Találatok a következő kifejezésre: Ha 4 mensi (72 db)

Mennyi az esély a terhességre, ha a mensi elmúlása utáni 3. vagy 4. napon volt az aktus?

Köszi elõre is!

Legjobb válasz: A mensi elmúlása utáni 3. vagy 4. nap, az a ciklus 9. napja körül van. Az én kisfiam 6. napon fogant. De a spermiumok 5 napig életképesek. Tehát simán lehetséges.

A mensi elmúlása utáni 3. vagy 4. nap, az a ciklus 9. napja körül van. Az én kisfiam 6. napon fogant. De a spermiumok 5 napig életképesek. Tehát simán lehetséges.
A kérdező hozzászólása: Értem. Sajnos nálam az a helyzet, hogy nem szeretnék babát, csupán kiszakadt az óvszer. Utána gyorsan próbáltam kimosni magam , de tudjuk, az mennyit ér...
Hát, nem bíztatlak. 72 órás tabi?
A kérdező hozzászólása: A falu egyetlen patikájában nem tudtam beszerezni. Errõl is külön tudnék mesélni elég sokat, de nem ez a lényeg. Azért még nem tuti, hogy terhes vagyok, ugye? 5 napja történt az aktus, és tegnap reggelre herpeszem lett, ami sosem volt. Itt olvastam, hogy akár a terhességet is jelezheti :( Annyira ideges vagyok, de még hiába tesztelnék... :(
Nem, persze, hogy nem tuti. De jó esélye van. Reméljük a legjobbakat. Most már mást nem tudsz tenni, mint várni. Drukkolok, hogy ne jöjjön be a 9. nap!
A kérdező hozzászólása: Nagyon szépen köszönöm! :(
A falu egyetlen patikájában nem tudtam beszerezni..... Ha már megpróbáltad beszerezni akkor minden bizonnyal volt recepted (igen ez vény köteles) és ebben az esetben a nõgyógyásznál is jártál (õ írja fel) de ha már ott jártál nem is értem miért nem kérdeztél rá erre?! Vagy esetleg azért annyira nem érdekelt a dolog, hogy felírass ilyet mert úgy, hogy majd azért mert itt azt írják nem lesz baba?
A kérdező hozzászólása: Nem voltam nõgyógyásznál, kiadták volna vény nélkül is.
A kérdező hozzászólása: Ma megjött! Tudom, hogy ez még nem jelent semmit, és ugyanúgy kell majd tesztelnem, de boldog vagyok :D Mensi elmúlása után teszteljek gondolom, ugye?

Ha 4 nappal mensi előtt még semmi tünetem sincs ami babára utalhatna, azért lehetek terhes?

Peteéréskor (is) együtt voltunk ami 23.-án volt h? szerint, még 4 napom van mensiig, de semmi mellfeszülés, hasszurka, haspuffadás sincs, lehetek ett?l még terhes?

Legjobb válasz: Hogyne lehetnél :))) A terhesség elsõ tünete a mensi elmaradása, addig még találatni is kár. Ne görcsölj (tudom, könnyû mondani, én is szoktam...), vagy leglábbis próbálj ne erre gondolni, és meglátod, sikerül! Nagyon szorítok neked!

Hogyne lehetnél :) )) A terhesség elsõ tünete a mensi elmaradása, addig még találatni is kár. Ne görcsölj (tudom, könnyû mondani, én is szoktam...), vagy leglábbis próbálj ne erre gondolni, és meglátod, sikerül! Nagyon szorítok neked!
szia, nekem is 4-5 napom van a mensimig....hát nekem sincs tünetem....csak a cicifájás...az meg nekem mindíg van pé után a mensiig..Nem tom sikerült e most...de akár hol nézem-számolom a dolgokat jól idõzítettük...

Az jó jel, ha a mensi előtt 4 nappal jobban felment a hőm (37, 0), pedig már a peteérést követően is magasabb lett (36, 7), csak most még jobban? Peteérés előtt pedig 36, 3-4 volt. Baba lehet?

Legjobb válasz: ha magasbb a höd a szokásosnál akkor ugorjatok egymásnak már ha szeretnél babát!mert ha magasabb a höd a szokásosnál akkor pete érésed van!tehát készen állsz a baba gyrtásra!

ha magasbb a höd a szokásosnál akkor ugorjatok egymásnak már ha szeretnél babát!mert ha magasabb a höd a szokásosnál akkor pete érésed van!tehát készen állsz a baba gyrtásra!
Szia! A peteérés után mindig felmegy a hõ és ott is marad a köv. mensiig. Ha a mensid elmarad és a hõmérsékleted nem esik le, akkor van esély, hogy baba. És vitatkoznék az elsõ hozzászoloval, mert a peteérés a legalacsonyabb hõmérsékletû napon következik be.
hát ebbe nem lennék olyan biztos!aztán végülis én se tudhatok mindent nekem ezt vizsgálaton mondta a nögyogyász meg egy másik csaj is aki igy lett terhes 2szer is!attol függetlenül lehet hogy én tévedek!
A kérdező hozzászólása: Figyu! Peteérés már volt két hete (egyébként igen pé-kor hõleesés és utána megy föl!). Utána felment szépen a hõ...aztán két napja még jobban felment. Szóval újra megemelkedett, de közben nem ment vissza. Nem stagnál, hanem újabb "hõemelkedési fázisban" vagyok.
A kérdező hozzászólása: bocs, ha bénán írom...a pé-utáni magas még magasabb lett

Ha 4 nappal a nem várt mensi előtt negatív a teszt már nincs remény?

Nagyon el vagyok keseredve kérlek írjatok véleményeket.

Legjobb válasz: Még korán teszteltél, kevés még a HCG. A nem várt napján érdemes leghamarabb tesztelni vagy késõbb. (Az igaz, hogy nekem pozitív lett 4 nappal elõtt ClearBlueval, de akkor sem biztos, hogy mindenkinek kimutatná ilyenkor.) Úgyhogy ne legyél elkeseredve, várd meg a menzi napját és akkor tesztelj. Remélem, pozitív lesz.

Még korán teszteltél, kevés még a HCG. A nem várt napján érdemes leghamarabb tesztelni vagy késõbb. (Az igaz, hogy nekem pozitív lett 4 nappal elõtt ClearBlueval, de akkor sem biztos, hogy mindenkinek kimutatná ilyenkor.) Úgyhogy ne legyél elkeseredve, várd meg a menzi napját és akkor tesztelj. Remélem, pozitív lesz.
Szerintem is túl korán teszteltél. Valakinek csak a nem várt után pár nappal mutatja ki a teszt!

Ha 4 napja késik a mensim lehetséges hogy terhes vagyok? .

szombaton kellett volna megjönnie de még ma se sehol semmi. eddig mindíg pontosan jött meg. nagyon aggódok, lehet más miatt késik? kérlek segítsetek, 17 éves vagyok.

Legjobb válasz: Ha védekezés nelkül szexelsz, akkor a menstruáció kimaradásának leggyakoribb oka a terhesség. Jósnõ, látnok nem vagyok, de egy terhessegi teszt már kimutatja. Vegyél tesztet és pontosan kövesd a használati utasítást.

Simán lehet.Mindenképp csinálj minél elõbb tesztet!!
Persze, hogy lehetsz, sõt, elég nagy esély van rá. Csinálj egy terhességi tesztet.
tesztelj holnap reggel az elsõ vizeletbõl
Ha védekezés nelkül szexelsz, akkor a menstruáció kimaradásának leggyakoribb oka a terhesség. Jósnõ, látnok nem vagyok, de egy terhessegi teszt már kimutatja. Vegyél tesztet és pontosan kövesd a használati utasítást.
Ja, ha a barátoddal védekeztél, akkor nem, nem vagy terhes...
Miért nem inkább én estem teherbe helyetted?
lehet pozitív a teszt és van jobb dolga is szegénynek...
szegény!!!majd ha lesz idõm, sajnálom!én egyedül azt a picit sajnálom:(
szerintem tuti kamu volt!ez mire jó?
Kérdezõ hova tûntél? Vagy ez is csak egy kamukérdés?!
Na mi a helyzet?
na mizujs??? teszteltél?
Ha anyád tesztre nem hajlandó pénzt adni, vagy úgy bármire is, akkor mibõl akarsz gyereket nevelni? Szerinted nem fog kiderülni az elsõ adandó alkalommal, hogy nem a barátodé? Már a legelsõ vérvételen elbukhatsz.
teszteltel? remelhetoleg negativ
ilyenkor gondolkozol?!tudod mit?!mind a ketten megérdemlitek, hogy szülõk legyetek, ha egyszer nem tudtatok védekezni!most ne itt sírj!Remélem, hogy terhes vagy és megszülöd azt a babát mert nem õ tehet a felelõtlenségedért!
Sajnos nem tudsz mit tenni, csak õszinte lenni.... De várd meg a teszt eredményét, hátha csak valami bekavart ebben a nagy melegben.
A kérdező hozzászólása: de ha megmondom neki h nem o az apa akkor elfog hagyni, es azt pedig nem szeretnem hogy apa nelkul noljon fel a pici :(
Nem úgy értettem, hogy sajnálni is kell, de lehet nem az az elsõ dolga, hogy ide írjon.
Nah mivan????
Hihetetlen, hogy ilyeneknek egyszerre összejön a baba, más meg hónapokig/évekig próbálkozik.:( Inkább lett volna annak, aki tényleg vágyik rá, de már mindegy. :(
Anyukád jó fej, én a nyakadat tekertem volna ki :D Ez aztán az életre szóló lecke. Kár, hogy a gyerek fog szívni, akárhogy is alakul és az is nagy kár, hogy egy életen át hazudnod kell majd, vagy a gyereked apa nélkül nõhet fel. Mindenesetre a te mérhetetlen butaságod miatt megkeseríted több ember életét is magad körül... De nyilván nem az én kioktatásom fog téged jobb útra téríteni :) Kívánom, hogy legalább annak a gyereknek meg tudj adni mindent, amit csak kell! Ha kamu a kérdés, akkor még inkább állnak az észrevételeim a butaságodra vonatkozóan :D :D
Anyukád legalább normálisan reagált. A barátod meg érthetõ, ha nem reagál jól, fõleg, hogy megtartod. Így szerintem Te is tudod mi a válasz... Érdekes lenne ha melletted maradna. De akkor is fel a fejjel!! Bár szerintem kamu a kérdés, de mindegy.)))
A kérdező hozzászólása: beszeltem anyaval.. azt mondta hogy semmifelekeppen ne vetessem el. azt mondta hogy segit felnevelni. mar csak azt nem tudom hogy mondjam el a baba apjanak es a baratomnak :/
Mondd el Anyukádnak és szerintem, mondd el a barátodnak is. Annak a srácnak is akitõl van a gyerek. Nem vagy valami fényes helyzetben, de hidd el, hogy ha mindenkivel õszinte vagy akkor jársz a legjobban. Ha az én lányom jönne hozzám ezzel, hogy 17 évesen terhes, én is elõször a megszakításra gondolnék, így elég valószínû, hogy Édesanyád is ezt fogja mondani. Készülj fel a beszélgetésre, és ne csak úgy menj oda, amikor nem tud rád rendesen odafigyelni, vagy ideges. Nem is sejti, hogy mekkora bajban vagy most, így biztosan meg lesz lepõdve. Barátod szerintem szinte biztos, hogy ott fog hagyni, amit sajnos meg kell hagynom megértenék. A másik sráccal azért beszélj, mert ha megtartod akkor a gyerek kérdezni fogja egy idõ után hol van Apa, a gyereknek is és az Apjának is joga van ezt tudni. Ha elveted akkor szerintem ne szólj neki, de a barátodnak mindenképpen, mert ha valami van késõbb nem fogod magadnak megbocsátani, hogy nem szóltál és máshonnan derül ki. Az a legrosszabb... Sok sikert kívánok és gondold meg jól mit csinálsz, mert iszonyatosan fiatal vagy, és még nem biztos, hogy elég érett egy gyerekhez. Egy gyereknek nem elég sajnos az, hogy szeretik minden másra is szüksége van, amit Te még nem tudsz neki megadni feltétlenül, hanem kell hozzá segítség, kérdés ezt mennyire tudod igénybe venni....
Gratulálok!Ha lenne benned egy csöppnyi tartás, és felelõsségérzet, akkor elmondanád az anyukádnak, és a barátodnak is, azt is hogy nem tõle van a gyerek. Nem tudsz hazudni egy életen át!És ne is tedd, mert akkor örökre meggyûlölne mindenki, a gyermeked is!
Kinek van hozzá elég pénze? Mert, hogy neked nem, az biztos. Ha még elmondani sem mered az anyádnak, gondolom mennyire fog ugrálni örömében, hogy még egy kölyköt pénzelnie kell. A pasid meg amúgy is lelépne, ha nem tudná meg, hogy nem is az övé a gyerek. Kész, el van cseszve az életed, gratulálok. Ha van benned egy csöppnyi ész, akkor örökbeadod a gyereket, ha már nem bírtatok felhúzni egy szaros gumit.
A kérdező hozzászólása: fogalmam sincs mi legyen, azt sem tudom anyunak hogy mondjam el, szerintetek hogy kene elmondanom? en meg szeretnem tartani, es van hozza eleg penzunk hogy felneveljuk.
:(
és akkor most mi lesz????
A kérdező hozzászólása: pozitív lett...
Reggel írd meg a teszteredményt!
Szorítok én is, hogy negatív legyen! Amúgy nem fogsz tudni hazudni a barátodnak... se nem fog rá hasonlítani, sõt a vércsoportja is elfog térni esetleg, meg bármely vizsgálat során kiderülhet! Most légy bátor és elõször menj anyukád elé és valld be neki! Utána pedig ha nagy a baj, akkor legyél õszinte a barátoddal is. Ha késõbb megtudja sokkal rosszabbul fogsz járni az biztos...
A kérdező hozzászólása: gyógyszert nem szedhetek a betegsEgem miatt. es nem megcsaltam hanem ugy volt hogy szakitottunk, de aztan ujra osszejottunk.. de ha neki azt mondom ove a baba (ha van)akkor azt nem fogja megtudni hogy nem, ugye?
Ez édes, hogy írod, hogy a barátoddal védekeztél csak akivel szexeltél mostanában azzal nem:) )) Akkor még meg is csaltad a barátod. Jó nagy bajban leszel, ha a teszt pozitív. DE szerintem még mindig lehet, hogy fiatal vagy, és kicsit megzavarodott a ciklusod, de erre van a legkevesebb esély, ha éppen peteéréskor voltatok együtt akkor nagyon bejátszik egy terhesség. Anyukáddal meg legyél õszinte. Õ fog tudni Neked majd tovább segíteni, itt mindenki úgyis azt írja majd, hogy ne vetesd el a babát, kár ide beírni egy kérdést. Viszont Anyukád ismer és tudja a körülményeid, jobban tud segíteni mint itt bárki. Legalábbis, ha olyan szüleid vannak, akik megértik, hogy néha lehet nagyokat is hibázni. De kár aggódni amíg nincs pozitív teszted. Ha meg negatív akkor is nagyon gondolkodj el, hogy bármilyen nemi betegséget is el lehet kapni, ha nincs fix megbízható partnered. Nem szabad akkor sem óvszer nélkül szexelni. Nem beszélve a terhességrõl, ami miatt eleve védekezni kellene, ugyebár. Az is elég ciki, ha barátod el kap valamit, mert te mással voltál, még ha nem is lettél terhes. Párom járt így még mielõtt megismert volna engem volt egy nõje és a csajszi megcsalta összeszedett valamit. Szakítottak és utána fél évre rá is még a Párom járkál ide-oda, mert a csajszi felhívta, hogy elkapott valamit. Már nem tudom mi volt a neve, de ez is gáz... Van más védekezési mód is, de ha más partnerekkel nyomod, akkor a legjobb a gumi és gyógyszer kombináció. Aztán remélem megtalálod azt akit már nem kell megcsalni...
Szerintem meg mondd meg, hogy tesztre kéred. Még mindig jobb azt közölni, hogy "lehet, hogy terhes vagyok", mint azt, hogy "terhes vagyok".
Kérj pénzt valami másra, nem tudom mennyi a legolcsóbb teszt, de szerintem DM-ben, Rossmannban ezer alatt kapsz. Aztán, hogy hogy mondd el neki? Erre a majd a teszt elvégzése után térjünk vissza. Addig meg reménykedj, hogy negatív lesz.
A kérdező hozzászólása: és ha esetleg terhes vagyok, hogy mondjam el anyukámnak? vagy hogy mondjam neki h tesztet akarok?!
4nap késés után már mindenképp kimutatja!!Tesztelj!!
2 hete, most meg késik, pont peteérés elõtt lehetett. Szóval nagyon esélyes a terhesség. A teszt kimutatja.
A kérdező hozzászólása: 2 hete volt hogy gumi nelkul szexeltem, azt már ki tudja mutatni a teszt?
Védekeztetek a barátoddal?
A kérdező hozzászólása: ezt ne tõlem kérdezd.
Hát ilyet véletlenül se hazudj. Nem teheted meg vele, és késõbb te sem tudnál elszámolni a lelkiismereteddel.
A kérdező hozzászólása: miert? es akkor elkene mondanom h hopp nem a tied? akkor apa nelkul lenne. es azt nem akarom
Megtudni, hát ezt így nem lehet megmondani. De ilyet ne csinálj. Ez nem felnõtt emberhez méltó gondolat. Ha késõbb bármi miatt, ne adja Isten, de valamilyen szervátültetés kell, akkor azonnal kiderül. De egyszerû vérvizsgálattal is, ha mondjuk összeférhetetlen a vércsoportjuk. Ilyennel nem szokás játszani. Itt életekrõl van szó. Ha el is hagy még fiatal vagy, megismerhetsz mást, de hazugsággal élni nem jó.
Kíváncsi vagyok a tesztedre!!! írd meg mi lett!! Szorítok h negatív legyen!!!
A kérdező hozzászólása: nem, nem csinaltam tesztet mert anya nem adott pénzt, megkértem barátom h hozzon holnap, szóval hholnap tesztelek
Most is megcsinálhatod, meg reggel is..
Kedves kérdezõ..mizu csináltál tesztet????
Mivel már ennyi ideje késik, már a délutáni teszt is kimutatja, ha terhes vagy! Hazudni pedig nem fogsz tudni, hisz ha megszületik a baba könnyen lebukhatsz, hogy nem az apjára hasonlít.
majd írj mi lett. szia.
Ha már 4 napja késik, akkor most is megcsinálhatod. Már ki fogja mutatni.
A kérdező hozzászólása: a tesztet reggel kell ugye?
Csinálj testet és ird meg az eredményt!!
Egy, soha, semmi nem maradhat titokban. Mindig kiderülnek a hazugságok. Elég, ha csak a fülébe jut, hogy mással voltál, míg szakítottatok. Szerinted nem fog gyanakodni? Csináltat majd egy apasági tesztet, és bukta. Kettõ, soha nem kényszeríthetsz bele ilyen helyzetbe senkit. Nem teheted tönkre más életét önös érdekbõl. Három, ha ez a kettõ indok nem elég, akkor hogy fogsz tükörbe nézni? Mindig válaszd az õszinte utat, mert lehet, hogy elsõre nehéznek tûnik, de késõbb kamatozik.
A kérdező hozzászólása: a barátommal igen de akivel lefeküdtem mostanába nem.

Ma teszem fel az elso Nuvaring gyurut. Elotte meg nem hasznaltam ezt. Mikor kell eltavolitani ha a mensi elso napjan helyezem fel? 3. vagy 4. heten? Csak mert ha 3. akkor ez az uj ciklusom rovidebb lesz. Nem?

Balatonban furodhetek vele majd? Nem kell felni hogy kicsuszik?

Legjobb válasz: tudtommal a harmadik héten. és fürödhetsz vele, és állítólag ki tud csúszni, de elég ritka. viszont a neten elolvashatod a tájékoztatóját, ott a kicsúszós dologról is van szó.

tudtommal a harmadik héten. és fürödhetsz vele, és állítólag ki tud csúszni, de elég ritka. viszont a neten elolvashatod a tájékoztatóját, ott a kicsúszós dologról is van szó.
Én használtam Nuvaringet, egyszer kondizás után elmentem wc-be és a bugyimba volt. Ez kb fél évnyi használat után volt, szóval nem tudom, miért csúszott ki, hiszen megtanultam felhelyezni.

Elfőrdulhat, hogy ha 4 napot késik a mensi a teszt szerint nincs baba, akkor mégis lesz?

Legjobb válasz: Persze! Sok kismamának késõbb mutatja a teszt a pozitívat sok negatív teszt után. Azt javasolják, hogy ha két hétnél többet késik érdemes dokihoz menni. Addig meg tesztelj még egy párszor.

Persze! Sok kismamának késõbb mutatja a teszt a pozitívat sok negatív teszt után. Azt javasolják, hogy ha két hétnél többet késik érdemes dokihoz menni. Addig meg tesztelj még egy párszor.
..háát én úgy tudom, hogyha van menzi az még nem feltétlen jelenti azt, hogy van peteérés. De legalább sikerult már elérni azt, hogy én is 28napra menzizzek(és remélem van peteérés)mert a Pcos miatt nekem csak 90naponta volt.Ezt is már félsikernek konyvelem el.
Mindenképp jelzek (ehhez a kérdéshez)! kitartás! viszont ha megjött, akkor legalább neked van pé-ed, -nézd a jó oldalát! Jelentkezem. J.
Szia.Én vagyok az a Pcos.Kovetkezo lépésem már nekem is az lesz, hogy labort kérek.Akkor majd jelezz, hogy mi lett az eredmény.Hát nekunk most sem sikerult.Tegnap nagy lány lettem. Hát én nem tudom meddig lehet ezeket a kudarcokat bírni :o((
Sziasztok! Igazad van... Néha tényleg kevés a hit a csodában... Én léptem, nagy kivizsgálást kértem, ma vették le a vért, 14 hormont kért a doki. 1 hét múlva eredmény. Nagyon alapos dokit találtam, egy tündér, a lelkemet is ápolja, és most az is kell... majd írok! Kitartás addig is, egyszer mi is mamik leszünk! Judit
Hát ezt nem értem, hogy miért így van az egész.Szerintem ésszerubb lenne, ha valaki elmegy dokihoz, hogy babát szeretne, megcsinálják a nagy kivizsgálást, ha nincs semmi eltérés akkor lehet próbálkozni, ha van valami gond akkor meg rogton kezelik.Most tételezzem fel 1évig nem jon ossze, elmegyek dokihoz és megcsinálnak minden kivizsgálást(az is idobe telik) plusz még utána a kezelés, ami megint elterthat hónapokig.Pl nálam tudják, hogy Pcos vagyok, akkor minek várni 1 évig, lehet addigra csak mégtobb ciszta lesz.Nem tudom, de ezzel a módszerrel nem értek egyet.Majd írj ide ha valamit megtudsz pl babó lesz vagy stb...
A kérdező hozzászólása: Szia! Azt nem tudom. Nekem türelmem nincs kivárni az 1 évet, és idegileg sem bírnám. Mindenképpen segítséget kérek, mert az idõ csak megy.....
szia!Én vagyok az a reményvesztette leányzó(asszony:o) ) Én még ennyire elore nem mentem, mindenképpen megvárom az 1évet és utánna lépek....jajj, de olyan jó lenne ha sikerlune és nem kellene segítség(max valami peteérést serkento, mert amit most szedek-Duphaston-nem arra van, de ma a férjemmel arról beszélgettunk, hogy kérek teljes kivizsgálást-bár nem tudom, hogy azzal is meg kell-e várni az 1évet, vagy ha én kérem saját kolcségre akkor a doki meg-e csinálja?!
A kérdező hozzászólása: Sziasztok! Kitartás csajok, egyszer biztosan anyák leszünk. Én most olvastam a Kaáli Intézetrõl, jövõ héten felkeresem õket. Ti mit hallottatok róla?
Szia!Csoda??? Nekem az már kevés!!! Lehet majd jobb lesz, de most per pillanat nagyon ossze vagyok szakadva!!! Meg kell emésztenem ezt a pcos-t és tobbet nem megyek már rá olyan oldalra ami pcos-sel foglalkozik, mert azóta még rosszabb!!!Csak gyotrom magam, pedig tudom nem tehetek semmit és nem tehetek semmirol....:o(((
Kedves Utolsó Válaszoló! Szó szerint ugyanezt én is írhattam volna! Minden egyes szavad igaz rám is, kivéve, hogy én 24 vagyok, és 6 hónapja próbálkozunk... Fáj az egész. Legalább egy tökéletes petém lenne... :( kitartás, én hiszek a csodákban.
3-4hónapja....de ez már sok nekem.Nem így képzeltem!!Tudatosan építettuk az életunket a férjemmel, hogy a babuci a legjobb helyre keruljon.Nem is lennék ennyire elkeseredve, ha nem lenne az a fránya pcos....de arról is csak a kudarcot, vagy az évekig tartó próbálkozást írják.Évekig????Na neeeee, én azt tuti nem fogom bírni, hát abba bele rokkanok. Nekem mindedj, hogy fiú vagy lány.....lehet szoke, barna, fekete, csak itt lenne mar egészségesen.Nagyon fáj.Baráti társaságomba van kismama, ha hiszed ha nem, nem járok hozzá(kifogásokat keresve)...csúnya dolog, de annyira irigylem ot. És még azt mennyire útálom, mikor nyaggatnak az emberek, hogy mikor lesz baba???Jajj istenem tudnák, hogy mit élek át, de mindíg hárítom a kérdést, hogy:majd ekkor, meg akkor, még nem tervezzuk, stb.Már most azt vallom, sokkal jobb azoknak akik véletlen esnek teherbe, mert nem mennek ezeken a kegyetlen dolgokon keresztul.
A kérdező hozzászólása: Kedves 2. válaszoló. Teljesen átérzem, amirõl írsz. Én 28 vagyok, szintén készen állok az anyaságra. Bármit magadnék érte, hogy pozitív legyen a tesztem. Mióta próbálkozol?
második válaszoló vagyok. Én is így vagyok, sokszor sírok is miatta, foleg mióta tudom a pcos-t.Azt hittem nem lesz ilyen nehéz....de amiket olvasok a neten....hát nem tudom mibe bízak még, de egyre jobban csuggedek.Mindenunk meg van, panaszom nem lehet...de mire megyek vele, ha nincs baba.Pedig annyira szeretném és tudom, hogy jó anya lennék...imádom a gyerekeket.Mikor megkérdezik hány éves vagyok és kozlom 25, azt a választ kapom...ah van még ido.Hát már ne dontsék el helyettem...ANYA AKAROK LENNI!Nem tudom leírni amin keresztul megyek!Nehéz...nagyon nehéz!!!
A kérdező hozzászólása: Teljesen kikészülem ebben a pár napban. ma a munkahelyen rohangáltam óránként a wc-re, bízva, hogy nem jött meg. Most érzem, hogy "nyom" a petefészkem. Lehet hogy nem kellen ennyire görcsösen venni. Csak már nagyon szeretném...
Hát van olyan!De jobb ha nem éled bele magad...én már tanultam a saját káromon.Duphastont szedek, 25.napon fejezem be.pár napon belul megjon tole.Nekem múlthónapba 11napot késett, másnap mentem volna orvoshoz, mert azt hittem babuci van.De a sors kegyetlen fintora, hogy sajnos másnapra nagy lány lettem.Hát 1-2napba beletelt feldolgozni. :o((
Sziasztok! Mi töretlenül nem adtuk fel, és úgy néz ki, most sikerült! :) 1 hete pozitív lett a tesztem. Dokihoz jövõ héten megyek. Veletek mi újság? Judit

Ha a mensim 4. napján volt ovulációm, akkor az azt jelenti, hogy onnan számolva kb.14 nap múlva megint meg fog jönni?

Legjobb válasz: elméletileg igen..de hogy lehetett akkor az ovud??ez biztos???

elméletileg igen..de hogy lehetett akkor az ovud??ez biztos???
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat. Ha ovu volt, akkor szombaton meg kéne jönnie, de holnap azért még megpróbálok egy tesztet. Mit tudni? Ami azt illeti nagyon örülnék neki ha terhes lennék, mert már 3, 5 éve próbálkozunk sikertelenül.
Lehet akkor volt az ovu, de szerintem inkább mostanában lesz. Mensi után is elindulhat felfelé a hõ, és nem feltétlenül jelent tüszõrepedést. De bármi lehet. Mindenesetre figyeld, szerintem egy-két nap, és leesik
Nekem a nõvérem és további 3 ismerõsöm is mensi alatt esett teherbe, tehát simán lehet akkor ovu. Nem véletlenül mondják azt, hogy a ciklus bármely idõszakban teherbe lehet esni (én például úgy lettem tehes, hogy mensi elõtt pár nappal volt még egy ovum)...
Az unokatesóm akkor volt együtt a pasijával, amikor menstruált, mondván, hogy akkor nem lehet gyereke. De lett...
Nagyon érdekes a görbéd, lehet, hogy ovu volt, de azért én késõbb még csinálnék egy tesztet.
A kérdező hozzászólása: Hétfõn csináltam egy tesztet, az nega lett. Amúgy meg nincs semmi olyan tünetem ami terhességre utalna. Nem tudom, hogy mi van ilyenkor. Azért emeltem ki a kérdést, hátha más is járt már így.
Biztos, hogy nem vagy terhes? Mert a vérzés nem volt erõs, a hõd lement, de megint fent van...
A kérdező hozzászólása: Igen, bemásolom a görbém, szerintem egyértelmûen látszik rajta az ovu. http://www.ciklus.hu/images/diagramok/a8f9fdb506d4616fa34798..
de közben meg még rendesen véreztél?! én ilyenrõl még nem hallottam..de végülis lehetséges.. akkor csak azt tudom javasolni, hogy várj.. 2 hét kb és újra megjön!? De lehet, hogy érdemes lenne elmenni egy nõgyogyihoz..beigazolná a sajtéseidet talán! sok sikert!
A kérdező hozzászólása: Igen biztos, mérem a hõmet. A múlt hónapban nem volt ovum, s gondolom emiatt megborult. Mondjuk ilyen még nem volt, úgyhogy semmi sem biztos.
A kérdező hozzászólása: A hõmérsékletem tovább emelkedik, de sajna a teszt negatív. :(

Nem várt mensi előtt 3-4 nappal a hő 36, 8 az jó, vagy ettől még feljebb kellene mennie ha baba van?

3 napja emelkedett 36,2-r?l ennyire és azóta ezt tartja. Ez az els? hónap hogy próbálgatom a h?mér?zést és nemtudom hogy terhesség esetén mennyire emelkedik meg. Irnátok tapasztalatokat? Ugyanigy 3-4 napja megjön érzésem van,és naponta többször megszédülök.

Legjobb válasz: Szia! Még elég rövid ideje méred a hödet, de ha 3 nappal ezelött 36,2 -röl felugrott 36,8-ra, akkor lehetett szerintem a peteérésed. Lehet, hogy nálad ez már jó. Ez mindenkinél más, nálam 37,0 ! Viszont, ha 3-4 nap múlva kellene megjönnie, akkor már fejben számolva is rövid lehet a ciklusod második fele. Most két lehetöség van, vagy ebben a hónapban késöbb volt a peteérésed, s ezért nem is jön meg 3-4 nap múlva. Vagy ha mégis megjön, akkor rövid a ciklusod második fele. Ez a megjön érzés minden hónapban jelentkezik (hány nappal a mensi elött)? De hogy több kiderüljön, tovább kellene höméröznöd.

Szia! Még elég rövid ideje méred a hödet, de ha 3 nappal ezelött 36, 2 -röl felugrott 36, 8-ra, akkor lehetett szerintem a peteérésed. Lehet, hogy nálad ez már jó. Ez mindenkinél más, nálam 37, 0 ! Viszont, ha 3-4 nap múlva kellene megjönnie, akkor már fejben számolva is rövid lehet a ciklusod második fele. Most két lehetöség van, vagy ebben a hónapban késöbb volt a peteérésed, s ezért nem is jön meg 3-4 nap múlva. Vagy ha mégis megjön, akkor rövid a ciklusod második fele. Ez a megjön érzés minden hónapban jelentkezik (hány nappal a mensi elött)? De hogy több kiderüljön, tovább kellene höméröznöd.
A kérdező hozzászólása: hát az az igazság hogy 3 hónapja volt egy missed ab. mûtétem és azóta volt egy 30 napos és legutóbb egy 26 napos ciklusom. Az utóbbi elõtt egy két nappal fájdogált a hasam alja és a derekam. Most ez lenne a harmadik mensim de már jó pár napja érzem is a tüneteket, és hát elvileg még napok vannak hátra. Most a szédüléseimet nem tudom hová tenni hogy miért lehet. Ha netán rövid a ciklusom második fele az pedig nem jót jelent igaz? De viszont 12-17 közé esett elvileg a pé-m és akkor éreztem is a hasszurkát stb...
Nekem folyamatosan 35 vége, 36 eleje volt a hõm és mégis babás vagyok, ugyhogy nekem nem jött be a hõmérõzés! :)
Az elsö vsz. vagyok! Szerintem hömérözz tovább, figyelgesd magad. Én úgy gondolom, hogy most van újra beállóban a ciklusod. Nemsokára biztosan rendben leszel. S gondolj arra, ha már egyszer sikerült teherbe esned, másodszor is sikerülni fog. Adj egy kis idöt a szervezetednek! Minden jót kívánok!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!