Találatok a következő kifejezésre: Ha 3 késik a (86 db)

Késik a menszeszem, 3 hete. A három hét alatt vettem 3 tesztet, mind a három negatív lett. A környezetem azt mondja, ne aggódjak, ha negatív akkor negatív. Mitől lehet akkor? Elég stresszes az életem, csak erre tudok gondolni.

Legjobb válasz: Szerintem nem "késik", hanem kimaradt egy hónap. Ha a következõ sem jön meg, akkor doki. Ha egy ritkán kimarad, az nem tragédia. Ha rendszeresen elõfordul, pedig korábban rendben volt, akkor szintén doki.

Szerintem nem "késik", hanem kimaradt egy hónap. Ha a következõ sem jön meg, akkor doki. Ha egy ritkán kimarad, az nem tragédia. Ha rendszeresen elõfordul, pedig korábban rendben volt, akkor szintén doki.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm a válaszodat, egy kicsit meg nyugtattál.
Ha nagyon köcsög a portás akkor lehet nem enged be. Mi sulinkba volt már ilyen.
Igen. Nekünk is így volt annó. Volt egy elhúzható ajtó, amit lelakatoltak vagy csak simán elhúzták és a portás figyelt rá és nem lehetett bemenni órára. Megcsinálhatják, sõt, jobb is így. Mondjuk nálunk úgy volt, hogy körülbelül negyed-ig váratták õket, akkor engedtek be mindnekit, ne egyenként menjenek be, de aki utána érkezett, azt már egyáltalán nem engedték be.
inkább neked nem kéne olyat csinálni, hogy késel az óráról. olvasd el a házirendet.
Inkább azt kéne kiszûrni, hogy ki az, aki nap mint nap késik, és a 3. eset után nem beengedni, de aki mondjuk bejárós és nem tehet róla, hogy elkésett?? nálunk a késõknek felírják a nevét, meg azt, hogy mikor ért be. 15 perc késés után nem engedik be õket a terembe, de aki csak pár percet késik, azt beengedik, az óra se kezdõdik annyira pontosan, sokszor a tanár se ér be pont órakezdésre, az zavaróbb, ha mondjuk a késõket az óra felénél egyszerre engedik be.
A házirendben benne van a válasz. Szerintem is jobb, ha nem engednek lézengeni senkit a folyosókon.
Nekünk szerencsére nem így van. Mi van azzal a diákkal, aki azért ér oda 3 perccel késõbb, mert késik a busza és -15 fok van?
15:23 Az rendkívüli eset, nem az olyanok miatt találták ki, hanem akik direkt késnek illetve nem indulnak el idõbe, és nem zavarja õket, hogyha az megzavarják az órát ezzel. Nálunk egyetemen is jópár tanár betartja ezt, hogyha nem ért oda idõben, akkor viszlát, ki van zárva, egy katalógussal kevesebben lesz rajta. Illõ lenne már megtanulni, mikor kezdõdik az óra.
Nem, nem csinálhatják.
21:54 De, csinálhatják. Olvassd el te is a házirendet és mindent, ami ezzel kapcsolatos, aztán mond, hogy nem csinálhatják meg.

Mért késik a menszeszem ha rendesen védekeztünk? 2-3 napot késik

16 éves lány vok 2 hete fekütem le a btommal, rendesen védekeztünk ovszerrer, nem szakat ki és nem belém ment el, de még is késik a menszeszem, de érzem a jeleit de mitöl van ez létszi segitsetek és (normális választ várok)

Legjobb válasz: nem tette be egyszer se gumi nélkül??

nem tette be egyszer se gumi nélkül??
semmi okod a félni tudod a szeretkezés felborítja a hormonokat és így késhet a mikulásod de ha meg akarsz nyugodni akkor vegyél egy tesztet dm-be 400ft ha jól emlékszem nekem 4 hetet késett azt vettem egy terhességi tesztet reggel megcsináltam, negatív lett és aznap este megjött...másrészt alapjáraton ne stresszelj mert akkor nem fog megjönni egyhamar ne gondolj rá és ne idegeskedj, hidd el minden rendben lesz
ha nem tette be gumi nelkul, akkor nincs gond.. csak a stressztõl késik. ha nem lett volna gumi, akkor lenne gond, de igy nincsen.. :) )
Ezt senki se tudhatja itt, légy türelmes :)
A kérdező hozzászólása: És mikor fog megjönni??
ez teljesen természetes. még elég fiatal vagy ahhoz, hogy ne álljon be rendesen a ciklusod. fõleg a szex ugye hatással van a hormonrendszeredre, ami hatással lehet a menstruációs ciklusodra.. én lassan 21 éves vagyok és még mindig megesik, hogy csúszik pár napot. szerintem ne aggódj!!
ez a kánikula is befolyással lehet a szervezetedre. Nekem is késik már 1 hete...és én is érzem a jeleit...nyugi..ne idegeskedj mert akkor az is rátehet még.
akkor nincs gond.. de mindig védekezzetek gumival, amig nem szedsz tabit!!!!
A szex hormonális változásokat idéz elõ, emiatt késik. Nyugodj meg.
A kérdező hozzászólása: Mindig gumival védekezünk de kihuza és ugy megy el a gumiban
A kérdező hozzászólása: 4 hét után jöt meg??

Terhes lehetek-e ha barátommal védekeztünk óvszerrel, de már 3 napja késik a menstruációm? Nagyon félek, mert 16 vok és nem akarok gyereket! Ésha nem is vok terhes akkor meg miért késik?

Legjobb válasz: Késhet a stressz miatt is, mert ennyire aggódsz. Ha nagyon izgulsz, vegyél egy tesztet, nem olyan drágák. Ha megnyugszol tuti megjön! :) Vagy betegség miatt is késhet, meg sok dolog miatt... ***

Késhet a stressz miatt is, mert ennyire aggódsz. Ha nagyon izgulsz, vegyél egy tesztet, nem olyan drágák. Ha megnyugszol tuti megjön! :) Vagy betegség miatt is késhet, meg sok dolog miatt... ***
Azért is késhet mert még fiatal vagy, és játszanak veled a hormonjaid. Barátnõmnek is volt hogy egy hetet késett. Miis megijedtünk:)
ha gumival védekeztetek, nem volt lyukas, akkor kb nulla az esélye, szóval, ráadásul ezer ilyen kérdés volt már, meg ha nem rendszeres a menstruációd, napra pontosan, akkor nem kéne aggódni. nekem mikor annyi voltam mint te volt h egy hónap kimaradt, volt h 8 napig tartott stb, összevissza volt meg, mert ez normális abban a korban, szóval felesleges parázni.sõt valószínû azért is késik, mert parázol rajta, és akkor még késõbb fog megjönni az idegesség miatz
A kérdező hozzászólása: Megfogadtam a tanácsaitokat hogy ne stresszeljek és ma meg is jött!:DKöszike nektek a válaszaitokat!
Egyik barátnõm gumi mellett lett terhes, uhogy nem mondjátok, hogy nulla az esély.Ha szexelsz, akkor esely van rá, hogy terhes leszel, csinálj tesztet és meglátod.

Ha 3 teszt is pozi, és már 3 hete késik, de orvos még nem látott, (mert sokan vannak nála és nem tud fogadni) elmondhatom a szüleimnek hogy babát várok!?

Nem szeretnék úgy járni, hogy elmondom hogy várandós vagyok, és mikor odakerülök az orvoshoz Õ meg azt mondja hogy nem is!holnap szeretnénk elmondani!szerintetek mikor biztos már hogy velem van a baba?mikor érdemes elmondani?már 6 hetes terhes vagyok, ha velem van a baba!el?re is köszi a válaszokat, és bocsi a kacifántos mondatokért!

Legjobb válasz: Én az anyumnak elsõ perctõl,amikor kb 2 hetet késett elmondtam.De senki másnak.De jobb is,mert sajnos elment. Szerintem várd meg az orvost.

Én az anyumnak elsõ perctõl, amikor kb 2 hetet késett elmondtam.De senki másnak.De jobb is, mert sajnos elment. Szerintem várd meg az orvost.
Szia! Én úgy mondanám el, hogy pozitívak a tesztek, de doki még nem látott. Szerintem veled együtt fog izgulni. :-)
Nem lesz semmi gond sem.Mond el anyukádnak.Mikor én elmondtam, nagyon örült neki mindenki.Nálunk elég késõn derült ki.10+3 hét.20 éves voltam akkor, most 22.
A kérdező hozzászólása: köszönöm!kedves amit írtál!és hasznos is!kedves elsõ kívánom a legjobbakat!most teszteltem újra, nagyon- nagyon erõs lett már az elõ másodpercben szóval holnap elmondjuk:) tényleg nagyon köszönöm!
Elsõ vagyok. Nekem 5.héten ment el, én a fogantatástól számoltam, mola miatt. De most már majdnem 1 hete késik, szóval bármi lehet.:) Neked gratulálok!!!
3hét az nem kis idõ.
Az orvos mindent elfog mondani, nyugi. Ha valami nagyon rendellenes történik benned azt ösztönösen megérzed. Neked most az a legfontosabb, hogy a körülményekhez képest a lehetõ legnagyobb nyugalmat nyújtsd a pocaklakónak és fejlõdésre ösztönözd. Bármilyen orvosság beszedésére, akár egy torokfájásra én azt javasolnám, hogy ne tedd. A doki valószínû felfog írni folsavat és azzal a lendülettel megtudod vele beszélni, hogy megfázásra mit javasol, de amennyire csak tudod próbáld megelõzni.
A kérdező hozzászólása: MOndjuk én hiszek abban hogy minden rendben van és lesz a babával!és sajnos csak 3 hétmúlva tudnék a saját orvosomhoz menni, viszont anya meg elvihetne a sajátjához!:S:)
A kérdező hozzászólása: Tervezett baba!!!komolyan az de 21 éves vagyok és kolis, az otthonomtól majd 100 km re!ha ne adj Isten történik valami a koliban, vagy a suliban , akkor hivjam fel h mivan és hogy mit csináljak!?meg nagyon nehéz már titkolozni mert állandóan eszem és aludnék, meg már hánytam is párszor!és a hasam is hatalmasra felvan fújodva, Ma reggelre meg fájt a torkom, és féltem h beteg leszek, akkor honnan tudjam h mit szabad bevennem és mit nem??? ezek olyan idegesítõ dolgok!
Szerintem várd meg az orvost és minimum a pocaklakó szívcsõ pulzálását(ezt a doki látja ultrahangon).
nekem 1 napot késett ás pozitívat teszteltem, azonnal elmondtam anyunak, mert már nagyon várja az unokát :)
A kérdező hozzászólása: Köszi!és neked milyen tüneteid voltak?mikor ment el a baba és miért ha szabad megkérdeznem?
A kérdező hozzászólása: oksa!!köszi mindenkinek!!:Dma elmondom este nekik!:) szép napot mindenkinek

Ha késik a menszim, de a hőm leesett, az tuti menszi lesz majd valamikor, vagy van, akinek baba lett belőle alacsonyabb hővel is? (Pé-kor volt 36, 8, most meg 36, 4 és lassan 3 napja késik)

Az ovu teszt pozitív és els? negatív bapján voltunk együtt!

Legjobb válasz: Hõgörbéd nincs? Az többet mutatna. Szerintem mensi lesz belõle :(

Hõgörbéd nincs? Az többet mutatna. Szerintem mensi lesz belõle :(

Menyi a megengedett/normál, ha késik a menstruáció? Ugyértem mennyi idő után van baj, ha nem jön meg? 1-2-3 hét?

Legjobb válasz: A múltkor nekem egyik hónapban teljesen kimaradt. Felhívtam a dokimat, hogy lehet-e ez baj, azt mondta, hogyha a következõ idõben megjön, akkor ne foglalkozzak vele, de ha az is késik, akkor már orvos. Tudtam, hogy terhes tuti nem lehet, úgy azért más lenne a helyzet.

A múltkor nekem egyik hónapban teljesen kimaradt. Felhívtam a dokimat, hogy lehet-e ez baj, azt mondta, hogyha a következõ idõben megjön, akkor ne foglalkozzak vele, de ha az is késik, akkor már orvos. Tudtam, hogy terhes tuti nem lehet, úgy azért más lenne a helyzet.
hát szerintem 1 hét csúszás az, ami belefér. És akkor vagy kb a 35.napnál, ha 28 naposak a ciklusaid. Persze nem írtad, hogy hány éves vagy. Ha még csak pár éve menstruálsz, vagy nem állt be rendesen, akkor teljesen normális, ha késik/kimarad. Viszont ha beállt már és élsz szexuális életet, akkor nem igazán jó jel ha késik... Ha beteg vagy/voltál és antibiotikumot szedtél, akkor attól is késhet valamennyit. Ha 2-3 hetet késik és már beállt, akkor nemárt felhívni a dokit vagy elmenni hozzá és majd megmondja hogy van-e valami oka. De amúgy senki szervezete sem atomóra, bármelyik egészséges, beállt ciklusú nõnek lehet ritkán késése vagy kimaradása.
8 hét után már gyanús, hogy van valami...
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.17 éves vagyok.Élek szexuális életet kb 1 hója nem vok szüz múlthóba 20.napra jött meg/az elsõ együtlét után volt ez/ most meg már ma van a 26.napja, és volt olyan pl hogy gumi nélkül csináltuk a legelején majd utána persze pár perc elteltével védekeztünk, de ne m tudom, nem akarok ideges leni az is késleltetheti, de..kicsit agaszt, jah igen elégé meg voltam fázva e hónapban de gyógyszert nem szedtem, iletve herbáliás, természetes "gyógyszereket", tudjátok nem szó szerint gyógyszer, de..mégis kikúráltam vele magam..még 1x köszike mindenkinek hogy válaszolt
"gumi nélkül csináltuk a legelején majd utána persze pár perc elteltével védekeztünk" Pár perc elteltével? Az jó... Hajrá felelõs gondolkodás... Ha van rá esély, hogy terhes vagy, márpedig így van, akkor csinálj egy tesztet a kimaradt mensid után pár nappal. És legközelebb ne pár perc elteltével védekezzetek, bár a fiatal szülõségnek is vannak elõnyei...

3-4 pozitív tesztem volt, 5 napja késik a mensim. Terhes lehetek, ha nem sok tünetem van?

3-4 pozitv teszt 5napos mensi keses..de nem erzem hogy tulsagosan fajna a cickom..ez normalis? jan 21-en volt meg utoljara feb 2an es 9diken voltunk egyutt..mennyi idos lehetek..help?..

Legjobb válasz: Haaat, ha 3-4 teszt pozitiv akkor nagyon valoszinu!!!! Menj el dokihoz es biztos megkapod a megerositest! ...s minden kerdesedre a valaszt. Sok boldogsagot! :o)

Haaat, ha 3-4 teszt pozitiv akkor nagyon valoszinu!!!! Menj el dokihoz es biztos megkapod a megerositest! ...s minden kerdesedre a valaszt. Sok boldogsagot! :o)
Attól függ, hogy melyik együttlétbõl fogant a baba. Mert ha február 2-án, akkor 3 hetes vagy, ha pedig 9-én, akkor 2 hetes. Szerintem terhes vagy, mert annyi teszt nem tévedhet, a tünetek pedig majd csak késõbb fognak jelentkezni. Néhány hét múlva menj el dokihoz, és akkor majd láthatod is a kis jövevényt.
A kérdező hozzászólása: koszi a gyors valaszt.a tesztekrol csinaltam mensi elott 3nappal ami pozitiv lett utana mikor kesett, nem voltam bizti a csikban halvany vagy sem ezert vettem 2olyan tesztet ami kiirta Pregnant!!!!!:)
a terhességi heteket az utolsó mensi elsõ napjától számolják.

Hol tudnék érdeklődni, ha késik a GYES-em? 3 hónapja szültem, még semmi pénzt nem utaltak.

Neten keresztül lehet? Válaszolni fognak?

Legjobb válasz: Nekem is 3 hónapig kellett várnom az elsõre, aztán utólag megkaptam. Menj be, az a legtutibb. Bár nekem attól sem lettek gyorsabbak:( Sok sikert, boldog babázást! 6 hós anyukája

Nekem is 3 hónapig kellett várnom az elsõre, aztán utólag megkaptam. Menj be, az a legtutibb. Bár nekem attól sem lettek gyorsabbak:( Sok sikert, boldog babázást! 6 hós anyukája
gyes??nem tgyás, gyed??államkincstárnak kell szólni..megigényelted, töltöttél ki lapot ott náluk szülés után?
A kérdező hozzászólása: Igen, GYES. Bár volt munkaviszonyom, de sajnos volt megszakítás, így az álláskeresõi után csak ez jár... beadtam minden papírt januárban.
akkor menj be v hívd fel õket
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ!
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!

Baj, ha késik a 3 hónapos kötelező oltás?

Holnap kapná meg a kislányom az oltást, de nins oltóanyag a gyerekorvosnak és nem is tudja, mikor lesz. Jártatok így?

Legjobb válasz: Mi is holnap megyünk 3 hónapos oltásra. Ez a hiány általános, vagy csak a dokidnak nincs?

Mi is holnap megyünk 3 hónapos oltásra. Ez a hiány általános, vagy csak a dokidnak nincs?
A kérdező hozzászólása: Nem tudom, a védõnõ hívott föl, hogy ne menjünk hiába, se kötelezõ nincs, se Prevenar:(
Ne izgulj, nem gond ha késik.Az én lányom is késõbben kapta meg, mert mikor mentünk náthás volt.Kb.2 hetes késéssel kapta meg, és nem volt gond.
Mi múlthéten múltunk 3 hósak, meg volt fázva, és csak most pénteken kapja majd meg. A doki azt mondta, hogy nem gond.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!