Találatok a következő kifejezésre: Ha 3 múlva nem (72 db)

Biztos nem jelenthet terhességet ha 3 különböző teszt, csak lényegesen több idő elteltével válik +-vá? (mind 3 +, de sok idő múlva)

Legjobb válasz: Nem biztos hogy nem jelent, attól függ milyen pozivá válik, szellemcsíkká vagy halvány csíkká. De ha ma halvány csíkos sok óra múlva, holnap kevesebb idõ múlva kell lennie pozinak.

Nem biztos hogy nem jelent, attól függ milyen pozivá válik, szellemcsíkká vagy halvány csíkká. De ha ma halvány csíkos sok óra múlva, holnap kevesebb idõ múlva kell lennie pozinak.
Valószínûleg korán teszteltél. Várj még pár napot, tesztelj újra, de elég lesz csak 1-el:D
Ja és azt hiszem gratulálhatok:)
nagyon gratulálok. azért késöbb mutatja mert korán csináltad vagy nem elég tömény a pisid, de jo.. garula:) 32
A kérdező hozzászólása: Biztos hogy nem szellemcsík, mindenhogy jól látható, igaz halvány, de rózsaszín.
Szia! Ez tuti terhesség!Nagyon sok boldogságot!
hasonló a helyzetem pé után vok kb 10 11 nappal nekem is pár ora mulva lett pozi a teszt de , már 3 napja tesztelek !!! majd meglátjuk!!!
Jaj, nagyon drukkolok mindenkinek, aki mostanában tesztel, ez annyira jó:) :) :) :) Nekem is drukkoljatok csütörtök-péntek körül:D
Szia! Én nem várt mensi után 2 nappal teszteltem pozitívat 1 év várakozás után!:D ..de még azért aggódok bár van 4 pozitív teszt! :) De nagyon jó érzés!:)

Mi lehet a gond? 3, 5 hetes a kislányom, és 3 napja nem hajlandó megmaradni a bölcsőben, ha elalszik a kezemben, és lefektetem, 10 perc múlva fent van és üvölt. Csak ölben van el, esetleg apa mellkasán. Mit tudok csinálni?

Legjobb válasz: Ilyen nálunk is volt, de nálunk annyi volt még, hogy nagyon feszítette magát. Felhívtam a védõnõt és azt mondta, hogy fáradt a gyerek. Tehát rakjuk le az ágyba, ha picit sír keményítsük meg a szívünket hagyjuk, nyílván ha nagyon belemelegszik meg kell nyugtatni, de martadjon az ágyban, és hagyjuk amíg el nem alszik. Nem igazán hittem, hogy ez a baj, de az elsõ altatás hosszú volt, sokat is aludt, aztán a következõ könnyebb és így tovább. Az a nap volt nehéz, de utána minden ok volt újra. Ja és elõtte ha felébredt sírt, ez sem volt megszokott, de aztán kipihente magát és minden ok volt.

Ilyen nálunk is volt, de nálunk annyi volt még, hogy nagyon feszítette magát. Felhívtam a védõnõt és azt mondta, hogy fáradt a gyerek. Tehát rakjuk le az ágyba, ha picit sír keményítsük meg a szívünket hagyjuk, nyílván ha nagyon belemelegszik meg kell nyugtatni, de martadjon az ágyban, és hagyjuk amíg el nem alszik. Nem igazán hittem, hogy ez a baj, de az elsõ altatás hosszú volt, sokat is aludt, aztán a következõ könnyebb és így tovább. Az a nap volt nehéz, de utána minden ok volt újra. Ja és elõtte ha felébredt sírt, ez sem volt megszokott, de aztán kipihente magát és minden ok volt.
nem lehet hogy a hasa fáj?a fiamnak is kb így kezdõdött, nagyon nyûgös volt a hátán, állandóan felhúzta a lábait, és nyûglõdött.Igaz, mi kiságyban altattuk-de próbáld meg hasra fektetni.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm szépen a válaszokat! Hason elvan egy darabig, most hogy kipróbáltam, de egy idõ után égtelen ordításba kezd, gondolom, mikor elkezd csikarni a kis hasija. Adom neki az infacolt, de nála sajnos nem használ, szóval ha betölti az 1 hónapot, akkor váltunk. Valami talán használ szegénykémnek. Sajnos megnyugtatni csak úgy tudom, ha kiveszem, máshogy semmi nem használ. Apa mellkasán elalszik, ha nem csikar nagyon a pocija.
Igen elmehetsz.
A kérdező hozzászólása: Tapasztalat? Vagy csak úgy írtad? :)
Miért nem kérdezed meg az orvosod, hogy szerinte lehet-e? Gondolom a mûtét elõtt vagy után csak találkozol vele.
3 héttel a mûtét után már semmi bajod nem lesz. persze ne igyál meg ilyesmi, és ügyelj a higiéniára is, ahogy mondtad. de nyugodtan elmehetsz. tapasztalatból mondom, bár nekem nem cisztám volt, de laparoszkópiás mûtétem.

Ha délután 5 felé csináltam tesztet és negatív, akkor biztos nincs baba ugye? 3 nap mulva nem várom!

A mell er?s fájdalma mit jelenthet?

Legjobb válasz: Akár az is lehet,de inkább várd ki ezt a 3 napot és majd a reggeli legelsõ vizeletbõl tesztelj.Az biztosabb!

Akár az is lehet, de inkább várd ki ezt a 3 napot és majd a reggeli legelsõ vizeletbõl tesztelj.Az biztosabb!
Egyáltalán nem biztos , hogy nincs baba. Túl korán teszteltél. Ilyenkor ha esetleg van is baba, olyan minimális még a HCG mennyisége a szervezetedben, hogy a teszt nem mutatja ki. A nem várt menszi után már biztosabb a teszt eredménye. A mell fájdalma pedig terheségi tünet is lehet.

Miért gondolják a "tucatnév" ellenzõk, hogy ha ad akármilyen nevet a gyerekének, abból 2-3 év múlva nem lesz tucatnév?

Én kimondottan "tucatnevet" keresek a gyerekemnek, mivel olyan ritka és bonyolult a vezetéknevünk, hogy éppen elég lesz szegénynek ha legalább a keresztnevére nem kérdeznek vissza. Lánynévben az Anna és a Hanna nevek jöhetnek szóba. Nekem ezek kimondottan klasszikus és egyben egyszerû, szép hangzású nõi nevek, amik kisgyerekként és majd felnõttként is megállják a helyüket. Fiúnevet még nem találtam, a nemét jövõ héten tudjuk meg.

Legjobb válasz: Szia! Én nem nagyon törõdtem vele, mennyire tucatnév, egyszerûen beleszerettem a Dániel névbe, még nagyon régen. Megfogadtam, hogy ha egyszer fiam lesz, ez lesz a neve. Ez lett. Mivel nálunk is nagyon hosszú, és bonyolult a vezetéknév, különösen jól jött, hogy ilyen egyszerû keresztnevet választottam. És soha, senki nem jegyezte meg, hogy milyen tucatneve van a fiamnak. (Igaz, még csak 8 hónapos.) De nem is foglalkoznék vele. Inkább csak dicséretet kaptam.

Szia! Én nem nagyon törõdtem vele, mennyire tucatnév, egyszerûen beleszerettem a Dániel névbe, még nagyon régen. Megfogadtam, hogy ha egyszer fiam lesz, ez lesz a neve. Ez lett. Mivel nálunk is nagyon hosszú, és bonyolult a vezetéknév, különösen jól jött, hogy ilyen egyszerû keresztnevet választottam. És soha, senki nem jegyezte meg, hogy milyen tucatneve van a fiamnak. (Igaz, még csak 8 hónapos.) De nem is foglalkoznék vele. Inkább csak dicséretet kaptam.
A kérdező hozzászólása: Ezért tetszenek nekem az örök klasszilusok, amikbõl van, hogy több születik egy pár évben, de igazából mindig ismert név marad, mégha úgymond le is cseng. 100 éve is voltak Annák, Krisztinák, Zsófiák. Ami még nagyon tetszik az a Kata.
A kérdező hozzászólása: Ja és az Eszter meg Viktória is nagyon szép! Örök klasszikusok.
Pont ezt akartam mondani, a Hanna sokáig nagyon ritka volt, csak most gyakori. Szerintem ne a neve tegyen valakit különlegessé, mert az édes kevés. Számomra egy név legyen örökérvényû, ne legyen 1-2 vagy 10-20 év , úlva már ciki. Ez nem egy eldobható ruhadarab, hanem magával az emberrel azonosítjuk, ezért méltósága kell legyen. Mindenekelõtt lehessen például érzékelni hogy ez egy emberi NÉV, nem egy gyógyszer- vagy szappanmárka. Azt gondolják az emberek, hogy ha fura nevet adnak a gyereküknek, azzal majd kitûnik a szürkeségbõl. Holott ezzel csak ellátják egy bélyeggel, miszerint "szerencsétlennek már az anyja se volt normális". Én így látom.
na mi akkor nemnormális szülõk vagyunk, nem hétköznapi a neve a gyerekünknek. Kedves utolsó, azért, mert ez tetszett. Nem tudom, érted-e
Ha nem inged, miért veszed magadra...?
Én egyetértek veled!2 fiam van, Dominik és Benedek, egyik sem nagyon ritka, a Dominik volt egy idõben felkapott név, de nem érdekel, nekünk tetszik:) Én nem egyszer jártam úgy, hogy 2x-3x vissza kellett kérdeznem az anyukát, hogy mi a gyerek neve, mert nem értettem.Aztán büszkén mesélte, hogy 3 van belõle az országban...ez az õ dolguk, de én sem szeretem az olyan neveket, ami totál ismeretlen és esetleg az sem lehet róla tudni elsõ hallásra, hogy fiú vagy lánynév...
én ugyan nem vettem semmiféle inget, csak leírtam, hogy értsd a másik szempontot is. Azért ez a neve, mert ez tetszett. Nem feltûnési viszketegségbõl, mint ahogy egybõl gondolod.
Én sem értem, miért nem lehet elfogadni, hogy valakinek egy ritka, különleges név tetszik. Mind a 2 kislányunk ilyen nevet kapott, de nem azért, hogy ettõl legyen különleges, hanem mert nekünk ez tetszett. A vezetéknevünk teljesen átlagos, jól passzolnak hozzá a nevek. És rohadtul nem érdekel, hogy pár év múlva hányadik lesz a névadási listán.
A kérdező hozzászólása: Mindenkinek az a név tetszik amit a gyerekének ad!!! Ezen kár vitázni! Ha gyakori nevet ad vagy ritka nevet teljesen mindegy. Tetszik neki és kész! Van akinek a Dzsenifer tetszik, másnak meg az Erzsébet. Ennyi. Csak szemetszúrt nekem itt a gyakorin, ha valakinek a gyereke neve az elsõ 15-ben benne van, azt hurrogják! Meg letucatozzák!
Az Éva nálunk azért is jó, mert a szûk családban õ lesz a negyedik :D
A kérdező hozzászólása: A Jázmin még most is furcsa egy 70-80 évesnek. Keresztlányom Jázmin, de alig tudták megjegyezni a dédszülõk. Pedig ez is úgymond felkapott név évek óta.
Ismerõsöméknél is idén született Éva. :)
A kérdező hozzászólása: A Dániel is egy szép, klasszikus név! Gratulálok!
Ahogy írod, ez csak itt divat, hogy tucatnév. Én most várom a másodikat, még nem tudom kislány / kisfiú. Ha lány akkor Hanna lesz szintén, ha kisfiú Benett. Mindkettõre megkaptam itt, hogy milyen divat és tucatnevek. Különösebben nem érdekel, ha nekünk ez tetszik ez lesz a gyerek neve :)
lehet néhány év múlva az is tucatnév, ez nem zavar már. De annak kifejezetten örülök, ha az osztályban nem lesz még 5 ugyanilyen nevû gyerek.
A régi tucatnevek manapság ritkának számitanak, de ha különlegeset szeretne valaki, elöbb-utobb abbol is tucatnév lesz, szoval teljesen mindegy. Fiam Ákos lett, de a csoportban is van egy de nem érdekel.Amugy Ábel, Ármin és hasonlokkal is tele van a csoport.....akkoriban az Á betûs fiunevekböl volt sok. Emlitették a Benettet, még pár éve pár gyereket hivtak igy az országban, tesoméknak is most ez lett a kisfiuk neve, de szerintem mire ovis lesz a kissrác, lesz vagy 3 a csoportban...
Hát igen... Régen például a Judit számított feltûnõsködõ névnek, ma meg az egyik legátlagosabb. Ugyanígy régen furcsa volt a Nikolett, Boglárka, ezeket mind ismerõsöktõl tudom, hogy hogy néztek ezekre a nevekre mikor még újnak számítottak. Ma teljesen elfogadottak, sõt gyakoriak. Barátnõm nõvére régen eldöntötte, hogy Jázmin lesz a lánya, senkit nem hívtak így közel, s távol, ma már ez is tucatnévnek számít. Ahogy a Zoé, Csenge, Bence is. Engem nem érdekel, a fiamnak tucatnevei vannak, a lányomnak meg ritka, de egyik sem a gyakorisága miatt kapta, hanem mert ezek tetszettek a legeslegjobban.
Mi is tucat nevet adtunk a gyerekeknek, ritka a vezetéknevünk.Nem igazán érdekelt, hogy gyakori nevek.A lányunk Petra(2008), a fiunk Balázs(2012)
A kérdező hozzászólása: Keresztlányom ovis csoportjában 2 Veronika és 2 Izabella van. Abszolút nem divatnevek és nem is gyakoriak manapság. Szóval ez nem mérvadó számomra. Anna és Hanna sincs, de még Bence és Máté sem az egész oviban.
A kérdező hozzászólása: 83000 gyerek születik egy évben Mo-on, abból 1500 Anna. Nem is olyan sok.
A neveknél, mint minden trendnél, jól megfigyelhetõ hullámzás van. Tehát, ami ma "tucatnak" számít, az 2-3 évig topon van, aztán lecseng. Viszont azt is tucatnak (illetve öregesnek) érezzük, amit régen adtak a gyerekeknek és ma már egyáltalán nem divat, éppen azért, mert túl sokat ismerünk belõlük. Az én keresztnevem Judit, és ha menne a vezetéknévhez, akkor adnám is a lányomnak, mert attól, hogy az én korosztályomban rengeteg van, a most született kislányoknál nagyon ritka. Mi így választottunk nevet: ne legyen benne a mostani top 100-ban, de legyen ismert név. Éva lesz (legalábbis az egyik neve, a másik egy picit "extrább"). Nem gondolom, hogy ezt 5 éven belül fel fogják kapni. Egyébként meg, mindenkinek a saját döntése, ha valakit egyáltalán nem érdekel, hogy mennyire gyakori, én azt is megértem, nekünk ez egy fontos szempont volt.
neked ez szúr szemet, mert gyakori nevet adtál, nekem meg az, hogy azt aggatják rám, hogy nem vagyok normális, mert nem gyakorit adtam... a másik tábor sem jobb

Ha 7 éven keresztül közalkalmazott voltam, s most a baba miatt céghez helyezkedek el 3 hóra, nem veszik el a közalkalmazotti besorolásom, ha pár év múlva visszamegyek tanítani?

Legjobb válasz: A közalkalamazotti besorolásnál az összes addigi munkaviszonyt figyelembe veszik, nem csak azt, amit közalkalmazottként végeztél. Szóval nem lesz ebbõl semmi baj.

A közalkalamazotti besorolásnál az összes addigi munkaviszonyt figyelembe veszik, nem csak azt, amit közalkalmazottként végeztél. Szóval nem lesz ebbõl semmi baj.
A kérdező hozzászólása: Köszi

Ha állásajánlatnál a benyújtandó okiratok közé írják a 3 hónapnál nem régebbi erkölcsi bizonyítványt, akkor váltsam ki és ha ez nem jön be akkor pár hónap múlva újra igényeljem vagy írjam önéletrajzba hogy ki tudom váltani, büntetlen előélet?

Legjobb válasz: Nekem azt mondták, hogy elég akkor kiváltani, ha kérik, és már megvan a munka. Esetleg a motivációs levélben megemlítheted, hogy ki tudod váltani, tudod, olyan mellékesen megemlíteni, mintha azt írnád "START kártyára jogosult vagyok."

Nekem azt mondták, hogy elég akkor kiváltani, ha kérik, és már megvan a munka. Esetleg a motivációs levélben megemlítheted, hogy ki tudod váltani, tudod, olyan mellékesen megemlíteni, mintha azt írnád "START kártyára jogosult vagyok."
Nekem is dettó ugyanez van. :D Nem tudom miért.
velem is ez van! Valószínû olyan fáradtak vagyunk, h már nem tudunk aludni! Egyébként kicsit örülök, h nem csak én vagyok ezzel így, mert rám mindig furán néznek a barátok, mert õk utána az egész napot végig alusszák!
A kérdező hozzászólása: az én haverjaim is aztmondják akkor alszanak a legmélyebben és legjobban, de lehet hogy iylen az alkohol hatása, van akinek felpörgeti a szervezetét van aki beájul tõle, de jo lenne ha tudna erre valaki valaszt adni:)
Ha többet innál, el tudnál aludni. (Kérdés, hogy hazaérnél-e.)
XD
lecsúszott, a csajba maradt, de utána érezted hogy nem csúszik? O.o WTF?
Általában a peteérés a két menstruáció közötti nap van.szóval pont az a nap ami közepén van.Általában a 14 a menstruáció kezdetétõl számítva.Ha neki 3 nap múlva meg kellett volna jöjjön akkor mar ezen a napon túl haladtatok.De semmi sem biztos.Van spontán teherbeesés is amikor egy másik petesejt megtermékenyülhet amit nem lehet kiszámítani.Fõleg ha fiatal s még nincs beálva rendesen a menzesze
Ne haragudj, de nem értem a kérdést.

Ha megkéri a párom a kezemet, akkor az ugye nem ciki, ha 3-5 év múlva házasodunk össze?

A leánykérés után mikor szoktak házasodni?

Legjobb válasz: egyáltalán nem ciki szerintem! a lánykérés számomra csak egy szép gesztus, mutatja, hogy a fiú is felkészült az elkötelezettségre, a kapcsolatuk továbblépett. és persze semmi kötelezettséggel se jár.

egyáltalán nem ciki szerintem! a lánykérés számomra csak egy szép gesztus, mutatja, hogy a fiú is felkészült az elkötelezettségre, a kapcsolatuk továbblépett. és persze semmi kötelezettséggel se jár.
ma már az eljegyzés bámennyi idõtartam lehet! nem feltétlen van esküvõhöz kötve! legfõbbképp az anyagi okok miatt!
Elvileg a lánykérés az esküvõt elõzi meg. Nem 5 évvel. Nemzettségenként változó idõvel, ami ált 1-3 év között szokott lenni(mármint a mátkaság ideje) Egyébként mi akadálya van, hogy elvegyen egy év múlva, ha most eljegyez?
Nem ciki, sõt kötelezõ. 19 éves vagy végtére is. Gondolom nincs több éves tapasztalatod együttélés terén, nagyon komoly problémátok sem hiszem, hogy volt még . Mindenképp várjatok majd, de ami a legfontosabb, költözzetek össze. Ha még nem tettétek meg.
A kérdező hozzászólása: A párom 28 éves, szóval ehhez viszonyítva szerintem egyáltalán nem korai.
nem ciki, sok boldogságot
Egyàltalàn nem ciki, és hidd el ez büszkeség is lehet neked!Sok boldogsàgot!
Hermione és Ron is így csinálta.
19 évesen eljegyzés...? Ájjájjáájj, nem lesz ebbõl esküvõ, nagyon fiatalok vagytok még :)
A kérdező hozzászólása: Na hát látod errõl van szó! :) Mi megértjük egymást! ;-)
nekem már egy éve gyûrû van az újjamon, és kb még 3évig lesz is amíg nem váltja át karikagyûrû...na és?kit érdekel??? :) akinek nem tetszik, ne nézzen rá.nekem és páromnak nem ciki más meg le van ejtve.
A kérdező hozzászólása: Nemrég volt olyan, hogy nélküle utaztam haza a szüleimhez és a tesóimhoz két hétre, és nem tudtunk egymás nélkül létezni. Szegénykém még aludni sem tudott. Igen, pár éven belül biztos kiderül, hogy megy-e vagy nem.
Nem ciki! Sõt én javasolnám is -pláne az eddigi távkapcs. miatt- hogy várjátok ki azt a pár évet. Addig minden kiderül. Hogy egyáltalán tudtok-e együtt létezni!
A kérdező hozzászólása: Már összeköltöztünk. Mivel távkapcsolatunk volt.
A kérdező hozzászólása: Én elég érett vagyok. És nem hiszem, hogy baj lenne abból, ha a párom eljegyezne. Elég komoly a kapcsolatunk. Na de mindegy, nem vitatkozom snekivel. Csak feltettem ezt a kérdést puszta kíváncsiságból.
Kérdezõ: Te vagy túl fiatal hozzá, nem feltétlenül a párod. Nagy baj, hogy ez az eljegyzés dolog annyira degradálódott, hogy így állnak hozzá az emberek (bármikor felbontható). Számomra ez már egy komoly lépés, és ha már megkérek valakit, ahhoz nem így állok hozzá, hogy bármikor felbontható...
A kérdező hozzászólása: Köszönöm. Én már nagyon várom. :) Nemtudom mikor akarja a párom, de szerintem a év végén valamikor, akkor lesz szülinapom, karácsony, újév... :) Bárcsak megtörténne :) De boldog lennék. Köszönöm. :)
kedves utolsó, neked miért kell lehurrogni egy fiatalt? régen ilyenkor már a nõknek 1 gyerek volt a karjukban!!! mostmeg jobb lenne ha 35-évesen egy beteg gyereket szülne, vagy kisem tudná hordani, vagy netán teherbe sem esne? miért jó ha húzzuk halasszuk az idõt! amúgyis ez csak egy gyûrû, egy gesztus nem házasság még! és ahelyett h. itt osztanád az észt, kíváncsi lennék rá hogy van-e párod! Honnan tudod mióta ismerik egymást! milyen a kapcoslatuk, ...ilyenek. nemkell feltétlenül a rossza mondnai! igenis ha elakarják jegyezni egymást, mert úgy érzik eljött az ideje akor HAJRÁ! az még nem jelent semmit, semmi hivatalos dolgot! csak ennyit szerettem volna mondani! jah és Gratulálok! 18/L
A kérdező hozzászólása: Hát, azért még esküvõt nem szeretnék egy pár évig.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!