Találatok a következő kifejezésre: Ha 3. nem (2716 db)

Mit tegyek, ha a sims 3 nem indul kiegészítőkkel?

Feltettem sims 3-t, majd showtime-t. Showtime crackjét betettem alapjáték bin mappájába, de amikor elakarom indítani, azt írja: A szolgáltatás inicializálása sikertelen

Legjobb válasz: Szia! :) Nos lenne egy módszer erre a "szolgáltatás inicizálása sikeretlen" dologra. A The sims 3 fórumáról szedtem, remélem mûködni fog. 1. A Dokumentumokban keresd meg a Sims 3 mappáját, majd az egész mappát másold át valahova, pl az asztalra, majd a Dokumentumokból töröld ki. 2. Indítsd el a játékot, majd mikor mindent betöltött, lépj ki. 3. Menj vissza a Dokumentumokba. Látni fogod, hogy a játék kreált egy új Sims 3 mappát (olyat, amit már 1x átmásoltál valahova, illetve kitörölted) 4. Nyisd meg, majd töröld a következõ mappákat: ScreenShots, Recorded Videos, Downloads, Saves, és SavedSims. 5. Ezek után, keresd meg azt a mappát, amit kimentettél valahova, nyisd meg, majd ugyan ezeket a mappákat: ScreenShots, Recorded Videos, Downloads, Saves, és SavedSims, másold és illeszd be a Dokumentumoknál található Sims 3 mappába. Ezek után indítsd el a játékot, és elvileg jó lesz :)

Szia! :) Nos lenne egy módszer erre a "szolgáltatás inicizálása sikeretlen" dologra. A The sims 3 fórumáról szedtem, remélem mûködni fog. 1. A Dokumentumokban keresd meg a Sims 3 mappáját, majd az egész mappát másold át valahova, pl az asztalra, majd a Dokumentumokból töröld ki. 2. Indítsd el a játékot, majd mikor mindent betöltött, lépj ki. 3. Menj vissza a Dokumentumokba. Látni fogod, hogy a játék kreált egy új Sims 3 mappát (olyat, amit már 1x átmásoltál valahova, illetve kitörölted) 4. Nyisd meg, majd töröld a következõ mappákat: ScreenShots, Recorded Videos, Downloads, Saves, és SavedSims. 5. Ezek után, keresd meg azt a mappát, amit kimentettél valahova, nyisd meg, majd ugyan ezeket a mappákat: ScreenShots, Recorded Videos, Downloads, Saves, és SavedSims, másold és illeszd be a Dokumentumoknál található Sims 3 mappába. Ezek után indítsd el a játékot, és elvileg jó lesz :)
A kérdező hozzászólása: nem találok sims 3 mappát. Oo
Dokumentumok/Electronic Arts/The Sims 3 <- itt szokott lenni :)
A kérdező hozzászólása: nekem ezek nincsennek benne a mappába :/
Akkor viszont próbáld újratenni a játékot :/ Az is lehet, hogy a crack nem felelt meg a játék verziószámának. Próbálj meg egy másikat (küldtem egy-et privátban), majd ha az sem jó, tedd újra az egészet.
Ugyanez a problémám. Megtettem azokat, amit a kommentem olvastam (mappa másolás, törlés, törlés másolás) és úgy sem lett jó :/ Ötletek?

Most a télen felszaladt rám 3 kiló, ami felesleges, és nagyon zavar. Mit egyek, hogy lemenjen? Koplalni, villám-diétázni nem akarok, mert azok nem tartósak. Ha pl. nem ennék fehér kenyeret? Beválna, vagy ez nem elég?

Egyébként 174 cm és 65 kiló vagyok. Tudom, ez nem kövérség, de nem érzem jól magam így.

Legjobb válasz: Igyál nagyon sok vizet. 2-3 liter a minimum. Reggel két pohárral igyál meg rögtön felkelés után. (Ezek mind, amit napi szinten utána is csinálhatsz). Fehér kenyeret ne, de próbálj cukrot vagy mézet sem. Vagy édesítõ, ha nem zavar, ha igen akkor xylith, az natúr. Próbáld a húst salival enni, krumpli vagy rizs helyett. Ha mindezt betartod akkor pillanatok alatt lemegy rólad az három kiló. :) Amúgy ha nem vagy hajlamos a hízásra, akkor anyum az ilyeneket úgy szokta ledobni, hogy pár napig csak gyümit és yoghurtot eszik. De én hajlamos vagyok, a fenti az én módszerem... Így ment le a karácsonyi +3 kiló rólam is.

Igyál nagyon sok vizet. 2-3 liter a minimum. Reggel két pohárral igyál meg rögtön felkelés után. (Ezek mind, amit napi szinten utána is csinálhatsz). Fehér kenyeret ne, de próbálj cukrot vagy mézet sem. Vagy édesítõ, ha nem zavar, ha igen akkor xylith, az natúr. Próbáld a húst salival enni, krumpli vagy rizs helyett. Ha mindezt betartod akkor pillanatok alatt lemegy rólad az három kiló. :) Amúgy ha nem vagy hajlamos a hízásra, akkor anyum az ilyeneket úgy szokta ledobni, hogy pár napig csak gyümit és yoghurtot eszik. De én hajlamos vagyok, a fenti az én módszerem... Így ment le a karácsonyi +3 kiló rólam is.

Hogy a legolcsóbb 3 FullHD monitort üzemeltetni egy gépről, ha játék NEM cél?

Nagy előny, ha mindhárom csatlakozó DVI, természetesen csavarokkal lefogatva. Amennyiben lehetséges, bőven elég lenne az IGPU (talán tévedek...), és bármilyen megoldás érdekel (pl. Intel és AMD egyaránt, kis fogyasztású vékonykliens három monitorral, egyszerű videokártyák+alaplapi együtt akár, ha az az olcsóbb, stb stb)

Legjobb válasz: Olcsón ezt nem tudod összehozni, fõleg nem úgy, hogy kihagyod a HDMI-t. Egy VGA is tudja ezt, mondjuk egy 7770-re is rámegy a 3 monitor, de ebbõl egy DVI, egy HDMI és egy Display Port. Ha 3 DVI kell, az két VGA, méghozzá olyan, amin van 2 db DVI is.

Olcsón ezt nem tudod összehozni, fõleg nem úgy, hogy kihagyod a HDMI-t. Egy VGA is tudja ezt, mondjuk egy 7770-re is rámegy a 3 monitor, de ebbõl egy DVI, egy HDMI és egy Display Port. Ha 3 DVI kell, az két VGA, méghozzá olyan, amin van 2 db DVI is.
Ha a gfarkatin van egy DVI egy VGA és egy HDMI is akkor akár átalakítókkal is meg lehet oldani. VGA-t és HDMI-t is lehet DVI-re fordítani. Szerintem mûködne. Bár hogy win hogy kezeli az más kérdés...
* "Ha a grafkarin" bocsi :)
A kérdező hozzászólása: Az a baj a HDMI-vel, hogy nem olyan stabil, mint egy két csavarral felfogatott DVI, ezért is gondolom, hogy elég erõsen kerülni kéne. Nem állítom, hogy nem fogom beforrasztani az anyjába a HDMI-t, ha több tizes a különbség, csak nem szeretném. :)
Még annyi jutott eszembe, hogy ha kötegeled a kábeleket és a hdmi-re kicsit többet hagysz akkor nem csúszhat ki (a másik kettõ elõbb megfeszül azok meg ugye fixen lennének). Ha ez nem megoldható így és csak a jelet kell leosztani (tehát ugyan azt akarod látni minden kijelzõn) akkor egy sima elosztó nem elég? [link]
A kérdező hozzászólása: Az elosztós megoldás asszem (nem emlékszem miért) nem okés két 1920x1080-as monitorhoz, nekem meg jóformán a jó nagy képernyõ-terület az elsõdleges a munkához, vagy legalábbis piszkosul magától értetõdõ, hogy úgy volna ideális. Nem állítom, hogy ne volna jobb 1-2 4k monitoron lakni, de amíg nem olcsósítják a kínai szutykot, addig marad az elterjedtebb 1920x1080, lehetõleg három. Egyébként mi a max, amire DVI-elosztót lehet használni? Vagy mitõl függ, mi a max?
3 liter vizet igyon az elefánt
Rossz helyre tetted fel, nem gondolod? Talán az egészség vagy a tudomány rovatba kellett volna, akkor olyan válaszokat is kapnál. Nem káros. Ha túl sokat iszol, akkor meg kimosódhatnak a szervezetbõl az ásványi anyagok. Köztes megoldás kell. pl.: 1, 5l?
A kérdező hozzászólása: Miért lájkolták be a hozzászólásodat olyan sokan amikor semmi hasznosság nincs benne? Bírom ez a gyakori oldalt, akik hasznos válaszokat adnak, lepontozzák, aki meg oda ír egy szellemes haszontalan választ, hasznosnak találják.Magyarország, mert így szeretlek, robbannál fel.Esetleg valami értelmes ember, írna valami értelmes választ is?
A kérdező hozzászólása: Dislike-oltam a válaszod, hála az Istennek a 100%-ról lement 63%-ra...remélem 0% lesz, mert kiprovokálja magának a válaszadó hogy csak begurítson, nem igaz hogy nem lehet egy normális kérdésre válaszolni.
A kérdező hozzászólása: Kimosódhatnak az ásványi anyagok? Te meg ezt honnan az Istenbõl szedted elõ?Még ekkora hülyeséget életemben nem hallottam.Írjon már valaki aki értelmes választ is tud adni, nem pedig kérdez a kérdésre.
2 litert illik meginni.a víz a szervezet méregtelenítésében is szerepet játszik.
Te jó ég XD.... Nem a 3 liter vízzel kéne foglalkoznod, hanem azzal, hogy nem csak idegbeteg vagy hanem kicsit gagyi is... Egyébként meg igen... túl sok víz kimossa a szervezetbõl az ásványi anyagokat...
Tudod létezik vízmérgezés is.. Néz utána aztán szidjad az értelmes válaszolókat.

A barátom 3 éve nyert egy skutert (50), de előtte volt neki egy másik, amivel máig jár. A megnyert skutert akarom megvenni tőle, csak nem tudom, lehet-e valami baja a motornak, ha 3 évig nem használták? Járva sem volt szinte vele 13 km van rajta.

2 kérdésem lenne: 1: ha 3 évig csak garázsban állt ,akkor lehet vele valami probléma? 2: a motor máig nincsen bejelentve.Ez lehet probléma,ha megveszem,és csak most jelentem be?

Legjobb válasz: 3 év alatt az aksija valószínûleg bedöglött. Ha volt benne üzemanyag akkor lehet nem árt kipucolni az üzemanyagrendszerét, de ezt nem tartom valószínûnek. Más baja kétlem hogy lehet ennyi idõ alatt.

3 év alatt az aksija valószínûleg bedöglött. Ha volt benne üzemanyag akkor lehet nem árt kipucolni az üzemanyagrendszerét, de ezt nem tartom valószínûnek. Más baja kétlem hogy lehet ennyi idõ alatt.

Lehetek terhes, ha 3 teszt is negatív lett? November 29. én volt az utolsó menstruációm, de a nőgyógyász már másfél hónapja nem tud fogadni, mert annyian várakoznak, hogy soha nem jutok sorra, vagy pedig épp kismamánál van.

üdv! Szóval November 29-én volt az utolsó menstruációm ,és azóta nem jött meg .Csináltam 3 terhességi tesztet és negatív lett.De tulajdonképpen vannak jelek,pl: szédülés ,hasfájás,gyomorégés,olykor visszajön az étel,de nem nevezném hányásnak .A n?gyógyász akihez szeretnék menni ,ma sem tudott fogadni ,és csak egy héten egyszer van.:( A párom nagyon szeretne egy babát ,de én fiatalnak érzem magam hozzá (20 éves vagyok) .Volt már valakinek hasonló szituja?

Legjobb válasz: Biztos hogy nem vagy terhes, vagy ha az is vagy akkor max 2-3 hete fogant meg és a teszt még nem mutatja ki. èn inkább hormon vagy gyulladásos problémára gyanakszom. Minél elöbb orvoshoz mert ez nem normális. A teszt 3 hetes terheséget már kimutat.

Biztos hogy nem vagy terhes, vagy ha az is vagy akkor max 2-3 hete fogant meg és a teszt még nem mutatja ki. èn inkább hormon vagy gyulladásos problémára gyanakszom. Minél elöbb orvoshoz mert ez nem normális. A teszt 3 hetes terheséget már kimutat.
November 29-én??? És most márciust írunk? Tehát már 3 hónapja (lassan 4) nincs mensid, de van 3 negatív teszted. Akkor szinte 100%, hogy nem vagy terhes. De nõgyógyászhoz mindenféleképpen menj el. És hogyhogy nem jutsz sorra? Nem idõpontot kellene kérni? VAgy hogy van, egyszercsak azt mondja a doki, hogy most ennyi volt mára, és hiába várnak még rá, õ elmegy? Magándoki, vagy kórházi?
A kérdező hozzászólása: Szia , a nõvéremmel csináltam a 2. tesztet , õ elkezdett poénkodni , hogy úgy lássa , hogy az egyik halvány , én meg megijedtem , de most visszagondolva nem tudom eldönteni.Am az elsõben nem vagyok biztos, mert a vizeletem olyan volt , mint a víz , semmi színe nem volt, és az egy olcsóbb teszt volt.Az olcsóban nem nagyon bízom meg, de néha csak olyat lehet kapni.a 3. tesztet nagyon alaposan megnéztem , nem láttam csíkot . Igazság szerint már nagyon ideges vagyok, mi lehet a bajom, de sokhelyen olvastam , hogy semmit nem mutatott ki a teszt , mégis terhes volt az illetõ.köszönöm szépen a válaszodat nagyon hasznos volt , és még bízom benne , hogy nincs nagyobb bajom , mert anyukámnak tavaly volt ember fejnagyságú daganat a méhében , bár nem rosszindulatú.
A kérdező hozzászólása: így van , azt mondja a doki, hogy eddig volt rendelés, és hazamegy ! Amúgy SZTK . Jövõhéten biztos sorra kerülök . köszönöm a válaszokat, igazából el vagyok keseredve , hogy nem vagyok terhes , szerettük volna , de még ráérünk.
Nem lehetséges, hogy a második csík a teszten annyira halvány, hogy alig lehet észrevenni, sokakat ez téveszt meg!Én is így voltam és mostmár 27 hetes terhes vagyok.
Nem akarok halvány reményt ébreszteni benned, de én is egy rakás tesztet csináltam, mind negativ lett...csak az utolsó mutatta ki, h terhes vagyok, pedig akkor már két hónapos volt a baba! :)
Szia!Én 2006-ban voltam igy.Nem jött meg már vagy három honapig, sokat fájt a pocim, a mellem érzékeny volt és émelyegtem.Teljesen ugy éreztem magam, mintha terhes lettem volna.Én is kb 3tesztet csináltam, negativ lett.Amikor elmentem dokihoz, kiderült, hogy dionyi nagyságú cisztám van a petefészkemen, amit még azon a héten el is távolitották.Ne aggodj, probálj megnyugodni.

[SPOILER]Fallout 3 New Vegas, Ed-E, a prototípus fürkészrobot. Valaki tud segíteni? Ha még nem találtad meg Ed-e-t mint társat, nem biztos hogy jó ötlet tovább olvasni.

[Ismétlem-SPOILER!] Szóval,már jó magas szintü vagyok, és hallotam hogy Ed-e Primben van,és Acéltestvériségről folytatott beszélgetések belövik a triggert,és el mond 2 hangüzenetet,aztán kapok rá páncélt,leszedik a matricákat és a többi.Elöször is,csevegtem a nővel a NoVac tól északra lévő roncstelepen, szóba hozta a testvériséget, eyebot barátunk lökte is az első üzenetet. Aztán Helios 1, tudós fickó az apokalipszis követőitől,bészélt az acél testvériségröl,boom,Ed-e kománk második üzenetét is halhattuk. És akkor most vagy elviszem a testvériséghez,vagy az acéltestvériséghez. Nos a kérdésem: Én NCR (ÚKK, Új Kaliforniai Köztársaság,New Californai Republic) -el szeretnék jó kapcsolatot ápolni,melyikükhöz érdemes vinni? Acél testvériség,vagy Apokalipszis követői? Aztán a második kérdésem,hogy Ed-e fog valaha beszélni,vagy marad ez a Protokol indításos parancs rendszer?

Legjobb válasz: Akkor oda kell vinned akivel szimpatizálni szeretnél.(én az Apokalipszis követõihez vittem mert,akkor lesz egy küldetés amit Arcade Gannon ad "For Auld Lang Syne" amiben össze kell verbuválni a veteránokat az Acél Testvériségbõl,és a játék végén a víz alól kimentett repülõvel érkeznek a Hoover gáthoz harcolni.) Javaslom szerezd be az összes DLC-t a játékhoz bõven megérik az árukat és nagyon jóra sikerültek.(pl. a Dead Money-t elõször nem nagyon kedveltem de 3-4 végigjátszásra nagy kedvencem lett fõleg,hogy mind a 37 Gold Bar-t el tudtam hozni,bár én Xbox360-on toltam,de a Fallout 3-al együtt + Skyrim a világ legjobb játékainak tartom mindhárom game-t). ED-E-t a "Lonesome Road" DLC-ben lehet tuningolni.

Akkor oda kell vinned akivel szimpatizálni szeretnél.(én az Apokalipszis követõihez vittem mert, akkor lesz egy küldetés amit Arcade Gannon ad "For Auld Lang Syne" amiben össze kell verbuválni a veteránokat az Acél Testvériségbõl, és a játék végén a víz alól kimentett repülõvel érkeznek a Hoover gáthoz harcolni.) Javaslom szerezd be az összes DLC-t a játékhoz bõven megérik az árukat és nagyon jóra sikerültek.(pl. a Dead Money-t elõször nem nagyon kedveltem de 3-4 végigjátszásra nagy kedvencem lett fõleg, hogy mind a 37 Gold Bar-t el tudtam hozni, bár én Xbox360-on toltam, de a Fallout 3-al együtt + Skyrim a világ legjobb játékainak tartom mindhárom game-t). ED-E-t a "Lonesome Road" DLC-ben lehet tuningolni.

Normalis, ha 3 eves nem tudja kimondani az "r" betüt? Hany eves kortol nem normalis es kell orvoshoz fordulni? Van, aki mar ki tudja mondani 3 evesen?

Legjobb válasz: 5-6 évesen kezdenek velük foglalkozni a logopédusok. 3 évesen az a ritkább, aki teljesen tisztán beszél (mondhatni elvétve van ilyen gyerek). A beszédszerveik még kifejletlenek, képlékenyek. Orvos nem is értem, hogy jön a képbe?

5-6 évesen kezdenek velük foglalkozni a logopédusok. 3 évesen az a ritkább, aki teljesen tisztán beszél (mondhatni elvétve van ilyen gyerek). A beszédszerveik még kifejletlenek, képlékenyek. Orvos nem is értem, hogy jön a képbe?
utolsó vagyok, nem egyáltalán nem muszáj "próbálkozni" akár helyesen ejted a hangokat, akár nem, mert tudatosítod a gyerekben, hogy vmit rosszul csinál, akár beszédbeli akadályozottságot, pszichés gátakat is kialakíthatsz ezzel, holott ez a beszédhiba az õ korában még teljesen normális, nem is beszélhetünk 3 éves korban eszédhibáról!!
Én 37 éves vagyok és egy betût sem tudok kimondani, és ez is teljesen normális :) Az r HANGOT kb 5-6 éves korukra szokták a gyerekek kimondani, ha akkor sem sikerül, akkor az ovi nagycsoportban a logopédus segít. Biztosan akad, aki 3 évesen is ki tudta ejteni az R hangot, de õk vannak kevesebben.
Hát nézd, nálunk bevált. És próbálkozni meg csak muszáj, nem?
2, 5 éves kisfiam van: és jetek-et mond a retekre :) én sem aggódom még.
3 éves a lányom, és tökéletesen ejti az R hangot. hála Istennek!
de mondom, ez nem 3 évesen, hanem 6 évesen volt.
Pontosan emlékszem rá, milyen volt, semmilyen gátat nem épített, Anyuval mondókáztunk, beszélgettünk, játszottunk fürdés után az ágyban, és természetesen ebbe beletartozott egy csomó R betûs szó, vers stb. is. Sose éreztem, hogy valamit rosszul csinálok, mókának tûnt az egész. Nyilván nem hangzottak el olyasmik: "még mindig nem jó, figyelj: RRRRR. Nem, figyelj jobban!!!! RRRRRR Jajj, lányom ez így nem megy, próbálkozz! RRRRRR" :D Ettõl függetlenül mindenki úgy csinálja vagy úgy nem csinálja, ahogy akarja, de ez az én tapasztalatom.
Normális. Én 6 évesen tanultam meg rendesen. Az oviban vittek logopédushoz, de õ azt mondta, hogy mivel egyébként kitûnõen beszélek, gazdag szókincsem van és minden teszten kiválóan teljesítek (akkor már írtam-olvastam is) felesleges járnom, majd megpördül magától, gyakorolgassunk otthon. És azt tanácsolta, hogy hanyatt fekve próbálkozzunk, mert úgy könnyebb. Valóban úgy sikerült elõször.
helyesen az elõzõben: „mert egyáltalán nem biztos, hogy jól csinálják”
Csatlakozom az elsõhöz, 3 évesen még nem kell tudnia tisztán beszélni. (Abban is, hogy én is csak iskola elõtt tanultam meg az r-t.) Azt nem tudom, minden óvodában így van-e, de nálunk kijár egy logopédus, és rendszeresen figyeli a gyerekeket, így az óvónõk szólnak a szülõnek, ha valami olyat észlelnek, amin logopédus tudna segíteni. Úgy látom, hogy leginkább nagycsoportban szokták „kezelni” a beszédhibákat. Abban viszont nem értek egyet az elsõ hozzászólóval, hogy gyakoroljátok otthon magatoktól. Kifejezetten arra kérte a logopédus a szülõket, hogy ne tegyék, mert nem egyáltalán nem biztos, hogy jól csinálják (sõt, azt sem, hogy õk maguk helyesen képzik a hangokat).
Érdekes, a lányom 3 éves gyönyörûen kimondja, most már az s is megy neki. A többivel nem volt gond, pedig én raccsolok. Szóval tõlem tuti nem hallotta jól hogy kell kimondani.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a sok-sok hasznos valaszt! :) Igen, pont azert merült fel bennem, mert en is igy voltam. Vegül iskola elött derült ki, amikor elötte kellett menni az iskolaorvoshoz, es volt ra 2 honapom, hogy megtanuljam. Nem vittek logopedushoz, hanem a nagybatyam mondokazott velem, es sikerült, mehettem iskolaba. :) Azt azert nem mondanam, hogy lelkileg nem ereztem volna, es persze szeretnem, ha a gyermekemnel minden jol megy majd! Oviba nem jartam, igy nem tudtam, hogy az oviban lesz logopedus. Külön köszönöm az utolsonak, hogy odairta, hogy logopedus anyuka, ez olyan megnyugato, hogy a hozzaertö is ezt irja. Köszönök meg egyszer minden valaszt.

Nagy baj lehet abból ha egyáltalán nem vágok hajat 3-4 évig? + Ricinus olajjal elérhetõ, hogy az elõbb említett idõn belül megnõjön combközépig?

Ezt elhatároztam magamban, hogy mire gimibõl leballagok, nekem minél hosszabb hajam legyen. A poén az, hogy elég gyatrán nõ.. vagy legalábbis én nem veszem annyira észre.

Legjobb válasz:
Ne haragudj, de "álmodj, királylány!" Még a vasalásról se akarsz teljesen lemondani, de combközépig érõ hajról álmodsz? Igencsak valószínûtlen. 1) Nem ismerek olyat akinek 1 évnél tovább bírná töredezés nélkül még azok közül se, akik MINDENT megtesznek a hajuk egészségéért. 2) A hajszálaknak van egy maximális élettartama. Ez kb. 6 év, utána kihullanak. Ha nagyon gyatrán nõ, akkor nem reménykednék abban, hogy képes combközépig megnõni az élettartama alatt. Inkább derék. 3) A hajszálak nem azonos mértékben nõnek. Egy egyenesre levágott sörény egy két hónapon belül "hullámos aljú" lesz. NE vasald egyáltalán! Vágasd minimum félévente! 1-2 centi megteszi. És akkor közelebb leszel a célodhoz!

(adsbygoogle = window.adsbygoogle || []).push({}); Ne haragudj, de "álmodj, királylány!" Még a vasalásról se akarsz teljesen lemondani, de combközépig érõ hajról álmodsz? Igencsak valószínûtlen. 1) Nem ismerek olyat akinek 1 évnél tovább bírná töredezés nélkül még azok közül se, akik MINDENT megtesznek a hajuk egészségéért. 2) A hajszálaknak van egy maximális élettartama. Ez kb. 6 év, utána kihullanak. Ha nagyon gyatrán nõ, akkor nem reménykednék abban, hogy képes combközépig megnõni az élettartama alatt. Inkább derék. 3) A hajszálak nem azonos mértékben nõnek. Egy egyenesre levágott sörény egy két hónapon belül "hullámos aljú" lesz. NE vasald egyáltalán! Vágasd minimum félévente! 1-2 centi megteszi. És akkor közelebb leszel a célodhoz!
A kérdező hozzászólása: Rendben! Köszönöm! :) a vasalásról teljesen lemondok.
El fog vékonyodni, majd eltörik, és nagyon csúnya lesz. Ha nem ápolod (ennek a pár cm visszavágás is része!), akkor esélytelen, hogy szép hosszú hajad legyen.
Nekem fenékig ért a hajam, mindent megtettem érte, havonta vágtam, mégis eltört. A hosszú haj súrlódik. Úgyhogy azóta visszavágtam mell fölé, mert nem bírtam elviselni, hogy hosszúnak hosszú, de nem tökéletes.
Ott kezdõdik a probléma, hogy ha ezután egyáltalán nem vasalod, akkor is már korábban károsodott, így ha levágatod a töredezett részt, akkor is sokkal hamarabb fog töredezni, mint ha nem vasaltad volna. Rendszeresen kell vágni, legjobb, ha veszel egy jó hajvágó ollót, és mondjuk megkéred anyukádat, hogy 3 havonta 1 cm-t vágjon a végébõl. Most meddig ér a hajad? Attól is függ, hogy mekkorára tudod növeszteni, ha rendesen ápolod. Ha mondjuk hátközépig ér, akkor esetleg csípõig-fenékig megnõhet, ha nagyon vigyázol rá. Nekem fenékig érõrõl combközépig 3-4 év volt, úgy, hogy én is elõször vágtam belõle, mert töredezett, és utána nagyon ápoltam, meg rendszeresen vágtam. Évek kellettek, mire egészséges lett. Persze most, mikor már nem növesztem, nagyon gyorsan nõ, havi 3 centit vágni kell, hogy tartsa a hosszát. A ricinus nem ér semmit amúgy, totál macera, és nekem rengeteg hajam ki is hullott tõle. Szedj hajvitamint, hordd kontyban a hajad (hajgumit ne használj, se hullámcsatot), használj kímélõ sampont, balzsamot, hajvégápolót.
Ki hogy gondolja... én nem vágattam régen és mindig meg tudott nõni fenékig. Mióta vágom rendszeresen azóta hátközépnél tovább nem jut el a hajam.

ZC 18-as gázcirkóval fûtök 80nm-bõl kb 40-et, mert a nem használt szobákat be- és lezárom. Jobb ha 3-4 fokkal letekerem távollétemben, vagy ha 20 fokon megy állandóan? Hány köbméter normális így évente?

Kétkörös a fûtés, az egyik ágat kapcsolom le.

Legjobb válasz: 40 nm-re nem tom lebontani, de ha a saját számlánkból indulok ki, akkor tudok rá valamit mondani. Nálunk 21 fokot tart a termosz este, amikor otthonvagyunk, illetve reggel 1-2 órára. Napközben 18-ra áll át, így mégsem hûl ki a ház, nem nagy energia ráfûteni estére, de még sem megy egésznap a kazán. Így6 fogyasztottunk 300 köbméter körüli gázt egy évben mindig 112 nm-re. Amióta mindenhol mûanyag nyílászáró van és körbe lett szigetelve a ház, azóta 200 körül fogy évente. Szóval sok minden múlik a korszerûségen, de igen, érdemes 2-3 fokkal lejjebb venni a fûtést, ha huzamosabb idõre elmész otthonról. Annak nincs értelme, ha 20 percre veszed lejjebb, amíg kiugrasz a boltba, vagy ilyesmi.

40 nm-re nem tom lebontani, de ha a saját számlánkból indulok ki, akkor tudok rá valamit mondani. Nálunk 21 fokot tart a termosz este, amikor otthonvagyunk, illetve reggel 1-2 órára. Napközben 18-ra áll át, így mégsem hûl ki a ház, nem nagy energia ráfûteni estére, de még sem megy egésznap a kazán. Így6 fogyasztottunk 300 köbméter körüli gázt egy évben mindig 112 nm-re. Amióta mindenhol mûanyag nyílászáró van és körbe lett szigetelve a ház, azóta 200 körül fogy évente. Szóval sok minden múlik a korszerûségen, de igen, érdemes 2-3 fokkal lejjebb venni a fûtést, ha huzamosabb idõre elmész otthonról. Annak nincs értelme, ha 20 percre veszed lejjebb, amíg kiugrasz a boltba, vagy ilyesmi.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!