Találatok a következő kifejezésre: Ha 4-5 nem (260 db)

Babámnak 3 napja hasmenése van, nem fog kiszáradni ha 4-5 dl folyadékot iszik naponta? 1 éves

elkapott egy csunya lázzal ,hasmenéssel járo virust és még a foga is jön 2-? is,nem szárad ki ugye ha iszik?

Legjobb válasz: napont 4-5 hasmenés van és a kis feneke már elevenre van kicsipve,hiába kenem meg szellöztetem a kis fenekét már akkor is sir ha csak tisztába teszem mert annyira fáj neki.

A kérdező hozzászólása: napont 4-5 hasmenés van és a kis feneke már elevenre van kicsipve, hiába kenem meg szellöztetem a kis fenekét már akkor is sir ha csak tisztába teszem mert annyira fáj neki.
Bocsi de a 4-5 dl. folyadék a szopikon kivül van, vagy tápszeren ami még 2*250 ml.Az ugy nem kevés, de másképpen igen.A dokival irass popsi krémet ami pár forint, gyogyszertári keverés. Nekünk a mult héten segitett, a lányom állva fürdött anyira fájt a feneke, popsi törlövel is alig tudtam letörölni mert orditott.Már mindennel kentem és ez a krém segitett.13 hónapos baba.
Gyógyszertárban lehet recept nélkül kapni a Hipp200 nevû sárgarépa-risz italt. nekünk mindig ezt ajánlja a doki, ha hasmenés van. Ez pótolja az ásványi anyagokat és meg is fogja a hasat. Valamint a Normaflore probiotikum helyreállítja a bélflórát. Ezt vízbe kell tenni, nem gyógyszer.A 4-5 deci nagyon kevés egy évesen!
a kicsípett popsira nekünk bevált az aloe vera firs-je, de ajánlják a sudo krémet vagy a neogranormont is.
nem is fogsz
nálam a fifa 10 pont kimaradt a 09el egyetemben. de én pl a 11ben kezdtem egy szezont játékosként az angol 3.ad osztályban, 1 év múlva eligazoltam a birminghambe, még egy év múlva már ajánlatot tett a játékosomért a MU, arsenal, real stb. szóval valszeg inkább nem elég jó a játékosod. nem túl jók a statjaid vagy nem tom...
A kérdező hozzászólása: Nem tudom pedig eleg jol jatszottam meg meg golkiraly is voltam mind az 5 evbe.....

Mit tennétek, ha 4-5 helybeli "roma" el akart vinni K. nak, de sikerült megúsznotok és most az összes teljesen rátok áll, mert nem hagyja őket nyugodni a dolog (félnek h el mész a rendőrségre) és bújkálnotok kell, mert figyelnek?

Legjobb válasz: Elõször is, hogy kerültél ilyen bizalmas viszonyba ezekkel a romákkal? Nem hiszem hogy csak úgy kipécéztek maguknak. Megoldás: Én biztos elköltöznék jó messzire, ha feljelenteni nem merném õket.

Elõször is, hogy kerültél ilyen bizalmas viszonyba ezekkel a romákkal? Nem hiszem hogy csak úgy kipécéztek maguknak. Megoldás: Én biztos elköltöznék jó messzire, ha feljelenteni nem merném õket.
A kérdező hozzászólása: NEM TEHETEM MEG H ELKÖLTÖZZEK..EZ PEDIG ÍGY VOLT KIPÉCÉZTEK:( CSAK PÁR SZÓ VOLT A KONTAKTUS
feljelentettem volna õket.
Ha nem bántanak akkor semmit se csinálj. Kerüld el õket jó messzire.
A kérdező hozzászólása: Feljelentés nem oké mivel a rendõrség sem tesz "ellenük" ; Az hogy elkerülöm meg megy kb. addig amíg el nem kapnak??? Mert ha valamit elterveznek szerintem nem nagyon nyugszanak amíg végre nem hajtják, nem bírják el viselni ha valami nem úgy van ahogy õk akarják!!
Ha elkapnak, mondd nekik, hogy ügyvédi letétbe helyeztél egy levelet, és ha veled bármi is történik, felnyitják a levelet és ott van leírva, kikek kell keresniük.
Számomra családom és persze a saját biztonságom a legfontosabb dolog a világon. Megkérdezhetem, hogy miért nem teheted meg hogy elköltözz? Mi az ami fontosabb a saját biztonságodnál? Mi az amit ne tudnál magaddal vinni, az új otthonodba?
Miért nem mész el prostinak ? jól keresel vele, ha szerencséd van élvezed is. én ha csaj lennék megfontolnám. bár a "romák" nem lehetnének stricik. a prostitulció legális, de a lányok futtatása már illegális tevékenység. Ami törvényileg le van fektetve, hogy a lányok az autópálya mentén nem állhatnak, meg van határozva hogy kissebb településeknél lakott területtõl számított 500 méteren kívül lehet állni az út szélén bájologni, Nagyobb települések esetében pedig kijelölnek "türelmi zónákat" Törvénybe van iktatva a kéjjelgés reklámozási módja is, tehát stricinek lenni már nem túl legális, a csaj saját magát áruhatja, azomban rajta kívüli személy nem fojtathat reklámtevékenységet, nem futtathatja a lányokat. Kivételt képez az internet, ha valaki igényes csajt akar az interneten rengeteg apróhirdetés van. Teljesen legális dolog, azonban a monogám begyepesedett konzervatív társadalom óckodik ettõl a fajta szolgáltatásól. Sokan elítélik. de sokan ûzik. Magyarországon a 30 év feletti férfiak 30-40%-a kipróbálta már prostituálttal, rengeteg olyan férfi van aki a szüzességét így vesztette el. Erre a "szolgáltatásra" nagy igény van, fõleg az emancipáció óta, és a nõk egyenjogúságának fennhangoztatása óta. Ha vállalod a szakmát készülj fel bizarr kérésekre, speciel análszexet azt egyik prosti se vállalja be, de van sok láb és harisnyamániás, de egy kuncsafton akár 5-10-15ezret is kereshetsz. A másik gond lehet a Droghasználat. hogy a lányok télen lenge cuccban is bírják a hideget a "romák" drogokkal tömik, így ha nagyon rád akarják tukmálni akkor névtelen feljelentést tehetsz drog tevékenységért ellenük.

Ha 4-5 hónapja nem sikerült még teherbeesnem, akkor valami bajom lehet? Mit tud ilyenkor tenni a nőgyógyász? Miért nem sikerült, teljesen normális 29 éves házaspár vagyunk?

Legjobb válasz: Mi ugyanebben a cipõben járunk,van peteérésem,egészségesek vagyunk,mégsem sikerül.Van peteérésed?Ha igen,akkor türelem,bár tudom,nem könnyû.A doki sem tud sokat tenni,ha minden oké veletek.

Mi ugyanebben a cipõben járunk, van peteérésem, egészségesek vagyunk, mégsem sikerül.Van peteérésed?Ha igen, akkor türelem, bár tudom, nem könnyû.A doki sem tud sokat tenni, ha minden oké veletek.
Szia! Nekünk (a férjem 27, én 22) 14-16 hónap után jött össze! És mivel 22 vagyok, az orvosom nem is nagyon akart a problémával foglalkozni! Aztán egy év után erõlködtem egy kicsit, és mondta, hogy 2008 január, kivizsgálás! Mire mentem volna, bekopogott a picurunk! Nekem is mindeki az mondta, türelem ne aggódjak minden rendben, és majd akkor jön ha nem is akarjátok igazán! Meg érzi, hogy mikor kell jönnie stb..... De hát persze, hogy foglalkoztat! Mindenképp nézesd meg magad, max. ad még idõt nektek az orvos. De azért egy év próba után kopogtass újra :) Sok-sok sikert!!! :)
Szia! Mi 8 hónapja probalkozunk és persze mindenki azt mondja ez még semmi! :-) Lehet, én azért elmentem dokihoz, elmondta hogy elõször a férjemet kell megnézni, az egyszerû - a sperma mozgását, aktivitását. Ha minden oké, jöhet a nõ. Engem hormonvizsgálatra küldtek, 6 hormont vizsgálnak ill- pajzsmirigyet. Utána javasolni fogják (ha minden oké), hogy csináltass petevezeték átjárhatósági vizsgálatot..Nos..Én egyelõre ilyesmire még nem vagyok felkészülve, rettegek tõle. A vérvizsgálatnál megállok, majd lesz vhogy. Fõ a pozitiv hozzáállás és a hit abban, hogy igenis neked is, nekem is lehet. Én 35 éves vagyok :-)
Szia mink 2007 februárjában akartunk másik babát, és csak szeptemberben lettem terhes.Szerintem majd akkor fog sikerülni mikkor nem fogod annyira akkarni.Én is így voltam, mikkor már sikerült volna jó munkahelyet találnom, pont nem mehettem mert terhes lettem.Én is várakoztam rá 7 hónapot.Ne félj fog sikerülni 100%.
Úgy tudom, cickafark teát csak a peteérés elõtt szabad inni, illetve a peteérésig, utána meg palástfüvet a beágyazódás elõsegítése miatt.
tudom, hogy nem könnyû nem türelmetlennek , lenni, de ha olvasod ezt az oldalt, akkor láthatod, hogy van akiknek évek óta nem jön össze... bocsi, de a 4-5 hónap az semmi.
A kérdező hozzászólása: Én sem szedtem gyógyszert, volt ovuteszt is. Délután csináltam Gabrielt és maxipozitívat soha nem sikerült teszteltem, tojásfehérjeszerû folyásom szokott lenni, bár elõzõ hónapban egy hét késéssel jött meg, szerintem a cickafark tea miatt, merthogy ittam. Most nem ittam, most normálisan jött meg. Dehogy miért??? Nem kellett volna:::) )
A peteérésedet egyrészt , egállapíthatod hõ és folyás alapján de az a biztos, ha ovu tesztet veszel.Én is azért vettem, mert kételkedtem benne, h van-e pedig mindig pontosan a mensim és sosem szedtem gyógyszert.Aztán kipróbáltam a tesztet, az bizony egyértelmûen pozitív volt, a többi is stimmelt, együtt is voltunk, mégse sikerült.Szerintem vegyél tesztet, abból megtudod, mi a helyzet.
A kérdező hozzászólása: Én még nem voltam "reklamálni" a dokinál, de úgy látom, el kell mennem. Lehet, hogy nincs peteérésem? Pedig tök normális a menstruációm... MIóta próbálkozunk erõsebb mint eddig, néha foszlányos is...
Szia4 Tudom hogy nehéz, de türelem. Nekünk is 3 hónap alatt jött össze, akkor egy örökkévalóságnak éreztem, most azt gondolom, szerencsések vagyunk, hogy ilyen gyorsan... A férjem 31, én 30 éves vagyok, tehát közel hozzátok. A mi korunkban 1 év próbálkozás után tekintik csak "Orvosi esetnek". Addigra meg valószínû boldog kismama leszel te is! Sok sikert!
1-másfél év sikertelen próbálkozás után már tényleg orvoshoz kell fordulni!nekünk már 2 éve nem sikerül!A nõgyogyász engem elküdött hormonvizsgálatra(nálam minden rendben)a férjemet pedig sperma vizsgálatra(és láss csodát nála van a baj sajnos!!)fontos a kivizsgálás, de ennyi idõ után még nem hiszem foglalkoznak a dologgal!De én szurkolok nektek!
Igen szerintem ez ertheto en is igy voltam

Fiúk, ha 4-5. randin vagytok túl egy lánnyal, már csók is volt sokszor, de még nem jártok, mi az ami miatt eldöntitek, hogy igenis õt szeretném barátnõmnek?

Tudom,egyéntõl függ,de érdekelne,lehetõleg normális válaszokat légyszi,fontos lenne.

Legjobb válasz: Annyira hidegen hagy, mint amilyen mostani idõjárás.

Annyira hidegen hagy, mint amilyen mostani idõjárás.
A kérdező hozzászólása: Akkor minek írsz kommentet?
Mert jólesik. :)
Szeretünk biztosak lenni a dolgunkban. Te is teszel utalásokat, hogy szívesen járnál vele? Ha nem teszel, akkor megvan a lehetõség, hogy nem lesz belõle semmi, mert kétli, hogy te is szereted, pedig nagyon jó esélyeitek vannak. Nem gáz ha te teszed meg az elsõ lépést, minden fiúnak jólesik :)
hát nem tudom, ha már több csók is volt, akkor nem lehet, hogy õ már úgy tekinti, hogy jártok?? Van ilyen. Valahogy hozd fel a témát mindenképp! 21 l
Szeretem/nemszeretem. Ha szeretem akkor járunk. Ha nem szeretem de megdugnám, ráhajtok és megdugom. Aztán ha jó volt próbálom megtartani szexbarátnõnek, ha nem akkor off és én vagyok a köcsög. :) Ilyen egyszerû.

Ti is vagytok úgy, h ha 4-5 napig nem veritek ki, akkor majd meg õrültök? Vagy ez csak nálam van így?

Legjobb válasz: szerintem mindenkinél így van.multkor annyira kanos voltam hogy kivertem a suli wc-jében :SS

szerintem mindenkinél így van.multkor annyira kanos voltam hogy kivertem a suli wc-jében :SS
sõt, 2 nap után!
Ezt hívják függõségnek.
Ja és egyébként még szûz vagyok.
Én is így vagyok. Egyszerûen ha nem foglal le valamilyen tevékenység pl.házi feladat, számítógépezés stb. akkor muszáj hogy kiverjem magamnak. Ha pedig 4-5 napig nem verem ki akkor ez a vágy még erõteljesebb és ha egyedül vagyok nem bírom ki hogy ne nyúljak magamhoz.
Aaaz igen :D Hát én lány vagyok de kb 3-4 hét után vagyok csak így.
Nem õrülök meg, mert nem vagyok állat, aki képtelen uralkodni magán. Na jó, néha... :D
Én mindennap verrem mert muszály nem tom miért még nem sexeltem de már nagyon akkarok! 16/F
Sose próbáltam még...
A kérdező hozzászólása: nem 16 vagyok, hanem 18, és nincs barátnõ, úgy értettem h "majd meg õrülök" h nehezen bírom, de miért egészségtelen?van, aki naponta többször csinálja és idõsebb, mint én
Kivéve persza, ha kb. 16 vagy. Akkor normális.
Öm... nem. Így belegondolva nem. Ha te 4-5 nap után meg vagy õrülve, azért az már kívül esik az egészségesen.
nem
:3
Ezekszerint nem vagyok egyedül én nekem ez mindennapos! kicsit idegesít de ez van. 16 vagyok és fiú majd talán ha lánnyal leszek végre akkor ezt kinövöm. ebben bízom!
egyszerre csak 1 max 3 gombot kell lenyomni
A kérdező hozzászólása: ha egy játékban le kell nyomni 4-et is egyszerre akkor mit csinálsz? xD
Hívni kel egy ismerõs polipot. :) Amúgy változó, hogy melyik játék fogad el több nyomvatartott gombot.
Anti ghost technologiával készült billentyûzetek tudnak 3-nál több gombot kezelni egyszerre.
verje ki azzal a kezével amelyik nincs eltörve
Szerintem segíts neki, de ne csak verd, szopd is le! Valójában erre vágyik, csak nem merte megmondani.
Szegény... mindkét keze el van törve... :/ Remélem, hamar felépül! Jobbulást kívánok neki!
Nem értem, a másik keze hol van? A barátod meleg, és ha te megteszed neki, akkor benned is megvan a hajlam, vagy nem csak az!
Másik keze nincs? Ki eteti, törli a seggét, fürdeti? Vagy kamu vagy homár. Ha kivered, akkor te is.
Nagyon remélem, hogy ez kamu. Ha nem, akkor: gáz, te meg balek vagy. Nem igaz, hogy nem tudja másképp megoldani, meg tudná. Plusz arra sincs garancia, hogy egyáltalán ki tudnád verni neki, sokszor a barátnõ se tudja, ha a fiú hozzászokott a saját ritmusához, sebességéhez, technikájához. Õ biztos nem heteró, ha bármilyen körülmények között arra vágyik, hogy egy másik férfi elégítse ki. Ami rendben van, csak akkor keresgéljen a melegek közt. Bár ha benned egyáltalán fölmerül, hogy ezt megtedd neki, akkor el kéne gondolkodni rajta, hogy nem vagy-e te is az. Bár ismétlem, ez szerintem kamu, mert aki amiatt aggódik, hogy az ilyesmi "bu.Is", az sikítva menekül egy ilyen ötlet hallatán.
Ki fogja bírni. Majd éjjel ürít a szervezete a gatyájába, ha már nagyon szüksége lesz rá, és nem bírja visszatartani.
barátnõje sincs mostanában tehát kéne a segged is...
Ezen behaltam most! :DDDDDD
Szerintem tedd meg neki, ha legjobb barátja vagy akkor meg fõleg! :) 24/F
Szerintem nyugodtan verd ki neki, de jobb, ha [email protected] :DDDDD
ha megfordult a fejedben hogy igen, plane ha tolunk kersz megoldast akkor igen a barikad masik oldalan allsz baratom :)
Gáz is bu*is is. De a másik keze hiányzik vagy mi?
kamu, de azért jó volt
csapd ki neki. vagy sz-pd le...
jaja. utcsónak igaza van :P én csaj vok, de legjobb bnõmnek megtenném

Baj, ha 4, 5 hónapos babám éjjel nem eszik?

Napközben megvan az ötszöri evés, alkalmanként 200 ml-t eszik meg. Most 6,2 kg, szépen fejl?dik, de most kicsit elbizonytalanodtam. Este 8-kor eszik utoljára, aztán reggel ötkor kel, és akkor eszik

Legjobb válasz: ez jó!!!

ez jó!!!
Dehogy baj! Ha éhes lenne felébredne .Az én kisfiam sem evett. Viszont 2 hete visszaszokott rá... :(
Kislányom 8 hetes kora óta átalussza az éjszakát, ez akkor azt jelentette, hogy este 9tõl, reggel 4ig, ez mindig tolódott egyre kijjebb, ott állt meg, hogy este 9tõl, reggel 8, fél 9ig alszik. Amúgy a súlygyarapodása is rendben volt mindig, havonta fél vagy egy kilókat hízik.
Miért lenne baj? Kisfiam 3.5 hónapos korától átalussza az éjszakát. Akkoriban este 10 körül szopizott utoljára, utána pedig reggel 6-7 körül. Egész éjjel fel sem ébredt. Hidd el, ha éhes lenne, felébredne és követelné az adagját! :) Ne aggódj!
Én azt olvastam, hogy 4 hónapos kortól már nincs szüksége az éjszakai evésre. Ha mégis felkel, akkor azt inkább csak megszokásból. Szerencsés vagy.
Az enyém már 5 hetesen sem evett este 10-tõl reggel 7-ig és ugyanúgy hízott, mint a többiek.
ha nem anyatejes akkor már sürü pépet is lehet adni éjszakára hogy reggelig szundi...
A kérdező hozzászólása: Köszi Nektek, elsõ babám és a környezetemben sincs kismama, úgyhogy egy-egy ilyen "beszólás" baromira el tud bizonytalanítani. :)
A kérdező hozzászólása: eddig én is úgy gondoltam, hogy minden oké, de ma találkoztam egy ismerõsömmel, aki azt mondta, hogy neki még éjjel is kellene ennie. De nekem nincs szívem felkelteni éjszaka. :)
olyan vicces vagy !! felébreszteni!?

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!