Találatok a következő kifejezésre: Ha 38,2 láza kúpot (3 db)

Ha 38, 2 a láza kúpot kell adnom neki?

ma kapott 2 honpos oltást, 38,2 a láza. hogy adom neki a kúpot? nem csúszik ki a fenekéb?l? meddig kell bedugni? és ha kakil? most ettünk és egyenl?re nyugodt

Legjobb válasz: értelem szerûen,a vékonyabbik része van a popója felé.és a mutató ujjaddal bedugod.be fogja szippantani:)nem fog kicsúszni.kakilni sem fog.Egybõl az oltás után nem adtál kúpot?Én úgy szoktam,megelõzve ezzel a lázat.

értelem szerûen, a vékonyabbik része van a popója felé.és a mutató ujjaddal bedugod.be fogja szippantani:) nem fog kicsúszni.kakilni sem fog.Egybõl az oltás után nem adtál kúpot?Én úgy szoktam, megelõzve ezzel a lázat.
Szia!Én picit tovább dugom mint ahogy eltûnik, aztán tartom az ujjam, nehogy visszajöjjön, volt már rá példa.Ha egy kicsit kensz rá popsikrémet, kevésbé lesz Neki kellemetlen.
A kérdező hozzászólása: irtó milyen béna vagyok. megpróbáltam egy felet adni neki, de az sem sikerült. tartottam, kakilt és most sír. rettenet éjszakám lesz? most akkor nem adtam neki semmit? baj ha így hagyom és reggel kap? vagy adjak egy másikat?
Nincs otthon gyermek lázcsillapító szirupotok?
Szerintem próbáld meg még 1x. 1. a két lábát megfogod és följebb húzod mint amikor bekenõcsözöd. 2.Megfokod a kúpot ( és csak határozottan gondolj arra ettöl neki lesz jobb , no meg a ti estétek)és benyomod a popojába. 3.Kicsit fogd be a popo jukat hogy ne tudjon visszajönni. 4.Hagyd így egypár másodpercig kb számolj el 15-ig miután betugtad és kész. 5.Ezután dédelgesd el és nemsokára lemegy a láza! Remélem sikerül!
A kérdező hozzászólása: köszönöm mindenkinek a választ, reggelre jól vagyunk és már újra édesen pihenünk.
Legközelebb próbáld meg oldalt fekve beadni neki, sokkal könnyebb és nem tud akkorát nyomni közben. Örülök, hogy már jobban vagytok!
Szia! Szerintem szerezz be a babydnek egy finomabb változatott. Nurofen szuszpenzio vagy Panadol baby. Nem is drágák és kb. negyed óra alatt hatnak! Sûrûn ne használd mert hozzászokik a kis szervezete és egy idõ után már nem fog hatni!
álmába is mérheted
Szerintem ne keltsd fel (bár azt nem írtad, hogy milyen idõs). Ne ébreszd fel csak akkor ha lázas és úgy érzed, hogy újra lázhúzó kell. Én ilyenkor gyakrabban megyek oda hozzájuk és ha minden ok, akkor hagyom õket. Az jó jel, ha megtapintod a homlokát és picit hideg és nyirkos. Mert leizzadnak miközben lemegy a láz és az izzadság elpárolgásától lehûl az arcbõrük.
A kérdező hozzászólása: 3 hónapos. Popsikban mérem a lázát, így nehéz kivitelezni, hogy úgy mérjem meg, hogy ne ébredjen fel. Sajnos hiába fogom a fejét, én egyáltalán nem érzem, hogy lázas-e, most sem éreztem, csak mielõtt lefektettem, biztos, ami biztos megmértem.
Gondolom még felébred enni éjjel, akkor esetleg mérd meg. De ne aggódj, mivel több mint valószínû, hogy az oltástól van és nem betegség, így szinte biztos, hogy már nem fog felmenni a láza!
Ha megpuszilod a homlokát, és a homloka melegebb, mint a szád, akkor lázas. Egyébként én nem kelteném fel akkor sem, ha lázas, az alvás önmagában is általában segít.
Mérd neki hónaljban, akkor nem ébred fel. Én születésétõl ott mértem a lányomnak, pontos eredményt adott.
nem ébreszteném, ha ébred, rosszul ébred, sír, még feljebb is megy a láza.
Gondolom Germicides kúpot adtál neki, ha finom de gyors mozdulatokkal csinálod, nem fog felkelni.Én ha melegnek éreztem óránként néztem.
Hívd fel a gyermekorvost, szerintem ez okosabb mint hogy itt kérdezel ilyen fontos dologról.
Igen, lehet a fogától, lehet oltástól ha kapott mostanában (van olyan oltás, ami után kb 1 héttel szoktak belázasodni), de lehet megfázás, influenza stb. Ezért ha nem megy le 1 óra múlva sem, szerintem is hívd fel a gyerekorvost. Egyébként magas lázra jó még a hidegvizes borogatás az egész testre, drasztikus, de hatásos. Illetve a nurofen is jó.
Ha a kúptól nem megy le a láza, vagy csa rövid ideig csillapítja, akkor 3 óra elteltével adhatsz egy másik hatóanyagú gyógyszert pl:nurofent.Köztes idõben én is a borogatást ajánlom, vagy a hûtõfürdõt.De mindenképpen mutassd meg orvosnak!
Azért a fogzástól ennyire nem lehet magas a a láza..fõleg reggel. Ez valami virusos dolog lesz, mindenképp mutasd meg orvosnak, mert a babáknál pár óra alatt is kialakulhat pl. tüdögyulladás!!! Kúp mellett adhatsz még nurofen szirupot és a panadol is jó, bár ennyire magas láznál nem biztos.Mindenképp ha feljebb megy csillapitsd hütõfürdövel!
panadol - nurofen szirup kétóránként váltva! ha nem megy le a láz, zuhanyoztasd egyre langyosabb vízzel és hagyd megszáradni törlés nélkül. Kegyetlen, de le kell vinned a lázát 37re, mert nem jó a szivecskéjének sem! Mióta van láza? Most hogy van? Mindenképpen hívd ki az orvost! Írj, hogy van a cseppség! Teljesen veledérzek, jobbulást kívánok!
fogzásra rá lehet fogni 38.5ig, de szerintem is vírus (utolsó)
A kérdező hozzászólása: A kúptól lement a láza 37, 6-ra.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!