset aludt akkoriban, lehet nyûgös volt.

Hú ezt az én kisfiam is csinálta, neki is voltak ilyen idõszakai. Nem gagyarászás volt, hanem tényleg inkább óbégatás, én sem találtam rá jobb szót. Volt, hogy egy hétig is csinálta egy huzamban. Mikor már úgy éreztem bedilizek ettõl, ha nem hagyja abba, abbahagyta. :-) Sosem jöttünk rá miért csinálta. Nem láttuk úgy, hogy fájna valamilye. Mondjuk elég keveset aludt akkoriban, lehet nyûgös volt.
Az enyém is ordibálós és extra hangos is. Most 9 hónaposan kezd inkább szótagokat mondogatni, de még sokat dünnyög mindig. Néha estére kicsit "fárasztó", de persze imádom :)
Az én lányom tegnap volt 8 hónapos, és már 4-5 hónapos kora óta sikongat, ill. rikácsol, sikít. "Azt várom" mikor megy már el a hangja, mert nagyon brutál tud lenni. Torka szakadtából visong, míg van a tüdejében levegõ, teljesen elvörösödik. Ja és ehhez még vigyorog is, tehát valószínû, hogy tetszik neki. Amúgy szerintem csak a hangját próbálgatja, mert mellette más hangokat is ad, meg minden nap reggel azt mondja, hogy "ánnyá". Szóval szerintem normális dolog, hogy ordibál.
Igen, teljesen normális, az én kislányom is ilyen volt ennyi idõsen. :-))
A kérdező hozzászólása: Köszi! Csak ismerõs anyuka közölte velem, hogy biztos idegrendszeri baja van, azért óbégat! Megijedtem egy kicsit!
az 1. válaszoló vagyok. Sikítgatni, dumálni az én kisfiam is szokott, be nem áll a szája, már 10 hónapos. De az amirõl írtam, nem az volt. Tényleg úgy hangzott, mint a jajgatás, óbégatás. Szerencsére elmúlt. :-)
Nekem a tesóm kisfia volt ilyen. Csak az a baj, hogy Õ így is maradt. Most 2, 5 éves és kegyetlen amit mûvel. Átlag 5 percenként üvölt, sikítozik, õrjöng valamiért/mindenért. Kibírhatatlan. És nála már az agresszió is gond vagy 1 éve. HA ez "csak" egy idõszak, akkor nem gond. (fáj valami, fogzik, front van, beteg lesz, rossz napja van... stb), de ha nagyon hosszan elhúzódik (lásd a fent említett kisfiút), érdemes kikérni valaki véleményét.

Baj ha 5 és fél hós babám 6 hónapos kortól adható tápszert eszik már egy hete? Lesz valami baja tőle?

DM Babylove 2-est kap napi 3x, ízlik neki és úgy vettem észre elég jó laktató, és nem sokban különbözik összetételben egy olyan táptól am 4 hós kortól adható. ( Pl. Humana banános, Mildibé )

Legjobb válasz: Szerintem nem. Én is egy pár héttel korábban kezdtem el adni a babámnak a 2-es tápszert mert az 1-es már úgy tünt nem elég laktató neki és nem volt ebbõl semmi gondunk.

Szerintem nem. Én is egy pár héttel korábban kezdtem el adni a babámnak a 2-es tápszert mert az 1-es már úgy tünt nem elég laktató neki és nem volt ebbõl semmi gondunk.
Biztos hogy nem, nyugodtan, szerintem ez olyan hogy csak a biztonság kedvéért levédik magukat, de ettõl nyugodtan.Jó étvágyat a manónak:-)

Szerintetek gáz, ha 5 és fél hónapos kislányom még csak 1x fordult meg hanyatt fekvésből hasra (4 hónaposan)? Pedig elvileg a fiúk a lustábbak.

Azóta csak a kiságyban próbál megfordulni, és úgy sikerül is neki, ha beakasztja a lábát a rácsba és átlöki magát, de akkor meg vergődik, mert nem fér el. Ráadásul kifejezetten utál hason lenni. Ha kirakom a "placcra" mindig csak oldalra fordul (mindkét oldalra), hiába rakom tele játékokkal, annyira nem hatja meg, hogy átforduljon értük. Mondjuk hanyatt fekve megfordul 360 fokban, mindig keresztbe-kasul van.

Legjobb válasz: azt a szót semmiféleképpen nem használnám rá, hogy gáz :) és azt se, hogy lány ezért...mert a fiúk! egyébként pont a mozgásfejlõdésben ügyesebbek a fiúk ;) doki megnézte az izmait, nem feszes-e kicsit vagy nem lazább-e? egy ilyen vizsgálatra mindenféleképpen elvinném, mondjuk még ráér a forgással, 6 hónapos korig "ráér"

azt a szót semmiféleképpen nem használnám rá, hogy gáz :) és azt se, hogy lány ezért...mert a fiúk! egyébként pont a mozgásfejlõdésben ügyesebbek a fiúk ;) doki megnézte az izmait, nem feszes-e kicsit vagy nem lazább-e? egy ilyen vizsgálatra mindenféleképpen elvinném, mondjuk még ráér a forgással, 6 hónapos korig "ráér"
Nekem a középsõm csak 7 hónaposan (annak is a végén!) fordult át elõször!de utána sem vitte túlzásba... majd kimaradt a kúszás, 9 hónaposan mászás jött, 11 volt amikor felállt, 13 amikor elindult. Nincs gond, ne aggódj!! Hármaskám nekem is így volt, Õ is rühell hason lenni- kb 1 percig van el, majd ordít, Õ is bejárja a szobát, ha a földre teszem egy takaróra, akkor a hátán Õ is képes bárhová elközlekedni- úgy látszik, a mi lányaink fordítva "mûködnek" :-D Most 6 hónapos, és pár napja a hasáról a hátára fordult 1x. Azóta semmi. Nem érdeklik a játékok, inkább a hátán közlekedik. Megmutatták a lányaink, hogy képesek rá, nem kell aggódnunk! :-) Szóval nyugi! Jó babázást!! Üdv: 3 lányos
Az én lányom is 4 hónaposan fordult elõször az oldalára, de csak az egyikre.Ez azóta is így maradt.Hasra csak nagyon ritkán sikerül, amikor nagy a lendület, de olyankor alatta marad a fél keze, felidegesíti magát, és vissza kell fordítani.A "keresztbe-kasul" nálunk is megvan.Szerintem nem aggódj, nem "gáz".Kicsit lustábbak a kiscsajaink :) Majd egyszer úgy megindulnak, hogy lesünk utánuk :D
A kérdező hozzászólása: Köszönöm mindenkinek a megnyugtató válaszokat! Csak azért "zavar", mert a fiam sokkal "aktívabb" volt, mint a kiscsajszim. Majd jövõhéten megyünk a védõnõhöz 6 hónapos státusztra, aztán majd megnézik.
A kérdező hozzászólása: Na végre, 6 hónaposan és 1 naposan beindult. Hasról hanyatt, aztán hanyatt fekvésbõl hasra, állandóan gurul, már kicsi neki a szoba. :-)

Három munkás mennyi idő alatt végezne el egy munkát együtt, ha az első munkás egymaga 4, a második 5 és a harmadik munkás 20 óra alatt végezné el?

Legjobb válasz: Az elsõ munkás 1 óra alatt elvégzi a munka 1/4-ét, a második az 1/5-ét a harmadik az 1/20-át. Együtt 1 óra alatt elvégzik a munkának a: 1/4 + 1/5 + 1/20 részét, vagyis: 1/4 + 1/5 + 1/20 = (5 + 4 + 1)/20 = 10/20 = 0,5 részét, vagyis a felét. 1/0,5 = 2 óra alatt végeznek a munkával, ha mind a hárman egyszerre dolgoznak

Az elsõ munkás 1 óra alatt elvégzi a munka 1/4-ét, a második az 1/5-ét a harmadik az 1/20-át. Együtt 1 óra alatt elvégzik a munkának a: 1/4 + 1/5 + 1/20 részét, vagyis: 1/4 + 1/5 + 1/20 = (5 + 4 + 1)/20 = 10/20 = 0, 5 részét, vagyis a felét. 1/0, 5 = 2 óra alatt végeznek a munkával, ha mind a hárman egyszerre dolgoznak
Magyar munkások? Mert akkor úgy kell számolni, hogy 2 munkás csak nézi, egy meg dolgozik. Úgy más lenne az eredmény...

Ha 5 éves fiúgyerek és anyukája egymásnak szájrapuszit ad naponta többször az nem beteges dolog?

Állandóan ölelgetik egymást,állandóan mondogatják,hogy imádlak,szeretlek,nem túlzás ez. A kisgyerek nagyon beteges ,súlyos dolgokon ment már keresztül,talán ennek is köszönhet? a szül? részér?l ez a túlzott szeretet,de mi lesz így kés?bb a gyerekkel,örökké függ?vé teszi az ilyen szül?i magatartás,sosem fog leválni vajon...

Legjobb válasz: Ha a kisgyerek súlyos beteg,5 évesen anynit kellett szenvednie mint másnak egész életében összesen nem,akkor miért itélkezel? Talán a te gyereked is beteg? Sepregess a saját házad táján,a te nevelésedben is lehetne hibát találni lefogadok. 5 évesen még egyébként teljesen normális,hogy ölelgeti a szüleit,lehet ,hogy neked is többet kellene a tie(i)det a rosszindulatu megjegyzések helyett. Ennyibõl nem kell mélyremenõ következtetéseket levonni,hogy egy ovodás gyerek szereti ha babusgatják,meg szájonpuszilja az anyját,nagy cucc tényleg.. nem 25 ,hanem 5 éves, miért kellene a leváláson gondolkodni?:D A kisfiu állapotátol függetlenül,nagyon különbözõek a gyerekek,van aki még igényli az összebujást,öleléseket 5 évesen de késõbb nem fogja,van aki sosem szerette,vagy aki 40 évesen is megölelgeti az édesanyját,mert szereti.

Én is sokáig szájra puszit adtam az apukámnak amikor kicsi lány voltam. Engem az egész családom agyon ajnározott a dédszülõktõl, nagynénikig, nagymamákig mindenki. Nekem nem lett semmi problémám, önálló felnõtt lettem. :)
Ha a kisgyerek súlyos beteg, 5 évesen anynit kellett szenvednie mint másnak egész életében összesen nem, akkor miért itélkezel? Talán a te gyereked is beteg? Sepregess a saját házad táján, a te nevelésedben is lehetne hibát találni lefogadok. 5 évesen még egyébként teljesen normális, hogy ölelgeti a szüleit, lehet , hogy neked is többet kellene a tie(i)det a rosszindulatu megjegyzések helyett. Ennyibõl nem kell mélyremenõ következtetéseket levonni, hogy egy ovodás gyerek szereti ha babusgatják, meg szájonpuszilja az anyját, nagy cucc tényleg.. nem 25 , hanem 5 éves, miért kellene a leváláson gondolkodni?:D A kisfiu állapotátol függetlenül, nagyon különbözõek a gyerekek, van aki még igényli az összebujást, öleléseket 5 évesen de késõbb nem fogja, van aki sosem szerette, vagy aki 40 évesen is megölelgeti az édesanyját, mert szereti.
Annyit akartam még, hogy örülj neki ha a te gyereked egészséges. tudod, ha valaki súlyos beteg akkor a hozzátartozói, akik szeretik egyrészt mellette kell, hogy álljanak, érzelmi támogatást nyujtsanak neki. Másrészt (nem kivánom neked!) de ha esetleg halálközeli állapotban is volt a kisfiu, akkor minden nap "hálát adnak" a szülõk az égnek, hogy velük lehet és nem esetleg a kórházban becsövezve, gépekre, szondára kötve. Háborús idõkben más szabályok lépnek érvénybe, és jelentõségét vesztik az olyasmik, mint például, hogy ne ölelgesd túl sokat a beteg gyereked mert el lesz kényeztetve..
Amíg nem mentél ezen keresztül, nem tudod, mirõl beszélsz. Még csak nem is sejted. Én sajnos tudom, de ez nem erre a kérdésre a válasz. Nem, nem beteges dolog. SZokás kérdése. Igen, talán késõbb lesz önálló, mert féltik. De el fogják engedni, ha minden rendben lesz, de ehhez a gyereknek és a szülõknek is idõre van szüksége. A szájrapuszi pedig szokás kérdése, amerikai filmekben is láthatod, ott ez teljesen a hétköznapok része. Hagyd rájuk, hogy szeretik egymást. És le fog válni a szülõkrõl, ha elég erõs lesz hozzá. Tapasztalat.
Hát igen, aki nem ment keresztül rossz dolgokon a gyerekével annak ez lehet, hogy túlkényeztetés, vagy majomszeretet....Sztem nem az, és teljesen normális, én is sokáig adtam apunak szájra puszit mindenféle hátsó gondolat nélkül.Egészséges apa-lánya viszonyunk van, és nem rontott meg....
én is csak azt tudom mondani: JÉÉÉÉZUSOM! :D szerintem az a nem normális szülõ aki az 5 évesét elengedi, mindegy, hogy csak a szomszédba de egy ekkora gyereket nem lehet még idegen helyen felügyelet nélkül hagyni! azokak a gyerekek problémásak kamasz korukban akik nem kapnak kellõ szeretet , odafigyelést, törõdést lesznek problémások. 5 évesen az a dolga a szülõnek, hogy kimutassa a szeretetét a gyermeke iránt és erõsítse az önbizalmát! szerintem te nem vagy szülõ ha azt tartod szokatlannak, hogy egy 5 éves nem mehet át egyedül a szomszédba. szegény, annyit szenvedett, megérdemli, ogy nagyon nagyon szeressék!!!
Most én biztos hülye vagyok, de még mindig nem látok semmi kórosat a helyzetben... az anyuka szereti a többi gyerkõcöt is, áthivja játszani, még meg is kinálja õket üditõvel JÉÉÉZUSOM milyen szülõ az ilyen?!:DD Ez teljesen általános a szülõk között. Neked nincsen gyereked, vagy ha van akkor egészséges. Fogd már fel légyszives, hogyha valaki beteg akkor aggódnak érte a szülei, aggódnak, hogy megint kórházba kerül, rosszul lesz, fájdalmai lesznek, szenvedni fog stb (bár nem irtad konkrétan milyen betegsége van a kisfiunak) ezért talán kicsit túlfélthetik a gyereket, de ez nem baj 5 évesen és betegen, féltsék is túl. Amúgy mit érdekel téged ez a család? Miért zavar téged?
mi szelsoseges eset vagyunk, imadom a fiam, nagyon kedves, de a puszit max kikonyorogni tudom (talan heti egyszer ad magatol), szajra sose adtam neki, nem is tanitottam, en nem csinalnam, de megertem, ha valaki ilyen. viszont en is mondogatom, hogy szeretem, imadom, ez van. mert tenyleg igy van, es miert ne mondjam? :) ettol ugyanugy nem rosszalkodhat :) szerintem minden gyerek mas, van, akinek az kell, van, akinek ez. az ölelõs, "imadlak" szulo is egy tipus, nem egy van belole, hanem sok. jobb mint a "megverlek mert rossz kedvem van, és mindig rossz kedvem van" szulo (en ilyet fogtam ki)
Szerintem nem egészséges dolog, túlzottan elkényeztetett lehet a gyerek, nehezebben állhat saját lábára mint mások ha ennyire függ az anyjától, ráadásul egy fiúgyereknek szüksége van az apai mintára is, és személy szerint nekem ez a szájra puszi dolog is túlzás. Az élet bizony hozni fog csalódásokat is, és erre is fel kell készíteni a gyereket, olyan nincs hogy a szülõ mindentõl meg tudja óvni az életben.
A kérdező hozzászólása: Az apuka ugyanígy kényezteti, túlóvják, túlszeretik, néha a gyerek kényeskedve babáskodva beszél :-O .
Még mindig jobb ez, mintha ordibálnának vele és vernék õt.

Ha 5 hete és 3 napja volt meg utoljára a mensim (május 13-án) akkor hány hetes terhesnek számítok 5 vagy 6 hetesnek?

Legjobb válasz: ha az 5 hét és három nap volt a mensid elsõ napja, akkor 5 hetes, három napos vagy. A betöltött hetet számoljuk, tehát most 5 hetes vagy,

ha az 5 hét és három nap volt a mensid elsõ napja, akkor 5 hetes, három napos vagy. A betöltött hetet számoljuk, tehát most 5 hetes vagy,

Laptopba ha SSD-t szeretnék, akkor egy 2, 5"-est vegyek, vagy van külön laptopba való?

Legjobb válasz: Az én laptopomba egy Samsung 840 series 128 GB-os 2,5 inches SSD van nézd meg általában a laptopoknak 2,5-ös adattároló foglalatuk van, ha 2,5 inches akkor értelemszerûn belemegy a 2,5 inches.

Az én laptopomba egy Samsung 840 series 128 GB-os 2, 5 inches SSD van nézd meg általában a laptopoknak 2, 5-ös adattároló foglalatuk van, ha 2, 5 inches akkor értelemszerûn belemegy a 2, 5 inches.
A kérdező hozzászólása: okok


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!