Találatok a következő kifejezésre: Ha 4 elteltével is (4 db)

Ha a babám fél10-kor evett a tápszeréből, és egy órával később gyümölcsöt, akkor a megszokott 4 óra elteltével is uolyan éhes lesz, mint gyümi nélkül?

Vagy ha fél10-kor eszünk, akkor hagyjam a "tízórais" gyümölcsöt, és inkább uzsonnaképp kínáljam? Vagy esetleg ilyenkor már el?ször gyümölcs, és ha éhes marad, tápszer? Nem baj, ha keveredik a pocijában a gyümölcs a tápival? És turmixolni a tápszert a már kóstolt gyümölccsel v. zöldséggel?

Legjobb válasz: Szia! Persze, hogy akkor is éhes lesz,hiszen ebben a korban még nagyon gyors az emésztésük, de a lényeg az hogy egy idõ után egyre kevesebb tápszer és egyre több fõzi meg gyümi! Persze, hogy össze turmixolhatsz minden, ki kell próbálni az egész csecsemõ etetés a próbálkozásról szól!

Szia! Persze, hogy akkor is éhes lesz, hiszen ebben a korban még nagyon gyors az emésztésük, de a lényeg az hogy egy idõ után egyre kevesebb tápszer és egyre több fõzi meg gyümi! Persze, hogy össze turmixolhatsz minden, ki kell próbálni az egész csecsemõ etetés a próbálkozásról szól!

Ha 4 nap elteltével is ugyanolyan halványka a tesztcsík, akkor ott nincs baba?

4 napja késik.

Legjobb válasz: Szia! Nekem is csak halvány csíkocska volt, és bizony baba volt. Most már 23 hetes.

Szia! Nekem is csak halvány csíkocska volt, és bizony baba volt. Most már 23 hetes.
Halvány csík is csík! Ott bizony baba van. Gratulálok! Nekem is halvány volt. 24 hetes kismama
Szia! Én anno 5 nap után és 8 nap után csináltam tesztet mindkét fiúnál. minkét alkalommal halvány volt. Van két nagy fiam ez egyik 4 éves a másik 6 hónapos. Bizony az baba:) )))

Költségtérítéses tanulóként is megszűnhet a jogviszony, ha pl 4. aktív félév elteltével kevesebb, mint 60, a 6. aktív félév elteltével kevesebb, mint 90 kreditem van?

Legjobb válasz: Ha az van a TVSZ-ben, hogy n*15 kreditnek meg kell lenni, különben megszûnik a hallgatói jogviszonyod, akkor igen, költségtérítésesként is megszûnhet.

Ha az van a TVSZ-ben, hogy n*15 kreditnek meg kell lenni, különben megszûnik a hallgatói jogviszonyod, akkor igen, költségtérítésesként is megszûnhet.


Ha a ciklus-hu szerint május 4-én volt pém, és akkor épp együtt is voltam a férjemmel, és épp meg is termékenyültem, akkor ma (hat nap elteltével) épp hol "jár" a megtermékenyült petesejtem?

Nem vagyok teljesen tisztában azzal, hogy mennyi id? alatt meddig jut el a petesejt. A petevezetékben van még, vagy már elkezdett beágyazódni, vagy még csak most ért el a méhembe?

Legjobb válasz: Azt, hogy pontosan hol jár senki nem tudja megmondani. Annyi a biztos, hogy a megtermékenyített petesejt a petevezetéken keresztül a méh fele vándorol és ott 7-10 napon belül beágyazódik.

Azt, hogy pontosan hol jár senki nem tudja megmondani. Annyi a biztos, hogy a megtermékenyített petesejt a petevezetéken keresztül a méh fele vándorol és ott 7-10 napon belül beágyazódik.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!