Találatok a következő kifejezésre: Ha 37 hom, (137 db)

Ha a hőm 37-37, 1 a menses ideén és utána is mennyi a valószínűsége, h összejött a baba? Hogy emlékeztek vissza, nektek mik voltak a terhesség tünetei? És a hőnek elvileg a terhesség alatt végig fennt kell maradnia?

Babát tervezünk. (Ovulációm is volt 3.-án)A mensesem nem jött meg, de el?fordult már, h késett. Várom válaszaitokat. Suzzy

Legjobb válasz: szia A mensi kimaradása elött nekem ami feltünt hogy sokat járok pisilni fáj a cicim utánna olyan most jött meg érzésem volt és feszûlget a hasam persze kicsit késöbb már jöttek a rosszúllétek.A hõm van amikor napközbe 36,9 és néha 37,4 ig felmegy de átlagba 37.2 szokott lenni

szia A mensi kimaradása elött nekem ami feltünt hogy sokat járok pisilni fáj a cicim utánna olyan most jött meg érzésem volt és feszûlget a hasam persze kicsit késöbb már jöttek a rosszúllétek.A hõm van amikor napközbe 36, 9 és néha 37, 4 ig felmegy de átlagba 37.2 szokott lenni
atol még sajson megjöhet a menzi hogy magas a hõ.

Ha 37, 1 a reggeli hőm (általában 36, 4 szokott lenni) mensi késése után (34. nap), akkor biztos volt p. é?

Legjobb válasz: van megjön érzésem, de nem görcsös, viszont nem értem mert általában p.é-tõl érzem a cicim, most meg nem. épphogy a bimbim érzékeny... több napig szokott lenni nyúlós folyásom (tojásfehérje) de ebben a hónapban, egyetlen egyszer jött egy nyákdugó és ennyi. a hõmet nem vezettem, és ezért nem tudom, hogy most, volt-e egyáltalán p.é., ezért is lepõdtem meg a ma reggeli 37,1-en. ha esetleg nem volt p.é átlagos 32 napos ciklusoknál most mikor kéne (nem) jönnie?

A kérdező hozzászólása: van megjön érzésem, de nem görcsös, viszont nem értem mert általában p.é-tõl érzem a cicim, most meg nem. épphogy a bimbim érzékeny... több napig szokott lenni nyúlós folyásom (tojásfehérje) de ebben a hónapban, egyetlen egyszer jött egy nyákdugó és ennyi. a hõmet nem vezettem, és ezért nem tudom, hogy most, volt-e egyáltalán p.é., ezért is lepõdtem meg a ma reggeli 37, 1-en. ha esetleg nem volt p.é átlagos 32 napos ciklusoknál most mikor kéne (nem) jönnie?
Elképzelhetõ, hogy nem régen volt peteérésed és ezért fáj a mellbimbód. (nekem akkor szokott fájni) Viszont ha elkezded mérni a hõdet folyamatosan, akkor tuti tudni fogod, hogy mikor volt péd. Nekem múlt hónapban akkor volt, amikor meg kellett jönnie, így két hetet késett. Most viszont elõbb volt peteérésem, mint a középidõ. Én azért mérem, mert nem akarok elkeseredni, hogy miért nem jön meg, aztán negatív teszt... (még megszakítással védekezünk)
Hát nyákdugó egész biztosan nem jöhetett, hacsak nem vagy egy héten belül szülés elõtt. Amúgy: a tüneteid alapján jó eséllyel volt peteérésed, sõt akár terhes is lehetsz. Én a helyedben tesztelnék.
A kérdező hozzászólása: hát még mindig nem jött meg, és holnap ha addig se teszi akkor tesztelek... egyébként kedves utolsó: én a következõre gondoltam, amikor nyákdugót írtam: http://babatervezok.otthona.net/nyalka.shtml "Krémesen széthúzható nyákdugó 5 nappal az ovuláció elõtt"
A kérdező hozzászólása: egyébként az elmúlt napokban is maradt még a 37 viszont a cicimet kezdem egyre jobban érezni... bár hallottam úgy, hogy aki terhes lesz és nem érzi p.é-tõl a cicijét az kb 5-6. héttõl kezdi el. hát én elméletileg most lennék 5 hetes (ha összejött)...
Na, teszt? Drukkolok!

Ha a hőm hüvelyben 37, 7 akkor az babát jelent? Már meg kellett volna jönnie.

Legjobb válasz: Jó eséllyel igen.Nekem 37,5 volt terhesen.De csinálj egy tesztet az már mutatja.

Jó eséllyel igen.Nekem 37, 5 volt terhesen.De csinálj egy tesztet az már mutatja.
Hú, az nagyon jó jel! :)
De jóóóó, nagyon szép hõ!! Én a helyedben két tesztet vennék. Egyet ellõnék ma, mert tuti nem bírnám ki, és a következõt pedig pár nap múlva. De ha már elmúlt a mensi napja, és sehol semmi vérzés, akkor szerintem ki fogja mutatni, ha baba van! ÍRD MEG kérlek, nálunk most nincs erre esély, legalább érted had drukkoljak! :) ))
nekem is ennyi volt a höm és babás voltam :) várjuk az eredményt!!!
Drukkolok én is:)
A kérdező hozzászólása: Messzebbrõl csináltam a képet így maradt tiszta és utána megszerkesztettem. El vagyok keseredve iszonyatosan. Annyira szeretnénk ezt a babát. Nem hiszem el... :'( egy világ omlott bennem össze...
Hát ezen én sem látok semmit, bár elég kicsi a kép
A kérdező hozzászólása: így sikerült. NAgyon negatív... :( biztos, csak káprázott a szemem. :'(
A kérdező hozzászólása: Hogy lehet áttenni a képet negatívba? még azt megnézném. Bár lehet felesleges lenne...
Tudom mit érzel, hidd el! Ne keseredj el, mióta próbálkoztok? (élõben egyébkén semmi de semmi nem látszik a teszten?) 14 hós lombikbaba anyukája+19 hetes spontán kismami
A kérdező hozzászólása: most 8 hónapja próbálkozunk. Volt már egy vetélésem, 6 hetesen. Hát élõben, hol látok valamit hol nem. Nem tudom eldönteni... Hát inkább nem mint igen. :( vagy nem is tudom. Pár nap múlva megismétlem, hátha csak bújocskázik valaki. :) Gratulálok a manókhoz!! Megkérdezhetem meddig próbálkoztatok?
5 évig próbálkoztunk, én türelmetlen voltam és 6 hónap sikertelenség után mentünk kivizsgálásokra, kiderült, hogy páromnál baj van. Még próbálkoztunk egy darabig, de aztán lombik lett a vége, a 3. sikerült. Aztán mikor a lányom 10 hónapos lett, spontán bekopogott a gólya, volt nagy meglepi:) Azért ne add még fel, én drukkolok Neked! Vegyél ha tudsz digitális clear blue tesztet, nekem az volt az egyetlen ami kimutatta, a többi vagy semmit nem mutatott, vagy nagyon halvány volt. Milyen tesztet vettél egyébként? Én a helyedben vennék másfajtát és holnap ELSÕ vizeletbõl megcsinálnám!
A kérdező hozzászólása: :) Ilyen ez a gólya! :) ) A teszt neve pregnasens 2 db volt benne. Holnap elsõbõl megcsinálom a másikat. Véleltlen nem tudod hogy kell a képet negatívba áttenni?
Áttettem neked negatívba http://kepfeltoltes.hu/120419/teszt_nega_www.kepfeltoltes.hu.. én nem látok rajta 2. vonalat, szerintem holnap reggel tesztelj még egyet:)
A kérdező hozzászólása: Köszönöm! Tényleg nem látszik rajta semmi. :( Még várok pár napot, lehet csak szórakozik velem a szervezetem. Köszönöm mégegyszer. :)
pontosan mikorra nem vártad?. a teszt tényleg negatív pedig nekem sasszemem van. milyen érzékenységû a teszt? 10- essel kéne megpróbálni holnap reggeli elsõböl.. és a kazettás jobb lenne, ezek a papírfecnis tesztek sokszor elmosódnak stb..
A kérdező hozzászólása: 17-re nem vártam, de volt hogy 35 napra jött meg. A 17. volt a 33. nap.
A kérdező hozzászólása: ja, a teszt 25-ös érzékenységû. Hol lehet kapni a 10-eset? Mi a neve?
szia utolsó válaszoló vagyok 10 es teszt például: qupidó, wondfo(walentin-sárga, vagy piros margaréta van a dobozon) ezeket ismerem bár én mindkét terhességemnél igaz drága(2000 ft) de megérte, vettem a clearbluet NEM A DIGITÁLISAT, hanem a simát, ez már menszi elõtt 4 nappal is kimutatja ha van baba, sokan dicsérik, igaz 50 es érzékenységû, de mégis ez mutatja ki leghamarabb, érdekes :) bár nálam mindkétszer bevált kislányom 2 éves vele 3 nappal menszi elõtt teszteltem most 11 hetes vagyok, és szintén ezzel teszteltem 4 nappal elõtte halvány pozit. próba szerencse remélem tényleg baba van a dologban írd meg mi lett az eredmény, . légyszi!!!
Simán belefér, hogy a 25-ös teszt még ne mutassa (vagy csak baromi halványan. Nekem a nemvárt napján még a 10-es is vizslatni kellett, hogy tényleg ott van-e a 2. csík. De ott volt, úgyhogyhogy te se kenõdj még el. ;) Holnap tedd fel a tesztet, várom!!! ;)
A kérdező hozzászólása: Mai teszt is nega... :(
Sajnálom, ne csüggedj, majd talán a következõ hónap összejön. Amúgy én egy kivizsgálásra elmennék helyetekbe, párod kivizsgálása 5 perc és fájdalommentes, csak lead egy kis mintát, Te meg elsõ körben egy nõgyógyászati kivizsgálás, aztán ha minden rendben akkor lehet tovább menni (hormonvizsgálat, átjárhatósági stb.) Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: http://www.kepfeltoltes.hu/view/120419/20120419589_1_www.kep..
Nagyon fénylik, nemigen lehet látni, ha halvány a csík... és erõs biztosan nem, mert az látszana egyértelmûen. Picit más szögbõl fényképezz!
A kérdező hozzászólása: :) ha napközben csinálok tesztet akkor is kimutatja már?
A kérdező hozzászólása: De aranyos vagy!!v:) ) köszi!!! Megyek is beszerzek egy tesztet. Felbátorodtam! :) Azonnal írok ha megcsináltam. Sietek vissza.
A kérdező hozzászólása: megjöttem! :( sajnos negatív lett... :'( nem értem... :((
A kérdező hozzászólása: de várrrjjjjjj!!!!Lehet csak káprázik a szemem... feltöltöm mert mintha látnék nagyon nagyon halvány 2. at
A kérdező hozzászólása: nem, nem csak kárázik, mostmeg nem látom. azért feltöltöm, hátha több szem többet.
Töltsd fel, az enyém is olyan volt, hogy ha akarom látom, ha akarom nem! Hátha mégis van ott valami:)
A kérdező hozzászólása: [url=http://kepfeltoltes.hu/view/120419/20120419584_www.kepfeltol.. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url]
Nem lehet megnyitni:(
A kérdező hozzászólása: nem jó lett a link, megpróbálom megint
A kérdező hozzászólása: [url=http://kepfeltoltes.hu/view/120419/20120419584_www.kepfeltol.. A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. [url=http://www.kepfeltoltes.hu]http://www.kepfeltoltes.hu[/url]
A kérdező hozzászólása: ez sem jó... hogy csináljam? :O
A kérdező hozzászólása: http://www.kepfeltoltes.hu/view/120419/20120419584_www.kepfe..
A kérdező hozzászólása: tiszta negatívnak látom most.. :(
kepfeltoles.hu-t megnyitod, tallózás gombra rámész, kiválasztod a képet majd legalul megnyomod a feltölt gombot. Ha feltöltõdik (lejjebb görgeted, látszani fog a kép) akkor a "direkt link a képhez" sorból kimásolod ide az egész linket és kész
nagyon rossz a kép minõsége, így nem lehet látni semmit sajna, nem tudsz jobb minõségû, élesebb képet csinálni?
A kérdező hozzászólása: próbálkozok, hátha.telefonnal csinálom az a baj.
A kérdező hozzászólása: Most mértem hónaljban 37 lett.
Szia!Gratulálok a babához!
A kérdező hozzászólása: Hát nagyon szépen köszönöm és remélem igazad van.
A kérdező hozzászólása: Hát hogy mikor nem jött meg? Én nagyon érdekes eset vagyok. 1 hónap kimaradt. Junius 15-én volt meg utoljára és a héten derült ki hogy terhes vagyok. Nagyon drukkolok neked hogy legalább 1, 5 évig ne jöjjön meg. :)
Remélem, hogy babás vagy, de napközben mindig emelkedik a hõ.Ha van baba, ha nincs...
Gratulálok. :) Te mikorra nem vártad? Én is így vagyok, de nem merek tesztelni. Én csak csütörtökre nem várom. Remélem válaszolsz.
A kérdező hozzászólása: Még kérnem kell idõpontot, de szerintem jövõhéten.
Gratulálok!Ez tök jó, mikor mész orvoshoz?
A kérdező hozzászólása: Nem birtam ki és csináltam tesztet . pozitív lett . :)
A kérdező hozzászólása: Kedves utolsó! Én is csütörtökön tesztelek újra. Majd ird meg légyszi mi lett az eredmény , de remélem babásak vagyunk:)
Nekem is hasonló. Reggel 5-kor 36, 9 volt, most 37, 5. Remélem mindketten babásak vagyunk. Nagyon drukkolok mindkettõnknek. Nekem is volt már 1 halvány pozitív tesztem, de most már megvárom csütörtökön a nemvártat a következõ teszttel, ha még lesz értelme. :)
Szerintem baba van a dologban, ha terhes vagy hõemelkedés napközben is van(nekem volt), úgyhogy jó jel!Gratulálok!
Az esti hõd azonban nem utal semmire.
Utsó vagyok. Nagyon-nagyon gratulálok. :) Rremélem nekem is ilyen szerencsém lesz. :) Ha nem jön meg addig, akkor reggel tesztelek. Majd írd meg mi volt az orvosnál, nagyon kiváncsi vagyok.

Ha a hőm folyamatosan 37-37, 1 fok reggel is és délután is, és reggel és a nap bármelyik szakában hányingerem van, mindjárt megjön érzés, kerekedik a hasam, nagyon feszül a mellem, nem úgy ahogyan mensi előtt szokott, lehetek terhes?

testápolós krémes folyásom van, és 4 nap múlva nem kellene megjönnie,28 naposak a ciklusok, és ezek a jelek már peteérés óta, rendkívül érzékeny vagyok, mindenen el tudnám sírni magam és feszült is vagyok

Legjobb válasz: Nem fogod elhinni, de ugyanez van velem is!!! Szurkolok magunknak!!:)

És nekem is folyamatosan hõemelkedésem volt. (5 hós kislány anyukája)
Nem fogod elhinni, de ugyanez van velem is!!! Szurkolok magunknak!!:)
utolso bocsa nem irtam oda 8 heteske vagyok. Drukkolok nektek csajok! Anno nekem is sokan drukkoltak és bejött...:-)) Szoval szoritok és majd irjatok mi lett!!!
A kérdező hozzászólása: Én is szurkolok magunknak, mert nekem volt már (-) tesztem, most megfogadtam, hogy kivárom a menzim napját, hát vagy megjön vagy nem, de nagyon boldog lennék ha nem:-))
A kérdező hozzászólása: 8 heteske, megkérdezhetem mennyit híztál már ha híztál? Hogy bírod a terhességet? Kislányt vagy kisfiút vártok a pároddal? :-)
Az a baj hogy peteérés után 6 nap az még korai, szóval nem hiszek a babában ilyen hamar, de nem akarom elvenni a kedved.Szóval érted túl kevés az idõ.
A kérdező hozzászólása: Én is korainak tartottam, de állítólag van egy ismerõse aki együttlét után 3 nappal pozitívat tesztelt, és ikreket szült... Akkor szerinted még lehetek terhes??
Vannak csodák és azt kívánom neked sikerüljön!
A kérdező hozzászólása: Most ezt úgy értsem hogy valószínûleg szerinted nem vagyok terhes? :-(
A kérdező hozzászólása: Milyen tapasztalaitok vannak a Duphastonnal kapcsolatban? Ki mennyi ideig szedte, hogyan reagált a szervezete rá? Volt mellékhatás?
A kérdező hozzászólása: Ja és múlthéten vasárnap barátnõm unszolására teszteltem egy negatívat:-((( Szerintetek korán teszteltem??Akkor voltam peteérés után 6-7 nappal.
A kérdező hozzászólása: Én sem hánytam még szerencsére, bár volt egy - két rázós pillanat.. Milyen elõjeleid voltak, vannak?Már csak hasonlításképpen? Jaj nagyon remélem hogy nem fog megjönni a menzim, Duphaston-t is szedtem, remélem segített! Ja és alul a bal petefészkemnél szurkál egy nap nem is egyszer, és farkasétvágyam van...pedig nem ettem sokat, jelenleg 46-47 kg vagyok.
Nekem semmi tünetem nem volt, el sem akartam hinni, hogy létezik ilyen.Talán azért mert a terhesség alatt végig dolgoztam és nem figyeltem oda.Jövõ héten szülök:::) ))
Szia jó esélyed van a babóra.Én irtózatosan fel voltam vagyok puffadva még mindig a gatyáim nem jók rám annyira a hõm még mindig 37 folyásom nekem is olyan volt hol meg száraz mint a sivatag a cicim 2x akkora és érzékeny voltam/vagyok mindenre egy reklámon elbõgöm magam szoval jó esélyed van drukkolok 5 nap mulva tesztelj szurkolok és ird majd meg mi lett ..:-)) nincs diagrammod?Nem vezeted? 8 hetes pocis
Nekem ugyanezek a tüneteim voltak. Elképesztõen fel voltam puffadva, hányingerem volt, bár hányni szerencsére nem hánytam és nagyon fáradékony is voltam. Bár ezek a tünetek nekem a peteérést követõ 3. héten kezdõdtek, de hát nem vagyunk egyformák. :-)Én nem is gondoltam volna, hogy kisbabát várok, mert a mindjárt megjön érzés elég erõs volt és szabályosan görcsöltem is. Most egy 5 hónapos kislány boldog anyukája vagyok.:-) Minden jót és egészséges kisbabát kívánok!
A kérdező hozzászólása: Egyébként Én is nagyon álmos vagyok, mindenhol eltudnék aludni:-) Szegény páromat már kikészítettem a feszültségemmel és a türelmetlenségemmel, Õ is megjegyezte hogy elég feszült vagyok:-((
A kérdező hozzászólása: Nagyon édesek vagytok és aranyosak, köszönöm szépen a jó kívánságokat és a bíztatást:-))) Vizeletem minden órában van, bár ez lehet azért is van, mert meleg van és többet is iszom. Ja és rettenetesen fel vagyok puffadva, sõõõt a mellem már 1 méretet nõtt, hozzáteszem 3 hete....
Ja és annyi hogy a melóhelyen az iróasztalon elaludtam iszonyat álmos voltam vagyok még mindig meg hát az elsõ tünetek még a gyakori pisilés éjjel is minimum 1x..:-(( Ezek közül valami?
A kérdező hozzászólása: Képzeljétek, szombaton 1-2 csepp barnázás és vasárnap is 1-2 csepp barnázás történt:-( Szerintetek kizárt a terhesség?A tünetek megvannak!

Az baj, ha a hőm. nem megy 37 fölé?

Babát szeretnénk, és elkezdtem h?mér?zni kb. 1 hónapja. Igaz hogy nem rendszeresen mértem, de a legmagasabb érték 36.9 volt. Ez okozhat problémát?

Legjobb válasz: A kérdés az hogy hol hõmérõztél. Valószínû szájban. Ott nekem is annyi volt a legmagasabb érték. Csak mikor pozitív lett a teszt, akkor érte el a 37 fokot. Amúgy meg alatta volt. 6 hetes kismama

A kérdés az hogy hol hõmérõztél. Valószínû szájban. Ott nekem is annyi volt a legmagasabb érték. Csak mikor pozitív lett a teszt, akkor érte el a 37 fokot. Amúgy meg alatta volt. 6 hetes kismama
Szia! Kb 3 hónapig kellene mérni a hõmérsékletet abból lehetne következtetéseket levonni. Ha nem mérted rendszeresen akkor honnan tudod hogy nem ment 37 fölé? Ha a peteérés napját szeretnéd megtudni akkor inkább vegyél ovulációs tesztet, mert a hõmérõzésnél csak utolag derül ki, hogy melyik nap lehetett a peteérés. A tüszörepedés az utolsó alacsony hõmérsékletü napon, tehát a hõmérséklet görbéjének közvetlenül az emelkedés elötti napján szokott bekövetkezni. Remélem tudtak segiteni.
Szia! Nekem sohasem ment a hõm 37 fok felé, én is állandóan ezen aggódtam. Most 7 hetes terhes vagyok. Szerintem ezt sem lehet általánosítani, valakinek alapvetõen alacsony a testhõmérséklete. Szóval emiatt ne izgulj!
Mindenki testhõmérséklete más, és az sem mindegy, hány órakor mérsz. Sose azt nézd, hogy azt mondják 37 fölé kell mennie, hanem azt nézd, hogy az addig mért adataidhoz képest magasabb legyen.

S. O. s clostyt szedtem ebben a hónapban és még nem vagyok tapasztalt akkor ha 37.1 a hőm akkor van peteérés? És ilyenkor mikor legyünk együtt? Köszi csajok

Legjobb válasz: én is szedem. a napokban van PÉm. nem hõmérõzök, de onnan tudom, hogy esélyes napok vannak, hogy megváltozott a hüvelyváladékom. kb. kétnaponta vagyunk együtt, de ha kedvünk van többször is. sok sikert!

én is szedem. a napokban van PÉm. nem hõmérõzök, de onnan tudom, hogy esélyes napok vannak, hogy megváltozott a hüvelyváladékom. kb. kétnaponta vagyunk együtt, de ha kedvünk van többször is. sok sikert!
A kérdező hozzászólása: köszönöm a gyors választ. És neked is megy a drukk

Ha 37 a hőm, akkor reménykedhetem?

Mi eddig a napokat számoltuk soha nem h?mér?ztem. Itt annyiszor olvasok róla, hogy tegnap és ma is megmértem és 37 a h?m. Jöv?hét keddre nem várom. Lehet ez már a jel? Tudom elvileg hosszú ideig kell mérni és folyamatosan nézni a változásokat...de nekem általában 36,5 körüli a "normális" és most ennél több:-)

Legjobb válasz: Szia! Sajnos így még semmi jelentõsége nincs mivel a normális havi ciklus elõtt két héttel megemelkedik a hõ és a mensi megjöveteléig így is marad de ha már késik legalább 4-5 napot és a hõ fent marad akkor bizakodj mert akkor lehet baba!

Szia! Sajnos így még semmi jelentõsége nincs mivel a normális havi ciklus elõtt két héttel megemelkedik a hõ és a mensi megjöveteléig így is marad de ha már késik legalább 4-5 napot és a hõ fent marad akkor bizakodj mert akkor lehet baba!
http://www.kismamablog.hu/terhesseg/a-terhesseg-jelei/terhes.. Ennyibõl még nem lehet különösebb következtetést levonni. ráadásul a ciklus második felében baba nélkül is emelkedik a hõ.
Magadhoz képest viszonyíts! Nekem nagy ritkán ugrott fel a hõm 37, 0re, ált. a max. az 38, 8-38, 9 volt, és ezzel a hõvel lettem babás is!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm válaszaitokat!

5 nap késés után ha a hőm visszaesik 37.1-ről 36.9-re akkor tuti meg fog jönni?

Legjobb válasz: Szerintem ennyi,visszaesés nem jelent semmit!Mennyi az alaphõd?Mert ha kb 36.4-36.5 akkor odáig kell hogy vissza esen és akkor viszont meg fog jönni!Teszteltél már?

Szerintem ennyi, visszaesés nem jelent semmit!Mennyi az alaphõd?Mert ha kb 36.4-36.5 akkor odáig kell hogy vissza esen és akkor viszont meg fog jönni!Teszteltél már?
A kérdező hozzászólása: Ma már nem tudok tesztet venni, holnap veszek és szombat reggel tesztelek... Megírom majd...
Hát ha kibírod akkor, várj még pár napot ha nem akkor holnap reggel tesz!!!Írj majd, hogy mi lett, nagyon kíváncsi vagyok!Drukkolok!:) )) 1. v.
A kérdező hozzászólása: Semmi tünetem azok kívül, hogy fájdogál a hasam meg a petefészkem környékén szúrkál...
Én most 5 hetes 4 napos vagyok, és a teszt csak nagyon halvány. Nekem is 30 naposak a ciklusaim. Volt hogy 3 tizedet esett a hõm, de most mégis fent van és ott a baba. Szóval nyugi, lehetsz babás. Tesztelni meg csap 4 nap múlva próbálj! Drukk!
Most látom nem jól számoltam na de ez most mindegy!A lényeg hogy 2 naponta duplázodik a hcg színt!!!1 v.
Próbálj holnap is tesztelni, lehet már kimutatja(reggeli vízelet)A hcg szín 2 naponta duplázodik, akkor ha jól számolom már a 34. napodon leszel és ugye azt írtad hogy 30-32 naposak a ciklusaid!Valakinek csak az 5-6. héten mutatja ki a teszt a + eredményt!Ja, és van valamilyen tüneted?1 válaszoló!
Akkor már vagy kikellett volna mutatnia vagy megkellett volna jönnie, mert elvileg az ovut követõ 14. napon jön meg.
A kérdező hozzászólása: Ovu teszt szerint a 14. napon volt...
Lehet, h késõbb volt péd és ezért nega a teszt.
A kérdező hozzászólása: Ez a 35. napom...
A kérdező hozzászólása: Tegnap teszteltem, negatív lett, de 30-32 naposak a ciklusaim... Alaphõ 36.5! Azt hittem ez már mensit fog jelenteni, de akkor ezek szerint nem feltétlen...
Írd meg. A tünetek miatt meg ne aggódj, én csak most kezdek el émelyegni, a cicim meg csak néha viszketett, most az sem. Csak a hasam szurkál meg feszít. 6 hetes vagyok. A tünetek nem szükségszerûek! Drukkolok!

Ha 37, 3 a hőm és előtte csak 36 körül mozgott az azt jelenti, hogy most van peteérésem?

Tehát most kell együtt lennünk.

Legjobb válasz: Nem hinném. Inkább már megvolt. (jól felment)De ehhez látni kéne az egészet... Nézegessél görbéket, hogy megismerkedj a lehetõségekkel...

Nem hinném. Inkább már megvolt. (jól felment)De ehhez látni kéne az egészet... Nézegessél görbéket, hogy megismerkedj a lehetõségekkel...
Ha tegnap volt 36, akkor az azt jelenti, hogy tegnap volt peteérésed. Mivel most már magasabb, ez már az ovuláció idõszaka. Most és még holnap is érdemes együtt lennetek. Sok sikert!
A kérdező hozzászólása: nagyon köszi a segítséget

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!