Találatok a következő kifejezésre: Ha 3 menszi (13 db)

Ha 3 napig menszi szerüen szur a hasam és a cicim is elkezdett fájni akkor volt pé-em? (10. napon) Vagy utánna pár nappal! És hány napig tart?

Ma már a 15.napnál vagyok és már nem fáj a hasam!Most kell próbálkozni??Vagy jóbb volt a 10.napon??!

Legjobb válasz: szia. én pont ezt kérdeztem pár kérdéssel lejjeb. nekem is menzi szerü fájásom van 3 napja. és görcsölt meg szurt is a hasam. ez peteérést jelent. szerintem mert nekem a doki aztmondta hogy a 15-16.napon lesz peteérésem. neked a 3 nap után elmult a menzis érzés? vagy most is van?

szia. én pont ezt kérdeztem pár kérdéssel lejjeb. nekem is menzi szerü fájásom van 3 napja. és görcsölt meg szurt is a hasam. ez peteérést jelent. szerintem mert nekem a doki aztmondta hogy a 15-16.napon lesz peteérésem. neked a 3 nap után elmult a menzis érzés? vagy most is van?
A kérdező hozzászólása: Szia!Igazábol hétfötöl-péntekig éreztem ezt!Már csak a cicim fáj!

Ha késik a menszim, de a hőm leesett, az tuti menszi lesz majd valamikor, vagy van, akinek baba lett belőle alacsonyabb hővel is? (Pé-kor volt 36, 8, most meg 36, 4 és lassan 3 napja késik)

Az ovu teszt pozitív és els? negatív bapján voltunk együtt!

Legjobb válasz: Hõgörbéd nincs? Az többet mutatna. Szerintem mensi lesz belõle :(

Hõgörbéd nincs? Az többet mutatna. Szerintem mensi lesz belõle :(

Miert jo ha fentvan a hom? Ez jelent valamit? Meg 8 napom van mensziig az elmult 3 napban a huvlyi nom:37.2, 37.2, 37, 3.

Legjobb válasz: Azt jelenti, hogy volt peteérésed! Ha a magas hõ megmarad a nem várt mensiig és utána is, nem esik le, akkor jó esély van a babára!

Azt jelenti, hogy volt peteérésed! Ha a magas hõ megmarad a nem várt mensiig és utána is, nem esik le, akkor jó esély van a babára!
A kérdező hozzászólása: Koszonom!!!Remelem ott marad es nem esik vissza!!!!
A hõ csak a mensi elõtt 12-24 órával esik vissza! Ha fennt marad a mensi napján is akkor csinálj egy tesztet másnap reggeli vizeletbõl. A hõt mindig felkelés elõtt mérd és mindig ugyanabban az idõben legalább 5-6 óra alvás után! Arra is figyelj hogy a lehetõ legkevesebbet mozogj mielõtt méred a hõt! Egyébként nagyon jó dolog! Ha hónapokon keresztül méred, akkor tudni fogod hogy melyik napon fog felmenni a hõd, mert az általában mindig ugyanakkor megy fel, tehát akkor van péd. Nekem bevállt! Szorítok neked! A hõd egyébként nagyon jó ahhoz hogy kisbaba legyen a dologban, de még sok idõ van a mensiig! Légy türelemmel! Szorítok neked!

Van olyan teszt, amit menszi előtt 3 nappal kimutatja, hogy sikerült-e? És ha igen, mi a neve?

Legjobb válasz: pár kérdéssel lentebb megtalálod, csak akkor 4 nappal elõttit kérdezett valaki. miért nem várod meg a mensi kimaradást, akkor már tuti kimutatja. Az az 5 nap már ide-vagy oda:))) Most meg csak elkenõdnél, ha nega lenne:)))

pár kérdéssel lentebb megtalálod, csak akkor 4 nappal elõttit kérdezett valaki. miért nem várod meg a mensi kimaradást, akkor már tuti kimutatja. Az az 5 nap már ide-vagy oda:) )) Most meg csak elkenõdnél, ha nega lenne:) ))
Szia! En a mensesem elott 1 nappal este teszteltem (volt egy erzesem hatha) es a Clearblue-t hasznaltam. Kb. 10 masodperc utan egyertelmu pozitiv eredmenyt adott, masnap megismeteltem, szinten pozitiv lett. Szoval csak ajanlani tudom. Persze az elottem szolonak is teljes mertekben igaza van. Ha esetleg negativ lesz csinalj meg 1-et 3 nappal kesobb. Sok sikert! 6 hetes kismami :)

Mikor van peteérésem, ha az utolsó 3 havi menszim: nov.: 27, 28, 29, 30, 1 dec.: 29, 30, 31, 1, 2, jan.: 29, 30, 31, 1, 2?

Legjobb válasz: Ha felmész a ciklus.hu-ra és beírod a három mesid idõpontját, kiszámolja neked:-)

Ha felmész a ciklus.hu-ra és beírod a három mesid idõpontját, kiszámolja neked:-)
febr. 16 17 18-án van ovulációd. és febr. 13-19 -ig vagy a legtermékenyebb.
vagy timmermann.hu ezek az adatok onnan vannak
Én is akkorra nem várom, de az még nagyon soká van. Bármi lehet még.
Ennyire hamar nem szoktak tünetek jelentkezni.
az a biztos, ha 3-án tesztelsz elõször. elõbb ne, mert én már jártam úgy, hogy teszteltem idõ elõtt, azonnal negatív lett, rá egy hétre a nem várt napján pedig halvány pozitív. másnap reggel már elég erõs volt. szurkolok! :)

Menszi előtt 3 nappal reggeli vizeletből kimutatná a teszt, ha terhes vagyok? Vagy még az esti is?

Legjobb válasz: Vannak nagyon érzékeny tesztek, de ebben az idõben adhat hamis eredményt! Én megvárnám a menszesz elsõ napját!

Vannak nagyon érzékeny tesztek, de ebben az idõben adhat hamis eredményt! Én megvárnám a menszesz elsõ napját!
Esti nem, max. a reggeli, de az is adhat fals eredményt. Várd meg amíg kimarad!
A kérdező hozzászólása: De olyan nehéz... :( Kíváncsi vagyok rá. Régóta próbálkozunk. Több, mint 1, 5 éve...
Nekem pl nem mutatta ki elötte pár nappal.Kétségbe is estem, hogy na már megint nem...aztán meg a nemvárt napján mégis csak + lett.Türelem :)
Nekem a 11. DPO-n mutatott pozitívat a 25-ös vaterás Wondfo teszt. Halvány volt ugyan, de tisztán kivehetõ, egyáltalán nem kellett erõlködni, hogy lássam. Nem hittem el, még aznap délután csináltam másik tesztet 2, 5 órás vizeletbõl, ugyanolyan halvány pozitív lett. Ma vagyok a 15. napon, a ma reggeli már majdnem olyan erõs, mint a kontrollcsík.
Nekem a 2. babánál 3 nappal elõtte kimutatta délutáni pisibõl, erõs pozitív. Aztán attól pánikoltam, hogy nehogy méhenkívüli legyen. De normált terhesség volt.
Szia! Én mensi elõtt vagyok 3 nappal, ma teszteltem egy corax be sure-al hát negatív lett! Már 3 éve próbálkozunk, a hõm szépen fennt van, 5 napja érzekenyek a melleim Én nagyon bizakodom!! http://tcoyf.com/members/Rena83/charts/9.aspx
Szia. Nekem az elsõ terhességem a 10-es Qupido teszt 3 nappal a nemvárt menszi elõtt már kimutatta. Igaz még halvány volt a második vonal, reggeli vizeletbõl volt, de már pozitív volt... Azért én várnék a nemvárt napjáig...

Ha előző terhességemnél maszatolgattam 3 napig a menszi helyett a következőnél is így lesz?

holnap kéne megjönni és maszatolok kicsit. Reménykedhetek? Így volt tavaly is, de Õ nem maradt meg....7 hetesen nem volt életjelenség és megműtöttek, a doki azt javasolta ha megint teherbe esek pihenjek sokat, mennyek szabira egyből

Ha csak barnáztok 3 napig menszi helyett, azt jelölitek a ciklus. Hu-n, mint menszesz, vagy ilyenkor ki kell hagyni és nem rögzíteni menszeszt?

Egyáltalán nem volt piros, csak barna és az is enyhe, tisztaságin b?ven elfért.

Legjobb válasz: Mensesnek az orvosok is csak a piros vért nevezik. A barnázás nem tartozik bele. Mensit mindig az elsõ piros csepptõl kell számolni.

Mensesnek az orvosok is csak a piros vért nevezik. A barnázás nem tartozik bele. Mensit mindig az elsõ piros csepptõl kell számolni.
Nem lehetsz terhes? Talán majd azt kell bejelölnöd.
Ennyire kevés vérzés max akkor lehetne elfogadható, ha fogamzásgátló tablettát szedsz. Egyéb esetben nem igazán természetes és oka lehet terhesség, de más is.
A kérdező hozzászólása: A nemvárt utáni második napi tesztem negatív és a ma reggeli is (7. nap a nemvárt után). CSak duphastont szedtem és azt is csak 20 napig. Akkor ezt ne jelöljem ciklusnak, ugye?
Szerintem az ember nyugalma és egészsége annyit megér, hogy elmész a nõgyógyászodhoz. Az a tuti.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!