Találatok a következő kifejezésre: Ha 25 és (334 db)

Gyerkőcötök is izzad éjjel, ha 25 fok van a lakásban? Kislányom 2, 5 éves és eléggé izzad már most

Legjobb válasz: Nálunk is 25 fok körül van, és nagyon izzadós a lányom, 3 éves, éjjelente tiszta víz a haja, vékony hosszúszárú nadrág van rajta alatta bugyi (meg pelenka), felül rövidujjú vékony poló. Ennél kevsebb ruhát már nem merek ráadni. Ja, és állandóan kitakarózik, és így is leizzad.

Nálunk is 25 fok körül van, és nagyon izzadós a lányom, 3 éves, éjjelente tiszta víz a haja, vékony hosszúszárú nadrág van rajta alatta bugyi (meg pelenka), felül rövidujjú vékony poló. Ennél kevsebb ruhát már nem merek ráadni. Ja, és állandóan kitakarózik, és így is leizzad.
Nálunk 27-28 fok van este is, gondolhatod... hiába szellõztetek ki :(
A kérdező hozzászólása: Én kislányomnak is vizes a háta, haja....Nem sokkal elalvás után már le is izzad:( És még "csak" 25 fok van.2. válaszoló: uhh, akkor nálunk még hûvös van hozzátok képest
Szia!Remélem nem baj hogy válaszolok.Nekem 5hós kislányom van.Rövidujjú bodyban alszik és még így is vizes a haja.Betakarni csak egy textilpelussal takarom.25-26 fok van nálunk is.Nappal van hogy 29.Gondolhatod...én sem bírom nemhogy õ...
Panel kb. 28 fok. Rövidujjú bodyban alszik a 3 éves lányom, de melege van, igaz, nem izzadt, de teljesen elnyomja a meleg. Én ma reggel elvittem pancsizni és mondtam a mamának, hogy vigye el többször napközben.
Igen. Eléggé eltoltad, de a 25 pont nem olyan lehetetlen kihívás, érdemes küzdeni érte.
A jegy egy fikarsznyit sem számít sehol, mindenhol a százalékot nézik. Azt döntsd el magadnak, hogy mennyire éri meg küzdened.
Nem mindenhol nézik a százalékot, csak a felvételin! Viszont az érettségi azért még érettségi, és nem mindegy, milyen jegyek vannak az ember bizonyítványában. nekem biztosan nem.
Igen, akkor itt különbözik a világnézetünk:) Szerintem az érettségi egy vicc, a jegyeimet is alig tudom felidézni (pedig még idén volt..). Egyetemre jutáshoz elég volt, ez volt a célom.
Na látod, például azért érdemes jó bizonyítványt szerezni, hogy könnyû legyen felidézni a jegyeidet. :-)
hááát....
Semmi sem ciki amit nem érzel annak én 36 vagyok és fel szoktam venni, Batman-es pólót vagy I am not normal pólót stb...
Azért a Batman meg a Sonic X között van egy kis különbség. És ezt úgy mondom, hogy régen nagyon animés voltam. Egy 25 éves férfi öltözzön férfiasan. 20/N
A kérdező hozzászólása: nem fogok "férfiasan" öltözni ;) aki szeret így az elfogad, aki nem, az meg amúgy sem érdekelne.... és viselkedni sem fogok sztereotíp férfiként.... én egy szabadlelkü srác vagyok. ennyi. nem tudtak soha betörni, és nem is fognak.
Akkor meg mi a kérdés? Tetszik, akkor hordd! Nem az öltözködésed miatt fog szeretni a feleséged
Nagyon betörhetetlen és határozott lehetsz, ha mindezek ellenére amiket leírtál megfogalmazódott benned ez a kérdés.
Engem inkább az a kérdés foglalkoztat, hogy honnan van a pólód? Mert én már régóta akarok egy Sonicos pólót XD
A kérdező hozzászólása: takko fashion ban vannak ilyen pólók. igaz gyerek méret, de én vékony vagyok, és rám pont jó. a legnagyobb méret egy felnõtt S es pólónak felel meg!
Szerintem hozzád olyan valaki illik, aki ezt nem találja gáznak. Én pl. simán felveszem az ilyeneket, ha úgy van. Hordjad nyugodtan.


Ha 25 cm hosszu labam van akkor tenyleg 38 es 40-es meretu cipok jok nekem?

Nem tudom van e olyan aki ert ehez de akarok rendelni egy cipot.A site-on meg lehet nezni h milyen meret jo nekem markankent,es elmeletileg nekem a puma-n belul 38,5-os kene de egyes markaknal 40.Megbizhato ez?Volt egy francia meretezes utani 42es adidasom es itt edig azt irja h nekem 40es kene.Nem nagyon ertek semmit.

Legjobb válasz: Hat nekem 22-3 cm a labam, es 43-4es cipoket hordok.. Proba elkul ne vegyel cipot! Ha a meret jo, akkor szerencsed van, de attolmeg lehet kenyelmetlen!

Hat nekem 22-3 cm a labam, es 43-4es cipoket hordok.. Proba elkul ne vegyel cipot! Ha a meret jo, akkor szerencsed van, de attolmeg lehet kenyelmetlen!

Lányok miért mondják azt, hogy érettnek tűnő pasikat kedvelik (külsőre és gondolkodásilag is)? Akkor miért nem tetszem nekik, ha 25 helyett 40 nek tűnök, de intelligenciában (nem vagyok nagyképű) annyira nem szenvedek hiányt?

Nem értem.

Legjobb válasz: Most egy csajról van szó ha jól értem, és egy olyan állításba kapaszkodsz, amit a 10 millió ember közül bárki mondhatott. Ez nem egy tény vagy bármi, ez csak egy véleményen vagy szempont lehet egyes nõknél.

Most egy csajról van szó ha jól értem, és egy olyan állításba kapaszkodsz, amit a 10 millió ember közül bárki mondhatott. Ez nem egy tény vagy bármi, ez csak egy véleményen vagy szempont lehet egyes nõknél.
Az érett nem egyenlõ a középkorúval.
A kérdező hozzászólása: Nem középkorú, csak annyinak tûnik. Kopaszodó, ráncos kissé, de ápolt, nem szakállas, nem igénytelen, nem pattanásos, szemüveges sem.
Mert így van. 24 vagyok, a párom 36 lassan. Attól, hogy saját meglátásod szerint annyinak nézel ki, még nem leszel annyi. Csodálatos dolog, hogy okos vagy, de még nincs olyan élettapasztalatod, mint egy 40 évesnek, ami nem gond, az lenne a baj, ha lenne. Valamint szexuálisan sincs akkora tapasztalatod, mint egy 40 körüli férfinek.

Az ciki, ha 25 évesen imádom a stílusos robogókat? és egyedileg épített yamaha aerox-al járkálok a városban? 50cm-as race henger a fogyasztás és szabály végett, így nem kávédaráló darab?

Valahogy 7 éve indult ez az imádat az egyedi aeroxok iránt,és 5 éve építgetem az egyedi kinézet? aeroxomat.

Legjobb válasz: Ki a [email protected] érdekel más véleménye? Ha neked tetszik és jól érzed magad rajta az a lényeg!!!!

Ki a [email protected] érdekel más véleménye? Ha neked tetszik és jól érzed magad rajta az a lényeg!!!!
Nem ciki, de kávédaráló lesz a népnek így is úgy is... Mutass már képeket, mert én is bírom az aeroxot (pedig a ropogóket nem). :D 14/F
Elõzõ vagyok. Vegülis ha úgy is csak a városban járkálsz vele, akkor bõven elég az a henger meg karbi.
A kérdező hozzászólása: szerintem a yasu c 16 és a malossi 50es race henger meg a 17, 5-es karbi a 3, 5-4 közötti fogyasztás +100-105 km/h-val nemrosz:P
Aerox a legjobb robogó, már hogy is lenne ciki, de azért a helyedben én tennék bele egy 70es hengert nem túl nagy karbival, és akkor a fogyasztás is jó lesz meg jobban is fog menni.
28évesen és városban csak az Aeroxommal vagyok hajlandó közlekedni. Városon kívûl meg CBR. NEM CIKI!
Csatlakozom az elõttem szólóhoz. Ne foglalkozz mással, ha örömöt lelsz benne. Mindennek megvan a maga öröme. Én speciel veterán 50-es vásárlásán gondolkodom.
Egyik ismerõsöm 25 éves és õ is szereti az 50-es gépeket. Most is van egy váltós gépe és nagyon szépen meg van csinálva. Én is szeretem a robogókat, már gondolkodtam rajta h veszek egy újabbat és megcsinálom 70esre.
Tedd amit jónak látsz, ha te nem érzed cikinek, akkor nem az.
Dehogyis az! és 14-18ig robogóztam F12-vel (csak egy rezó volt rajta de nagyon ment imádtam) Eladtam 1-2 hónapja mert meguntam, gondoltam nagymotor jogsi, vagy váltós 50-es vagy 70-es v ilyesmi..és végül most ugy döntöttem, hogy veszek egy aeroxot, régen is tetszett nagyon, csak végül az f12-t vettem meg. Imádom a robogókat, én sem tudom mit szeretek bennük, de én is így vagyok vele. Ráadásul nem is vagyok olyan nagy motoros, elég nekem az 50-es robogó amikor jó idõ van városban elszaladgálni vele meg elmenni néha 1-1 környezõ településre. Semmi probléma nincs vele, azzal meg végképp nem hogy 50-es. 70-es hengert csak rendszerrel éri meg használni, úgy meg mindennel együt elég húzós ára van, ráadásul kis karbival is azért nõ a fogyasztás. Szerintem amit érdemes tuningolni egy robogón, ha nem akarsz komolyabban belemerülni anyagilag: Kipufogó, variátor, egy olyan sportlégszûrõ amit kordában tudsz tartani (nem kapja fel egybõl a port stb, olajzósprével karban tudod tartani) Nah kb ennyi, végképp nem ciki, hajrá! U.I.Ne foglalkozz azzal, hogy mit gondolnak mások. Ha neked tetszik, csináld. (persze vannak bizonyos határok, követelmények:D) 18F

Ha 25-26-ra piskóta tekercset és tortát csinálok, mikor süssem meg a tésztát, hogy ne szikkadjon meg? Ha 23-án délután, este készítem el az még jó?

Legjobb válasz: 23 csütörtök, jó lesz a piskótád, ha akkor megcsinálod. persze folpackba csomagolva és hûvös helyen tárolva.

23 csütörtök, jó lesz a piskótád, ha akkor megcsinálod. persze folpackba csomagolva és hûvös helyen tárolva.

Ha 25-éves fiú vagyok, és van 1 középfokú OKJ-s GÉPÍRÓ-SZÖVEGSZERKESZTÕ szakmám, továbbá még 2 felsőfokú OKJ szakmám: MULTIMÉDIAFEJLESZTÕ, MÉDIATECHNOLÓGUS-ASSZISZTENS akkor ezekkel hol helyezkedhetnék el, és mennyit kereshetnék havonta?

Nyelvvizsgám még nincs, de ECDL vizsgám már van. Nagyon szeretnék végre a szakmáimon belül elhelyezkedni dolgozni.

Legjobb válasz: Szia! Nem tudom sajna a választ h mennyit kereshetnél. Tudsz pár szót irni a média technológus szakról hogy milyen mennyit kell tanulni? Esetleg a könyveket át tudod adni nekem? Erre a szakra mennék csak levelezõsön/estin. Egyébként nekem is van ECDL bizim s az kitünõ nekem is:) Ha tudsz irj privát üzenetet,én egy éves lányzó vagyok..

Szia! Nem tudom sajna a választ h mennyit kereshetnél. Tudsz pár szót irni a média technológus szakról hogy milyen mennyit kell tanulni? Esetleg a könyveket át tudod adni nekem? Erre a szakra mennék csak levelezõsön/estin. Egyébként nekem is van ECDL bizim s az kitünõ nekem is:) Ha tudsz irj privát üzenetet, én egy éves lányzó vagyok..
Na.. jól kimaradt a Num lock.. Szóval 25éves vagyok. S mindkét szak érdekel(média fejlesztõ s asszisztens is)

Ha 25. -e és 30 között volt peteérésem, és ebbõl együttvoltunk 2x is akkor mekkora esélyem van?

26.án tojásfehérjés nyákom volt ,nem is kevés majdnem eláztam mikor uramra gondoltam!!

Legjobb válasz: 50%

50%
A kérdező hozzászólása: Most néztem egy kalkulátort azt irja az ovum ma lesz!! Hát akkor tuti nem jött össze , nagyon szomoru vagyok!! Mivel utolsjára 27.én voltunk és 27 e óta biztos nincs élõ hímivarsejt!!! Elkeseredtem!!!
A kérdező hozzászólása: Na ezt látod sejtelmem sincs mivel akkor nem is érdekelt hogy mikor van pém .csak szeretkeztünk mert jó , volt meg imádtuk egymást aztán közöltem a jóhírt!!
Ez nem semmi, igen mi is megszakítással csináltuk, kb.1 évig.Aztán 2-3 hónapja már rendesen csináljuk.És peteéréskor voltatok együtt, amikor összejött egybõl?
A kérdező hozzászólása: Hát ahogy oda játszottunk a párommal 2 alkalomból lett mindkettõ!! elõtte pedig 6 évig semmi, pedig semmivel nem védekeztünk, ill megszakítással!!
És Neked hamar összejöttek a gyerkõcök?Mennyi idõ után lettél terhes?
Én február 13-ára nem várom:) Még 2hét van, hogy megjöjjön, de már most fájdogál a hasam:(Köszi szépen, neked is drukkolok!
A kérdező hozzászólása: Igazad van, nagyon rá vagyok kattanva a témára.de az elõzõ 2 gyerkõcünkkel is igy voltam!van már egy fiunk meg egy lányunk!Nyáron leszek 32.Akkor drukkolok majd mindkettönkért!Te mikorra nem várod?Én febr 10re, de mivel tuti nem bírok magammal elõbb csinálok tesztet!szép napot
Nekem is 25-30ig volt esélyes a dolog és mi is kétszer voltunk együtt.Mi annyira nem vagyunk rágörcsölve a témára, úgy vagyunk vele, hogy ha jön jön, ha nem akkor sincs semmi gond.30 alatt szeretném az elsõt.Te hány éves vagy?És mióta szeretnétek babát?
Írtam Neked privát üzit!:)

Ha 25 évesen az arccsont és a bőr miatt 30 felettinek nézek ki, mit lehet tenni? Googles képek lentebb

tehát nem lágy lányos vonásaim vannak, hanem karakteres, csontos. a bőröm meg foltos mert nyáron leégtem, meg a pattanások miatt, egyedül a mikrodermabrázis(bőrcsiszolás) kezelés segítene, de egy kozmetikus szerint(aki végzi) az sem ér el igazán látványos javulást senkinél. szóval erős az arccsontom, állcsontom is pl.

Legjobb válasz: vagy van olyan, h pl a hasamról leszedetem a bõrt, h tegyék az arcomra? tudom érdekesen hangzik, de valami hasonló? és csiszoltatni lehet a csontokból? habár nem akarok hülyeségeket kérdezni, de semmi ötletem

A kérdező hozzászólása: vagy van olyan, h pl a hasamról leszedetem a bõrt, h tegyék az arcomra? tudom érdekesen hangzik, de valami hasonló? és csiszoltatni lehet a csontokból? habár nem akarok hülyeségeket kérdezni, de semmi ötletem
egyik kép sem jelenik meg. esetleg ha gondolod küldhetsz magadról képeket privátban.
A kérdező hozzászólása: az egér középsõ gombjával próbáltál ráklikkelni? tehát ne másold
Meglehetõsen régen tetted fel a kérdést, de talán még nem késõ rá válaszolni. Szóval én megnéztem a képeket, és hogy õszinte legyek, semmi olyat nem találtam rajta, ami sebészeti beavatkozásra adhatna okot. Csinos csaj vagy, az a fajta, aki a harmincas éveiben megáll majd, és az istennnek se öregszik tovább. A bõröddel biztosan lehet mit kezdeni, de az meg nem az én reszortom, azt meghagyom a hölgy válaszolóknak. Szóval fel a fejjel, nincs itt semmi gond!
A kérdező hozzászólása: koszi :)


Ha éttermek, kávézók, bankok, okmányirodák, földhivatalok, posták, takarékszövetkezet, áruházak nyitvatartása érdekli, kattintson ide!