Találatok a következő kifejezésre: Ha 35 szül az ember, (2 db)

Most néztem a neten, hogy sokkal veszélyesebb ha 35-év felett szül az ember . , Miért?

Én most vagyok 37-éves és jön a 3-dik baba .De bele vagyok betegedve,hogy Itt már sok gond lehet olyan ideges vagyok akár beteg babát is szülhetek??????Ja és Én nagyon félek, a magzatvíz vételt?l nem akarom meg csináltatni mert az is vetélést okozhat.A kett? babánál szép,és jó babavárás volt most is nagyon szupi boldog vagyok,Csak mikor ilyeneket hallok,Van aki 35-felett szült??????

Legjobb válasz: ÉN!!!! 2 hónapja szültem, 37 évesen, 2 gyerek van már. Én nem engedtem meg az amniót mert nem volt rá kellõ indok. Ne is gondolj rá, hogy bármi baj lehet!

ÉN!!!! 2 hónapja szültem, 37 évesen, 2 gyerek van már. Én nem engedtem meg az amniót mert nem volt rá kellõ indok. Ne is gondolj rá, hogy bármi baj lehet!
37 évesen szültem a harmadikat, semmi gond nem volt, amniot megcsináltattam, mert rossz lett a szûrése. De valszeg amúgy is megcsináltatom. Nem akartam volna beteg gyereket szülni. De amúgy semmi gondom nem volt a terhességemmel.
Azért veszélyesebb, mert a szervezet idõsebb, rosszabbul reagál bizonyos helyzetekre. Nagyobb az esély, hogy beteg lesz, de ezeket a betegségeket már szûrik, így ez kilõve. Ha bármelyik orvos bármi olyat lát, ami gyanúra adhat okot, akkor kivizsgálnak, ennyi! Ne aggódj, ez nem bizonyosság, hogy veszélyesebb, csak statisztika! Ettõl még nálad minden rendben lesz:) Csináltass kombinált/integrált tesztet, és majd megnyugszol:) Ne aggódj! Az idegeskedés rosszabb, mint a statisztika:)

Ha 35 hetesen szül az ember, mekkora lesz a babája?

Aki esetleg szült 35 hétre írja meg mekkora babája lett, és hogy egészséges e. El?re is köszönöm.

Legjobb válasz: Szia! Az enyém igaz 36 hétre született de még így is óriás bébi volt a maga 3450g-val :D

Szia! Az enyém igaz 36 hétre született de még így is óriás bébi volt a maga 3450g-val :D
Ja és a tüdeje volt még gyenge de nekem volt egy jó kis influenzám valószínû neki az is rátett. Ja az elõzõ voltam Egyébként hamar összeszedte magát a kis ügyi de a 35héten már nem igazán szokott "bajuk" lenni a koraszülés miatt szerintem.
35 hetes baba mar erett, nem lenne semmi gond, ha megszuletne! Kicsit melegitenek inkuban, de a 36. hettol mar nem is szamit korabban jott babanak.
A multheten szult csaszarral egy baratnom 35 hetesen, neki 2500gramm volt a babaja, lelegezteton volt de mar jol vannak..ez pont a hatar..de van akinek nagyobb a babaja 35 hetesen, tehat valtozo..
Szia!Én 35 hetes voltam, amikor szültem. A kisfiam teljesen egészséges. 2, 64 kilóval és 47 centivel született. Minden rendben vele, eszik és fejlõdik szépen. :-)
Anyukám annak idején éppen hogy betöltötte a 35. hetet; (35 hét 1. nap hajnalán) születtem 2660 grammal és 48 centivel. Úgy mesélte, hogy betettek inkubátorba, de nem azért, mert baj volt, csak volt hely - szimplán melegedni; teljesen egészséges voltam. A 9. hónap végére ugyanúgy összeszedtem a súlyomat, mintha normál idõben születtem volna. Úgy tudom koraszülöttnek az a baba számít, aki a 36. hét elõtt születik, vagy 2500 gramm alatti.
34. hétre szültem. A babám 2470g és 43 cm lett. Inkubátorban sem volt 4 nap múlva mentünk haza, semmi baja eddig úgy tûnik. Pénteken töltötte be az 5. hetet már 4 kg.
Unokatesóm a 35. hét végén szült és 2980 g-os lett a babája.Teljesen egészséges, négy nap múlva hazamentek.
Enyémke betöltött 36 hétre született, 2750 gramm, 51 cm. Tíz napig bent maradtunk, olyan sárga lett.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!