Találatok a következő kifejezésre: Ha 38 sokat (14 db)

Baj, ha 38+3 hetes terhesen sokat keményedik a hasam?

Ez azt jelenti, hogy a tágul a méhszáj? Köszi!

Legjobb válasz: Én is már vagy a 20. héttõl keményedek, nagyon sok magnéziumot (Béres napi 3-4) kellett szednem és még most is nagyon keményedek, de a méhszáj végig zárt volt. Ettõl függetlenül kinyilhatsz, hiszen közel a szülés. Minden jót és könnyû szülést kívánok hamarosan. 35 hetes kismami

Én is már vagy a 20. héttõl keményedek, nagyon sok magnéziumot (Béres napi 3-4) kellett szednem és még most is nagyon keményedek, de a méhszáj végig zárt volt. Ettõl függetlenül kinyilhatsz, hiszen közel a szülés. Minden jót és könnyû szülést kívánok hamarosan. 35 hetes kismami
Nyugi semmi baj, nekem már a 20. héten jelentkezett ez, magne b6-ot kellett szednem, de a Te idõdben ez már teljesen normális.Igen, tágul a méhszáj és ezekbõl a keményedésekbõl lesznek szép lassan a fájások.Könnyû szülést Neked!:)
Nem, ez teljesen normális...én is ennyi vagyok pont most....és szurkál is lennt és nyom, és zsibbad a lábam...stb....ezzel tágulunk.... :-)
A keményedés nem a méhszáj tágulásának a jele, a méhed edzi magát. (Nekem az 5 hónaptól folyamatosan keményedett, de a méhszáj csak szülés elõtt nyílt ki) Már sokkal korábban is jelentkezhetett volna, nálad úgy látszik csak most, de ez jól van így, hiszen lassan akár szülhetsz is... :o) Jó várakozást!
Nem baj, biztonságos idõben vagy, még akkor is, ha megindulna most a szülés. Szóval ne aggódj, felesleges. :o) Csak edzõdik a méhed, méhszájat, készül a szülésre.
Elsõ vagyok, a 20:41-esnek van igaza, bocs a rossz fogalmazásért.Valóban a méhed edzi magát, hisz mint mondtam nekem is voltak már keményedéseim igen korán, de csak szülés elõtt nyílt ki a méhszáj.De a Te esetedben ez már biztos a tágulás jele...szerintem legalábbis

Mitől lehet, hogy a hasam belülről ég egy kis helyen konkrétan a bőröm, mint ha egy seb lenne belül? S ha hajolok vagy ha már sokat tettem-vettem aznap akkor húzódik. Kívülről semmi.38 hetes kismama

Legjobb válasz: Szia! Nem tudom mitõl van,csak azt tudom írni,hogy nekem is nagyon régóta van ez az érzés néha,most 37 hetes vagyok.A védõnõ azt mondta,hogy olyankor lehet hogy nyom egy ideget a baba.

Szia! Nem tudom mitõl van, csak azt tudom írni, hogy nekem is nagyon régóta van ez az érzés néha, most 37 hetes vagyok.A védõnõ azt mondta, hogy olyankor lehet hogy nyom egy ideget a baba.
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, nekem tényleg olyan sebes érzésem van, s fõleg ha megyek, akkor húzodik.

Ha 38.7ről levitte 35.7re a lázát a lázcsillapító az nem nagyon sok?

"napja hol felment 38.8,vagy 37.5között mozgott most délután megint 38.7re ment fel és adtam neki egy kúpot,csak félek nagyon levitte vagy ez jó?Most mosolyog meg minden,nem tudom vigye e dokihoz,mert gyógyszert csak akkor ad,ha huzamosabban beteg..és lázas,h?emelkedéssel nem foglalkoznak...:( 2éves a baba

Legjobb válasz: Szia!HA jó kedve van,semmi gond.Ha a doki nem ír egybõl gyógyszert,hidd el az a jobb.NEm tudom hányadik napnál tartasz,de 3 után vinném el dokihoz.Kitartás!

Szia!HA jó kedve van, semmi gond.Ha a doki nem ír egybõl gyógyszert, hidd el az a jobb.NEm tudom hányadik napnál tartasz, de 3 után vinném el dokihoz.Kitartás!


Ha 38 hetesen sokat hajolgatok és gugolok árthatok vele a picinek?

Legjobb válasz: Picinek nem, csak magadnak. szeitnem legalább is. Ha a méhszáj zárt, és te jól érzed magad, akkor semmi baj nem lehet.

Picinek nem, csak magadnak. szeitnem legalább is. Ha a méhszáj zárt, és te jól érzed magad, akkor semmi baj nem lehet.
Szia. A picinek biztos nem, meg ha neki nem tetszik valami heves rúgásokkal adja a tudtodra. Legalábbis az enyém így viselkedik. Üdv, 40 hetes kismama
Inkább ha tudod a guggolást válaszd, mert a gerinc ilyenkor már nagyon megterhelt.A babának nem lesz baja.Én mondjuk guggolni sem tudok, mert akkor nincs az az erõs kéz, ami segít felállni.:-) 38 hetes kismama

Az normális ha 38 hetesen sokkal kevesebbet mozog a baba mint előtte?

azt tudom hogy kevesebb a helye de a napi 10 mozgása sincs meg...az uh-n mindent renden találtak meg az áramlásvizgálaton is.csak kellemetlen hogy ctg-n szinte soha nem mozog.este felé lesz mindig kicsit aktivabb.olyankor van amikor hosszú perceken át rugdos,ez mindenkinél íg yvan hogy egy bizonyos napszakban mozog csak és egész nap semmi??

Legjobb válasz: Ne izgulj, tényleg nagyon kevés helye van ilyenkor, természetes, hogy "lelassul".-) Nekemis este és reggel jobban mozog, bár én még csak 24 hetes vagyok.-) Ha mindent rendben találtak, kár izgulnod, nyugodj meg, és élvezd még a visszalévõ idõt.-)

Ne izgulj, tényleg nagyon kevés helye van ilyenkor, természetes, hogy "lelassul".-) Nekemis este és reggel jobban mozog, bár én még csak 24 hetes vagyok.-) Ha mindent rendben találtak, kár izgulnod, nyugodj meg, és élvezd még a visszalévõ idõt.-)
Szia. Én 31hetes vagyok és eddig nekem úgy van, hogy reggel mozog, napközben alig, aztán estére pörög. Azt olvastam, hogy a legkönnyebb megfigyelni evés után, akkor többet mocorognak. De szerintem ez mindenkinél más. A nemrég szült barátnõm azt mondta, hogy neki jó, ha egy nap kétszer megmozdult!
Szia! Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Ha a vizsgálatokon minden rendben és mozog is akkor ne aggódj! Minden baba más és azt olvastam ilyenkor elég sokat alszanak. Amíg érzed, hogy mozog nincs gond. Örülj, hogy nyugi van, az enyém mostanában hajnalban áll neki pörögni és nem hagy aludni. üdv:32. hetes kismama

38 hetes vagyok, eléggé fáj a derekam, görcsölget a hasam, sokat keményedik. Miben fog különbözni ha már jön a baba?

Legjobb válasz: Szia. A görcsök rendszeressé válnak, egyre rövidebb idõközökkel. Üdv, szintén 38 hetes kismama

Szia. A görcsök rendszeressé válnak, egyre rövidebb idõközökkel. Üdv, szintén 38 hetes kismama

30- as heteim elejetol sokat kemenyedtem. Ket napja alig. Tegnap 3x ma meg egyszer sem. A baba is lelassult mozgasban. Ha mozog akkor erosen csak ritkabban. Jelenthet valamit? Jo lenne mar szulni.38+3 km. Volt mas is hasonlo helyzetben? Mikor szult?

Legjobb válasz: Nekem néha lelassult a mozgás, néha meg sokat mozgott felváltva. Én túlhordtam, nagy baba volt. Gondolom nézik rendszeresen a szívhangját a babának, ha az rendben, akkor lehet hogy szülni fogsz, azért érzed ezeket.

Nekem néha lelassult a mozgás, néha meg sokat mozgott felváltva. Én túlhordtam, nagy baba volt. Gondolom nézik rendszeresen a szívhangját a babának, ha az rendben, akkor lehet hogy szülni fogsz, azért érzed ezeket.
szia! 38+3 hetes kismami vagyok én is. az a helyzet hogy én is sokat keményedtem, azt nem jegyeztem meg hogy mikortól, de mostanában alig mozog a bébink, valószínû hogy a front miatt is lehet.Az én pocilakóm is ha megmozdul akkor erõteljesebben de kevesebbet, elõfordulhat hogy már elég kevés a helye, így nem sûrûn és sokat, de annál erõsebben érzed a mozgását, forgolódását. hol fogsz szülni!?
Én 24 héttõl rengeteget keményedtem, feküdtem is fõleg. Aztán utolsó hónapban szinte 0 keményedés, 40 hét megvolt. Minden baba lelassul már ilyenkor, semmit nem jósolnak a leírtak a szülési idõpontodról szerintem :)

Ha egy 38 éves pasi azt mondja egy 23 éves nõnek, hogy sok minden kimaradt az életedbõl, akkor mire gondolhat?

A nõ elvált, van egy gyereke. Mi az amire gondolhat, hogy koránál fogva sok minden kimaradt az életébõl?

Legjobb válasz: Nem tanultál tovább.

Nem tanultál tovább.
Vagy azt, hogy nincsen gyermeke, vagy azt, hogy keveset d3gott. Kontextus-függõ.
A kérdező hozzászólása: A férfinak és a nõnek is érettségije van. A nõnek és a férfinak is van egy-egy gyerekük.
A kérdező hozzászólása: " ...15 év korkülönbség az rengeteg, fõleg azért, mert sok minden kimaradt az életedbõl a korodnál fogva. De ez már nem érdekel, mert benned megtaláltam mindent..."
Lehet, hogy arra értette, hogy még nem tapasztaltál eleget.

38. héten ha aktív vagyok, sokat mozgok, azzal el tudom kerülni a túlhordást?

Legjobb válasz: Nem. :( A barátnõmet le sem lehetett lõni és 20 napot hordta túl.Mondjuk ez Dániában volt, ott nem nagyon lépnek közbe, nem szeretnek indítani de pont másnap azéert megindítottákvolna neki.

Nem. :( A barátnõmet le sem lehetett lõni és 20 napot hordta túl.Mondjuk ez Dániában volt, ott nem nagyon lépnek közbe, nem szeretnek indítani de pont másnap azéert megindítottákvolna neki.
Nem:( , 15éves törpét kergettem napi 24órában háztartást vezettem, és túlhordtam a lánykám. Már azt hittem megzápultunk:D
Szerintem nem. Én az utolsó hónapig bicigliztem, ha rossz volt a lift a lépcsõházunkban ami elég sokszor elõfordult, akkor naponta többször fel-le sétáltam a tizedikrõl. Én is rengeteget mozogtam, mégis túlhordtam a fiam. 41hétre született.
Nem sajnos... :( Én is aktív voltam, mégis túlhordtam...

Az igaz, hogy ha a baba feje beékelődik, vagy beáll akkor nem sok van visza a szülésig? Mi a tapasztalat? 38 hetes vagyok és tegnap mondta a dokim, hogya feje már a helyén van, de nem mondott rá semmit én meg elfelejtettem megkérdezni.

Egy hete minden nap vannak jósló fájásaim.Lehet, hogy butaságot írok, de a székletem is azóta teljesen megváltozott. Különös színe és gyengébb állaga van, napi legalább kétszer megyek wc-re. Van köze hozzá? Lehet butaságot írok, kérdezek.

Legjobb válasz: Egy hónapja már 2111 a méhszájam.

A kérdező hozzászólása: Egy hónapja már 2111 a méhszájam.
Készülõdik a tested meg a babád , már nincs sok idõ hátra . Pihenyj amennyit csak jól esik , szép szülést neked !
Vanaolyan baba aki már jóval korábban "be megy" a helyére
nekem 33 heesen ékelõdött be, és a 38. héten szültem
Én 32 hetes voltam, amikor a lánykám buksija már beékelõdött, a 39.héten született meg. Mindenesetre nálad már elõjelek vannak! :)
Én az elsõvel 30 hetes voltam, amikor beékelõdött a kobakja. Eleve koraszüléssel riogattak a nyitott méhszájam miatt, így amikor már be is ékelõdött a baba feje, még jobban rámijesztettek. Túlhordás után ki kellett robbantani a gyereket:D Nyugi, semmi köze a beékelõdésnek és a nyitott méhszáhnak ahhoz, hogy mikor szülsz:)
A babák többsége a 30.hét táján/után ékelõdik be. A székletnek nincs köze a 38.héthez, avagy a jóslókhozmvagy a baba beékelõdéséhez:) Az is igaz, hogy van, akinek a szülés megindulása után hasmenése van. Nálad ez most nem áll fenn, mert nem vajúdsz:) Boldog babavárást!!! :) ))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!