Találatok a következő kifejezésre: Ha 27 és (131 db)

Hányan vannak a 27-esek klubbjában? Ha mindenkit bele számolunk?

Legjobb válasz: itt magyarul: http://hu.wikipedia.org/wiki/Club_27 itt angolul: http://en.wikipedia.org/wiki/27_Club

A kérdező hozzászólása: Tudom csak nem akartam angolul végig olvasni magyarul meg semmi sincsen benne. De köszönöm :)

Az mennyire szánalmas, ha 27 évesen, jó testi adottságokkal (sportos), bár kissé ronda arccal, nem volt még módon nõvel lenni és kipróbálni a szexben a 20, 5 cmes és 5, 2 cm es vastag péniszemet akcióban (tudom ez a része szánalmas, hogy említem)?

Szerintem jó lennék a szexben, nem rontanám el, mégsem akarják a nõk velem csinálni. Igaz soha nem verem nagy dobra, hogy nem állok híján a méretekben, mert nem vagyok olyan alak, inkább lelkizõs, rendes, céltudatos, kedves srác. Ez a baj szerintem...

Legjobb válasz: Nyilván azért nem állnak veled szóba a nõk, mert hiszik kicsi/átlagos farkad van. Azért nem állnak veled szóba, mert ennyire debil vagy. Nyugodj meg, ha eddig nem volt barátnõd, ezután sem lesz. Egyrészrõl ha 27 évesen szûz vagy annak komoly okai vannak. Látszik, hogy fogalmad sincs a nõkrõl, a saját hülye elképzelésed köszönõ viszonyban sincsenek a valósággal. Frusztrált vagy, úgy gondolkodsz a nõkrõl, mint egy óvodás. Mit tegyél másként? Ne legyél ekkora szánalomcsomag, lehet akármekkora farkad, ha mellett ennyire életképtelen vagy.

Nyilván azért nem állnak veled szóba a nõk, mert hiszik kicsi/átlagos farkad van. Azért nem állnak veled szóba, mert ennyire debil vagy. Nyugodj meg, ha eddig nem volt barátnõd, ezután sem lesz. Egyrészrõl ha 27 évesen szûz vagy annak komoly okai vannak. Látszik, hogy fogalmad sincs a nõkrõl, a saját hülye elképzelésed köszönõ viszonyban sincsenek a valósággal. Frusztrált vagy, úgy gondolkodsz a nõkrõl, mint egy óvodás. Mit tegyél másként? Ne legyél ekkora szánalomcsomag, lehet akármekkora farkad, ha mellett ennyire életképtelen vagy.
keresd meg Kovit, majd talál neked partnert...
jo neked hoyg ekkora...
2 farkad van?
Tudod, a normális nõknek nem az a legfõbb elvárásuk, hogy 20 centis néger farkad legyen. A baj nem a méreteiddel van, hanem azzal, hogy valószínûleg baképzelt vagy és nulla, tuti nem az, amiket leírtál magadról. Ha olyan lennél, akkor már lettek volna nõid. N
Regisztrálj be szexpartner keresõkre, ott ugranak az ilyen pasikra, vagy legalábbis ilyen vágyaikat kiélni vágyó nõkbõl sokat lehet találni, ellenben olyan pasi aki komolyan is gondolja, és tényleg ekkora van neki, abból kevés van. (a szüzességet meg ne említsd, legfeljebb, hogy nem vagy profi) eropolis, kupak, szexnekem, ezeket kipróbálhatod.

Találtam egy 25-ös farmernadrágot, de én 26-27-es vagyok (de inkább 27) és, hogy ha azt megveszem, mennyi fog tágulni?

Nem vagyok kövér, tehát belefogyni nem tudnék a nadrágba, mert a medencecsontomnál szorít és begombolni is betudtam, csak nagyon nehezen..

Legjobb válasz: Hát ha így is alig tudtad begombolni,és szorít,semmiképpen ne vedd meg.Pénzkidobás,mert annyit úgy sem tágul,másrészt egy idõ után nagyon kényelmetlen.

Hát ha így is alig tudtad begombolni, és szorít, semmiképpen ne vedd meg.Pénzkidobás, mert annyit úgy sem tágul, másrészt egy idõ után nagyon kényelmetlen.
Attól függ, mennyire sztreccs a naci. Ha csak kicsit, akkor felejtsd el.
Ha letudsz benne hajolni, hogy még kapsz levegõt akkor megveheted, mert kitágul, (de azért ellenõrizd le, hogy mennyire sztreccs).
A kérdező hozzászólása: Köszi a válaszokat.:)
A kérdező hozzászólása: Holnap megnézem..

Nagy baj, ha 27 hónaposom este lefekvés előtt és reggel ébredés után is megissza a 2, 5 dl tejet?

Sokan írják, hogy inkább vacsorázzon, de napközben nem nagy étk?, neki tejjel kezd?dik a nap és azzal is ér véget. Miért olyan nagy baj ez?

Legjobb válasz: Nem tudom miért nagy baj:)nekem is 27 hónapos a lányom reggel-este 2,5dc kakaó(tejet nem issza)utána fogmosás.Amugy is kell neki ennyi tej szerintem.

Nem tudom miért nagy baj:) nekem is 27 hónapos a lányom reggel-este 2, 5dc kakaó(tejet nem issza)utána fogmosás.Amugy is kell neki ennyi tej szerintem.
dehogy baj, sõt! modjuk az én babám tápszert iszik kakóporral, reggel-este 2, 5 dl-t. 2 éves lesz.
A kérdező hozzászólása: Az enyém már nem fogadta el a tápszert. Reggel este tejet iszik cukor, minden nélkül, viszont a reggelihez még bemegy 1, 5 dl tea vagy kakaó.
A kérdező hozzászólása: 1. válaszoló. Neked mibõl issza a reggeli és esti adagot?
1 vagyok.Cumisüvegböl issza.Napközben már pohárbol iszik, de a reggeli és esti kakaó még cumisüvegböl megy.Nem is akarom leszoktatni, majd ha ugy gondolja ugyis leteszi.:)
23 hós és reggel/este issza a babatejet, cumisüvegbõl. Had igya:) mivel szó szerint semmit nem iszik napközben, szépen megebédel és a délutáni alvás elött kap még 1, 5 dl tehéntejet. Ha ezt nem adom, aznap kb 3-4 korty vizet vagy teát inna. Ennyivel több lötyi megy igy bele. Ha a tejet sem inná meg, bajban lennénk:( ameddig elfogadja, addig itatni fogom.
A lányom 2 éves kora óta lefekvés elõtt még megiszik egy nagy bögre kakaót. Reggel pedig addig fel sem ül az ágyba, amig oda nem adom neki a kakaót. Bögrébõl issza, van hogy szivószállal. Cumisüvegünk 1 éves kora óta nincs.

Ha január 27. és február 1-e között volt mensim akkor most mennyi idős terhes lehetek? Hogy kell kiszámolni?

Legjobb válasz: Kb 4,5 hetes terhes lehetsz. Jan 27-tõl számold a heteket, a mai napig.

Kb 4, 5 hetes terhes lehetsz. Jan 27-tõl számold a heteket, a mai napig.
http://www.timmermann.hu/index.php?m=szules_kalkulator Szia...kb 4 hetes..avagy betoltott 4 het:-) Minden jot!
A kérdező hozzászólása: mert pontos dátumom van mert felirtam az akciók napjait csak nem tudom honnan kell számolni a menszim kezdetéhez a legközelebbi dátum az jan. 25.e

Wow! Hogyan kell etetni az állatot? Küldetésekről nincs valami leírás valahol? Mi a teendő ha szomorú az állat? Fegyvert, ruházatot hogyan miként kell, lehet váltani és hol? Milyen szintenként? én B. elf vagyok-hunter, 27-es és kezdő.

Legjobb válasz: Azt hiszem úgy kell etetni az állatot, hogy van egy spellje, egy ilyen csont formájú kutya kaja lényegében. Arra rákattintasz, aztán meg arra a húsra vagy akármire, amit eszik az állatod és megeszi. Letölthetõ progi: Quest Helper. A játékon belül a térképen jelzi a legtöbb küldetést. Ha szomorú az állat, akkor meg kell etetni. Az invertorydban ("i" betû) tudod leváltani a ruháid, fegyvereid. Amelyiket fel akarod venni, arra jobb klikkel egyszer rákattintassz. Minden cuccot más szinttõl tudsz hordani. Hogyha a cucc fölé viszed az egeret, kiírja hogy hanyas szinttõl tudod hordani, milyen kaszt tudja hordani, stb. Nekem csak annyi kérdésem lenne, hogy kaptál egy karit havertól vagy mi? Mert az ha kezdõ vagy nem túl szerencsés. Kezdj egy új karit.

Azt hiszem úgy kell etetni az állatot, hogy van egy spellje, egy ilyen csont formájú kutya kaja lényegében. Arra rákattintasz, aztán meg arra a húsra vagy akármire, amit eszik az állatod és megeszi. Letölthetõ progi: Quest Helper. A játékon belül a térképen jelzi a legtöbb küldetést. Ha szomorú az állat, akkor meg kell etetni. Az invertorydban ("i" betû) tudod leváltani a ruháid, fegyvereid. Amelyiket fel akarod venni, arra jobb klikkel egyszer rákattintassz. Minden cuccot más szinttõl tudsz hordani. Hogyha a cucc fölé viszed az egeret, kiírja hogy hanyas szinttõl tudod hordani, milyen kaszt tudja hordani, stb. Nekem csak annyi kérdésem lenne, hogy kaptál egy karit havertól vagy mi? Mert az ha kezdõ vagy nem túl szerencsés. Kezdj egy új karit.

Kisfiam3, 5 éves 26/27-es cipöi vannak jelenleg, kaptunk 2 pár 28as téli bakkancsot amik szinte újak. Jó lessz vajon a köv. Télen vagy kinövi arra? Nagyon sajnálnám ha nem lenne jó!

Legjobb válasz: Ha valóban 1 számmal nagyobb a lábánál, akkor valószínû kinövi egy év alatt. De márkák között is van különbség. Inkább a centit nézd meg. Legrosszabb esetben október-novemberben megpróbálod, és ha kicsi, még tudsz nézni neki nagyobbat.

Ha valóban 1 számmal nagyobb a lábánál, akkor valószínû kinövi egy év alatt. De márkák között is van különbség. Inkább a centit nézd meg. Legrosszabb esetben október-novemberben megpróbálod, és ha kicsi, még tudsz nézni neki nagyobbat.
nem valószínû hogy 1.5-2 számot nõne a lába, az én fiam magas viszonylag és nagy volt a lába de most idén ( 4 rõl 5 éves korára) már csak fél-1 számot nõtt a lába. Tehát 4 évesen volt olyan 111 cm és 28-28.5 es lába most pedig 5 éves 118 cm és 29-es 29.5 es jó rá. (márkától függ). Szerintem jó lesz a fiadra jövõre pont a 28as

Ha 27. -én lesz peteérésem és szeretkezünk a párommal, akkor mikor csináljak terhességi tesztet?

Legjobb válasz: ha biztosra akarsz menni várd meg míg elmarad a menszesz és rá 3-4 napra. beágyazódás 10-14 nap utána szerintem már halványan kimutatná amúgy az érzékeny teszt.

ha biztosra akarsz menni várd meg míg elmarad a menszesz és rá 3-4 napra. beágyazódás 10-14 nap utána szerintem már halványan kimutatná amúgy az érzékeny teszt.
Nekem a szeretkezés utáni 14. napon lett nagyon halvány pozitív a tesztem, és a mensiig még volt 3-4 napom (minimum mert nekem sajnos rendszertelen, mindig is az volt). De a legjobb a mensi várható napjáig várni vele, az a biztos. :)

Normális ha 27 évesen még mindig kijönnek a pattanásaim és a miteszereim?

Elég zsíros a b?röm. Kipróbáltam már sok krémet, arctisztítót, valamelyik ideig-óráig bevált de sajnos a probléma mindig visszatér. Kozmetikusra nem nagyon van pénzem. Mit ajánlanátok?

Legjobb válasz: Én 23 éves vagyok,hasonló problémával.Az is segíthet,ha minél többször megmosod az arcod szappanos vízzel egy nap.Vannak olyan szappanok is,amik kifejezetten szárítják a bõrt és egyáltalán nem drágák.

Én 23 éves vagyok, hasonló problémával.Az is segíthet, ha minél többször megmosod az arcod szappanos vízzel egy nap.Vannak olyan szappanok is, amik kifejezetten szárítják a bõrt és egyáltalán nem drágák.
A kérdező hozzászólása: Köszi a jótanácsokat. Azt gondolom, h hasonló a problémám, mint kedves utolsó válaszadó, neked. Mikor megmosom az arcom, egyenes érzem, hogy ki van száradva, pár óra múlva pedig tiszta zsír. Ezt a faggyútermelést szabályzó maszkot hol szerzed be? mi a neve? Most rendeltem az avonból megint egy újabb arctisztítót és krémet. Majd szólok, ha használ. Egyébként a táplálkozásommal is baj lehet. Ha nem ennék össze-vissza mindent, meg hízlaló dolgokat, sõt még néha méregtelenítenék is, lehet, hogy jobb lenne a helyzet.
Én 24, szintén ezzel a problémával, és nem normális egyáltalán, a legjobb lenne ha bõrgyógyászhoz mennél, bár még én sem jutottam odáig.
Persze, anyukámnak is vannak. A mitesszerek mindenkit érintenek szinte, ha anyukámon meg pattanások jönnek ki, neki a szolárium segített.
Utolsó elõtti válaszoló vagyok: a faggyútermelést csökkentõ pakolást a kozmetikusom keverte nekem. Sajnos a pontos receptet nem tudom, de van benne kámforos fekete iszap, aloe vera-gél, és teafaolaj is.
Sajnos szerintem szakember (bõrgyógyász, kozmetikus, v. kozmetológus) nélkül nincs megoldás a problémára, vehetsz rá akármit. Vizsgálatokkal fel lehet kutatni, hogy mitõl lehet ez nálad, ami elég strapás. Ez az egész egy kísérletezés ami sok pénzbe kerül így is úgy is. Szappanal meg??? Nehogy!!!

Ha 27 hét és 6 napos vagyok, akkor holnap töltöm be a 28. hetet? Minden orvos másképp mondja..

Legjobb válasz: igen holnap már betöltöd a 28. hetet és megkezded a 29.-et!! gratula!! Az orvosokkkal az a baj hhogy minden kormeghatározást az uh alapján mondanak, és az függ a baba méreteitõ. nem baj ha nem egyezik, de senkinél sem egyforma.

igen holnap már betöltöd a 28. hetet és megkezded a 29.-et!! gratula!! Az orvosokkkal az a baj hhogy minden kormeghatározást az uh alapján mondanak, és az függ a baba méreteitõ. nem baj ha nem egyezik, de senkinél sem egyforma.
Szerintem igen. Én szombaton estem teherve, és szombaton lépek mindig a következõ hétbe. TEhát pénteken még 36 hét 6 napos vagyok, de szombaton kezdem a 37. hetet. Szerintem.:-) Van aki betöltöttnek azt veszi, mikor "végzel" a 28 héttel, lehet ez zavar meg. Ki hogy kezeli...

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!