Találatok a következő kifejezésre: Ha 31-33 a (3 db)

Ha 31-33 napos a ciklusom, mikor van peteérésem?

Legjobb válasz: 21 napnál rövidebb, és 35 napnál hosszabb ciklus esetén nagy valószínûséggel ovuláció nem történik. tehát elvileg neked van. Miért nem veszel ovulációs tesztet. Vagy menj fel a timmermann.hu-ra és ott beírod a három mensid kezdõ idõpontját és kidobja neked a peteérés napját, és a termékeny napokat. Vagy figyeld a szervezetedet, hogy van-e olyankor valami változás. Mert nálam olyankor szúr a hasam alja, tehát én érzem is.

21 napnál rövidebb, és 35 napnál hosszabb ciklus esetén nagy valószínûséggel ovuláció nem történik. tehát elvileg neked van. Miért nem veszel ovulációs tesztet. Vagy menj fel a timmermann.hu-ra és ott beírod a három mensid kezdõ idõpontját és kidobja neked a peteérés napját, és a termékeny napokat. Vagy figyeld a szervezetedet, hogy van-e olyankor valami változás. Mert nálam olyankor szúr a hasam alja, tehát én érzem is.
vagy írd le nekem az utolsó három mensid kezdõ napját és kiszámolom neked. de a vérzéses napok szám is kellene nekem.
A kérdező hozzászólása: Nov.:28, 29, 30, 1, 2, Dec.:29, 30, 31, 1, 2 Jan.:29, ...... Általában szoktam érezni a félidõt, mert szokott fájnin a hasam alja, akkor már akciózni kell?És hány napig?Most vettem egy ovu.mikroszkópot, meg elkezdem hõmérõzni magam! Köszi a segítséget!
szia az október, nov, dec. mensid kellene, nem pedig a januári, ami ma kezdõdött el.
A kérdező hozzászólása: Okt.:25, 26, 27, 28, 29
szia jan. 17.18.19-én volt peteérésed, és jan. 14-20-ig voltak a termékeny napjaid.
A kérdező hozzászólása: Köszi a segítséget!Pont jan.14-16-án voltunk együtt, de ezek szerint nem sikerült!

A ciklusom hossza változó fog.gátló után rendszeres volt 4 hónapig, aztán 31, 33, 35, 37 napra jött meg. HA babát szeretnénk gond ez vagy menjek orvoshoz?

Legjobb válasz: szerintem az ilyen hosszú ciklus pcos-re utual, amit okozhatott a fogamzásgátló, ne várj hiába csináltass egy hormonvizsgálatot, mert lehet, hogy így nincs spontán peteérésed, a tea is jó, de azért ha komolyan babázni szeretnél én orvoshoz is mennék!

szerintem az ilyen hosszú ciklus pcos-re utual, amit okozhatott a fogamzásgátló, ne várj hiába csináltass egy hormonvizsgálatot, mert lehet, hogy így nincs spontán peteérésed, a tea is jó, de azért ha komolyan babázni szeretnél én orvoshoz is mennék!
Olyan sok helyen olvastam már a cickafark kúrát, leírnátok, hogy milyen az? Köszönöm :)
Mensi utolso napjatol peteérésig cickafarkteát kell inni 2szer naponta, majd pé-töl palástfüteát szintén 2x, egeszen a következö mensiig, vagy a terhesség 12.-ik hetéig.
Ha nem akarsz megint hormonokat magadba tomni, kezdd el a cickafark kurát, hidd el rendbe hozza a ciklusaidat.
Szia.Én 4 évig szedtem fogamzásgátló tablettát rendszeresen, úgy 10 hónapja hagytam abba.Nekem is rendszertelenek voltak a ciklusaim, 32-34 naposak, voltam dokinál, de azt mondta annyira nem lényeges, és tessék most itt vagyok egy pocaklkóval a pocimban! Sok sikert kívánok Neked a baba projekthez!!

14 nappal a peteérés után érdemes terhességi tesztet csinálni? Lehet már pozitív, ha sikerült? 31-33 naposak a ciklusaim.

Legjobb válasz: akkor már kimutatja álltalában mert 7-8 nap a beágyazodás, és utána még 4 nap, mire hormon lesz annyi hogy kimutatja. irj majd mi lett. drukk

akkor már kimutatja álltalában mert 7-8 nap a beágyazodás, és utána még 4 nap, mire hormon lesz annyi hogy kimutatja. irj majd mi lett. drukk
A kérdező hozzászólása: Halvány pozitív lett! Remélem nem ver át :)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!