Találatok a következő kifejezésre: Ha 3 múlva nem kéne megjönnie, (2 db)

Ha 3 nap múlva (nem) kéne megjönnie, és holnap (2 nappal előtte) csinálok tesztet kimutatja ha terhes vagyok?

Második gyermeket szeretnénk és tettünk is érte: másnaponta szeretkeztünk, majd gyertyába álltam, vannak jelek a sikerhez, csak nem tudom, van e köztetek olyan, akinek második babónál hamarabb kimutatta a teszt, hogy baba van, minthogy NEMvárta a mensit :D

Legjobb válasz: Szia! A teszt pozitív visszajelzésénél tök mindegy hanyadik gyermekedet várod.Van akinek a babát kimutatja elõbb,van akinek kell több mint egy hét is.Attól fögg,hogy mikor ágyazódott be a baba és a szervezeted mennyi HcGt gyártott.

Szia! A teszt pozitív visszajelzésénél tök mindegy hanyadik gyermekedet várod.Van akinek a babát kimutatja elõbb, van akinek kell több mint egy hét is.Attól fögg, hogy mikor ágyazódott be a baba és a szervezeted mennyi HcGt gyártott.
A kérdező hozzászólása: Szia, én ezt a kommentet egy másik kérdésben olvastam, csak leírnám neked is ide, hogy értsd miért gondoltam így: A HCG-t (humán gonatropin hormont) a nõi szervezet kezdi termelni, amikor létrejön a beágyazódás. A mentstruáció általában csak 2 héttel ezután marad ki, ám a mai modern terhességi tesztek már kis mennyiségû HCG-t is ki tudnak mutatni a reggeli vizeletben, még a 2 héten belül is. 3 napos transzfer esetén már a 9. napon általában mérhetõ a HCG termelõdése: HCG szintek: 9. nap min. 17- max.119 10.nap min. 17- max. 147 11.nap min. 33- max. 220 12.nap min. 33- max. 429 13.nap min. 70- max. 750 14.nap min. 111- max. 1690 Ha több babád van, ezek az értékek sokkal magasabbak általában. Miután orvosod is megerõsített abban, hogy babát vársz, add át magad az örömnek, és élvezd a terhességedet.
Szia! Szerintem a fenti leírás többes terhességre vonatkozik, tehát ha ikreid vannak. Nekem legalábbis így logikus, hiszen egyszerre ketten vagy többen több HCG-t termelnek a szervezetetben.
A kérdező hozzászólása: Szia, bár mondjuk igazad lehet, erre nem is gondoltam. Szerinted várjak akkor, hogy tuti legyen? Ha a nem várt menzesz napján csinálom már kimutatja szerinted?
Én csak a saját tapasztalatomat tudom veled megosztani ez ügyben... 4 hónappal ezelõtt nekem se jött meg idõben, szúrkált a hasam alja, feszült a mellem, szóval volt néhány tünetem, csináltam tesztet, pozitív lett. Baromi boldog voltam, aztán 2 nap múlva mégis megjött. Ezt nevezik korai vetélésnek. Szóval szerintem a csalódások elkerülése végett azért várj egy pár napot... Bár nem tudom, hogy legközelebb én vajon kibírom-e :) ))
Szia!Én vagyok az egyik "csúnya" csaj az oldalról, mert én mindig azt írom amit nem akarnak hallani.DE csatlakozom az elõttem szólóhoz, szerintem ne siess, ráérsz.Ne legyetek ennyire türelmetlenek, az a baba ha meg akar maradni, megfog, arról nem beszélve, hogy mit kezdesz egy teszttel?Szorongatod?A dokid 6.-7.hétnél hamarabb úgysem áll veled szóba, pont a korai vetélés miatt, ezeket nem kell kaparni, és csak annyit érzel, hogy 4-5 nap késés után megjön hirtelen, ha meg közben pozitívat tesztelsz, akkor meg esz a rozsda.Én mind a két alkalommal egy hetet vártam legalább, sõt, az ikreknél megjött a mensim, és rá két hétre teszteltem, ami pozitív lett.2 éve próbálkozunk, és ezalatt rengeteg pénzt elkölthettem volna tesztre, de mindig kivártam, amíg lett valami erõsebb jel, vagy megjött, vagy erõsödtek a tünetek.Megtehettem volna, hogy minden hónapban akár 2x is tesztelek, de én bízok magamban.Sok sikert a második babához.Egy öreg róka
Igen, kimutathatja.Sokan írták, h 2-3 nappal a mensi várható idõpontja elõtt már kimutatta nekik.Ha nagyon szeretnél, tesztelj nyugodtan, saját tapasztalatból tudom, h nehéz megállni.Csak ilyenkor még nagyobb az esélye, h negatívat mutat akkor is, ha babá vagy mert még kevés a hcg.Ha nem vagy nagyon türelmetlen, várd még ki azt a két napot.Én is ezt teszem.Drukkolok!
Szerintem inkább holnap után csinálj tesztet és az tuti erõsebb lesz. Gratulálok:) 18hkm.
Szia! Szerintem ennyire korán felesleges tesztet csinálni, mert ha bármi is van nem biztos, hogy jól megtud tapadni odabent. Akkor meg csak el fogsz keseredni, hogy van eghy pozi teszted és még is megjön. Szerintem várd meg a nem vártad napját. Akkor tesztelj. Már nem sok van addig.
Ha megnyugtat, nyugodtan tesztelj, erõsödnie kell holnapra is!! :) Én is ekkor teszteltem elõször, halvány pozit, és utána minden nap csináltam tesztet, és szemmel láthatóan erõsödtek, pedig különbözõ fajták voltak!! :) El sem hiszed, mennyire megnyugszik ilyenkor az ember :) Gratula!!:) 35 hkm
A kérdező hozzászólása: köszönöm a válaszokat nembirtam magammal ésteszteltem reggel halvány pozitiv de erösebb a tegnapinál :)
tegyél képet a tesztedrõl...úgy könnyebb megmondani:)
A kérdező hozzászólása: Ime a tesztem és tegnap kellettvolna megjönnie de sehol semmi a höm 37.4 tp://kep-feltoltes.hu/share-CAFA_50C994D3.html
A kérdező hozzászólása: http://kep-feltoltes.hu/share-CAFA_50C994D3.html
ez bizony pozitív :) (utolsó vagyok) A


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!