Találatok a következő kifejezésre: Ha 3. nem jön (105 db)

Utorrent 3.1.3. verziójánál hogyan kell beállítani hogy hová mentse el a fájlokat ha már nem jön be az a bizonyos ablak?

Legjobb válasz: Beállítások/UI beállítások fülön vissza tudod pipálni, hogy megjelenjen. Amúgy jobb klikk a torrenten/haladó/letöltés helyének megadása

Beállítások/UI beállítások fülön vissza tudod pipálni, hogy megjelenjen. Amúgy jobb klikk a torrenten/haladó/letöltés helyének megadása
A kérdező hozzászólása: Köszönöm de angol nyelvû és nem igazán találom
http://www.mediacentermaster.com/wiki/images/thumb/8/8a/4uto.. When adding torrents (torrent hozzáadásakor): Show a windows that displays the files inside the torrent (jelenjen meg egy ablak, ami mutatja a torrent tartalmát)

Yadine fogamzásgátló? ! Első levelét most szdtem be.3. napon járok most a 7 nap szünetből, d emég menezsz semmi. Ha abszolút nem jön meg, az baj, Előtte se volt

Els? levelét most szedtem be. 3. napon járok most a 7 nap szünetb?l, de még menzesz semmi. Ha abszolút nem jön meg, az baj? El?tte se volt rendszeresen menstruációm, de azért reméltem hogy ez beállítja..Sperma nem került belém, max el?nedv, de elvileg már védett vagyok. Vegyek tesztet, lehetek terhes?

Legjobb válasz: Fogamzásgátlónál a szünet 3-5. napján jelentkezik a megvonásos vérzés. Tehát minden rendben.

Fogamzásgátlónál a szünet 3-5. napján jelentkezik a megvonásos vérzés. Tehát minden rendben.
A kérdező hozzászólása: és ha nem jön meg? 8. nap akkor is folytassam a második levéllel? mondjuk akkor 7. nap környékén tuti csinálok tesztet...
Ha nem vérzel (ez nem menstruáció, hanem megvonásos vérzés) akkor is szedd tovább, de menj el dokihoz. Szerintem a teszt felesleges, de ha megnyugtat akkor csinálj. De nagy valószínüséggel holnap, vagy holnapután elkezdesz vérezni.
A kérdező hozzászólása: Bocs, de érdekesen ment át...

Kismamák Ti hány órát alszotok a 24-ből? 17 hetes vagyok és este 10-től alszom reggel 9-ig, mégis a kisfiammal déliálmot is alszom 2-3 órát. Ha ez nem jön össze, akkor olyan fáradt és álmos vagyok, h nem vagyok jó semmire.

Legjobb válasz: Én is alszom a gyerekekkel hétvégenként, amikor itthon vannak, amikor oviban vannak, akkor is alszom délben, örülök, ha végigalszom az éjszakákat. A fáradtság természetes állapot, fõleg ebben a mocsok idõben.

Én is alszom a gyerekekkel hétvégenként, amikor itthon vannak, amikor oviban vannak, akkor is alszom délben, örülök, ha végigalszom az éjszakákat. A fáradtság természetes állapot, fõleg ebben a mocsok idõben.
28 hetes vagyok, és este 10-tõl reggel 6-ig alszom. Akkor kelt ugyanis a fiam, de olyan vagyok, mint az õszi légy:) Plusz menni kell dolgozni, de attól még egy fél órát alhatnék, ha õurasága hagyna:) Mindenkinek mást igényel a szervezete, de teljesen normális, hogy sokat alszol:)
Mindkét terhességem alatt nagyon sokat aludtam, mig tudtam a pocakomtól, és a gyomorégéstõl. Volt olyan h este 9- tõl, reggel 9 ig aludtam, és délre is másfél órát. A második terhesség sokkal fárasztóbb volt, de lehet hogy a 2 évesem miatt volt. A déli alvást szinte soha nem hagytam ki. Most már a picike lányom is kettõ fél, és 6-7 óra alvás bõven elég. :-)
Én is 17 hetes vagyok és én is álmos vagyok egész nap, pedig sokat alszom. Este is korán fekszem, igaz én korán is kelek, mert a két gyerekem koránkelõ fajta (szerencsére koránfekvõk is). Napközben is szoktam aludni, amikor õk alszanak. Egész nap ég a szemem az álmosságtól és sokat ásítozom. Az érdekes az, hogy ennek ellenére képes vagyok bármire: takarítás, mászkálás, szóval hiába vagyok álmos, mégis olyan energikusnak is érzem magam, nna ezt ha érti valaki :)

Ha állásajánlatnál a benyújtandó okiratok közé írják a 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítványt, akkor váltsam ki és ha ez nem jön be akkor pár hónap múlva újra igényeljem vagy írjam önéletrajzba hogy ki tudom váltani, büntetlen előélet?

Legjobb válasz: Nekem azt mondták, hogy elég akkor kiváltani, ha kérik, és már megvan a munka. Esetleg a motivációs levélben megemlítheted, hogy ki tudod váltani, tudod, olyan mellékesen megemlíteni, mintha azt írnád "START kártyára jogosult vagyok."

Nekem azt mondták, hogy elég akkor kiváltani, ha kérik, és már megvan a munka. Esetleg a motivációs levélben megemlítheted, hogy ki tudod váltani, tudod, olyan mellékesen megemlíteni, mintha azt írnád "START kártyára jogosult vagyok."

Mit csináljak ha a yorki kutyám nem hajlando az udvaron porázzal wc-ni csak a lakásba. Poráz nélkul meg nem engedhetem el mert nem jönn vissza és mégcsak 3 honapos hogy szoktassam rá hogy porázzal és az udvaron wc-en?

Legjobb válasz: Ha egy 3 hónapos kutya nem jön vissza hozzád, ott nagy bajok vannak. A kölykök még úgy vannak megalkotva, h mindenhova követik a gazdát. Õk jól tudják, hogyha elveszítenek, akkor meghalhatnak, így nagyon ragaszkodnak a gazdához és nagyon figyelik, h merre van. Ha ez a kötõdés nincs meg akkor ott nagyon nagyon el van valami rontva. (vagy még egyáltalán nem is próbáltad elengedni?) Ráadásul az udvaron hova mehetne? Engedd el és wczzen kinn! Ha most nem tanulja meg mind a behívást, mind a szobatisztaságot késõbb sokkal többet fogsz vele szenvedni - és ahogy a kérdésedbõl látszik nem vagy valami tapasztalt kutyás...

Ha egy 3 hónapos kutya nem jön vissza hozzád, ott nagy bajok vannak. A kölykök még úgy vannak megalkotva, h mindenhova követik a gazdát. Õk jól tudják, hogyha elveszítenek, akkor meghalhatnak, így nagyon ragaszkodnak a gazdához és nagyon figyelik, h merre van. Ha ez a kötõdés nincs meg akkor ott nagyon nagyon el van valami rontva. (vagy még egyáltalán nem is próbáltad elengedni?) Ráadásul az udvaron hova mehetne? Engedd el és wczzen kinn! Ha most nem tanulja meg mind a behívást, mind a szobatisztaságot késõbb sokkal többet fogsz vele szenvedni - és ahogy a kérdésedbõl látszik nem vagy valami tapasztalt kutyás...
A kérdező hozzászólása: amikor id kerult akkor szabadon elengettem és ahova mentem jött utánam mostanság meg valahogy nem jönn vissza akárhogy hivom.sokszor elnegtem porázz nélkul denem birom utána megfogni ezért nem is merem már elengedni mi egy 12 lakásos társasházban lakunk és sajnos olyan szomszédaink vannak akik nyitva haggyák a kaput és félek h kiszalad és akkor végkép nem birom megfogni
A kérdező hozzászólása: köszi ezt megfogadom.és azzal mit csináljak h ha valami rosszat csinál és leszidom megugat ha ölbeveszem vagy én vagy bárki harabdál egyszeruen nem lehet se simogatni se semmi mert játékosan harapdál erröl hogy tudom leszoktatni??
A kérdező hozzászólása: igen csak az a baj h mellete van még egy vizsla szeru kutyánk ami apumé meg van egy macska na veluk folyton játszik folyton morog rájuk meg harapdálja öket szoval még nevelni se lehet anyira mert mikor kiengedem az udvarra és netán kinn a macska és elvan engedve akkor ahova megy a macska oda megy ö is és olyankor nem lehet birni vele én 22 vok de ez miért is lényeg meg amugy nem fajta tiszta yorki csak anya ágrol az apa-i ágrol nem tudjuk mert az anya kiszököt mikor tuzelt.és ezzel is gondban vagyok mert nem tom h egyáltalán hasonlit e egy yorkira ha valakitöl kapnék egy email cimet h elkuldjem a képét h egyáltalán olyan lesz e mint egy yorki azt nagyon megköszöném
A harapdálást kutya módra kell neki megtanítani. Ha csak játékosan harapdál, az nem gond, a kutyák így játszanak. De ha erõset harap, akkor válaszul csípj bele a marjába. Ez olyan, mintha egy másik kutya harapással figyelmeztetné, hogy messzire ment. Nálam bevált.
A kérdező hozzászólása: és akkor mit csináljak ha a yorkim netán jot csinál és megdicsérem megsimogatom meg minden és nem foglalkozik vele mintha ott se lennék mintha nem is dicsértem volna meg ezzelen mit csináljak?:(

3 napos késés után ma reggel teszteltem Corax-szal, de egyértelműen negatív lett. Most akkor mégsem sikerült a baba? Nekem eddig soha nem késett 1 napot sem. És ha nincs baba, akkor miért nem jön meg?

Legjobb válasz: Szia! Nekem ez a Corax nem jött be. Tesztelj egy másik teszttel pl Clearblue, nekem legalábbis ez mutatta ki (2 halvány +) 2-3 nap késéssel. Tünet? Amíg nem jön meg, van rá esély!!! Írj! szorítok!!!

Szia! Nekem ez a Corax nem jött be. Tesztelj egy másik teszttel pl Clearblue, nekem legalábbis ez mutatta ki (2 halvány +) 2-3 nap késéssel. Tünet? Amíg nem jön meg, van rá esély!!! Írj! szorítok!!!
Nem mindenkinek mutatja ki a pozitívat a teszt, ha terhes! Szerintem is próbálj meg tesztelni egy másik tesztel! Ha az is negatív és még mindig nem jön meg akkor szerintem jövõhéten menj el a dokihoz!!! Sok sikert!
A Corax nekem se mutatta ki a 3-4 hetes terhességemet. Csak a második Coraxos teszt mutatott pozitívat két héttel késöbb!
A kérdező hozzászólása: A mellem jóval nagyobb, nem fáj, de nagyobb és folyamatos hasszurkám van. Fehér testápolószerû folyás és aluszékonyság.
A tüneteid stimmelnek nekem is ezek voltak..szerintem várj egy két napot és tesztelj újra egy másik tesztel! Nekem menszi elõtt 2 nappal mutatta kis a Lilly teszt a pozitívat!! Sok sikert!!!(második válaszoló)
Mi újság? Van baba? Írj!
A kérdező hozzászólása: Teszteltem megint CB-val, ami halvány + lett, de sajnos szombaton megjött, így nem sikerült. :-((((

Az biztos, hogy nem káros ha nem jön meg a menzesz a 21. nap követő 7 napban? Nekem még nem jött meg a 7 napból letelt már 3? Barna folyás csak megfázástól lehet vagy még valami mástól is?

Legjobb válasz: Nyugi! Ha meg is jön, és ha nem múlik el a 7 nap alatt, mindenképp kezdd el a köv. levelet a 8. napon. Ha elmúlt, ha nem. Ha bizonytalan vagy, csinálj tesztet.

Nyugi! Ha meg is jön, és ha nem múlik el a 7 nap alatt, mindenképp kezdd el a köv. levelet a 8. napon. Ha elmúlt, ha nem. Ha bizonytalan vagy, csinálj tesztet.
A 7 napban kell megjönnie, nem azt jelenti, hogy abbahagyod a levéllel, és másnaptól 7 napig vérzel! A szünet 3.-4. napján jön meg álltalában, de az sem baj, ha csak a 6. napon! Csak az a lényeg, hogy a szünetben megjöjjön, és úgysem fog elmúlni addig, amí el kell kezdened szedni a köv. levéllel!
A kérdező hozzászólása: Ma van a 4. napom a 7.-bõl és ma megjött, de csak pecsét szerû.Azt írták, hogy lehet csak pár csepp vér lesz, de az sem káros ha nem lesz semmi.Most akkor ennyi elég ez a "pecsét" szerû?Parás vagyok!!!:(
Énis ilyen cipõbe vagyok. sõt szarabba. ma kellene megjönnie ma van az 5. nap ilyenkor jön meg. de nagyon megfáztam mandula gyulladásom lett. de félek h nemfog megjönni a szünetbe a megfázás miatt.

Gond az ha mar kb 3 honapja probalkozunk, azzal hogy legyen baba es nem jon osze van egy 16 honapos lanyunk, o azonnal oszejott nagyon nagyon hamar, hallotam masoktol hogy nekik is hamar oszejott a kovetkezo, nekem ezek szerint nem fog?

Legjobb válasz: Szerintem három hónap után még kár ilyesmin törnöd a fejed. Fél év alatt is csak a párok 50%-ának sikerül, legalábbis ezt olvastam egy statisztikában. Valamint gondolj arra is, hogy neked már van egy gyönyörû gyermeked, sokaknak meg az elsõ sem jön össze évekig. Örülj a babádnak, ne is gondolj a teherbe esésre, majd jön a kistesó, h itt lesz az ideje! De önmagad megnyugtatása érdekében keress rá a neten a másodlagos meddõségre. Azt írják, egy év rendszeres, védekezés nélküli nemi élet után beszélhetünk másodlagos meddõségrõl. Az egy év leteltéig még sok az idõ!

Szerintem három hónap után még kár ilyesmin törnöd a fejed. Fél év alatt is csak a párok 50%-ának sikerül, legalábbis ezt olvastam egy statisztikában. Valamint gondolj arra is, hogy neked már van egy gyönyörû gyermeked, sokaknak meg az elsõ sem jön össze évekig. Örülj a babádnak, ne is gondolj a teherbe esésre, majd jön a kistesó, h itt lesz az ideje! De önmagad megnyugtatása érdekében keress rá a neten a másodlagos meddõségre. Azt írják, egy év rendszeres, védekezés nélküli nemi élet után beszélhetünk másodlagos meddõségrõl. Az egy év leteltéig még sok az idõ!
Dehogynem sikerülni fog!!!! Nem törvényszerû, hogy ha az elsõ mindjárt sikerült, az így lesz a másodiknál is! csak bízz magatokban! Ciklusod rendben van?
A kérdező hozzászólása: koszi szepen aranyosak vagytok:) a ciklusom is rendbe van teljesen pontosan jon meg minden honapba, 1-2 nap elteressel hol hamarabb 1-2 nappal hol kesobb de rendben van!
Nekünk 7 hónap alatt jött össze a babó, igaz már 38 évesek vagyunk. 3 hónap még tök normális, még a 7 hónap is az volt, ne aggódj!

Ha az átlaghőm 36, 3 akkor a 36, 7-36, 8 már jó? Ha így marad és nem jön meg ebből már lehet babára következtetni? Nem kellene feljebb mennie ha sikerült volna? A hétvégére nem várom.

Legjobb válasz: "Ha így marad és nem jön meg ebbõl már lehet babára következtetni?" igy igaz. nem feltétlen mindenkinek magas a hõje a 36,7-8-9 is tökéletes.

"Ha így marad és nem jön meg ebbõl már lehet babára következtetni?" igy igaz. nem feltétlen mindenkinek magas a hõje a 36, 7-8-9 is tökéletes.
Ahogy az elsõ válaszoló írta, tökéletes a hõ, nem kell 37 fölé menni, nekem sem ment.Nekem 36.8 volt, tudtam hogy baba van, másnap a teszt is kimutatta. Azóta a nyolc hós a fiam:-)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!