Találatok a következő kifejezésre: Ha 4 halvány (13 db)

Ha 4 nap elteltével is ugyanolyan halványka a tesztcsík, akkor ott nincs baba?

4 napja késik.

Legjobb válasz: Szia! Nekem is csak halvány csíkocska volt, és bizony baba volt. Most már 23 hetes.

Szia! Nekem is csak halvány csíkocska volt, és bizony baba volt. Most már 23 hetes.
Halvány csík is csík! Ott bizony baba van. Gratulálok! Nekem is halvány volt. 24 hetes kismama
Szia! Én anno 5 nap után és 8 nap után csináltam tesztet mindkét fiúnál. minkét alkalommal halvány volt. Van két nagy fiam ez egyik 4 éves a másik 6 hónapos. Bizony az baba:) )))

Ha 4 napja halvány csíkos lett a teszt, akkor ma már rendesen kimutatná ha csinálnék újat?

Legjobb válasz: Szerintem tuti!! Gyerünk egy tesztért!!! :)

Szerintem tuti!! Gyerünk egy tesztért!!! :)
A kérdező hozzászólása: köszi, futok!!!!
Szia, Nekem csak hílvány csík lett mindegyik teszten az a bûvös 2. Valószínû, hogy még kevés a hcg a szervezetben, de nyugi, hogyha már van egyáltalán csík akkor az már terhesség!!! 15 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: köszi a választ, már nagyon izgatott vagyok. életem legszebb eseménye lenne, a két szép csík:-) nagyon boldog baba várást kívánok neked!!
A halvany csik is csik, tuti babas vagy. De ha megnyugszol csinalj meg egy tesztet. Gratula a babahoz

4 napja teszteltem halvány +, ma megint teszteltem és még mindig nagyon halvány! 6 napja késik. Mikor fog erősödni ha egyátalán fog? Azt hallottam ha nem erősödik akor vetélés lehet.

Nagyon meg vagyok ijedve!

Legjobb válasz: Szia! ne ijedj meg! A pozitiv, az pozitiv teszt! Lehet hogy majd pár nap múlva már megerõsödik a csik! De nem biztos, mert lehet ez teszt függõ is! Barátnõmnek is csak halvány csikjai voltak, és most már 6 hónapos a babája! Gratulálok a babához! Én a jövõ héten elmennék dokihoz! de ha nem tudsz várni akkor ezen a héten is elmehetsz! hiszen akkor holnap után már 5 hetes babás leszel! :) Jó babavárást!

Szia! ne ijedj meg! A pozitiv, az pozitiv teszt! Lehet hogy majd pár nap múlva már megerõsödik a csik! De nem biztos, mert lehet ez teszt függõ is! Barátnõmnek is csak halvány csikjai voltak, és most már 6 hónapos a babája! Gratulálok a babához! Én a jövõ héten elmennék dokihoz! de ha nem tudsz várni akkor ezen a héten is elmehetsz! hiszen akkor holnap után már 5 hetes babás leszel! :) Jó babavárást!
Nekem is így volt. Volt kb. 6 iszonyat halvány + tesztem és nem erõsödött. A 7. napon (már öt hetes is elmúltam) elkezdtem vérezni és spontán vetélés lett a vége. :( A hcg 48-72 óránként duplázódik. Csinálj egy teztet 3 nap múlva és ha még mindig halvány, de nem jött meg, akkor irány a doki, mert esetleg tud segteni!!! ;) Ösztrogén pótlás, hcg injectio... stb. De az is lehet, hogy lassan termelõdik a hcg-d. Nekem pl. az elsõ terhességnél nbagyon halovány volt és 3 nappal késõbb sem volt ugyanolyan a tesztvonal, mint a kontroll, de erõsödött. agyon drukkolok neked!!!! Írj, ha teszteltél megint!

Mi van akkor ha az egyik teszt pozitiv a második csak halványan a harmadik meg negativ? A dokim megvastagodott nyálkahártyát lát és 4 nap mulva kell visszamennem, de kétségek között vagyok, ha van valakink hasonlo tapasztalata, kérem irjon.

Legjobb válasz: Nekem is késett,pár nap után csináltam 2 tesztet,igaz,hogy egy nap,de mindegyik halványan pozitív lett. Elmentem dokihoz,megvastagodott nyálkahártyán kivül semmit nem tudott mondani,csak annyit,hogy terhes gyanus vagyok,menjek vissza 1 hét múlva. 1 hét múlva viszont megjött,csináltam egy tesztet ijedtségemben,még mindig pozitív volt,aztán elmentem laborba,ott pedig negatív... Én soha többet nem fogok hinni a halvány csíkoknak és kívánom,hogy nálad ne így történjen és tényleg baba legyen a dologban!!! :)

Nekem is késett, pár nap után csináltam 2 tesztet, igaz, hogy egy nap, de mindegyik halványan pozitív lett. Elmentem dokihoz, megvastagodott nyálkahártyán kivül semmit nem tudott mondani, csak annyit, hogy terhes gyanus vagyok, menjek vissza 1 hét múlva. 1 hét múlva viszont megjött, csináltam egy tesztet ijedtségemben, még mindig pozitív volt, aztán elmentem laborba, ott pedig negatív... Én soha többet nem fogok hinni a halvány csíkoknak és kívánom, hogy nálad ne így történjen és tényleg baba legyen a dologban!!! :)
Szia! Milyen teszteket használtál? Ha van kettõ pozitív, és az orvos megvastagodott nyálkahártyát látott, sztem baba van a dologban. Tuti babás vagy! Esetleg a teszt képeket feltennéd, többet tudunk mondani!
a csiknak minden keppen erosodnie kell mivel ahogy mullik az ido a hcg szint ugy novekszik , es nem halvanyodnia kell. Az a kerdes hogy ezt mind egy nap csinaltad vagy tobb nap is elmult a tesztek kozott? Megvastagodott nyalkahartya meg csak akkor lehet ha kialakuloban van a terhesseg.

Miért vannak halvány pozitív tesztjeim, ha a hőm alaphőn van már 4 napja?

És szúr egy pontban a hasamnál, talán jobb oldalt.

Legjobb válasz: A terhességi teszt halvány pozi?

A terhességi teszt halvány pozi?
Remélhetõleg nem lesz. Valószínû megvolt az ovud azért enyhül a szurka. Nekem ebben a ciklusban mondjuk nem akkor volt mikor szúrt a hasam. Megugrott ma a hõd? Az is bizonyítéka lenne a pé-nek .
A kérdező hozzászólása: Hát 28-án nem voltunk együtt, és csak ma este leszünk együtt. Nem lesz ez késõ? Lehet a szúrást is az ovuláció miatt éreztem. Tegnap nagyon erõsen éreztem már, ma reggel már alig érzem...
Ha van lehetõség akkor inkább reggel legyetek együtt, mert a tegnapi légyottból már ott vannak a kisfickók, és ha valóban meglesz hajnalban a pé-d akkor még az új had is odaér. Esély sem lesz kikerülni õket.Legalább is remélhetõleg!!!
A kérdező hozzászólása: Nem mondta, hogy lehet korai terhesség. Eleve nem lehet korai terhesség, ha ott van már az érett petesejtem, ami nemsokára kiszabadul! Lehet ezt a szúrást is ezért érzem most! Sõt, szerintem tuti. Már csak azt nem tudom hogyan lenne a legjobb, hogy most becélozzunk baba érdekében! Valószínû holnap lesz ovum. Tegnap együtt voltunk. Nem tudom, hogy a mai nap is együtt legyünk-e vagy inkább hagyjunk idõt a "kiskatonáknak" és csak holnap célozzunk?
Sajnálom! Nem mondta esetleg, hogy még lehet túl korai a terhesség? Ez nekem nagyon fura. Én még azért tesztelnék pár nap múlva, hátha erõsödne az a csík. Sok sikert! Majd írj hogy alakultak a dolgok és hogy mi lett a végkifejlet.
A kérdező hozzászólása: Most jöttem haza a dokitól és sajnos nem látott babát a pozitív tesztek és tüneteim ellenére, úgy vizsgált meg, ahogy kértem. Viszont látott egy 18 mm-es megérett petesejtet, ami mostanában fog kiszabadulni, meg körülötte még sok apró érõ kis petesejtet. Azt mondta minden rendben van, cisztám sincsen, de babám sincs! :( Úgyhogy engem átvertek ezek a tesztek. Nem tudom miért jelent meg rajtuk a 2. csík és nem tudom miért voltak tüneteim is még hozzá, ilyenben még sose volt részem. Arra is gondoltam, hogy lehetséges, hogy elkezdõdött egy terhesség, csak nem tudott folytatódni valamiért? Ezt már elfelejtettem megkérdezni tõle. De remélem, nem ez a helyzet, mert akkor máskor is így járhatok, hogy sikerül megfogannia a babának csak nem folytatódik a terhesség...
A kérdező hozzászólása: Hát holnap megyek dokihoz. Õ azt mondta amúgy, hogy még nem biztos hogy látni fogja a babát, de van rá esély...azt mondta ha még nem látja, még akkor is lehetek terhes...
Sajnos ilyenkor még bármi is lehet, de ne gondolkozz negatívan. Nagyon szorítok. Majd írj hogy alakultak a dolgok.
A kérdező hozzászólása: Köszi, hogy szorítasz nekem. Én félek, hogy csalódni fogok.
A kérdező hozzászólása: Hát nem tudom mit gondoljak. A 2. csík nem azonnal jött ki, tehát várni kellett rá, hogy egyértelmû legyen a jelenléte. De egyértelmûen látszik, el is tettem a teszteket. Az is biztos, hogy rózsaszín. Fura tüneteim is vannak, de én még nem tudok reménykedni.
Ja és szorítok neked!!!!!
http://babatervezok.otthona.net/terhesgorbek.shtml Itt különbözõ terhesgörbéket találsz.
Akkor valószínû, tényleg baba van a dologban. Nem mindenkinél a lakul egyformán a hõ.
A kérdező hozzászólása: Igen több tesztem halvány pozi lett. Egyértelmûen ott a 2. halvány rózsaszín csík.
A kérdező hozzászólása: Még nem ugrott meg a hõm, ezért reménykedem, hogy még nem késtük le.

5 hetes 4 napos terhes vagyok, ma azonban nagyon pici nagyon-nagyon halvány barnázást vettem észre. Utrogestant is szedek és holnapo megyek dokihoz uh-ra. Ha valaki barnázik az milyen színű? Nekem tényleg nagyon halvány volt.

Legjobb válasz: Elõszõr is nyugodj meg, holnap megnéz az orvos!!!Azt nem tudom, hogy milyen színû, mert a terhességem alatt nem történt velem ilyen, de egy kis barnázás nem hiszem, hogy baj lehet!!!

Elõszõr is nyugodj meg, holnap megnéz az orvos!!!Azt nem tudom, hogy milyen színû, mert a terhességem alatt nem történt velem ilyen, de egy kis barnázás nem hiszem, hogy baj lehet!!!
Szia! Nálam is ez volt a helyzet és minden oké.Ne aggódj!30 hetes kismama
Szia! Nálam is hasonló a helyzet, két gyermekem van, akikkel problámamentes volt a terhességem, ám a mostaninál minden másképp megy! A terhességem legelején már barnáztam, kaptam utrogestant, de a barnázás maradt és a dokim felemelte 3x2-re és elmúlt! A 12. hétig kellett szednem és kicsit féltam tõle, hogy mi lesz, ha már nem kell bevennem. A dokim azt mondta, hogy mostmár elég nagy a babám és nyugodjak meg minden rendben lesz. Így is volt. Amikor barnáztam, akkor az vagy egészen halványbarna vagy olyan is volt, hogy élénk rózsaszínes volt. A babám mindezek ellenére teljesen jól van és 1 héttel ídõsebbnek ír az uh, mint amennyi hetes terhes egyébként vagyok. A legjobbakat ! Egy 13 hetes kismama
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszaitokat! A barnázás elmúlt. Lehet aznap kicsit lecsökkent a progeszteronszintem. Mondtam a dokinak, mert tegnap voltam vizsgálaton...nem mondott rá semmit. Ma megyek UH-ra. Már nagyon várom, hogy tudjam minden ok.

Ha a teszten csak 4-6 perc után jelenik meg egy halvány csík, de az ott is marad, az terhességet jelent vagy hamis eredmény? Járt más is így?

X-Epil tesztet csináltam.

Legjobb válasz: Rá van írva a papírjára, hogy X-Y percen belüli eredményt kell nézni. Ha a 4-6 belefér, akkor az pozitív :)

Rá van írva a papírjára, hogy X-Y percen belüli eredményt kell nézni. Ha a 4-6 belefér, akkor az pozitív :)
A kérdező hozzászólása: Az van ráírva, hogy 5 perc után már ne vegyük figyelembe. De akkor a 6. perc már nem számít vagy azért az még belefér?
Ez simán belefér a korai szakaszban. Nekem több óra is eltelt mire látványosabb lett a csík, és baba lett. Persze erre nem lehet alapozni, mert sajnos olyan is van, hogy mégsincs mögötte baba. Minden esetre drukkolok neked!
Hat bizony x-epil teszen legalabb egyora eltelt mire lattam valamit, A kis "valamim"3eves lesz:) Ez persze nem azt jelenti hogy minden esetben igy van:)
idõn túli, halvány csíkjaim 8 hetesek. amúgy lehet terhesség, persze, ismételni kell pár nap múlva:)

Járt már igy valaki! 4 -nap van még a nem vártig, igaz vasárnap csináltam 1-tesztet én ugy látom h halvány pozitiv de csak akkor látom ha a fény fellé forditom vagy nagyon korán teszteltem?

Legjobb válasz: Nagyon korai! Én nem értem, miért kell nemvárt elõtt tesztelni. Ha meg megjön, akkor óriási a csalódás... Sajnos nagyon gyakori a biokémiai terhesség. Persze nem azt mondom, hogy nálad is ez a szitu, mert óriási eséllyel egészséges terhességed van, de tök felesleges a menstruáció kimaradása elõtt tesztelni, vizslatni a tesztet, forgatni, aztán ha nem a kívánt eredményt látod, elszomorodsz. Légy türelmes, hidd el, megéri egy egyértelmû pozitívat látni!

Nagyon korai! Én nem értem, miért kell nemvárt elõtt tesztelni. Ha meg megjön, akkor óriási a csalódás... Sajnos nagyon gyakori a biokémiai terhesség. Persze nem azt mondom, hogy nálad is ez a szitu, mert óriási eséllyel egészséges terhességed van, de tök felesleges a menstruáció kimaradása elõtt tesztelni, vizslatni a tesztet, forgatni, aztán ha nem a kívánt eredményt látod, elszomorodsz. Légy türelmes, hidd el, megéri egy egyértelmû pozitívat látni!
Van képed róla?Hát ha hamarabb volt peteérésed akkor szerintem lehetséges.
Szerintem csak szellem vagy száradási csíkot láthatsz rajt. A pozitív teszt második csíkja is rózsaszín, a száradási csík fehér vagy szürke. Milyen teszt? Mikor voltatok együtt? Mikor volt ovud? Ovutól számítva legkorábban 14. napon lehet esetleg halvány csík a teszten, de abból még vetélés is simán lehet. Nincs értelme ilyen korán tesztelni.
igen, én ugyanígy jártam, már 4 nappal elõtte látszott nagyon halványan a csík, aztán napról-napra erõsödött
Akarjátok ezt a babát? Mert ha az ember nagyon akarja akkor hajlamos 2 csíkot látni bármely tesztben. Ha pedig nagyon nem akarja és retteg a 2 csíktól akkor is hajlamos 2 csíkot látni. Egy igazi pozitív teszten kérdés nélkül is tudja az ember, hogy 2 csíkos, nincsenek kételyei. Az igazság majd csak akkor derül ki ha 3-4 nap múlva újra tesztelsz, vagy ha 4. nap megjön a mensid.
Egyik gyerekemmel 6 nappal elõtte erõs pozitívat teszteltem. EZ attól függ, mikor fogant a baba. Mondjuk én már émelyegtem akkor és ismertem pontosan az érzést, ami csak terhesen van nekem...

Nem jött meg rendesen, és az első teszt-, majd 4 napra a következő alig észlelhető halvány +? Ha terhes lennék, annak erősebben kéne látszani nem? Amugy 6-hetes lennék ha igaz!

Legjobb válasz: Akkor ideje orvoshoz menni. A csík erõssége nem jelent semmit. Lehet, hogy még nem termelt annyi hcg-t a szervezeted. Lehet, hogy mégsem 6 hetes, hanem kisebb, mert a peteérésed is késõbb volt. Holnap, holnapután csinálj még egy tesztet 10-es érzékenységû teszttel. Ha az s +, akkor irány a doki. 1 hetes pontosságal megállapítható a terhesség kora.

Akkor ideje orvoshoz menni. A csík erõssége nem jelent semmit. Lehet, hogy még nem termelt annyi hcg-t a szervezeted. Lehet, hogy mégsem 6 hetes, hanem kisebb, mert a peteérésed is késõbb volt. Holnap, holnapután csinálj még egy tesztet 10-es érzékenységû teszttel. Ha az s +, akkor irány a doki. 1 hetes pontosságal megállapítható a terhesség kora.
nekem is volt már ilyen, szerintem nincs. sajnálom
Így jártam én is, de sajna nem sikerült nekem sem, és mivel megjött neked is, ezért azt gondolom, hogy nem is volt baba, csak a hormonok szórakoznak ilyenkor. De ne add fel.
A napokban hallottam a rádióban hogy tulajdonképpen a nõk többségének nincs is fogalma arról hogy elvetél. Pont errõl volt szó, hogy lehet hogy volt valami de azután megjön és végülis a vetélést hisszük menstruációnak. Nem tudom hogy mennyire gyakori lehet ez , de jártam már én is úgy ahogy te. Ha erõs és piros akkor sajnos ha volt is, már nincs baba. Õszintén sajnálom! Fel a fejjel! Sikerülni fog!
A kérdező hozzászólása: És tul.képpen volt baba? Vagy ezt már nem lehet ilyenkor megmondani???

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!