Találatok a következő kifejezésre: Ha 38. fáj a derekam (3 db)

38 hetes vagyok, eléggé fáj a derekam, görcsölget a hasam, sokat keményedik. Miben fog különbözni ha már jön a baba?

Legjobb válasz: Szia. A görcsök rendszeressé válnak, egyre rövidebb idõközökkel. Üdv, szintén 38 hetes kismama

Szia. A görcsök rendszeressé válnak, egyre rövidebb idõközökkel. Üdv, szintén 38 hetes kismama

Ha 38. hétben fáj a derekam és olyan érzésem van, mintha meg akarna jönni akkor ez jelenthet vmit?

Legjobb válasz: Szia. Ezek akár a szülés elõjelei is lehetnek, de csak ezt érzed? Semmi görcsölés, más tünet? Ez még szerintem önmagában kevés tünet. Azért pakold össze a kórházi batyudat a biztonság kedvéért.

Szia. Ezek akár a szülés elõjelei is lehetnek, de csak ezt érzed? Semmi görcsölés, más tünet? Ez még szerintem önmagában kevés tünet. Azért pakold össze a kórházi batyudat a biztonság kedvéért.
Szia nem biztos hogy a szülés jelei, mert nekem is 2 hete ilyen érzéseim vannak, de én még csak 35 hetes vagyok.Reménykedek énis hogy ez tényleg nem szülés.Orvosom szerint jóslófájások.De te már 38 hetes vagy, szerintem jobb ha mindened elvan készítve korházba.

Ha mostanában, valószínűleg a front miatt, egy csomószor húzódik össze, keményedik meg a hasam, fájdul meg a derekam, az azt jelenti, hogy lassan szülök? 38 hetes vagyok.

Eddig nem csinált ilyet, most meg egyszerre tök sokszor. de nem rendszeresen, az nst sem mutatott rendszerességet. Akkor most elméletileg már nincs sok hátra? vagy még lehet? mennyi lehet?

Legjobb válasz: Szia, én 37+2 vagyok ma, ugyanolyan tünetekkel mint Te. Ma voltam NST-n, mutatta a fájásokat, nekem az sztk-s doki azt mondta, lehet pár nap és szülés. Elvileg csak vasárnap feküdnék be, mert programozott császárom lesz, de a frontok miatt lehet korábban kell. Saját dokimhoz és UH-ra csütörtökön kell mennem, remélem addig kibírja a kisfiam a pocakban :) Minden jót Neked és kitartást! :)

Szia, én 37+2 vagyok ma, ugyanolyan tünetekkel mint Te. Ma voltam NST-n, mutatta a fájásokat, nekem az sztk-s doki azt mondta, lehet pár nap és szülés. Elvileg csak vasárnap feküdnék be, mert programozott császárom lesz, de a frontok miatt lehet korábban kell. Saját dokimhoz és UH-ra csütörtökön kell mennem, remélem addig kibírja a kisfiam a pocakban :) Minden jót Neked és kitartást! :)
A kérdező hozzászólása: Nemár!!! Téged MÁR befektetnek? Nekem is császárom lesz, de még nem hallottam arról, hogy be kéne feküdnöm... Jahj, remélem, még nem kell mennem. Mit kell csinálni, pihenni? van még valami teendõ? téged miért mûtenek ilyen korán?
A kérdező hozzászólása: Vicces :D.... Most olvasom, én is csütörtökön megyek utolsó ultrahangra, meg saját dokihoz... :D véletlenül nem én vagy :D???!
Sziasztok! Én is 37+2 vagyok. Nekem is mutatott szép görbéket tegnap a ctg, csütörtökön vissza is kell mennem. Remélem nem akar megindulni kifelé a héten..
1.vagyok s nekem is csüt. az idõpont mindenre. Reggel 8 UH, délelõtt védõnõ, kora délután gyerekorvos ( felíratni a krémeket meg ami kell a kicsinek ), délután nõgyógyász. S eldõl, mikor kell befeküdnöm. Én nagyon fáradt is vagyok, itt a 2 éves lányunk, szerencsére a Párom sokat besegít, de akkor is...hulla vagyok már reggel :) Neked milyen nemû baba lesz? Nekünk fiú. Kitartást Nektek!


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!