Találatok a következő kifejezésre: Ha 4-5 nem sikerült (4 db)

Ha 4-5 hónapja nem sikerült még teherbeesnem, akkor valami bajom lehet? Mit tud ilyenkor tenni a nőgyógyász? Miért nem sikerült, teljesen normális 29 éves házaspár vagyunk?

Legjobb válasz: Mi ugyanebben a cipõben járunk,van peteérésem,egészségesek vagyunk,mégsem sikerül.Van peteérésed?Ha igen,akkor türelem,bár tudom,nem könnyû.A doki sem tud sokat tenni,ha minden oké veletek.

Mi ugyanebben a cipõben járunk, van peteérésem, egészségesek vagyunk, mégsem sikerül.Van peteérésed?Ha igen, akkor türelem, bár tudom, nem könnyû.A doki sem tud sokat tenni, ha minden oké veletek.
Szia! Nekünk (a férjem 27, én 22) 14-16 hónap után jött össze! És mivel 22 vagyok, az orvosom nem is nagyon akart a problémával foglalkozni! Aztán egy év után erõlködtem egy kicsit, és mondta, hogy 2008 január, kivizsgálás! Mire mentem volna, bekopogott a picurunk! Nekem is mindeki az mondta, türelem ne aggódjak minden rendben, és majd akkor jön ha nem is akarjátok igazán! Meg érzi, hogy mikor kell jönnie stb..... De hát persze, hogy foglalkoztat! Mindenképp nézesd meg magad, max. ad még idõt nektek az orvos. De azért egy év próba után kopogtass újra :) Sok-sok sikert!!! :)
Szia! Mi 8 hónapja probalkozunk és persze mindenki azt mondja ez még semmi! :-) Lehet, én azért elmentem dokihoz, elmondta hogy elõször a férjemet kell megnézni, az egyszerû - a sperma mozgását, aktivitását. Ha minden oké, jöhet a nõ. Engem hormonvizsgálatra küldtek, 6 hormont vizsgálnak ill- pajzsmirigyet. Utána javasolni fogják (ha minden oké), hogy csináltass petevezeték átjárhatósági vizsgálatot..Nos..Én egyelõre ilyesmire még nem vagyok felkészülve, rettegek tõle. A vérvizsgálatnál megállok, majd lesz vhogy. Fõ a pozitiv hozzáállás és a hit abban, hogy igenis neked is, nekem is lehet. Én 35 éves vagyok :-)
Szia mink 2007 februárjában akartunk másik babát, és csak szeptemberben lettem terhes.Szerintem majd akkor fog sikerülni mikkor nem fogod annyira akkarni.Én is így voltam, mikkor már sikerült volna jó munkahelyet találnom, pont nem mehettem mert terhes lettem.Én is várakoztam rá 7 hónapot.Ne félj fog sikerülni 100%.
Úgy tudom, cickafark teát csak a peteérés elõtt szabad inni, illetve a peteérésig, utána meg palástfüvet a beágyazódás elõsegítése miatt.
tudom, hogy nem könnyû nem türelmetlennek , lenni, de ha olvasod ezt az oldalt, akkor láthatod, hogy van akiknek évek óta nem jön össze... bocsi, de a 4-5 hónap az semmi.
A kérdező hozzászólása: Én sem szedtem gyógyszert, volt ovuteszt is. Délután csináltam Gabrielt és maxipozitívat soha nem sikerült teszteltem, tojásfehérjeszerû folyásom szokott lenni, bár elõzõ hónapban egy hét késéssel jött meg, szerintem a cickafark tea miatt, merthogy ittam. Most nem ittam, most normálisan jött meg. Dehogy miért??? Nem kellett volna:::) )
A peteérésedet egyrészt , egállapíthatod hõ és folyás alapján de az a biztos, ha ovu tesztet veszel.Én is azért vettem, mert kételkedtem benne, h van-e pedig mindig pontosan a mensim és sosem szedtem gyógyszert.Aztán kipróbáltam a tesztet, az bizony egyértelmûen pozitív volt, a többi is stimmelt, együtt is voltunk, mégse sikerült.Szerintem vegyél tesztet, abból megtudod, mi a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Én még nem voltam "reklamálni" a dokinál, de úgy látom, el kell mennem. Lehet, hogy nincs peteérésem? Pedig tök normális a menstruációm... MIóta próbálkozunk erõsebb mint eddig, néha foszlányos is...
Szia4 Tudom hogy nehéz, de türelem. Nekünk is 3 hónap alatt jött össze, akkor egy örökkévalóságnak éreztem, most azt gondolom, szerencsések vagyunk, hogy ilyen gyorsan... A férjem 31, én 30 éves vagyok, tehát közel hozzátok. A mi korunkban 1 év próbálkozás után tekintik csak "Orvosi esetnek". Addigra meg valószínû boldog kismama leszel te is! Sok sikert!
1-másfél év sikertelen próbálkozás után már tényleg orvoshoz kell fordulni!nekünk már 2 éve nem sikerül!A nõgyogyász engem elküdött hormonvizsgálatra(nálam minden rendben)a férjemet pedig sperma vizsgálatra(és láss csodát nála van a baj sajnos!!)fontos a kivizsgálás, de ennyi idõ után még nem hiszem foglalkoznak a dologgal!De én szurkolok nektek!

Mit tennétek, ha 4-5 helybeli "roma" el akart vinni K. nak, de sikerült megúsznotok és most az összes teljesen rátok áll, mert nem hagyja őket nyugodni a dolog (félnek h el mész a rendőrségre) és bújkálnotok kell, mert figyelnek?

Legjobb válasz: Elõször is, hogy kerültél ilyen bizalmas viszonyba ezekkel a romákkal? Nem hiszem hogy csak úgy kipécéztek maguknak. Megoldás: Én biztos elköltöznék jó messzire, ha feljelenteni nem merném õket.

Elõször is, hogy kerültél ilyen bizalmas viszonyba ezekkel a romákkal? Nem hiszem hogy csak úgy kipécéztek maguknak. Megoldás: Én biztos elköltöznék jó messzire, ha feljelenteni nem merném õket.
A kérdező hozzászólása: NEM TEHETEM MEG H ELKÖLTÖZZEK..EZ PEDIG ÍGY VOLT KIPÉCÉZTEK:( CSAK PÁR SZÓ VOLT A KONTAKTUS
feljelentettem volna õket.
Ha nem bántanak akkor semmit se csinálj. Kerüld el õket jó messzire.
A kérdező hozzászólása: Feljelentés nem oké mivel a rendõrség sem tesz "ellenük" ; Az hogy elkerülöm meg megy kb. addig amíg el nem kapnak??? Mert ha valamit elterveznek szerintem nem nagyon nyugszanak amíg végre nem hajtják, nem bírják el viselni ha valami nem úgy van ahogy õk akarják!!
Ha elkapnak, mondd nekik, hogy ügyvédi letétbe helyeztél egy levelet, és ha veled bármi is történik, felnyitják a levelet és ott van leírva, kikek kell keresniük.
Számomra családom és persze a saját biztonságom a legfontosabb dolog a világon. Megkérdezhetem, hogy miért nem teheted meg hogy elköltözz? Mi az ami fontosabb a saját biztonságodnál? Mi az amit ne tudnál magaddal vinni, az új otthonodba?
Miért nem mész el prostinak ? jól keresel vele, ha szerencséd van élvezed is. én ha csaj lennék megfontolnám. bár a "romák" nem lehetnének stricik. a prostitulció legális, de a lányok futtatása már illegális tevékenység. Ami törvényileg le van fektetve, hogy a lányok az autópálya mentén nem állhatnak, meg van határozva hogy kissebb településeknél lakott területtõl számított 500 méteren kívül lehet állni az út szélén bájologni, Nagyobb települések esetében pedig kijelölnek "türelmi zónákat" Törvénybe van iktatva a kéjjelgés reklámozási módja is, tehát stricinek lenni már nem túl legális, a csaj saját magát áruhatja, azomban rajta kívüli személy nem fojtathat reklámtevékenységet, nem futtathatja a lányokat. Kivételt képez az internet, ha valaki igényes csajt akar az interneten rengeteg apróhirdetés van. Teljesen legális dolog, azonban a monogám begyepesedett konzervatív társadalom óckodik ettõl a fajta szolgáltatásól. Sokan elítélik. de sokan ûzik. Magyarországon a 30 év feletti férfiak 30-40%-a kipróbálta már prostituálttal, rengeteg olyan férfi van aki a szüzességét így vesztette el. Erre a "szolgáltatásra" nagy igény van, fõleg az emancipáció óta, és a nõk egyenjogúságának fennhangoztatása óta. Ha vállalod a szakmát készülj fel bizarr kérésekre, speciel análszexet azt egyik prosti se vállalja be, de van sok láb és harisnyamániás, de egy kuncsafton akár 5-10-15ezret is kereshetsz. A másik gond lehet a Droghasználat. hogy a lányok télen lenge cuccban is bírják a hideget a "romák" drogokkal tömik, így ha nagyon rád akarják tukmálni akkor névtelen feljelentést tehetsz drog tevékenységért ellenük.

Ha minden pé után 4-5 már elkezdődik a mellfeszülés akkor abból már tudhatom hogy nem sikerült?

10 hónapja próbálkozunk

Legjobb válasz: szia! nem hiszem! ere nem nagyon lehet adni! mellfeszülés nekem is volt, pedig akkor még nem tudtam h terhes vagyok!szoval szoritok!!!!!!

szia! nem hiszem! ere nem nagyon lehet adni! mellfeszülés nekem is volt, pedig akkor még nem tudtam h terhes vagyok!szoval szoritok!!!!!!
szia! Nekem is mindig fájt a mellem mensi elõtt. De amikor sikerült teherbeesnem ez a fájdalom erõsebb volt.

Mi 8 hónapja próbálkozunk. Távházasságban élünk egyelőre, tehát a "kétnaponta legyünk együtt" nem megoldható, ugyanakkor már 4-5 olyan alkalom is volt, amikor ovulációs időben sikerült együtt lennünk. Ha peteéréskor nem jön össze akkor mikor?

Legjobb válasz: Szia, mi is augusztustól próbálkozunk, és én is figyelem a peteérést, hogy olyankor mindenképpen együtt legyünk. Igaz, mi nem távházasságban élünk. Egy hete voltam nõgyógyásznál, õ azt mondta, hogy 12 hónap után végeznek alapos kivizsgálást. Lényeg a lényeg, az ember nem gép: van akinek egy hónap után összejön a bébi, más esetleg többet vár rá, de egyelõre ne keseredj el, aztán ha egy évig nem sikerül megfogannia, menj el orvoshoz!

Szia, mi is augusztustól próbálkozunk, és én is figyelem a peteérést, hogy olyankor mindenképpen együtt legyünk. Igaz, mi nem távházasságban élünk. Egy hete voltam nõgyógyásznál, õ azt mondta, hogy 12 hónap után végeznek alapos kivizsgálást. Lényeg a lényeg, az ember nem gép: van akinek egy hónap után összejön a bébi, más esetleg többet vár rá, de egyelõre ne keseredj el, aztán ha egy évig nem sikerül megfogannia, menj el orvoshoz!
A kérdező hozzászólása: Igazad van.Nincs bennem még mindent ennnek alárendelõ görcs, csak nem értem.. Kivizsgálás még nem volt nálunk sem, annyi történt hogy a párom elment egy spermavizsgálatra, mert õ 40en túli, doki azt mondta ilyenkor célszerû (mondjuk neki már vannak gyerekei az elõzõ házasságából, tehát valszleg nincs gond)
Szedtél elõtte fogigátlót? Én igen, talán az kavart be... Igaz az ovulációs teszt szerint van pé-m. Az én párom is 40-en túli, és neki is van már korábbi házasságából gyereke :) Szorítok neked!
A kérdező hozzászólása: NEm, nem szedtem gátlót, ugyhogy ilyesmi elvileg nem kavarhat be.Gondoltam pszichés okokra is a távkapcs miatt, hogy talán az is gátolja. De végülis vizsgálatok nélkül ezt sem lehet biztosan tudni. drukkolok én is Nektek! (milyen kicsi a világ, hogy ilyen hasonszõrû állapotban vagyunk:-) )

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!