Találatok a következő kifejezésre: Ha 4 elteltével (11 db)

Ha 4 nap elteltével is ugyanolyan halványka a tesztcsík, akkor ott nincs baba?

4 napja késik.

Legjobb válasz: Szia! Nekem is csak halvány csíkocska volt, és bizony baba volt. Most már 23 hetes.

Szia! Nekem is csak halvány csíkocska volt, és bizony baba volt. Most már 23 hetes.
Halvány csík is csík! Ott bizony baba van. Gratulálok! Nekem is halvány volt. 24 hetes kismama
Szia! Én anno 5 nap után és 8 nap után csináltam tesztet mindkét fiúnál. minkét alkalommal halvány volt. Van két nagy fiam ez egyik 4 éves a másik 6 hónapos. Bizony az baba:) )))

Költségtérítéses tanulóként is megszűnhet a jogviszony, ha pl 4. aktív félév elteltével kevesebb, mint 60, a 6. aktív félév elteltével kevesebb, mint 90 kreditem van?

Legjobb válasz: Ha az van a TVSZ-ben, hogy n*15 kreditnek meg kell lenni, különben megszûnik a hallgatói jogviszonyod, akkor igen, költségtérítésesként is megszûnhet.

Ha az van a TVSZ-ben, hogy n*15 kreditnek meg kell lenni, különben megszûnik a hallgatói jogviszonyod, akkor igen, költségtérítésesként is megszûnhet.
150000 4%-a 6000, ezt hozzáadod a 150e-hez, azaz 156000Ft.-ot tudsz felvenni, ilyen egyszerû.
mínusz kamatadó...

Mi történik, ha 12 helyett 4 óra elteltével vettem be a 2. Augmentint (erős gyulladáscsökknetőt)?

Lesz bármi durva mellékhatása? Köszönöm a válaszokat!

Legjobb válasz: Nem lesz semmi bajod, ha csak 1x csináltad így, csak az a kérdés , hogy a következõt mikor veszed be ?, mert 12 óra múlva leesik a szintje a vérben.

Nem lesz semmi bajod, ha csak 1x csináltad így, csak az a kérdés , hogy a következõt mikor veszed be ?, mert 12 óra múlva leesik a szintje a vérben.
Semmi problémát nem jelent, de lehetõleg ne ismételd meg!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszokat!
Nem gyulladáscsökkentõ, hanem antibiotikum (penicillinszármazék)! Gyomor-bélrendszeri tünetek jelentkezhetnek, esetleg elektrolitzavarok, nagyon ritkán vesemûködési zavar. A hatásban az is számít, hogy felnõtt vagy-e, hogy mennyi a testsúlyod és hogy milyen hatáserõsségû volt az Augmentin.

Szeerintetek ha ezt minden nap megcsinálom, mennyi idő elteltével fogok 4-5 kilót fogyni? 14/l

http://www.life.hu/hogyanlegyekjono/20120419-hogyan-legyek-j..

Legjobb válasz: Ez csak p*nalegyezés kb. Azt meg már millió kérdésnél leírtuk: fogyni csak rendes étkezés + sport kombinációval lehet. Tehát ha te eszed a csokit, meg a cukros üdítõt, meg a gyorskaját, akkor sehogy nem fogsz lefogyni. 14 éves vagy, neked teljesen fölösleges fogyókúrán agyalni. Járj el edzeni, vagy futni, legalább napi 1 órát mozogj és közben étkezz egészségesen, vitamindúsan. Fejlõdésben lévõ szervezet vagy, egy koplalós marhasággal csak tönkreteszed magad és úgy jársz, hogy felnõtt korodra egy beteges, mozgásszervi panaszos ember leszel...

Ez csak p*nalegyezés kb. Azt meg már millió kérdésnél leírtuk: fogyni csak rendes étkezés + sport kombinációval lehet. Tehát ha te eszed a csokit, meg a cukros üdítõt, meg a gyorskaját, akkor sehogy nem fogsz lefogyni. 14 éves vagy, neked teljesen fölösleges fogyókúrán agyalni. Járj el edzeni, vagy futni, legalább napi 1 órát mozogj és közben étkezz egészségesen, vitamindúsan. Fejlõdésben lévõ szervezet vagy, egy koplalós marhasággal csak tönkreteszed magad és úgy jársz, hogy felnõtt korodra egy beteges, mozgásszervi panaszos ember leszel...
Takács Nórának jó ötletei vannak, de napi 5 perc tornától, azért ne várj különösebb eredményt.
Ez egy nagyon nagyon nagyon nagyon jó edzés ha ezt 40-50 percig(legalább) csinálod.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszaitokat, jöhetnek még. Mindenesetre kipróbálom, ha nem is fogok fogyni, legalább jobb lesz a közéerzetem.

Ugye úgy van, hogy ha a napi foggátlód beszedted, és kb 4 órán belül hánysz, vagy hasmenésed van, nem hat a gyógyszer mert kijött a szervezetedből. Na de mi a helyzet, ha visszatartom és csak 6óra elteltével megyek el wc-re?

Akkor nincs semmi gáz, vagy már eleve ha kell f*sni, akkor nem hat? És mi számít hasmenésnek? Kicsit gáz a kérdés, de jó lenne tudnom :)

Legjobb válasz: Ha visszatartod még két órát a hasmenést(aztamindenit) azzal nem leszel elõrébb, hiszen, hogy finoman fogalmazzak, már kandikál a dolog, onnan már semmi nem fog felszívódni. Én is csak azt tudom javasolni, hogy abban a hónapban mással is védekezzetek. Biztos ami tuti alapon.

Ha visszatartod még két órát a hasmenést(aztamindenit) azzal nem leszel elõrébb, hiszen, hogy finoman fogalmazzak, már kandikál a dolog, onnan már semmi nem fog felszívódni. Én is csak azt tudom javasolni, hogy abban a hónapban mással is védekezzetek. Biztos ami tuti alapon.
"ha csak kell wc-ned" de annyira nem és visszatartod sok órát akkor nincs is hasmenésed
Ha gyógyszert szedsz, és hasmenésed van vagy hánysz akkor abban a hónapban védekezz másképp is!Sokszor még az antibiotikum is gyengíto a fog.gátló hatását
Ha Te vissza tudod tartani a hasmenést akkor nagyon ügyes vagy.
még sose olvastad el a gyógyszered betegtájékoztatóját?!
A kérdező hozzászólása: De elolvastam természetesen, de arról nem ír, hogy mi van ha csak kell wcznem , de annyira még nem, aztán mondjuk rá 10 órára megyek csak wcre, és hasmenésem van. Ilyenkor addig felszívodik, vagy ha már kell, akkor már tökmindegy hogy elmegyek e akkor wcre, vagy halasztom?
A kérdező hozzászólása: dehát most kezdtem el szedni azt a szart. 2 hete szedem és egyszer sexeltünk gumi nélkül most akkor várjak még 1 hónapot? vagy az is lehet hogy most akkor teherbe estem? annyira nem volt hasmenéses a dolog, de kicsit igen és most akkor hol kezdõdik a hasmenés?
Hány éves vagy Te lány? :S A hasmenés (lat. diarrhoea) nagyobb mennyiségû híg, gyakori székletürítést jelent. Önmagában nem betegség, de számos betegség tünete lehet. Gyakran társul hozzá hascsikarás (görcsös alhasi fájdalom) vagy a végbél feszülõ fájdalma (tenezmus). A széklet többnyire vizes-nyákos, de elõfordul gennyes, illetve véres széklet is. Az akár napi 15-20 székletürítés kiszáradáshoz vezethet, ezért igen fontos az elveszített folyadék és elektrolit pótlása.
A kérdező hozzászólása: és akkor hogyha csak egyszer wczek, de az híg, akkor az nem hasmenés? Az csak szimplán fosás? :D és akkor nem kell tartanom a gyógyszer hatásának csökkenésétõl?
12
Egészen pontosan december 1-re esne ez az idõpont, szóval még nem mostanában lesz, és addigra már úgyis el fogják vinni a fõnyereményt.
El is vitték

Ha a ciklus-hu szerint május 4-én volt pém, és akkor épp együtt is voltam a férjemmel, és épp meg is termékenyültem, akkor ma (hat nap elteltével) épp hol "jár" a megtermékenyült petesejtem?

Nem vagyok teljesen tisztában azzal, hogy mennyi id? alatt meddig jut el a petesejt. A petevezetékben van még, vagy már elkezdett beágyazódni, vagy még csak most ért el a méhembe?

Legjobb válasz: Azt, hogy pontosan hol jár senki nem tudja megmondani. Annyi a biztos, hogy a megtermékenyített petesejt a petevezetéken keresztül a méh fele vándorol és ott 7-10 napon belül beágyazódik.

Azt, hogy pontosan hol jár senki nem tudja megmondani. Annyi a biztos, hogy a megtermékenyített petesejt a petevezetéken keresztül a méh fele vándorol és ott 7-10 napon belül beágyazódik.
A kérdező hozzászólása: köszönöm a választ

Ha a babám fél10-kor evett a tápszeréből, és egy órával később gyümölcsöt, akkor a megszokott 4 óra elteltével is uolyan éhes lesz, mint gyümi nélkül?

Vagy ha fél10-kor eszünk, akkor hagyjam a "tízórais" gyümölcsöt, és inkább uzsonnaképp kínáljam? Vagy esetleg ilyenkor már el?ször gyümölcs, és ha éhes marad, tápszer? Nem baj, ha keveredik a pocijában a gyümölcs a tápival? És turmixolni a tápszert a már kóstolt gyümölccsel v. zöldséggel?

Legjobb válasz: Szia! Persze, hogy akkor is éhes lesz,hiszen ebben a korban még nagyon gyors az emésztésük, de a lényeg az hogy egy idõ után egyre kevesebb tápszer és egyre több fõzi meg gyümi! Persze, hogy össze turmixolhatsz minden, ki kell próbálni az egész csecsemõ etetés a próbálkozásról szól!

Szia! Persze, hogy akkor is éhes lesz, hiszen ebben a korban még nagyon gyors az emésztésük, de a lényeg az hogy egy idõ után egyre kevesebb tápszer és egyre több fõzi meg gyümi! Persze, hogy össze turmixolhatsz minden, ki kell próbálni az egész csecsemõ etetés a próbálkozásról szól!

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!