Találatok a következő kifejezésre: Ha 3hetes nem (20 db)

Ha 3hetes babánk nem nyugszik meg amig ki nem veszem az ágyából akkor sem ha nem éhes, nem szomjas, pelenka tiszta, hasika nem fáj. Akkor vegyem ki egyfolytában?

Mit lehet ilyenkor tenni?

Legjobb válasz: Ne haragudj, nem akarlak megbántani, de mit vársz tõle? Játszon? Azt még nem tud. Nézelõjön? 3 hetesen a figyelmét bármi csak pár percre köti le, ha leköti. Rád vágyik, most bújt ki a pocakodból, miért baj ez? Anya lettél, van egy kis lélek, aki minden idegszálával téged akar, ne legyen ez terhes...Ez egy ilyen idõszak, minden anya átesik rajta, pihenj, amikor alszik, de ha fent van és sír akkor vedd ki az ágyból, ne hagyd sírni. Hétrõl hétre jobb lesz és most még nem tudod felkapatni. Gartulálok a babádhoz!:-)

Ne haragudj, nem akarlak megbántani, de mit vársz tõle? Játszon? Azt még nem tud. Nézelõjön? 3 hetesen a figyelmét bármi csak pár percre köti le, ha leköti. Rád vágyik, most bújt ki a pocakodból, miért baj ez? Anya lettél, van egy kis lélek, aki minden idegszálával téged akar, ne legyen ez terhes...Ez egy ilyen idõszak, minden anya átesik rajta, pihenj, amikor alszik, de ha fent van és sír akkor vedd ki az ágyból, ne hagyd sírni. Hétrõl hétre jobb lesz és most még nem tudod felkapatni. Gartulálok a babádhoz!:-)
Igen, mert azért nem nyugszik meg, mert RÁD van szüksége. Ez "csak " pár hónap, de próbálj örülni neki! és próbálj megnyugodni, mert a nyugalmadat õ is megérzi, és akkor valamelyest javulni fog a helyzet. S hogy mit lehet tenni? Várni, mag nagyobb nem lesz, és elfoglalja magát. Ha éjszaka csinálja, nyugodtan fektesd magad mellé, legalább amíg elalszik, így te is tudsz majd pihenni!
hát nem tudom. én hagyom sírni egy kicsit és általában magátol elalszik. mikor kikapkodtam egy idõbe akkor síros volt és csak kézbe volt el így meg most magába is elvan kicsit és hozzáteszem magátol alszik el este és nap közbe is nem kell orákig cipelgetni. sztem jobb így mert késõbb mikor nagyobbblesz hogy ringatom orákig?! nem baj ha kicsit sír. mi 1.5hónaposak vagyunk

Baj hogy ha 3hetes tápszeres baba nem tud kakilni, csak ha segítek neki?

3 hetes babám nem tud kakilni, csak akkor ha segítek neki. És már fél nap után állandóan nyomni akarja, de csak puki jön, és húzza alábát. Az er?lködést?l többet bukik. Milyen megoldást javasoltok?

Legjobb válasz: pocakmasszírozás, lábtornásztatás, amit úgyis kell a csípõje miatt.

pocakmasszírozás, lábtornásztatás, amit úgyis kell a csípõje miatt.
Az én kislányom is tápszeres volt.Elõfordult nálunk is néha ha már 2 napja nem volt kakija, hogy lázmérõvel segítettem neki.De sûrûn nem szabad csinálni, mert megszokja és csak úgy fog kakilni.
ahogy az elõzõ írta, tornával segítsd. a lázmérõzés, kúp, hashajtó nem a legjobb megoldás, egyszer-egyszer lehet de minden nap... :( hozzászokhat, megterheli a pocakját, mésztõrendszerét, beleit, stb. a lábhúzogatás, sok pukizás hasfájás ezzel a korral jár, vegyél infacolt, add minden etetés elõtt, naponta többször tornáztasd, masszírozd és ha nem tud kakilni, szenved, használj szélcsövet
mi beba tápszerre váltuttunk
De ne fél nap után!!! Nem fog tudni egyedül kakilni, ha mindig rásegítesz... Egy kisbabánál napok is eltelhetnek kaki nélkül. Beszélj a gyerekorvossal és a védõnõvel is, nehogy baj legyen!
lányom ilyen volt anyatejesként. volt hogy hat-hét nap után kúppal sem tudott kakilni. lázmérõztük, orvos ajánlott székletlazítót is. most egy éves és semmihez nem szokott hozzá szerencsére.ti nem próbáltátok a glicerines kúpot vagy valamilyen lazítót? laevaloc, diffalac-...stb.
Kb. 3 hónapos koráig minden nap!!!! meg kellett hõmérõzni a kislányomat. Én nem hagytam szenvedni. És hülyeség, hogy hozzászokik. Most már egyedül kakil, soha nem kell piszkálni. 5 hónapos kislány anyukája
A mienk, ha kap forralt vizet, mindig kakil... proba=cseresznye ;)
Hát én abszolút ellene vagyok a babák hátsójába való mindenféle cucc betuszkolásának. Most le lehet szólni nyugodtan, de szerintem vannak ennál humánusabb dolgok is. (Lehet, hogy segít, de akkor is. Gondoljon csak bele egy felnõtt, hogy neki milyen lenne, ha valaki a hátsójába dugdosna dolgokat...)Szóval ha nincs kaki, tökéletes szerintem a Laevolac. Azt használtam én is, igaz, csak két naponta. az azért nem olyan nagy gond, ha nincs minden nap kaki, de két naponta azért nem árt. Kislányom is tápszeres volt a kezdetektõl. Nálunk olyan 2 hónapos kora körül kezdõdtek a kaki-gondok. Ekkor jött a Laevolac. Majd 3 hósan kezdett kicsi gyümölcsöt kapni, és azóta nincs semmi gond. Lassan 6 hós lesz a kislányom.

Mit tudok tenni, ha a baba (3hetes) nem, vagy csak nehezen tud büdizni és pukizni?

Van a hagyományos vállra helyezésen es a hasa maszírozásán kívül vmilyen jó dolog amivel segíthetek neki? Vagy vmilyen szer?

Legjobb válasz: Nálunk az vált be, hogy apa sétáltatta és akkor mindig sikerült elõbb-utóbb egy nagy büfi, de volt, hogy 10-15 perc kellett hozzá. Meg azt vettem észre, ha többször egymás után letettem-felvettem /persze azért óvatosan/, akkor ki lehetett csalni a büfit valahogy. Pukizáshoz pedig ajánlom a tornát: hanyatt fekve fel-le mozgatni a lábat, behajtott térdekkel tárogatni, körözni, ilyenek.

Nálunk az vált be, hogy apa sétáltatta és akkor mindig sikerült elõbb-utóbb egy nagy büfi, de volt, hogy 10-15 perc kellett hozzá. Meg azt vettem észre, ha többször egymás után letettem-felvettem /persze azért óvatosan/, akkor ki lehetett csalni a büfit valahogy. Pukizáshoz pedig ajánlom a tornát: hanyatt fekve fel-le mozgatni a lábat, behajtott térdekkel tárogatni, körözni, ilyenek.
Nálunk is ez volt a helyzet.Én vettem a gyogyszertárban infacolt és nálunk nagyon bevált.7 hetes a babám és én azóta használom hogy megszületett.


A magnéziumot a 36. hétig kell szedni? Ha 35. héten abbahagyom az már nem gond ugye? 34+3hetes kismama vagyok, napi 1-2magnéziumot szedek. Van még 8szem itthol. Utána már nem baj, ha nem veszek?

Legjobb válasz: Nem baj. Én sem vennék. Nincs akkor sem gáz, ha a 36. héten szülsz. Amúgy a fájásokat a magnézium nem nyomja el. Ha meg akar indulni a szülés, meg fog, akkor is, ha tolod ezerrel a Mg-ot.

Nem baj. Én sem vennék. Nincs akkor sem gáz, ha a 36. héten szülsz. Amúgy a fájásokat a magnézium nem nyomja el. Ha meg akar indulni a szülés, meg fog, akkor is, ha tolod ezerrel a Mg-ot.
A kérdező hozzászólása: Köszi. Ez a napi 1-2sem hiszem, hogy sokat jelent, ezért is gondoltam, hogy nem gond ha utána már nem veszek.

Babám 3hetes, két napja elég nyűgös! Fájt a hasa, melege volt, , nem volt elég tejcsim stb. Ha nyugodtan alszik, de nem volt meg a napi 3 kakis pelusa, akkor éhesen aludt el?

A fáradság nyomta el?Vagy ha éhes lenne nem aludna semmiképp hiába fáradt?kétségbe vagyok esve!

Legjobb válasz: Szia! Ne aggódj, semmi baj nincs. Még a felnõtt embert is megviseli a mostani idõjárás!:) Ha csak anyatejet kap a babád, akkor ne számolgasd a kakis pelusokat, mert olyan is lesz, hogy napokig nem is kakál. (ha jól hasznosít, mivel az anyatejben nincsenek rostok). Egy 3 hetes csöppség nem alszik ha éhes!!! Ne stresszelj, mert az nem tesz jól a tejtermelésnek! Igyál nagyon sok folyadékot és szénhidrát dús ételeket egyél. A picurnak pedig hasfájásra jót tesz ha felügyelet mellett hasra fordítod egy idõre és ha naponta többször megtornáztatod picit (a bokájánál fogd össze a lábát és nyomd behajlítva nyomd a térdeit a pocakjához) Nekem ezek beválltak. Az én kisfiam most lesz 13hónapos és eddig szopizott. Jó egészséget kívánok nektek!

Szia! Ne aggódj, semmi baj nincs. Még a felnõtt embert is megviseli a mostani idõjárás!:) Ha csak anyatejet kap a babád, akkor ne számolgasd a kakis pelusokat, mert olyan is lesz, hogy napokig nem is kakál. (ha jól hasznosít, mivel az anyatejben nincsenek rostok). Egy 3 hetes csöppség nem alszik ha éhes!!! Ne stresszelj, mert az nem tesz jól a tejtermelésnek! Igyál nagyon sok folyadékot és szénhidrát dús ételeket egyél. A picurnak pedig hasfájásra jót tesz ha felügyelet mellett hasra fordítod egy idõre és ha naponta többször megtornáztatod picit (a bokájánál fogd össze a lábát és nyomd behajlítva nyomd a térdeit a pocakjához) Nekem ezek beválltak. Az én kisfiam most lesz 13hónapos és eddig szopizott. Jó egészséget kívánok nektek!
Szerintem sem aludna el, ha éhes lenne!Tudtam nincs elõírva egy nap hány kakis pelus kell legyen. Nekünk azt hiszem 3nál eddig soha nemvolt több, ált. kettõ, néha egy, de egyik ismerõdöm mindig mondja, az is norma ha 2-3 napig nincs kaki.

Az aranyhörcsögeim ma 3hetesek szét kell e már akkor választani őket? és ha igen akkor hogyan? Meg nem tudom hogy ien idős korukba meg lehete már őket fogni mert olyan kicsiknek tűnek:D

Legjobb válasz: Igen már meglehet fogni,de még várj egy pár (mondjuk 3) napot,ha huzamosabb (2-hét<) ideig lesznek még nálad akkor külön terribe fiúkat és lányokat,ha nem lesznek nálad sokáig akkor egybe rakhatod még õket!

Igen már meglehet fogni, de még várj egy pár (mondjuk 3) napot, ha huzamosabb (2-hét<) ideig lesznek még nálad akkor külön terribe fiúkat és lányokat, ha nem lesznek nálad sokáig akkor egybe rakhatod még õket!
Szaporítása: Ha mégis megkockáztatjuk szaporításukat, akkor se tartsuk együtt a nõstényt a hímmel! Pároztatás céljából mindig a nõstényt helyezzük a hímhez, mert az ivarzás jeleit - az állatka aprósága miatt - nehezen lehet észlelni, és ha a nem ivarzó nõstényhez helyezzük be a hímet, pillanatokon belül ádázul összeverekednek, és szélsõséges esetben a nõstény meg is öli a hímet! A hímhez behelyezett nõstényt addig hagyjuk a hímnél, amíg szemmel láthatólag bekövetkezik a párzás, vagy ha nem látjuk az aktust, legfeljebb egy hétig! Ugyanis az aranyhörcsög vemhességi ideje alig két hét! Ha az anyát a hímnél felejtjük - és közben még nem ölték meg egymást -, a hím jóízûen befalja az újszülötteket! De ugyanezt teszi az anya is, ha a szüléskor és azt követõen nem adtunk neki elegendõ zöldeleséget! Aranyhörcsög: a gombszemû kedvenc A fiatalok a születéskor csupaszok, magatehetetlenek, szemrésük zárva van. Ennek ellenére fogazatuk azonnal növekedni kezd és már egynapos korukban is kezdik rágcsálni az anya által fészkükbe hordott eleséget! Háromnapos korukban - rendkívül fejlett szaglásuknak köszönhetõen - már kimászkálnak dolguk végzésére a megfelelõ sarokba, onnan pedig visszaevickélnek a fészekbe! Körülbelül 10-12 napos korukban nyílik ki a szemük. Közben szõrzetük is szépen fejlõdik, olyannyira, hogy 3 hetesen nyugodtan el lehet õket választani az anyjuktól, még akkor is, ha a fészekalj 8-10 kölyökbõl áll. Ilyenkor akár az anyát emeljük ki a kölykök közül, akár a kölyköket helyezzük másik tárolóba, hagyjuk az anyát néhány hétig pihenni. A kölyöknevelés erõsen megviseli a szervezetét, amelynek következtében alaposan lesoványodhat. Csak akkor próbáljuk ismét bepároztatni, ha megfelelõ kondícióját már visszanyerte.
Az utólsóhoz:A háziállaton találtam. linkje:http://www.haziallat.hu/kisemlos/kisemlos-fajok/aranyhorcsog..

Babóm 3hetes. Kaja után ha büfiztetni akarom, rendszerint löki ki magát a kezemből! De ha nem jön büfi akkor fája poci?

Egész éjjel ezzel nyügl?dtünk! Mit tegyek? íés ha elég sokat bukik vissza az nem jelenti azt hogy minden kijött igaz, és éhes maradt?

Legjobb válasz: Erõs kis baba! Ha sokat bukik lehet h csak rengeteget szopizik és a felesleg jön ki. Ha van 2-3 kakis pelus 6-7 pisis akkor biztos eleget eszik. Ha aggódsz tanácsadáson megmérik a pucér súlyát. ha hízott biztos eleget eszik. A hasfájásra inkább jellemzõ h görcsösen összehúzzák magukat.

Erõs kis baba! Ha sokat bukik lehet h csak rengeteget szopizik és a felesleg jön ki. Ha van 2-3 kakis pelus 6-7 pisis akkor biztos eleget eszik. Ha aggódsz tanácsadáson megmérik a pucér súlyát. ha hízott biztos eleget eszik. A hasfájásra inkább jellemzõ h görcsösen összehúzzák magukat.
Miért löki el magát? Még nem fejezte be a szopit vagy kényelmetlen neki ez a póz? Esetleg épp kavarog a pocakja vagy puffad? Ha nem böfizik, nem feltétlenül fog fájni a pocakja. Vannak olyan babák, akik csak ritkán böfiznek, bár általában a legtöbbjük szokott. A kibukott mennyiség általában jóval kevesebb, mint amennyinek mi hisszük. :) Ne aggódj, aminek ki kell jönnie, az jobb, ha kijön. (És ez nem azt jelenti, hogy a baba túleszi magát, inkább csak azt, hogy még nem zár olyan jól a gyomorszája.) Ha éhes lesz, úgyis jelezni fogja újra.

Ha igény szerint szoptatom a 3hetes fiam, mondjuk akár óránként. Nem lesz hasfájósabb tőle?

Mert ugye az el?z?t sem emészti meg rendesen és rá eszik még.És ugyanabból a mellb?l egymás után hányszor tegyem rá,honnan tudom hogy már kiszopizta teljesen?

Legjobb válasz: Miért akarod óránként etetni, mi a probléma? Én igény szerint szoptattam, amikor kérte a baba, akkor kapott cicit (az elsõ hetekben akár óránként is, mivel besárgult, sokat kellett ennie, de hamar bealudt). Sosem volt hasfájós! Szerintem a hasfájósság is "adottság", van amelyik baba hajlamos rá, van amelyik nem. Arra figyelj, hogy kb. 3 óránként cserélgesd a melled, hamarabb nem. Onnan tudod, hogy kiürült a cicid, hogy a baba bekapja, szopizná, de elkezd sírni, kiköpi (érdemes 2-3-szor visszarakni ugyanazt a cicit). Akkor lehet, hogy már nem jön belõle és éhes. Ilyenkor átrakod a másik melledre, ha azzal elhallgat és eszik, akkor valószínûleg az elsõ melled már üres. Ha akkor is sír, kiköpi, akkor valami más baja van (pelus, hasfájás, stb.), de ez már más kérdés. :)

Miért akarod óránként etetni, mi a probléma? Én igény szerint szoptattam, amikor kérte a baba, akkor kapott cicit (az elsõ hetekben akár óránként is, mivel besárgult, sokat kellett ennie, de hamar bealudt). Sosem volt hasfájós! Szerintem a hasfájósság is "adottság", van amelyik baba hajlamos rá, van amelyik nem. Arra figyelj, hogy kb. 3 óránként cserélgesd a melled, hamarabb nem. Onnan tudod, hogy kiürült a cicid, hogy a baba bekapja, szopizná, de elkezd sírni, kiköpi (érdemes 2-3-szor visszarakni ugyanazt a cicit). Akkor lehet, hogy már nem jön belõle és éhes. Ilyenkor átrakod a másik melledre, ha azzal elhallgat és eszik, akkor valószínûleg az elsõ melled már üres. Ha akkor is sír, kiköpi, akkor valami más baja van (pelus, hasfájás, stb.), de ez már más kérdés. :)
Nekem teljesen igény szerint szopizott, egy hónapos korában kezdett fájni a hasa, adtam neki napi egy normaflore-t, 3nap alatt rendbetette.
én 1-1, 5 órán belül ugyanarra a mellre tettem rá, ha feszengett, nem érezte jól magát azon a mellen, akkor áttettem a másikra. sose volt hasfájós és most 20 hónapos és mindig szopizik. Az anyatej a legkönnyebben emészthetõ táplálék a babák számára. szerintem ez az emésztés dolog inkább tápszeres babáknál lehetséges.
Nekünk sajnos ez hasfájást okozott :( Orvosi tanácsra nem mentünk 2 óra alá és tényleg jobban lett a pocija! Nem okozott semmi gondot, szépen gyarapodott így is.
Az anyatejet 3/4 óra alatt megemészti a baba, úgyhogykár egy óra múlva kérhet jra. Pláne nyáron. A tej ugyanis nem csak étele, hanem itala is. Ne aggódj, a babád tudni fogja, mikor kérjen. Túletetni nem lehet, a felesleget kibüfizi, a hasát meg nem fogja elcsapni vele. Mindig az üresebbik mellre tedd, amelyikkel az elõzõ szopinál abbahagytátok. Ha kiszopizta, ki fogja tolni a bimbót a szájából. Ekkor kínáld meg a másik melleddel. Ha éhes maradt, kérni fogja.
Szerintem itt mindenki az igény szerinti szopi híve, még nem találkoztam olyannal, aki éhezteti a gyerekét, de lehet, hogy csak nekem volt szerencsém. Nálunk kifejezetten hasgörcsöket okozott az ilyen sûrû etetés, természetesen ez nem volt a baba igénye, ezért változtattunk és bejött. Ki kell próbálni, teljesen mások a babák. Az én babám nem sírt az éhségtõl óránként, így nem tudom, hogy ha olyan helyzetben lennék mint a kérdezõ, akkor melyiket választanám: a hasfájástól üvöltést vagy ezt.
Elsõ vagyok: egy barátnõm kislányánál az orvos azt mondta, hogy azért kér sûrûbben enni, mert fáj a pocija és a cici nyugtatja... Ez most jutott eszembe. Érdemes szerintem próbálkozni, bár én nagyon igény szerinti szopi híve vagyok, de mindenkinél más válik be.
A kérdező hozzászólása: nem akarom én óránként etetni, de van rá precedens, hogy óra, másfél után újra enne.ilyenkor mindig azt a mellet adom neki, amibõl elõzõleg evett. sajnos hasfájós, infacollal próbálkozunk. érdekes, hogy még a kórházban elég volt neki 3óránként enni, mot 3hetesen 2óránként kéri.

Hogy lehet megtanítani a babát egyedül elaludni? Még csak 3hetes, éjjel cici után rögtön lerakom akkor alszik is 3-3órákat, de nappal nem tud elaludni csak ha babusgatjuk, altatjuk. Túl kicsi még, vagy lehet már tenni valamit az ügy érdekében?

Ha leteszem aludni azonnal sír,hiába nyugtatom,addig csönd van,de ahogy távolodom újrakezdi.

Legjobb válasz: Mi 2,5 hósak vagyunk, de sétálni kell vele, napközben, csak így tud elaludni, éjjel nincs ilyen gond. Állítólag mi rontottuk el, de szerintem vannak ilyen babák, akiknek nem megy olyan könnyen, hogy csak úgy lecsukódjon az álmosságtól a szemük. A mienk is sír, ha álmos. Eddig én még nem kaptam használható tanácsot. Nálunk az sem mûködik, hogy a nagy ágyba magam mellé veszem, akkor is sír. Csak a séta, na meg autóban és babakocsiban. Idõvel én bízom benne, hogy változni fog, ahogy nõ. Ha elaludt, várj még 10-20 percet, amíg mély álomba kerül, aztán tedd le, vagy hagyd ott. Én nappal hasra teszem, csak így tud nyugodtan aludni, vagy így sem. De háton felébred 5 perc után. Vagy még nem alszik, úgy értetted a kérdésedben, hogy távolodsz és sír?

Mi 2, 5 hósak vagyunk, de sétálni kell vele, napközben, csak így tud elaludni, éjjel nincs ilyen gond. Állítólag mi rontottuk el, de szerintem vannak ilyen babák, akiknek nem megy olyan könnyen, hogy csak úgy lecsukódjon az álmosságtól a szemük. A mienk is sír, ha álmos. Eddig én még nem kaptam használható tanácsot. Nálunk az sem mûködik, hogy a nagy ágyba magam mellé veszem, akkor is sír. Csak a séta, na meg autóban és babakocsiban. Idõvel én bízom benne, hogy változni fog, ahogy nõ. Ha elaludt, várj még 10-20 percet, amíg mély álomba kerül, aztán tedd le, vagy hagyd ott. Én nappal hasra teszem, csak így tud nyugodtan aludni, vagy így sem. De háton felébred 5 perc után. Vagy még nem alszik, úgy értetted a kérdésedben, hogy távolodsz és sír?
Én ennyi idõs korában az ágyába tettem, símogattam a buksiját, és mellette ültem, míg nem éreztem, hogy tényleg alszik. Cumit is kapott, ha már nem szívta, akkor már aludt, akkor ott hagytam. Egy idõ után már nem igényelte a símogatást, csak a cumit. Most már (3 hónapos) csak akkor van simike, ha valami miatt zaklatott, és egyszerûen nem bír elaludni.
A kérdező hozzászólása: Az a baj, hogy õt megnyugtatni csak úgy lehet ha felveszem, különben sír és ahogy visszateszem bömbõl.Próbáltam magamon altalni járkálok, ringatom..ahogy visszateszem újra sír.Telejesen el vagyok keseredve.

3hetes babám nem akar büfinzi. Mit csináljak vele? Ha bukik a baba akkor még utánna mellre teszitek, vagy azt jelenti nem éhes és a felesleg jön ki?

Hiába teszem a vállamra, simogatom a hátát, ütögetem a fenekét, nem jön a büfi. Sokszor elalszik cicin,akkor felkeltitek büfizni?

Legjobb válasz: Elvileg jobb felkelteni mert van, hogy csak 20 perc múlva jön a büfi és hát akkor felkell, legalábbis nálunk ez volt és van is. Ha nem eszik nagyon mohón akkor elképzelhetõ, hogy nem nyel annyi levegõt, az elején nekünk is ez volt, hogy nem akart büfizni az elsõ hónapba, e azóta szépen büfizik csak sajnos nagyon bukós lett. Én nem tettem vissza cicire, mert akkor pedig még többet bukot. Egyébként a bukás nagy része nyál. 4 hónapos a babám

Elvileg jobb felkelteni mert van, hogy csak 20 perc múlva jön a büfi és hát akkor felkell, legalábbis nálunk ez volt és van is. Ha nem eszik nagyon mohón akkor elképzelhetõ, hogy nem nyel annyi levegõt, az elején nekünk is ez volt, hogy nem akart büfizni az elsõ hónapba, e azóta szépen büfizik csak sajnos nagyon bukós lett. Én nem tettem vissza cicire, mert akkor pedig még többet bukot. Egyébként a bukás nagy része nyál. 4 hónapos a babám
A bukás jelentheti, hogy böfivel jött fel tej is, de azt is, hogy fullon van a pocak. Az én babám négy hónapos koráig nem böfizett, szóval én nem is ébresztettem fel. Az orvos azt mondta van ilyen, nem minden baba böfizik-hogy igaz-e nem tudom, egyik napról a másikra jött rendbe. Ha hasra teszed le aludni, elvileg kimaradhat a böfiztetés, mert úgy elintézi õ.
Ha alszik is legalább 8-10 percig tarsd függõlegesen a válladon, ennyi idõ alatt kijön a levegõ. A fiam egy párszor rámhozta a frászt amikor nem büfiztettem és bukott. 10 hónapos baba anyukája


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!