Találatok a következő kifejezésre: Ha 26 nem (129 db)

Ha 26 évesen 1, 5 éve nem tudok teherbe esni, mi lesz később?

Kivizsgálásokon voltunk, mindketten egészségesek vagyunk, mégsem jön a baba, már túl vagyunk az els? sikertelen inszemen is. Azt mondják, huszonévesen könny? a teherbeesés, az évek el?rehaladtával az esélyek is csökkennek. Szóval tök kilátástalan az egész. Szerintetek?

Legjobb válasz: Unoka hugom 23 éves 2éve próbálkoznak.Semmi....se a hormonok se semmi nem segített.Most fognak lombikozni.Nem értem miért van,de egyre többet hallani ilyet. Én is 26 vagyok mi is próbálkozunk,bár még az elején járunk:) Ne idegeskedj hátha......szorítok neked:))

Unoka hugom 23 éves 2éve próbálkoznak.Semmi....se a hormonok se semmi nem segített.Most fognak lombikozni.Nem értem miért van, de egyre többet hallani ilyet. Én is 26 vagyok mi is próbálkozunk, bár még az elején járunk:) Ne idegeskedj hátha......szorítok neked:) )
egy olyan dokit keress, aki felír valami csodabogyókat, amiknek a beszedése után 2-3 héttel már terhesen mész vissza a dokihoz. ( a barátnõm már így volt kétszer is)
Szia! Milyen kivizsgálásokon voltatok? Endokrinológusnál voltál?
29 éves koromtól több, mint 2 évig próbálkoztunk , volt 2 inszem is, sikertelen. Velünk sem volt semmi gond. Aztán egyszer csak hozta a gólya a babát! Kitartás, menni fog az! Lehet, hogy nem most, majd amikor kell. Jó munkához....tudod!?
A kérdező hozzászólása: Kedves Manka68! Mit is csinál konkrétan az Endokrinológus? Hormonvizsgálaton voltam, petevezeték átjárhatósági vizsgálatom 2 éve volt egy laparaszkópiás mûtéttel egybekötve, voltam vércukor terhelésen is. Párom is volt spermavizsgálaton. Minden eredményünk jó volt
Az endokrinológián hormonvizsgálatot végeznek.
Nem tudom mi lesz!Én is 26 vagyok, egy éve nem jön a baba!Teljesen átérzem amit gondolsz, hisz nálunk is ez a szitu! Kicsit Én is el vagyok keseredve...! De szerintem kitartás, bár most mindent pozitívan fogok fel és most megyek majd dokihoz is, hogy újra mondjon valamit! Szorítok Neked is!
Az endokrinológus hormonokkal foglalkozik, csak egy kicsit többet tud róluk, mint a nõdoki. Nem csak a négy alaphormont nézeti meg, hanem amirõl még úgy gondolja, problémát okozhat. Anno nekem is azt mondták, hogy a harmonjaim rendben vannak, csak éppen azt nem nézték, ami problémás volt. És ez nem korfüggõ! Szóval menj végig az úton, ne állj meg, mert akkor az eddigiek hiába voltak!

Május 26. -án szeretnék köldök pc-t. Az a nagy gond, hogy apum Június 10-en akárhányadikán már akar strandra menni.3 hetes köldök pc-vel már mehetek strandra? Ha még nem, akkor mi baj lehet ha mégis elmegyek?

Elõre is köszönöm!

Legjobb válasz: Igen, gond, simán elfertõzõdhet még ilyen frissen a strandon lévõ víztõl, aztán majd szenvedhetsz vele:s Ezért nem ajánlott nyáron köldök piercinget csináltatni.

Igen, gond, simán elfertõzõdhet még ilyen frissen a strandon lévõ víztõl, aztán majd szenvedhetsz vele:s Ezért nem ajánlott nyáron köldök piercinget csináltatni.
Egyet kell értsek az elõttem szólóval...én tavaly márciusban csináltattam meg, nyárra az már rendbe jött...:D

Ha 26 hetesen kaptam 2 tüdőérlelő injekciót, akkor azt többet nem kell megismételni?

Szerencsére nem indult be a szülés, hazaengedtek. Tegyük fel, megint bekerülök, akkor ilyen injekciót már nem kapok?

Legjobb válasz: Úgy tudom, ha két héten belül megszületne, akkor addig van hatása. Ha ennél késõbb, de még a 37. hét elõtt, akkor újra adják. Max. 3* adható.

Úgy tudom, ha két héten belül megszületne, akkor addig van hatása. Ha ennél késõbb, de még a 37. hét elõtt, akkor újra adják. Max. 3* adható.
Szia! én a 25. héten kaptam. Nem indult be a szülés szerencsére. Nekem akkor azt mondták, hogy 2 hétig van hatása, és egy terhesség alatt 2 alkalommal kezdhetik el adni az injekciókat.
A kérdező hozzászólása: Köszönöm!
hülyeség
Baromság! Ezt azok mondják akik szenvednek és sírnak mert nekik nincs senki se alkalmira se fixre, se sehogy :) Sokan vannak akik 35-40 éves korukra találják meg azt akire azt mondják h na igen õ az, és addig túlesnek pár kapcsolaton.
Én 28 évesen találtam meg az igazit , 8 éves kapcsolat után, eleinte azt éreztem, hogy nehéz lesz, mivel már egy nagy megszokás volt az életem, meg hát elszoktam az ismerkedéstõl, a randizásoktól .Az biztos, hogy nem is óvatosabb, hanem inkább hamarabb tovább áll az ember ha nem tetszik valami, mert már tényleg azt az embert kerestem én is, akivel család , gyerek stb.... 28/L
jah, vagy azok akik már úgymond megtalálták rohadt fiatalon, és el nem ismernék soha, h nem jó a kapcsolatuk
Hát igen, ez így logikus, mert 27 évesen már annyira de annyira más minden mint 26 évesen.
igen Ursula ilyen is van..." megtalálták rohadt fiatalon, és el nem ismernék soha, h nem jó a kapcsolatuk" Csak itt az a baj hogy sokan nem is mernék mondani h [email protected] még egy ilyen ismeretlen oldalon sem, és gyõzködik magukat h "jó ez jó ez szeret engem szeret engem tutira igen ja persze 100%" Sajna ilyen is van :) õk az idióták akik pár év múlva majd azt mondják hogy [email protected] velük az élet és milyen boldogtalanok....hát istenem...ha ennyi eszük van. Még jó h nem mind ilyen :)
Igen, ha 25 ig nem talalsz csajt annak oka van, nyomòs oka. Lehet forever alone.szindroma.
baromság.annyiban igaz csak h bizonyos kor után már hajlamos az ember beletörõdni a dolgokba.csak a fiatalok lázadnak a sors ellen állandó jelleggel.
gondolj Ted Mosby-ra... :DD

Mitől nőhet (feszesedik) a mellem 26 évesen, ha elvileg nem vagyok terhes? !

norcolulot szedtem mert nem jött meg január óta ,10 napig kellett szednem napi 2x(már 5 napja nem szedem), de a mellem meg már legalább két hete fáj érzékeny?!és még mindig nem jött meg :S

Legjobb válasz: Én nem mensiztem már három hója a fogamzásgátló mellett, vérvétel szerint leállt a peteérésem. Eldobdtam a szemét gyógyszert, minek szedjem ha nincs is érett petém, majd követk hónapban feszültek a melleim de nagyon:) gondoltam végre megjön... Csak vártam, de semmi. A mellem meg csak dagadt:) vettem egy tesztet és láss csodát,... Mégis csak volt petém? Most öt hós a fiam:) szerintem vegyél tesztet, asszem a DM ben is kapsz, de gyógyszertárban tuti:)

Én nem mensiztem már három hója a fogamzásgátló mellett, vérvétel szerint leállt a peteérésem. Eldobdtam a szemét gyógyszert, minek szedjem ha nincs is érett petém, majd követk hónapban feszültek a melleim de nagyon:) gondoltam végre megjön... Csak vártam, de semmi. A mellem meg csak dagadt:) vettem egy tesztet és láss csodát, ... Mégis csak volt petém? Most öt hós a fiam:) szerintem vegyél tesztet, asszem a DM ben is kapsz, de gyógyszertárban tuti:)
még megjöhet!!!!!!általában norcolutnál ha megjön a menzi fáj a mell !szoval megfog jönni nekem mindig norcolut után 4 . napra jönmeg és nagyon nagyok a melleim feszülnek meg minden
A kérdező hozzászólása: de ma van a 6. nap norcolut után és még mindig semmi :S csak a mellfájás!

Ha 26-án volt peteérésem, 28 napos ciklusaim vannak, 10-én nem kellene megjönnie, lehet baba a dologban ha már napok óta mensis érzésem van?

Kb 3-4 napja feszül a mellem, id?nként szúr a hasam, krémes folyásom van, sok, és olyan érzésem van 1-2 napja, mintha meg akarna jönni? Nagyon örülnénk ha baba lenne, de nem h?mér?ztem, csak sikerült a legjobb napon együttlennünk a férjemmel, a kismama.hu termékenységi naptára szerint.

Legjobb válasz: Köszönöm a jótanácsot! :)

A kérdező hozzászólása: Köszönöm a jótanácsot! :)
mindenkinél más az elõjele... ha neked menzi elõtt nem szokott ilyen érzésed lenni, akkor lehet baba is a dologban. szerintem vegyél egy clearblue-t, nekem az már 4 nappal a nem várt menzi elsõ napja elõtt kimutatta :) ))

26 hetes vagyok, azt már tudom hogy a 35-36. héten befektetnek, (ha csak nem előbb)! Nagyon korai most vásárolni?

Nyugodtabb lennék ha legalább meg lenne minden és nem mással kellene bevásároltatnom. Csak nem tudom, hogy nagyon korai e?

Legjobb válasz: Én kb. 10 hetesen vettem meg a pelenkázóasztalt és a kiságyat, mert akkor találtam akciósat, nekem tetszõt. Szerintem nyugodtan elkezdhetsz vásárolgatni, ha van kedved hozzá, segít a ráhangolódásban. Fõleg, hogy be kell elõbb feküdnöd - a mosásra, vasalásra is kell azért idõt hagyni, meg arra, hogy az embernek még ezer apróság az eszébe jusson a ruhatárral, gyerekszobával, apróságokkal kapcsolatban.

Én kb. 10 hetesen vettem meg a pelenkázóasztalt és a kiságyat, mert akkor találtam akciósat, nekem tetszõt. Szerintem nyugodtan elkezdhetsz vásárolgatni, ha van kedved hozzá, segít a ráhangolódásban. Fõleg, hogy be kell elõbb feküdnöd - a mosásra, vasalásra is kell azért idõt hagyni, meg arra, hogy az embernek még ezer apróság az eszébe jusson a ruhatárral, gyerekszobával, apróságokkal kapcsolatban.
Szia! Nyugodtan vásárolj amíg az embert nem "akadályozza" a nagy poci meg a lábfájás és dagadás! Én 25 hetes vagyok és szinte majdnem mindene megvan igaz kaptam innen-onnan de vettem is! Élvezd ki a helyzetet olyan sok szép baba holmi van!
Szia, én 27 hetes ikres kismama vagyok és a héten vettem meg elég sok mindent.(kiságy, cumisüvegek, ruhák...) Gondolván arra hogy biztos hogy rövidesen befektetnek majd, meghát már egyre nehezebb lesz mászkálni nekem is. Pl a babakocsi már ki van nézve de még nem vettük meg, azt már a férjem egyedül is eltudja hozni ha megszületnek a bébik. Szerintem olyan dolgot vegyél meg amit másra nem bíznál. Nem korai. Boldog babavárást! :) )
Mért lenne korai, innen is csak repülni fog az idõ.Én áldom az eget, hogy megvettünk mindent kb a32hétig , mert most már olyan a bokám mint egy elefánttél, zsibbad a jobb kezem állandóan, és alig bírok menni már.Megrövidült a méhnyak a 32héten gyógyszert kell szedjek, hogy bennt maradjon még-szerencsére a jöv.héttõl elhagyhatom.Na de ezeket én sem kalkuláltam, már nem is bírnék úgy mászkálni mint mikor megvettük a cuccokat neki és nem beszélve arról, hogy jobb aza tudat, hogy el van neki minden készítve és nem apára marad minden..nem is tudná mit kell tenni.A másik , nem egy barátnõm járt úgy, hogy addig babonáskodott még bekerült szülni és a férje kapkodott, hogy mit vegyen, persze , hogy nem olyat vett amilyet a lány akart..de akkor már mindegy.Szval, nyugodtan vedd meg, nem beszélve arról, hogy anyagilag is könnyebb ha fokozatosan vásároltok mint ha rögtön mindent egyszerre.36hetes kismama
Egy barátnõm úgy járt, hogy halogatta a vásárlást, mondván, ráér még, aztán veszélyeztetett lett, be kellett feküdnie és végül semmit se tudott megvenni, mindent a férje szerzett be. Én ezt nem akartam kockáztatni, bár teljességgel alkalmas arra a párom, hogy elmenjen vásárolni, ha kell, de szerintem akkora élmény bevásárolni egy kisbabának, hogy nem érdemes kihagyni! Szóval vásárolj nyugodtan, itt az ideje!
Ha nem vagy babonás akkor egyáltalán nem korai, nyugodtan vegyetek meg mindent.
A kérdező hozzászólása: dilibogyók? Pia?
Ne rinyájjáá! Baz-ki! Menj oda az elsõ kis ribihez, aztán szedd fel. Ha egy másodpercre is elgondolkozol akkor nem fog összejönni. Ne válogassál ha még nem csináltad. Ismerõs egy bulin odament vagy 15 csajhoz és megkérdezte, hogy dugunk? Az utolsó igent mondott. Ennyi.
pfff...mekkora csicska vagy... akkor üveg vodka....tisztán, gyorsan lehúzva... vagy ha ennyire nyafogsz, fogj egy nájlonzacsit és rakj bele folyékony ragasztót......hajrá!
A kérdező hozzászólása: LEGÁLIS!!!! dolgokra gondoljunk köszönöm
kokain...legalább addig ad egy kis magabiztosságot, amíg be vagy állva, ha amúgy ennyire töketlen és szerencsétlen vagy alapból...
Kolompár Gótfakkör ilyenkor felszedi a pest-szexszárd vonalat.
A kérdező hozzászólása: én persze nyitott lennék de a lányok erre nem igazán vehetõk (egy éjszakásokra)
Olcsó autóval is megtanulhatsz vezetni. Az a baj, hogy ha 26 évesen még nem szagoltál puncit, az frusztrálttá tesz, ez pedig kiül az arcodra. Vannak olyan nõk, akik ezen hajlandóak túllépni, sõt vannak, akiknek ez még tetszik is (utóbbiak viszont idõsebbek és domináns típusok, tehát megint nem használ a férfiasságodnak). A frusztráltságot viszont le kell gyûrnöd, amihez jó lehet 1-2 egyéjszakás kaland - már persze ha van hozzá gyomrod (itt most nem a nõi szépségrõl van szó, hanem arról, hogy nyitott vagy-e egy csak szexre épülõ villámviszonyra).
A kérdező hozzászólása: de nekem jó csaj kell, csak nem jöttem be eddig egyiknek sem... pedig ma is próbálkoztam épp azért is vagyok ki, am nem is rossz módszerrel nem tudom mi a baj
Az, hogy megmarkolod a tökeidet és levonszolod a szerencsétlen képedet a diszkóba! Keress egy alsó középkategóriás, enyhén részeg lányt, táncolj vele, nyomulj aztán döntsd meg (gumit ne felejtsd el)!
Jack Jim Johnnie
A dilibogyó nem kell. Egy kis alkohol mehet, bár az se fontos nagyon.
Vodka. Töménytelen mennyiségben. (A csajt itasd akit felszedni próbálsz!)
engem érdekelne a módszered :) 21/L

Gáz, ha 26 évesen nem volt még barátnőm?

magas vagyok, inkább sportos alkat, de még egy csókig se sikerült eljutnom

Legjobb válasz: Hát igen ez eléggé.

Hát igen ez eléggé.
Dobj fel magadról egy képet
igen, bocs.
Ez nem gáz, csak az, h csúnya vagy. Mert más okot nem tudok elképzelni rá, max ha egyáltalán nem kezdeményeztél soha.
antiszociális alkat vagy. olyan nincs, hogy vki csúnya.. nézz már körbe a világban. csúnyábbnál csúnyább emberek boldogok egymással.. te meg itt vered a f*szod a fórumon.. na ezért vagy egyedül még mindig. barátok? baráti körbõl csajok? testvérek? akármi??
Hát ez már kicsit fura....:/
Érdekes, mert tényleg mi van ha nem csúnya csak egyszerûen visszahúzodó és félénk, ezért nem is ismerkedik. Én is ilyen vagyok... 18/F
Nyugi, ha papnak készülsz, akkor nem gáz. :)
Annyit pontosítanék, h csak a csúnya lányoknak lehet barátjuk... nekünk, csúnya fiúknak szinte lehetetlen (sõt, talán tényleg lehetetlen) találni egy olyan lányt, aki képes belénk szeretni.
Elég gáz ! DE õszíntén , nagyon sajnállak :S Nekem 13 évesen volt az elsõ 17/f
Nem gáz. Csak ne félj kezdeményezni...
Nem, nem gáz, az a gáz hogy nincs önbizalmad. Menj el pszichológushoz, és kérj segítséget. (ne ijedj meg) kommunikációfejlesztõ feladatokat ad majd, erõsíti az önbizalmad, segít megtalálni, miben vagy jó, esetleg mi miatt vagy ennyire visszafogott. Szerintem rövid idõn belül sokat segíthet. Ezen kívül, jó ha olvasol csajozási könyveket, és sokat beszélgetsz, lehetõleg lányokkal.
nem gáz, még nekem sincs, most múltam 25. én még várok az igazira, tedd te is 25L
neked is ajánlom a "Brian Tracy - Phoenix szeminarium" -ot nekem rohadt sokat segített, lehet most összejön egy hasonló beállítottságú lánnyal! f17 Kihozott a depresszióból ez a tanfolyam, töltsd le valahonnan
Ki nem szarja le a sok gyökér hozzászólását! A nagyrészük hasonló helyzetben van, csak azt hiszik, hogy itt arcoskodnak másokkal, attól jobb lesz nekik. Az persze természetes, hogy 13 kis ribancok, akiknek még mellük is alig van szerte szét b.szatják magukat ismeretlenekkel. Szánalmas idióták.
nem gáz hanem ciki
Qva gáz...Hát én nem vagyok kis qva ahogy egyik elõttem szóló mondta a hozzászólókra, aik megmondták a véleményüket. Sztem, akkor is gáz ha mindenki megpukkad xD nagyon ciki hogy (ha 13 évestõl számoljuk) 13 év alatt nem tudtál fölszedni egy csajt...ez az én véleményem!
És az miért nem számít cikinek, ha egy lánynak nem kell egy srác csak azért, mert csúnya? (Gondolom a kérdezõ is az, különben lett volna már bnõje.) Ja, mert akkor minden lány elsüllyedhetne? Értem.
Ugyanebben a cipõben járok 23 évesen.Én 25 éves koromra épitek ki magamnak egy feltûnõen jó külsõt, 2 éve járok gyúrni, akkor lennék elvileg alkalmas arra, hogy elkezdjek nõzni, de már bas.hatom én is, mivel az ilyen dolgokat fiatalon kell megtapasztalni, nem felnõtt fejjel.Tudod mit, igenis szégyen!Már 20 évesen is az, és most jöhetnek az úgymond magasabb intellektusú nagyokosok azzal, hogy nem szégyen, meg még mindig jobb, mintha 13 évesen elvesztetted volna valami idegennel, de a kedvencem az, amikor azt mondják, hogy várod biztos az igazit.Mirõl beszélünk, milyen igazit?Férfi vagy b.meg, azon kivül, hogy a jó isten p.csöt teremtett a lábad közé, mi az, amivel tudtára adod a másiknak, hogy férfi vagy?Egyáltalán miféle rinyagép vagy te, hogy hagytad, hogy ennyire elfajuljanak a dolgok?Nevetséges...Dehát, a te életedet szarod el, ne itt várj megoldást a gondjaidra..
Kedves utolsó... XDD nem is csodálom, h ugyanabban a cipõben jársz :D Valahogy... elhiszem... :D Ha ilyen maradsz, nem is fogsz becsajozni, max tinip*csákkal.
Szia! szerintem nem gáz, csak ne ide írd ki, hanem szólítsd meg azt a kedves lányt a lépcsõházban/utcában/boltban/stb. 19L
Nem tudom kinek mi a csúnya, valahol mindig megtalálja zsák a foltját, mert az a pasi, aki velem akart összejönni, egy elég csúnyácska srác, mégis mert kezdeményezni, na most más kérdés, hogy elküldtem, de ténylég nem az esetem, még csak stílusra sem. Azt hiszem lett neki egy nõje, hála az égnek, így rólam leszállt, na a csaj totál más, mint én, de összeillenek. Kezdeményezz bátran, utcán, boltban, stb. aztán majd csak lesz valahogy.:)
Nem
Annyiból gáz, hogy ha lesz kapcsolatod neked kell tanulnod, téged fog a párod tanítani mindenre, ahelyett, hogy te tanítanád....szóval az alkalmazkodásról fog szólni... :S vigyázz
Kommunikációs képesség nem is kell hozzá, csak jól kell kinézni. Ezzel lehet a probléma.
A kérdező hozzászólása: :(
képetttttt:)
A kérdező hozzászólása: akkor próbálkozzak ilyen 15-16 évesekkel?
L/18 vagyok. akik azt írták hogy gáz azok mind segg.fejek , bocsánat a személyeskedésért. ez csak annyit jelent hogy még nem jött el az idõ hogy megtaláld az igazit, regizz be a zoosk.com -ra ne love.hu -ra mert az sza.r :D és várj szerintem ennyit megtehetsz és hidd el nekem lesz kapásod és mondjon bárki bármit egyáltalán nem gáz, sõt én nagyra értékelem hogy nem vagy olyan aki csak úgy átjáróként ide oda dugosgat meg csajokat azt otthagyja õket, hanem vársz az igazira, én felnézek rád, kevés ilyen pasi van, a többiekre meg ne figyelj. sok sikert a társkeresõs oldalhoz. puszi
A kérdező hozzászólása: Kedves L18, szerintem kicsit félreérted. Nekem nem azért nem volt barátnõm, mert nem akartam, hanem mert nem volt meg hozzá a képességem.
A válasz megírásának idõpontja: ma 17:56 Hát az, hogy se×fejek azok, akiknek még nem volt ez nem igaz, mert még nekem sem volt senkim sem, de körülöttem kb 10-bõl 9-en gáznak tartják és már volt olyan is, aki mondta, hogy akasszam fel magam xD a maradék meg le×arja.max a hozzád hasonlóak gondolják ezt, akik ugyanebben a cipõben járnak, biztos te is csúnya vagy.Mást nemtok elképzelni
nagyon gáz XD
Képesség? Mire gondolsz? Mit gondolsz mi az oka, hogy eddig nem jött össze? (Velem is ez a helyzet csak fiatalabb vagyok egy kicsit.)
A kérdező hozzászólása: Gyenge vagyok kommunikációban. Annyira szép meg nem vagyok, hogy enélkül is összejöjjön.
Szerintem egyaltalan nem baj. Nagyon sokan vannak igy ezzel.Majd megtalalod Te is a parodat, csak nyugi.En is 26 eves voltam, amikor megismertem a ferjem, es addig soha nem volt baratom. Ne foglalkozz, ki mit mond, csak eld az eleted, majd felbukkan a szerelem.
igen, nagyon.
ha már szép nem vagy, hülye ne legyél.. szokták mondani..
eléggé ! csak ne hogy azt higgyék hogy meleg vagy .... xd
Nem értem egy-két hozzászóló miért ír ilyen durva dolgokat, hogy gáz, meg minden?Miért ítélnek el másokat?Én 20 éves nõ vagyok, több mint 3 éve tartó boldog párkapcsolatban élek együtt a párommal, de nem nézek le senkit azért, mert nem volt még partnere!Van, akinek 13 évesen van az elsõ, van akinek 25, nem vagyunk egyformák!Kedves kérdezõ, annyiban viszont igaz, hogy nem a gép elõtt kellene pl.ezt a kérdést idegenekkel megvitatnod most sem, hanem lányokkal kellene ismerkedned.Nem túl jó a kommunikációs készséged....hidd el vannak nem csak nagydumás csajok is, akik csendesebbek, visszahúzódóbbak, lehet közöttük találod meg az igazit!

Ha 26 fölött nem, akkor 18 alatt lehet venni telefont a djuicenál?

Legjobb válasz: Igen lehet. Én 15 évesen vettem.

Igen lehet. Én 15 évesen vettem.
Miért nem lehet 26 fölött telefont venni a djuicenal? Oo
Mert 26fölött felnõttnek számmitasz.
és az miért baj? Oo
Mert ezt 26 éven aluliaknak találták ki.
Szerintem, még mindig nem érti.Minek kell feltenni többször ugyanazt a kérdést?
26 éves kor felett is lehet venni a Djuice-nál telefont, csak más tarifa lesz nekik. -.-' Ha már van személyid akkor vehetsz telefont. (nem elõfizetésest)

Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!