Találatok a következő kifejezésre: Ha 32 megszületne a babám, (2 db)

32 hetes vagyok. Ha most megszületne a babám, életben maradna?

Legjobb válasz: Életben marad, de koraszülöttnek számít kb. 36 hetes koráig, úgyhogy mond a kis Manódnak hogy bírjon ki még egy jó másfél hónapot:) Üdv, 36 hetes kismama

Életben marad, de koraszülöttnek számít kb. 36 hetes koráig, úgyhogy mond a kis Manódnak hogy bírjon ki még egy jó másfél hónapot:) Üdv, 36 hetes kismama
28.héttõl életképes a babád.De a 36.hétig, vagy min.2000-2500gr -ig maradjon csak benn. Boldog babavárást
Szia. Nekem azt mondta az orvosom, hogy a 24-ik héttõl van esély a baba megmentésére. A barátnõm a 31-ik hétre szülte a babáját, 2 hetet voltak kórházban, de már teljesen jól van a kiskrapek, szép és egészséges. Azért persze tényleg jobb, ha bent marad min. a 36-ik hétig.
Ne aggódj ilyenen, ma már az orvostudomány nagy és jóval fiatalabb magzatokat is megmentettek.32 hetes babának meg 100%az esélyei, csak megfelelõ orvosi ellátás kell még.
Szerintem igen.

Ha 32 hetesen megszületne a babám, már egészséges lenne?

Legjobb válasz: A 32 hetes baba már életképes, minden bizonnyal életben marad és egészséges is lehet. De azért jobb neki még odabent. Csak ha már megszületne, tudnak vele mit kezdeni, jók az esélyei. Én is épp ennyi idõs várandós vagyok és épp most gondolkodtam el a dolgon. De remélem, pár hétidg még odabent marad a kis manó!

A 32 hetes baba már életképes, minden bizonnyal életben marad és egészséges is lehet. De azért jobb neki még odabent. Csak ha már megszületne, tudnak vele mit kezdeni, jók az esélyei. Én is épp ennyi idõs várandós vagyok és épp most gondolkodtam el a dolgon. De remélem, pár hétidg még odabent marad a kis manó!
Szia.Unokatesóm 6 hónapra született 1750gr mal, sokáig volt kórházban, de egészséges.És egy gynyörû nõ lett belõle, most épp fõiskolára jár.
Elméletileg nagyjábó mindene ki van fejlódve rendesen, csak még érnie kell a dolgoknak, meg némi zsírt magáraszedni.Az orvosok is napról napra többet tudnak tenni érte, de ne járjon a fejedben az ennyire koraszülés, hanem inkább élvezd a még egyben töltött napokat.
Szia! Én is ezen aggódom, mert elkezdett nyílni a méhszájam, holnap lesz kerek 32 hetes. Ha gondolod írj privit. Hol fogsz szülni?
Az egyik ismerõsömnek kellet kivenni a babáját nemrég. 30 hetes terhesen. A baba 90 dekás. Nagyon remélem, hogy minden rendben lesz. Azt mondták, hogy már fél kilós babának is jók az esélyei. Egyébként nagyjából mindene ki van fejlõdve (tüdûérlelõt kapott), csak nagyon pici meg gyenge. Szóval 32 hetesen akkor még több az esély rá, hogy egészséges legyen. Egy másik ismerõsöm babája 65 dekás volt, mikor ugyanígy ki kellett venni a pocakból, és irtó aranyos egészséges két éves kislány most..:-))


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!