Találatok a következő kifejezésre: Ha 3 előbb jött (3 db)

Ha 3 nappal előbb jött a mensim erős hasi fájdalommal és a vér sötétebb és darabos, akkor az a sikertelen beágyazódást jelenti ugye?

Legjobb válasz: Szia! Én ugyanígy jártam és a nõgyógyász szerint elõfordulhat, hogy a petesejt megtermékenyült, csak a beágyazódás nem sikerült valamiért. A menzim is elõbb jött és erõsebb volt, mint máskor. A páromat kezelõ doki szerint ez bizony majdnem baba lett, de nincs ettõl még semmi baj. Úh te se aggódj, sõt!!!! Az már valami. Sok sikert a következõ hónaphoz!!!

Szia! Én ugyanígy jártam és a nõgyógyász szerint elõfordulhat, hogy a petesejt megtermékenyült, csak a beágyazódás nem sikerült valamiért. A menzim is elõbb jött és erõsebb volt, mint máskor. A páromat kezelõ doki szerint ez bizony majdnem baba lett, de nincs ettõl még semmi baj. Úh te se aggódj, sõt!!!! Az már valami. Sok sikert a következõ hónaphoz!!!
1. válaszoló vagyok. Nagyon fontos (legalábbis nekem segített), hogy apáromat kezelõ doki egy tündér és ahányszor megyünk hozzá, mindig olyan érzésem van, hogy feltöltötte a lelkünket reménnyel azáltal, hogy hisz bennünk. Nagyon fontos, hogy sok pozitív energiát kapj a külvilágtól. És örülök, hogy így fogod fel.
A kérdező hozzászólása: Én is pozitívan fogom fel, ez is haladás az eddigiekhez képest...

Lehet-e valami gondom, ha elöbb jött meg a menszeszem mint kellet volna, 2 napig tartott 3. napra már el is múlt?

majdnem egy héttel elötte megjött mint kellet volna, csak ilyen még soha nem volt ezért gondoltam megkérdezem lehet hogy terhes vagyok??

Legjobb válasz: Azt csak te tudod, hogy lehetsz-e terhes... De attól elõbb megjönni nem igazán szokott, inkább késni és aztán nem jönni. Hány éves vagy?

Azt csak te tudod, hogy lehetsz-e terhes... De attól elõbb megjönni nem igazán szokott, inkább késni és aztán nem jönni. Hány éves vagy?
A kérdező hozzászólása: 16 bocsi elfelejtettem kiírni
Nem. Hiszen védekeztetek és menstruáltál is azóta.
Szerintem nem vagy terhes, a késés felfázástol vagy a hormonoktól is lehet.És beteg is lettél...ez bizti nem terhesség!!!
A terhesseg valoszinutlen, egy par napos elteres a normaltol meg nem jelent semmit.
DE ha védekeztetek, akkor miért kérdezel ilyet? Egyébként, nem nem hiszem, hogy terhes lennél, hidd el, még van akinek 2-3 év után se rendszeres.

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!