Találatok a következő kifejezésre: Ha 27 és 6 (2 db)

Ha 27 hét és 6 napos vagyok, akkor holnap töltöm be a 28. hetet? Minden orvos másképp mondja..

Legjobb válasz: igen holnap már betöltöd a 28. hetet és megkezded a 29.-et!! gratula!! Az orvosokkkal az a baj hhogy minden kormeghatározást az uh alapján mondanak, és az függ a baba méreteitõ. nem baj ha nem egyezik, de senkinél sem egyforma.

igen holnap már betöltöd a 28. hetet és megkezded a 29.-et!! gratula!! Az orvosokkkal az a baj hhogy minden kormeghatározást az uh alapján mondanak, és az függ a baba méreteitõ. nem baj ha nem egyezik, de senkinél sem egyforma.
Szerintem igen. Én szombaton estem teherve, és szombaton lépek mindig a következõ hétbe. TEhát pénteken még 36 hét 6 napos vagyok, de szombaton kezdem a 37. hetet. Szerintem.:-) Van aki betöltöttnek azt veszi, mikor "végzel" a 28 héttel, lehet ez zavar meg. Ki hogy kezeli...

27. cn-on volt ovum elvileg, ma van a 35. , és leesett a hőm, ami ugye jelezheti az ösztrogéntermelést, akkor 6 nap múlva ne várjam? Ha éreztem az ovufájdalmat, és akkor voltunk együtt, az még jó, vagy jobb lett volna, ha előző nap vagyunk együtt?

Mondjuk ha azt veszem alapul, hogy a kislányommal is a 24. cn-on volt ovum, akkor lehet, hogy ez is sikeres lesz. Remélem, az nem igaz, amit olvastam, hogy nagyon kés?i ovunál nem maradnak meg a babák.


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!