Találatok a következő kifejezésre: Ha 28 a ciklusom (78 db)

Ha normális a ciklusom (ált.28 napos) akkor is jó lesz a Closti? Nem tudom, hogy szokott-e lenni peteérésem, nem nézte a doki.

Babát szeretnénk. A ciklusaim eddig rendben voltak,azt leszámítva,hogy nagyon er?sen görcsöltem.Meg az utolsó két menses el?tt 1-2 napig barnáztam. De ennyi, amúgy rendben vagyok.

Legjobb válasz: Persze, hogy fog hatni! De kivizsgáltak elõtte? Doki írta fel a clostit? Miért nem néztek peteérést? Nekem is 28 naposak a ciklusaim, és a clostitól 9 db petém lett 1.hónapban és 6 db a második hónapban

Persze, hogy fog hatni! De kivizsgáltak elõtte? Doki írta fel a clostit? Miért nem néztek peteérést? Nekem is 28 naposak a ciklusaim, és a clostitól 9 db petém lett 1.hónapban és 6 db a második hónapban
A kérdező hozzászólása: A nõdokim írta fel.Most váltottam orvost, mert az elõzõnek hiába mondtam, hogy már 2 éve nem jön össze a baba, õ nem tett semmit. Ez az új doki, meg egy általános vérvételt csinált+megvizsgált és rögtön a Clostit írta. Nem mondta, hogy menjek vissza UH-ra megnézni a tüszõket.
Érdekes az új dokid is. Azért 2 év után alaposabban ki kéne vizsgálni, nem csak egy általános vérképet nézni, és nem egybõl clostival tömni az embert. Hormonokat nem ártana ellenõrizni, van-e peteérésed stb. Párod sem lett még kivizsgálva? Mert ha pl. az õ fickóival van gond, akkor te hiába szeded a clostit.
keress másik dokit. a clostinak így nincs értelme, lehet anélkülis van péd és más a gond, sõt a closti alatt is többször kéne uh-ra menni.
Én is szedtem, mert nem akart össze jönni a baba. A 2. kúrában nem jött meg, csak pecsételtem fél napig. Alig lehetett vissza állítani a hormonjaimat. Pedig a ciklusaimmal nem volt az elején gond. Lehet hogy be vállik, de lehet, hogy rosszabb lesz. De siker nincs tét nélkül.
Closti elõtt normális nõgyógyász csináltat teljes hormonképet, ettõl függetlenül simán lehet, hogy enélkül is jó lesz nálad. Csak így egy kicsit lutri, mert az is lehet, hogy nem lesz hatása. Ha nincs eredménye, menj másik orvoshoz, aki csináltat rendes meddõségi kivizsgálást.

Ha normál a ciklusom (26-28 nap) de viszont a peteérésem későn a 17-18 nap van, akkor lehetek terhes?

Mert ha a beágyazódási id? 10-14 nap akkor az mensi els? napja után 2 nappal van. Ma NEM várom a mensit.Fájdogál a hasam.Mi van ha még is megjön? A beágyazódás ha összejön 9 napnál jár.

Legjobb válasz: ovuláció plussz 12 vagy 14 nap és akkor jöhet a mensi én pont emiatt kaptam clostyt hogy stimulálja a ciklusomat

ovuláció plussz 12 vagy 14 nap és akkor jöhet a mensi én pont emiatt kaptam clostyt hogy stimulálja a ciklusomat
A kérdező hozzászólása: Na de hogyha megtermékenyült az kb, 12-én vagy 14-én ágyazódna be, a mensim meg ma várható, vagyis nem várom.

Az természetes ha 28 napos ciklusom 16. napjára esik a peteérésem?

Sziasztok! 5napos a mensim általában, 6.-án megjött, 10-11.-én elfog múlni. A peteérésem 21.-ét?l 23.-ig tart. Termékeny napjaim 18.-ától- 24.-ig.Természetes ha a 28 napos ciklusom 16.ik napjára esik a peteérésem??

Legjobb válasz: Szóval ha elmúlik a mensim rá 8-9 napra termékeny vagyok és 11-12 napra peteérésem lehet??

A kérdező hozzászólása: Szóval ha elmúlik a mensim rá 8-9 napra termékeny vagyok és 11-12 napra peteérésem lehet??
Nem biztos. Ezt csak a mindennapos vegbel vagy huvely homerozesevel lehet teljesen pontosan megallapitani. A peteerés idoszakaban a homerseklet megemelkedik. De minden nap reggel még az agyban kellene ellenorizni a homersekletet, (lehetoleg mindig ugyan abban az idoben)
A kérdező hozzászólása: viszont a 28 napos ciklusom 14.-ik napjára esik a termékeny napjaim kezdete!!?
Szia! Lehet kapni a gyógyszertárakban erre speciális tesztet. Azzal pontosan meg lehet állapítani, mikor kell akcióba lépni:-)
Én a hõmérõzést tartom jónak.De nem úgy ahogy az elsõ író mondja.Nekem a dokim azt mondta, hogy szájban kell mérni, tök mindegy mikor kellsz fel, de az legyen az elsõ hogy megmérd.Így látni fogod pontosan mikor van peteérésed.Amúgy miért ne lenne természetes.Szerintem ezzel minden rendben.Sok sikert, de csak légy nyugodt.

Ha szabályos a ciklusom (28 napos), akkor is lehet, hogy nem a 14. napon, hanem a 16. -on van peteérésem?

December 27.-én volt meg a menstruációm,tegnap(16.napon) fehéres folyásom volt(csak aznap és el is múlt). Jelentheti azt,hogy peteérésem volt?

Legjobb válasz: Amikor teherbe akartam, esni, ez akkor nagyon érdekelt, és mindent elolvastam amit találtam, lehet peteérésed késõbb is, korábban is, egy jó nõgyógyász a hüvelyi ultrahangon jól látja a petéket és elég jól ki tudja számolni, az mikorra érik be, ha babát szertnél érdemes elmenni az orvoshoz.

Amikor teherbe akartam, esni, ez akkor nagyon érdekelt, és mindent elolvastam amit találtam, lehet peteérésed késõbb is, korábban is, egy jó nõgyógyász a hüvelyi ultrahangon jól látja a petéket és elég jól ki tudja számolni, az mikorra érik be, ha babát szertnél érdemes elmenni az orvoshoz.
A kérdező hozzászólása: Köszi a választ! Még csak 2 hónapja próbálkozunk(elõtte voltam orvosnál) úgyhogy a vizsgálattal még várok, mert félek, hogy nehogy annyira erõltessem, hogy az miatt ne jöjjön össze.

Ez tényleg így van? Ha tudom pontosan a tüszőrepedés napját akkor rá 14-napra kell megjönnie, vagy nem megjönnie? (Nekem nem 28 naposak a ciklusaim, hanem 30 felett! )

Legjobb válasz: akkor van álltalában a 14.napom ha valakinek 28 napos a ciklusa mindig a ciklus felénél van peteérés(jobb esetben)szóval ha pl 32 napos a ciklusod akkor kb a 16.napon van pete érésed!és rá 16 napra leszel beteg(ez csak egy péda)akkor kell betegnek lenned!persze ha babát szeretnél akkor azt kívánom hogy ne legyél az!sok sikert

akkor van álltalában a 14.napom ha valakinek 28 napos a ciklusa mindig a ciklus felénél van peteérés(jobb esetben)szóval ha pl 32 napos a ciklusod akkor kb a 16.napon van pete érésed!és rá 16 napra leszel beteg(ez csak egy péda)akkor kell betegnek lenned!persze ha babát szeretnél akkor azt kívánom hogy ne legyél az!sok sikert
Elméletileg így van, de a gyakorlatban 1-2 nap csúszás mind két irányba elõfordulhat.
elsõ válaszoló vagyok!igazad van!azért is írtam hogy jobb esetben!bár az lenne a legegyszerübb ha mindig minden ugyan akkor lenne, és akkor lenne esélye az embernek ezt kiszámolni de hát sajnos ez nem megy ilyen egyszerüen mint ahogy sajnos sok más dolog sem!
Az nem igaz, hogy mindig középidõben van a peteérés. Ez csak 28 napos ciklusnál van. Te jól írtad, a peteéréstõl a menstruációig minden esetben 14 nap telik el. Tehát az elsõ válaszoló példáját hozva: 32 napos ciklusnál a peteérés a 18. napon van.
A kérdező hozzászólása: köszönöm!Nekem pont a 18. napon volt!Remélem nem fog megjönni!
Igen, úgy van ahogy az elõzõ válaszoló is mondja. A peteérés bármikor is van, utána mindig 14 nap múlva jön meg a menstruáció, ugyanis a luteális szakasz éppen 14 napig tart.
Pontosabban: a luteális szakasz 12-tõl 16 napig tart. Egyéne válogatja. Nekem pl. 13. De legalább ez nem változik.
Nekem mindig 17 nap a luteális szakasz... nem igaz, hogy mindig 14 nap.
ezt a 14. napon meg félidõs peteérést én sem értem..mert én mikroszkópos ovu tesztet használok, és amikor páfrányos akkor aznap van peteérésem ugye..na most nekem utána 3-4 napra mindig megjött eddig..sajnos mert nem sikerült teherbe esnem..akkor most mi igaz és mi nem???

Szerintetek, ha a ciklus 23-24. napján történt volna az esemény rá 13 napra lenne átlag 13 mm-es petezsák, szikhólyaggal? Az korábbi teherbeesésre utal nem? Átlag 28-as ciklusaim vannak.

Legjobb válasz: Nem akarok hülyeséget írni, de ha 28 naposak a ciklusaid, akkor a felénél 14.napon volt peteérésed. Ha akkor együtt voltál a pároddal és találkozott a petéd a spermájával, akkor onnan még ha jól tudom 10 nap a beágyazódás. Tehát a 23-24. napon történt az esemény akkor már terhes lehettél. Szerintem korábbi teherbeesésre utal. Miért nem mész el orvoshoz õ biztos megtudja mondani biztosra.

Nem akarok hülyeséget írni, de ha 28 naposak a ciklusaid, akkor a felénél 14.napon volt peteérésed. Ha akkor együtt voltál a pároddal és találkozott a petéd a spermájával, akkor onnan még ha jól tudom 10 nap a beágyazódás. Tehát a 23-24. napon történt az esemény akkor már terhes lehettél. Szerintem korábbi teherbeesésre utal. Miért nem mész el orvoshoz õ biztos megtudja mondani biztosra.
A kérdező hozzászólása: Voltam 12-én, de õ nem erõsítette meg mert csak 7 napja késett akkor. Uh-on mondták a 13 mm-es petezsákot. Orvos csak 22-én fog látni. Csak biztosra akartam menni, mert irigylem azokat akik annyira pontosan tudják mikor történt meg a nagy esemény. Félidõben is voltunk együtt, többször is. És mikor meg kellett volna jönnie volt egy barna pöttyöm, gondolom akkor ért véget a beágyazódás, és ha a ciklus 23-24.napján lett volna sikeres az együttlét akkor még nem ágíazódott volna be. Gondolom.

Az gond lehet teherbeesés szempontjából, ha a ciklus 9-10. napján van peteérés és 28-29 napos a ciklusom?

Legjobb válasz: Nekem már 23 éve 28-29 naposak a ciklusaim, és van két gyerkõcöm, mind a kettõ a 9-10.napon fogant :) Nem gond!!! :)

Nekem már 23 éve 28-29 naposak a ciklusaim, és van két gyerkõcöm, mind a kettõ a 9-10.napon fogant :) Nem gond!!! :)
A kérdező hozzászólása: eddig soha nem próbálkoztunk akkor, mindig megvártuk a 13. napot, de múltkor pl. a 8. napomon volt. de nagyon furcsa, hogy épp, hogy csak elmúlik a mensi és már peteérés jön.
Szerintem nem baj, sõt, sokkal jobb, mint akinek a második felében van, mert ott túl kevés az idõ a beágyazódásra. Nekem pl. a 17. napon volt 28 napos ciklusokkal, és aggódtam, de szerencsére nem volt gond...

Ha most okt. 03-án jön és 06-án múlik el a menszeszem és 28 napos a ciklusom akkor pont a 14 dik nap van peteérésem?

Legjobb válasz: Elméletileg igen, de 2-2 napot ide-oda akkor is számolj rá. (Ha pontos a ciklusod, tehát nagyjából mindig 28 napos)

Elméletileg igen, de 2-2 napot ide-oda akkor is számolj rá. (Ha pontos a ciklusod, tehát nagyjából mindig 28 napos)
A kérdező hozzászólása: köszi a gyors választ!:)
Kb 14.-ik nap, ahogy az elsõ írta. De ne akard annyira pontosan belõni, nehogy kicsit korábban legyen, és lemaradjatok róla. Szóval 17.-e elõtt 3-4 nappal már érdemes elkezdeni az akciót. :-)

Ha túl rövid a luteális szakasz akkor nehezebb teherbe esni? Ez bajt jelent? 27-28 naposak a ciklusaim.

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/50db91630b242dc1687004..

Legjobb válasz: 11 nap még hatáereset. De igen, a rövid luetális szakasz csökkenheti a teherbeesés esélyét (vagy korai vetélést okozhat). De egy görbébõl még nem kell messzemenõ következtetéseket levonni. Lehet, hogy ez a ciklusod nem is 28 napos lesz, mert eltolódott az ovud.

11 nap még hatáereset. De igen, a rövid luetális szakasz csökkenheti a teherbeesés esélyét (vagy korai vetélést okozhat). De egy görbébõl még nem kell messzemenõ következtetéseket levonni. Lehet, hogy ez a ciklusod nem is 28 napos lesz, mert eltolódott az ovud.
Szerintem az ovud 24.-körül volt, most vagy a 8.-dik napon, varj meg egy kicsit. Hatha lesz meg 4 napod, az mar nem lenne olyan rossz.De lehet, hogy meg sem jön.:-)
A kérdező hozzászólása: Ez az elsõ görbém, szal nem tudom, h eddig is igy volt e, de tény, h volt egy vetélésem pár hónappal ezelõtt. Én is remélem, h nem jön meg, de ha mégis akkor legalább tudom, h mi volt a probléma. A palástfû tea segithet ezt meghosszabitani?

Ha rendszeresen 28-39 naposak a ciklusaim, akkor sem biztos, hogy a 14-15. napon van a peteérésem?

Nem h?mér?zök, nem használtam még ovutesztet,8 hónapja próbálkozunk, most pl pont a 15. napon voltunk együtt (tegnap), ha most sem sikerül akkor gond lehet velünk?

Legjobb válasz: Nem garantált, hogy akkor van pé-d. Nekem pl rendszeresen a 16. napon volt, 28 napos ciklusokkal számolva. Ettõl függetlenül a 15. nap jó lehet, és ha nem sikerül, akkor se biztos, hogy gond van veletek. Lehet pl, hogy egyszerûen másik nap ovulálsz, nem akkor, amikor te gondolod. Az ovuteszt eldönthetné a dolgot.

Nem garantált, hogy akkor van pé-d. Nekem pl rendszeresen a 16. napon volt, 28 napos ciklusokkal számolva. Ettõl függetlenül a 15. nap jó lehet, és ha nem sikerül, akkor se biztos, hogy gond van veletek. Lehet pl, hogy egyszerûen másik nap ovulálsz, nem akkor, amikor te gondolod. Az ovuteszt eldönthetné a dolgot.
A kérdező hozzászólása: Bocsi elírtam 28-29 napos a ciklusom

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!