Találatok a következő kifejezésre: Ha 4 mensi előtt még semmi (2 db)

Ha 4 nappal mensi előtt még semmi tünetem sincs ami babára utalhatna, azért lehetek terhes?

Peteéréskor (is) együtt voltunk ami 23.-án volt h? szerint, még 4 napom van mensiig, de semmi mellfeszülés, hasszurka, haspuffadás sincs, lehetek ett?l még terhes?

Legjobb válasz: Hogyne lehetnél :))) A terhesség elsõ tünete a mensi elmaradása, addig még találatni is kár. Ne görcsölj (tudom, könnyû mondani, én is szoktam...), vagy leglábbis próbálj ne erre gondolni, és meglátod, sikerül! Nagyon szorítok neked!

Hogyne lehetnél :) )) A terhesség elsõ tünete a mensi elmaradása, addig még találatni is kár. Ne görcsölj (tudom, könnyû mondani, én is szoktam...), vagy leglábbis próbálj ne erre gondolni, és meglátod, sikerül! Nagyon szorítok neked!
szia, nekem is 4-5 napom van a mensimig....hát nekem sincs tünetem....csak a cicifájás...az meg nekem mindíg van pé után a mensiig..Nem tom sikerült e most...de akár hol nézem-számolom a dolgokat jól idõzítettük...

Jó jel babavárás szempontjából ha mensi előtt 4 nappal még nincsen semmi folyás?

Ilyenkor már elég b?, kicsit tojásfehérjés, vizes folyásom szokott lenni, holnap estét?l meg már vércsík is megjelenik a nyákban!

Legjobb válasz: Ha eltérést tapasztalsz a megszokottól, akkor jó jel, lehet baba is.

Ha eltérést tapasztalsz a megszokottól, akkor jó jel, lehet baba is.
Egyet értek az elõttem szólóval. Ha eltérnek a tüneteid az eddig megszokottól - plusz még jön hozzá egy pár új - akkor lehet baba. Ugyanakkor nekem nem voltak ilyen tüneteim. Bõvebb hüvelyváladékot is csak a terhességem vége felé tapasztaltam.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!