Találatok a következő kifejezésre: Ha 40 körül jön meg (2 db)

Ha 40 nap körül jön meg a menzeszem, akkor kb. mikor van ovulacióm?

Mert alap esetben 14 napra jelentkezik a menzesz megjelenését?l.

Legjobb válasz: A menstruáció kezdete elõtt 14 nappal van a peteérés, tehát 40 napos ciklus esetén a 26. napon.

A menstruáció kezdete elõtt 14 nappal van a peteérés, tehát 40 napos ciklus esetén a 26. napon.
http://www.euuzlet.hu/ovul/ovulcalc.html Van az interneten több ovulációs naptár amin kiszámolhatod mindig, hogy mikor van peteérésed. Ez csak az egyik.
ez nem igaz amit elöttem írtak. a peteérést igazábol leginkább csak akkor lehet megmondani ha pontos ciklus van. ha valakinek 28 napos a ciklusa akkor igaz amit írtak elöttem. ´ szóval egy 28 napos ciklusban pont félidöben van. elvileg a peteérést a mensturáció alatt egy hormon termelödik és az indítja el a peteérését, ha ciklus végére nincs megtermékenyülés és beágyazódás akkor leválik a méhfalrol a nyálka (amibe beágyazódott volna a pete) és megint elkezd egy új pete megérni ami kb 14 napra lesz az ovuláció. szerintem figyeld a folyásod. elég erös folyás van a peteérés elött, és az ovulációkor a höd felmegy 37 kürölire. figyeld magad és 2-3 hónap után ha feljegyzed ezeket kb megkapod a választ.
A ciklus két részre osztható, peteérés elõtti szakaszra és peteérés utáni szakaszra. Az ovuláció utáni szakasz mindig állandó 14 nap /normális esetben/. 40 napos ciklus esetén a peteérés kb a 26. napon következik be. Én hõmérõzök és ovu tesztet is használok. Szerintem probáld ki Te is.

Ha kb. 40-41. napra jön meg a mensim, akkor -14 nap, vagyis a 26. nap körül van peteérésem?

Vagy miért késik ennyit? A 18.nap körül éreztem hasszúrkát jobb oldalon, azt hittem akkor volt. Terhes sajnos nem vagyok :(

Legjobb válasz: Lh tesztet kéne venned, hogy biztosan tudd...vagy egy teljes ciklust kétnaponta végigszexelni..de azt nem biztos,hogy bírnátok...kb a 16. naptól , de lehet több peteéréas is egy ciklus alatt...de a 40 nap szerintem hosszú..ez jelentheti azt is hogy a pete éretlen.. vagy nincs egyáltalán.

Lh tesztet kéne venned, hogy biztosan tudd...vagy egy teljes ciklust kétnaponta végigszexelni..de azt nem biztos, hogy bírnátok...kb a 16. naptól , de lehet több peteéréas is egy ciklus alatt...de a 40 nap szerintem hosszú..ez jelentheti azt is hogy a pete éretlen.. vagy nincs egyáltalán.
Figyelem:".....21 napnál rövidebb és 35 napnál hosszabb ciklus esetén nagy valószínûség szerint ovuláció nem következik be."
A kérdező hozzászólása: elég szomorú vagyok... eddig azt hittem milyen szerencsés vagyok, mert a hasszúrkából érzem...
Uccsó vagyok.Mielõtt orvoshoz mész, szerinetm próbáld meg az ovu tesztet.Nekem bevált.Ne vagyél drága mikroszkópot, mert feleslges.És nem is olyan jó.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!